JAG LUKTAR BACON!!

har stått och gjort mat åt familjen, kanske inte så smart när jag är sjuk. Men dom får allt skylla sig själva.
Nu ska jag ner och måla naglarna sen plugga. 

mysigt bad

nu har jag precis badat i 1h. Skönt att bara lyssan på lite musik och inte göra nånting, kopla av och njuta.
Hade lite inpackning i håret osv. Ska gå ner och göra min yoghurt tills ikväll också (gör den själv, mycket nyttigare). Tänkte gå ner och plugga lite nu. Har mycket nu om man säger så. Och i helgen har jag fullt upp.
Måste hinna packa, hjälpa moa att packa, handla saker till resan, växla pengar, kanske gå på bio med några?


UNDERBART!

nu är moa påväg hit med massa spanska läxor. Tydligen så ska hon och jag ha prov på måndag innan vi åker.
så nu på torsdag har jag spanska läxförhör, engelska glosor & SO PROV.
Och nästa måndag har jag spanska prov. Ne nu blir det duschen sen plugga. Kan redan spanskan och engelska glosorna, great!

vi ska ta en snabb fika också innan hon ska till marieberg och så hon inte blir sjuk.



INGEN FEBER PÅ DEN HÄR BRUDEN..

..det är väl tur det. Men min hals kan dra säger jag bara. Vet inte vad jag ska göra. Mamma kommer hem om 2h med halstabletter och te. Har laddat ner lite filmer nu som jag kan kolla på. Men funderar faktist på att ta en låååång dusch och sen sova. Känns tråkigt att bli sjuk nu när vädret är bra ute + att jag åker snart. Men jag ska göra allt i min makt för att bli frisk. Det värsta som finns är väl att jag ska bli så sjuk så jag inte kan fälja med.


look into my eyes - outlandish


sara&jag efter en otroligt jobbig vandring i vildmarken;

help me;

Har precis kollat date night, hyfsat bra film om man har tråkigt. Men inget jag skulle se om.

Nu sitter jag och tjockar mig med glass. Skulle egentligen behöva träna, men nu säger min rygg ifrån. Gör ont hela tiden, vet inte vart jag ska ta vägen. Nu ska jag fokusera på att bli frisk och sen åka iväg och ta det lugnt. Kopla av, inte tänka på nått skit, bada, sola, äta gott, spendera en underbar vecka med min bästavän. Kan inte fatta att jag åker om exakt 1 vecka.


DOM HÄR SÖTA FLASKORNA HITTADE JAG I SPANIEN,
SKA TA OCH KÖPA MED MIG NÅGRA HEM FRÅN
TURKIET MED TROR JAG!


DET HÄR SÖG SÅ JÄVLA HÅRT..

..SJUK 1VECKA INNAN MAN SKA TILL TURKIET. Bra michaela, så himla duktigt av dig. Yr som jag vet inte vad, ont i magen, kan knappt röra ryggen och ont i halsen. Jahaa, mamma får allt köpa med te åt mig åt halsen.
Skulle egentligen ha sålt kaffe nere på speedwayen idag, ser ut som om jag får skippa det. Nu ska jag ta en alvedon åt huvudvärken och sen kolla massa filmer.
Fryser gör jag med så ska bädda ner mig under täcket med massa kuddar och filtar.


FILM FILM FILM

nu har jag äntligen fått till det. Så nu är salt snart ner ladda. Har hört att den är bra, så det är upp till bevis.
Va ute och gick med moa förut. Pluggade lite så nu kan jag alla spanska glosor och engelska glosor.
PÅ ONSDAG är det typ nån fridrottsdag på kumlaby, både skogstorp och vialund skulle komma ? hmh..det låter väldigt kul.





sorry

promenad på g!

pizzan ligger nere i magen med skam. Så nu blir det promenad med moa.
Om 7dagar åker vi. Halv 11 lyfter planet från örebro flygplats. På lördag ska vi börja packa allt som ska med. Kommer nog ta ett tag för först ska vi hem till mig och packa sen hem till moa.

Köpte en ögonbrynspenna förut också, behövdes. Annars kommer moa får damp på mig att jag lånar hennes. Men nu har jag en EGEN.


gud va jag sviker mig själv...

..jag lovade mig själv att INTE äta massa godsaker. Men ändå så går jag in på maxi och köper TVÅ krämbullar, gaah vad gott men sååå onyttigt. Men det va det värt. Träffad emelie och jacqulin, va skönt att bara prata om allt möjligt, va ett tag sen. Måste göras om.

Nu sitter jag här och väntar på att jag ska få äta PIZZA, ännu mer onyttigt. Ussh och fy. Jag som skulle fixa beach kropp, verkar mer som om jag kommer åka ner till turkiet och se ut som en tjockis. Efter maten ska jag ta med mig min engelska läxa och ut och gå med moa.



Sveas nästa

En lektion kvar,sen bär det av till Sveas med emelie och jacqulin. Har inte träffat dom på ett tag så ska bli skönt att bara prata. Måste plugga lite sen också.

G O D N A T T !


KISS THE RAIN;

va ute och gick med moa för ett tag sen. Nu ska jag ta och kolla en film och bara dö i sängen.
Imorgon är en ny dag, ny problem, nya möjligheter osv.


..det blir vad man gör det till, lär er det gott folk. Fast man ångar sig så är det gjort, och då går det tyvär inte att spola tillbaka tiden.



godnatt


åker ner och kollar träning;

nu ska jag packa det allra sista innan jag ska åka till mamma. Måste ut och hämta en resväska också. Nu är det inte långt kvar, snart ligger jag och moa nere på stranden i side och solar och dricker drinkar och har det allmänt bra. Ska bli otroligt skönt att komma ifrån allt. Nog om det. Ska ner och kolla när laget tränar snart, kan tyvär inte vara med och träna idag för min rygg är öm från gårdagen. Och massören sa att jag skulle vila om jag va öm och så, och du lyssnar jag på henne.

osminkad o så, jätte gullig!

ETT MÅSTE

..jag måste verkligen köpa en ögonbrynspenna. Lånade moas igår och ja, måste ha en.
Ska man prata om pluggande igen så går det inte så bra. Har lärt mig 2 ord, duktigt michaela. Har så himla svårt att sitta med en bok framför nyllet och bara se massa ord här och där. Men ja..
Ska ta och sätta upp en bulle snart och sen fixa mig lite innan jag ska ner och kolla på träningen ikväll. Måste plugga som en tok innan dess. Ska kunna alla 12 glosor på spanska innan dagen är slut!


tener dolor de garaganta - ha ont i halsen
tener dolor de oídos - ont i öronen
(stavade säkert fel bara för det)


PLUGG PLUGG PLUGG;

eftersom jag ändå har så tråkigt så kan jag lika gärna plugga lite spanska. Måste få in dom där tener dolor de...osv, gud va tråkigt det är med spanska!


MICHAELAS TJOCKIS SIDA!

egentligen borde jag inte sitta och äta massa onyttiga saker. Men jag kunde inte låta bli. Äppelpajen såg så himla got ut och lite vaniljsås till det, rena drömmen! Ska försöka "hålla igen" på sånt där onyttigt nu i 8dagar till och träna som en tok. För måste fixa beach kropp till turkiet, hahah, kommer inte gå så bra. Men det är värt ett försök.


I'm not going to go down again;


galet;

har precis städat hela mitt rum och det behövdes verkligen. Kunde knappt komma in. Kläder överallt och så som det egentligen ska vara. Men nu är det gjort, tog mig runt 1 och en halv timme. Men det som sagt det behövdes.

Nu ska jag föra in bilder på datan och bara ta det lugnt. Klockan är bara halv 2 och egentligen borde jag sova nu. Men gick upp halv 11 imorse, förstår inte hur jag orkar. Funderar på att ta fram en läxa och plugga lite och sen börja fixa lite låtar till turkiet.


FÖRE



EFTER

that don't impress me much;

nu har jag vart på massage och gash vad skönt det var. Trodde jag skulle somna eller någe, såg därimot ut som jag vet inte vad efter. Trött och hungrig vart man efter också. Är hemma hos moa och fixar lite saker nu. Ska strax börja med maten till henne och sara. Såklart så är det alltid jag som ska laga mat när man är hos moa, för moa är lite..hm..ja dålig på det. Och ja, sara hon är hemma och duschar. Ikväll blir det kyckling, potatis osv.
Klockan tickar jag måste hinna fixa lite innan jag ska börja med maten strax.


massage nästa;

nu ska jag iväg på massage. Hoppas ryggen blir bättre nu så jag kan träna och så. Ikväll sover jag hos moa (tror ja) vi ska grilla och äta gott. Sen kanske vi åker till maxi och köper lite gott och sen kollar film eller något. Fårse hur det blir och vilka det blir. Måste ner och fixa lite saker innan jag ska åka.

viktor & adde!
det va ett tag sen vi träffades, det får vi ändra på!


were caught in this moment;


MASSÖREN SNART!

snart åker jag iväg till massören och ska försöka få till min rygg. Efter det åker jag till hällabrottet och träffar moa. Ikväll skulle de vara tjejkväll men tror ärligt att det inte blir så längre faktist.

just nu är jag förvirrad!


G O D M O R G O N !

typ nyvaken och otroligt trött!

Dagen började med att telefonen ringde mitt i örat på mig, lyckat. Nu ska jag börja göra mig iordning lite och sen vidare till massören. Ska bli otroligt skönt att bli masserad eftersom min rygg är cp, får väl se om det blir bättre eller inte, vem vet. Sen ska jag nog hem till moa om planerna blir som planerat.
Och om 9dagar lyfter planet till turkiet från örebro!


Who I am, who I'm not and who I wanna be;



godnatt

.

You are the strength
That keeps me walking,
You are the hope
That keeps me trusting,
You are the light to my soul,
You are my purpose,
You're everything


DÅLIG UPPDATERING!

men tyvär så har jag väldigt fullt upp nu för tiden som jag redan sagt. Idag så har jag haft fin besök från borås. Och sen la mitt internet av, INTE BRA!

Nu har jag precis lagt mig till rätta i sängen och fixat allt. Dagen har vart upp och ner kan man säga. Men nu ska jag bara ta det lugnt i min säng och ha det allmänt mysigt.


BLÖT, ÄCKLIG, LERIG OSV..

Gemenskapsdagen var....åt helvet dålig!
Vandrade / klättrade i berg hela dagen. Gick vilse 1 gång tack vare mig, hmhm..pinsamt. Saras skor gick sönder tror ja, dom såg iallafall trasiga ut. Vad ska man mer säga om dagen?  Jag har ont i hela kroppen, massage skulle behövas.

Har duschat och hämtat glass så nu är jag redo för att kolla på nån film. Antagligen kommer det sluta med att jag inte kollar film utan sitter på msn och facebook och nördar sönder. Det är som vanligt nu för tiden..dagens ungdom. Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag åker, härligt!





vi fick lite fel!






GODNATT;

nu ska jag sova så jag orkar med bergsklättringen imorgon. Är "mycket" taggad faktist.
Regn = bli blöt = frysa = sjuk, INTE BRA!
Ska ha på mig massa varma kläder så jag inte fryser, sen funderar jag på att ta med mig oboy. Har redan vitamin well hemma som ska med och annat gott. Såklart så kommer jag ta massa bilder som vanligt. Så några bilder kommer säkert upp här imorgon. Har vart dålig på att lägga in nya bilder men det är för jag är en stressad människa och hinner inte.



vilken är din favorit smak?

MIN RYGG KAN BARA DRA!

var nere på fotbollsträning förut idag (det va ett tag sen). Kunde inte vara med hela tiden för min rygg är helt åt helvete. Mina tränare hade aldrig sätt någe sånt förut så ja..går inte att beskriva var jag har ont och så, man måste känna. Fick iallafall massage i 20 minuter. Ont gjorde det och inge bättre blev det. Så på lördag ska jag åka iväg och bli masserad av nån. Va ute på en kvällspromenad med sara förut som vanligt. Alltid lika skönt att bara gå och prata. Nu hade jag tänkt att sätta på en film och bara ta det lugnt. För imorgon blir det gemenskapsdag med skolan och då ska vi tydligen klättra i berg och skit, hmh..HJÄLP!



i kiss you, and nobody needs to know ;


M A R I E B E R G !

ska ut på en liten promenad med moa nu sen åker vi in till mariberg och fixar lite. Måste plugga lite idag också känner jag, har 2 läxförhör nästa vecka och 1prov.


11dagarkvar!


fotbollsträning ikväll!

skolan va ganska lugn idag, hade bara 2 lektioner. Nu sitter jag hos mig med moa och har precis bakat chockladbollar. Dom ska bara få stå i kylen ett tag innan vi ska äta dom. Vädret börjar se bra ut så vi ska nog sitta ute. Om ett tag så åker vi in till marieberg med våra mammor och betalar utlandsresan, längtar!
Ska byta tröjan jag köpte igår också, antingen till en mindre st eller till en skjorta jag hittat. Och sen ikväll blir det första fotbollsträningen på flera månader. Skriver mer senare för nu ska jag ut;



GODMORGON

har precis kommit till sara. Nu ska vi cykla i regnet till skolan och ha iup, ser ut som om vi kommer komma försent. Inte bra, men om vi snabbar oss hinner vi.

GODNATT

nu säger jag godnatt för idag och hoppas alla underbara läsare sover så gott!
yee..pleace stop;

lite smått och gott;

have2have




CHICY





Forever21




i don't know how;

var ute på den vanliga promenaden med sara förut. Tog lite äpplen och satte oss nere vid skolan och pratade.
Nu sitter jag här med mitt fina älskade lockiga hår och ska precis tanka ner en film. Fast tror det inte bli så om jag ska vara ärlig, men vem vet. Imorgon är det skola igen och åter massa jobbiga lektioner. Har helt seriöst tröttnat på skolan redan och vi har bara gått i skolan i 2 veckor. Men det kanske är för vi slutar runt 3 - halv 4 VARJE DAG. Det är sjukt! Ska bli otrolig skönt att bara få åka bort i 1vecka med min bästavän och bara ha det allmänt skönt i solen. Inte tänka på något som händer här hemma! Hoppas bara inte jag blir sjuk eller något annat tråkigt. Den som smittar mig är död!


jag är inte mer än en människa;


SVAR TILL HANNA!



svar:
hej hanna, jag har köpt dom på bik bok. Riktigt snygga och otroligt sköna.
kram, hoppas du hittar dom!

I N K Ö P T!





dåliga bilder jag vet;

SÅ JÄVLA GLAD!

nu är det så här att jag och min bästavän ska till turkiet om 2 veckor efter MYCKET strul och skit. Bilder från hotellet finns i ett inlägg längre ner. Fyfan vad jag längtar!!!

Min dag har vart lite sådär, haha. Först va planerna att jag och sara skulle åka in till marieberg en snabbis. Vi betalar att få åka till mariberg och allt. Men sen så tar tanten motorvägen? man ba: hmm,, varför tar hon den här vägen? sara ba: ne hon svänger upp mott mariberg snart ska du se...och där åkte vi förbi mariberg. HELVETE!
Så fick bli att gå på stan istället. Det var faktist ganska mysigt det med. Men! när vi ska åka hem så börjar vi gå mot resecentrum lite lugnt, sen börjar vi springa sen går vi för sara vart trött(är inte förvånad). När vi väl kommer till gatoljusen mitt över så trycker vi på knappen och väntar på att det ska bli grönt så vi kan gå över. Men då ser sara att gubben som kör bussen går in i bussen och startar den. PANIK! Gatoljusen är fortfarande röda och massa bilar åker förbi så vi kan inte gå över, och sen åker bussen iväg...bort...bort..iväg från oss. FUCK!
Så det va bara att vänta på nästa buss som gick en halv timme senare.

NU..ska jag duscha och sen ta med mig lite läxor och gå över till min kära granne sara och plugga sen ut på en promenad!


Turkiet här kommer vi!

Har precis fått veta att Moa ska med till turkiet om2veckor. Hoppas det finns platser kvar nu, annars dör jag!!! Matte tror att det inte finns platser kvar, men han tror fel hoppas vi . Nu ska jag ha slöjd , så hinner inte skriva mer. Tack matte för. Jag fick låna mobilen :)

NY DESIGN!

..gjorde en ny design nu lite fort. Vart hyfsat nöjd över den faktist. Men ska fixa lite små saker nån annan dag när jag orkar. Men så länge för den här duga, vad tycker ni?




one step at a time;

sea world resort & spa;

så här ser hotellet ut som jag ska bo på i 1 veckor. Underbart va?
nu ska jag bara försöka få med min bästavän också så jag slipper sitta nere i turkiet 1vecka helt själv. Annars får jag väl hitta nån trevlig människa och prata med. Någon mer som ska till side den 7september?

byggdes 2009 & 7 våningar, gilla!!

BARA 2 VECKOR KVAR!









HAPPY FACE !!!

om bara 2 veckor åker jag till paradiset !
hotellet är byggt 2009, så ja, ganska flott om man säger så. 5 stjärnigt och all Inclusive. GILLA
bilder kommer senare för nu ska jag ut och gå med min kära granne sara.

har inte hunnit bloggat någe idag, haft fullt upp.



skoooooooola;

nu ska jag ta och cykla iväg till skolan med sara. Är helt död som vanlig nu på morgonen.
ska upp och äta lite nybakat bröd först!



right now;

NU ÄR DET SÅ HÄR ATT..

jag hade tänkt färga om mitt hår totalt!


just nu har jag ljusbrunt hår. Men funderar på att färga antingen mörkbrunt (igen) eller bli nästan blond?
Vill göra en total förändring så man ser att det blir skillnad. Så kom med tips?



release me;

har precis kommit hem från en mysig promenad med sara. Det är alltid lika skönt att bara gå och prata.
Nu ligger jag i min kära lilla säng och har allmänt tråkigt. Funderar starkt på att sova eller lägga mig och plugga. Vad ska man annars göra? sitta framför datan och glo?
Imorgon väntar skolan och alla "roliga" lektioner. Sen blir det av till kumla och äta glass. Hoppas på att det blir en solig dag imorgon som det va idag.

Ärligt talat så skulle jag behöva bli masserad, för min rygg gör förvla ont!


gammal bild från början av 8an!

Åker om 1-3 veckor!

Läxan gick rent ut sagt INTE bra. Gjorde klart alla frågor, men förstog faktist inte två stycken. Så efter allt slit med att ha gjort 6 frågor på 1h så ska jag trösta mig med lite tårta. Ska passa på att äta massa gott nu innan träningarna börjar på onsdag. Får väl se hur det går för mig med alla problem och skit. Sara verkar inte komma hem på ett tag så får ladda ner en film och mysa med mitt täcke ett tag.

I helgen eller 3 veckor framöver så kanske jag åker utomlands. Ja ni,, blir lite tajt med allt. Men mamma ska boka en sistaminuten resa, tror det blir turkiet. Hoppas på att blir lite brun och bara ta det lugnt. Skulle behöva åka bort och inte tänka på nånting!




nananana...

kemi kan dra åt h*lvete!


Läxor, läxor, läxor!

efter skolan va jag på tandläkar besök, mitt andra hem om man säger så. Idag va jag bara tvungen att fråga när jag ska få ta bort den. Och ja...hmhh, ett halvår ungefär fick jag som svar. Fast den här gången sa han det på ett annat sätt liksom som han verkligen trodde det. Så efter jul nån gång så är den BORTA föralltid. Efter snart 3år med tandställning, smeknamn, läspande osv så är den borta! bara 6månader kvar!

Nu sitter jag nere i mitt rum och ska precis göra klart kemi läxan. Lyssnar på oskar linnros också, åh älska han!
Ska ut på en kvällspromenad med sara idag igen, det är alltid lika skönt att bara gå runt och prata. Men nu ska jag ta tag i läxorna och så.



ikväll blir det dejta sängen och kolla film;


Godmorgon;

vaknade 10 i 8 och jag börjar 20 över, duktigt michaela!
Men som tur kan man välja att ha sovmorgon idag istället för iup. Mjukiskläderna är på och inge smink, det är så det ska vara. Ska hem till sara nu och se om hon är klar. För hon ska skjutsa mig idag för min cykel är kvar hos mamma, INTE BRA.

ojojoj, seriös bild..


takeitback;


What's going on inside of me;

it will be what I choose.
I'm free to be who I am !





godnatt!

hej, min rygg kan dra, hejdå!

kan inte sova. Hmm, undra varför?
..jo för min rygg knackar och har sig som fan. Ingen vet om att jag har rygg "problem" men ja det har jag. Lr..jag har fel på mitt ena skulderblad. Det knackar varje gång jag sträcker ut armen bakåt eller framåt. 
så...nu vet ni!

måndag måndag, nej!

ush, imorgon är det måndag som kanske alla vet. Det betyder att det är skola och annat skit.
Kom hem för ett tag sen efter en kvällspromenad i döda lilla sannahed. Helt seriöst? när man va liten så va det jämt folk ute här, det va som rena himlen. Gick man ut själv så träffade man jämt på andra barn som man lekte med. Och nu..ca 7 år senare så är det DÖTT. Vad har hänt ?
Gud va många minnen man här i det här lilla samhället.

Nu ska jag ta och ladda ner nån film tror jag sen sova. Film tips vore ganska bra faktist?
Imorgon ska jag försöka ta en promenad med viktor innan jag ska till tandläkaren.


Godnatt viktor, jag vet att du väntat på att jag ska skriva ikväll!!!


för söta människor vi är;

MICHAELA, TACK!

nu är det så här att jag inte vill bli kallad "mickis", MICHAELA blir utmärkt bra om ni ska säga mitt namn.
hahaa;

Moa gick hem för ett tag sen. Va ute på en promenad sen gjorde vi chockladbollar hemma hos mig. Snart ska jag börja packa och annat. Ska till min pappa idag och sen ska vi fira filip.Nu kom liam precis in till mig med snutten och nyvaken, han är så himla mysig när han precis vaknat. Ska alltid sitta och prata om massa onödiga saker och klia en på armen.



told you so;

nu har jag kollat klar eclipse och den va otroligt bra. Ska nog ta och fixa lite saker jag skulle göra. Sen slänga på mig lite kläder och gå ut på en promenad med moa.



ge mig!

whenever, wherever;

jag hann aldrig se klart eclipse igår kväll. Så ska ta och fixa lite saker på datan och sen kolla klart den, hann se halva och då va det BRA. Nu sitter jag och försöker lyssna på lite musik och är en aning trött medans liam och leo springer runt och leker överallt. Överenergi så det smäller om det? hur orkar dom?
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ta en promenad med MOA!? senare ska jag hem till pappa och fira filip.



NÅGON MER SOM ÄR "BEROENDE" AV COLA!?

crazy;

kvällen va mycket trevlig!


Nu sitter jag här och ska strax kolla ECLIPSE, åh äntligen..haha, känner mig som värsta "twilight älskaren" men nej det är jag inte. Jag tycker bara filmerna är bra, jag går INTE på bio två gånger och ser dom lr blir tokig när nån nämner ordet "twilight". Hoppas den är lika bra som ettan, för den andra filmen va inte lika bra.
Imorgon lutar det åt kolla hockey match, men får se.


you'r so last summer;

..har precis ätit pizza med moas familj. Nu ska jag ta och sätta på young dad - hoffmaestro, älska låten!
Sen ska vi ut.


Ny snygg dubbelring designad av tyra!
länk


right now

nu har jag fixat och annat skit inför kvällen. Vet inte vad vi ska göra än, hmh..moa är på väg hit nu iallafall. Imorgon är det söndag och alltså 1dag kvar till skolan börjar igen, härligt.
Fredagen som kommer så har vi gemenskaps dag och ska klättra i berg med alla små söta 6or. Det dåliga är att vi ska åka i samma buss som dom med, gud va arg jag kommer bli på alla små saker som skriker och håller på.
Nu ska jag ta på mig ett par shorts och sen ut på en promenad med min bästavän!



all I knew was the time I spent with you;


bilden har ingenting med texten att göra!
matte och jag innan skolfotot.


more than a memory;

några snabba bilder från 2010;
nu går jag ut!








GIRLS NIGHT!

..igår va det tjejkväll. Va ute och gick sen satt vi ute och pratade med hanna,rebecka,mari,malin,anna och my nere vid pizzan ett tag. Efter det va vi hos moa och pratade om allt möjligt hela kvällen. Somnade ganska tidigt faktist, hahaa. Nu sitter jag här och lyssnar på killing loneliness, ska nog gå ner och hämta lite nybakade saker mamma har gjort i morse.



FILM TIPS?

nu sitter jag hemma hos moa och pratar och lyssnar musik. Vi ska vänta på sara nu sen kolla film. Blir nog bara myskväll idag för det va ett tag sen. Har ni några film tips så kommentera gärna!?
Funderar på att gå hem och hämta mjukisdressen och lite annat. Chockladbollar och cola ska vi också ha.
Sandra sitter och drömmer sig bort i tankarna, just nu vill hon flytta hemifrån och köpa soffa. Hahaha, för bra är hon. Hon kommer bli en hemmafru med många barn tror jag faktist.


chariot;

1 vecka avklarad av 9an!

åh, just nu vill jag bara att 9an ska flyga iväg!! Alla ni som gått ur tycker säkert att jag är helt korkad som säger så, men nej. Det suger verkligen! För alla i vår klass är gruperade och snackar så mycket om varandra. Det är sjukt, varför bara inte kunna umgås med alla och skit? men nej..

Kom hem för ett tag sen. Slutar 20 i 4 varje FREDAG, sämsta schemat. Nu ska jag iallafall hämta nått och äta sen städa lite hemma. Ikväll ska jag hem till moa och kolla film och annat mysigt. Nu vill jag åka och bada medans vädret fortfarande är bra, men ja..ska höra med dom andra nötterna.



I used to look the other way;


GODNATT KÄRA MÄNNISKOR!

nu ska jag sova, och jag tänker sova ut imorgon!
sitter och funderar på ifall jag ska gå upp tidigt imorgon och fixa värsta frukosten, men jag vill som sagt ha sovmorgon, så nej!


Skriver mer imorgon, och hör av er om det händer något roligt.


det är iallafall det minsta du kan göra tycker jag..



4-1 MOT STUREHOV!

det är bra jobbat tjejer. Fyfan när man sitter och kollar på fotboll så saknar man verkligen att spela. Känslan att bara springa och åhh, jaa! obeskrivligt.
Kom hem för ett tag sen och tog av mig sminket och lite annat. Nu funderar jag starkt på att sätta på en film och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag fram på stan tidigt som helvete och besöka dom små val sakerna, haha, vi jobbar om det i skolan så det va typ som en läxa?
Imorgon kväll vet jag inte vad som händer, hör av er!


it's over..

så oseriös människa jag är!

..nu ska jag hämta en tjocktröja och sen ta med mig kameran och åka ner till ip för att kolla fotbolls match.
Har svårt att bara kolla på, vill hellre spela, men jaja.. Fick inspiration till bilden från idag när jag och hanna satt och pratade om att operara sig och spruta in botox i läpparna, undra om jag skulle se ut som på bilden om jag använde botox?



STYLE BY TYRA

ringarna och armbandet hittar ni från länk. Det kommer nya produkter varje dag, så passa på!



i know!

nu har jag precis ätit wienerbröd, så himla gott!

ska byta om till lite varmare kläder nu och sen börja åka ner mot ip. Funderar på att ta med kameran och ta lite kort. Men ja, vi får se. Måste bara få tag på EMELIE ANDERSSON & SARA ASKLING!
Sen ska jag sitta och frysa och kolla fotboll. Saknar fotbollen faktist, ska ner och försöka träna nästa vecka!
Har fortfarande ont i ryggen, men ne, det fixar sig!

Gud va snygg tjej, så himla seriöst också!


you can't always get what you want:

gud vilken lång dag det har vart, är redan helt slut och trött. Vi har tagit skolfoto idag, får väl se hur det blir.
Slutade runt 1 men va kvar i skolan till halv 4, hmhh, inte kul. Nu sitter jag här och kollar barnprogram med mina kära bröder. Ska äta lite sen byta om för att åka och kolla fotbollsmatch.



GRATTIS LILLEBROR SOM BLIR 14 IDAG!




SKOLFOTOGRAFERING NÄSTA!

nu har jag och moa ätit frukost och gjort oss i ordning lite. Vi ska snart ta bussen till skolan. Sen blir det att gå snabbt ner till skolan för att ta första kortet 09:15. Härligt!
Det är en bit att gå ner från bussen till skolan så antagligen kommer mitt hår bli cp och skit, hmh,, hahaha!
jaja, sånt är livet. Eftersom det regnar ute så tror jag inte att det blir nån glass idag med daniel, ska höra med han lite och så först. Klockan tickar och vi måste packa ner lite saker nu innan bussen går.


söt tjej"

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!

dom betyder verkligen så himla mycket för mig. Dom har hjälp mig genom allt skit osv.
och det är jag glad för, tack!♥


vädret är för himla dåligt

...det kommer sluta med att det kommer bli översvämning!
Härligt, då skulle det passa as bra med filmkväll med massa underbara människor.
Nu har jag hunnit med att duscha, ta bort gammalt nagellack, plockat ögonbrynen osv. Imorgon bitti kommer moa hit för att äta frukost med mig. Sen ska vi fixa oss lite inför fotograferingen. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, men det får bli nått enkelt faktist!
Om vädret blir bra imorgon så ska jag in till kumla och äta glass med daniel, för det har han lovat mig hela sommaren. Ska bli kul att se han igen, har knappt träffat han i sommar.


fick precis veta att jag fått en ny läsare, välkommen adde!



nästa vecka!

nu har jag städat massor här hemma. Har fortfarande inte hittat något att ha på mig, men men..haha!
Mjukis?
Ska över till moa en stund och prata, leta kläder åt henne och annat skit. Jag vet iallfall att jag ska ha rakt hår, mycket duktigt jag är!

OCH DÄR FÖRSVANN SOLEN!

det va ingen sol nere i skogsbrottet alls. Träffade på två agnes och sara som tog lite kort där nere. Vi satt där i några timmar och pratade om allt möjligt. Nu sitter jag här med tusen myggbätt, mycket härligt!
Ska strax ner och äta lite. Sen kanske emelie kommer hit igen men vi får se. Måste plugga och leta kläder tills imorgon. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig.

HUR SKA JAG HA HÅRET!?
lockigt? rakt?


bilden är tagen för ett tag sen!

fail.

NU ÅKER JAG OCH BADAR!

nu åker jag och bada med emelie maggan melin. Härligt!
solen skiner, ska fixa fram lite bullar, bada, sola osv.
 
Finns på mobilen



SOLEN SKINER!!!

slutade skolan för ett tag sen. Nu vet jag faktist inte vad jag ska hitta på. Vid halv 4 ska jag ner och hämta liam och leo på dagis. Men ja nu..funderar på att göra lite manikyr och annat skit. Träna vore också bra. Fast eftersom solen skiner så vill jag ner och BADA. Men har ingen att bada med det är problemet!

 NÅGON SOM VILL BADA?


imorgon är en ny dag!

nu hade jag faktist tänkt sova snart. Ska upp tidigt imorgon efter som det är skola, gaahh!
Vart ingen film har suttit och pratat med en härlig människa hela kvällen istället. Nästa månad måste jag verkligen klippa mig, dom kommer klippa av mitt hår! Det är jätte slitet.

Ville bara informera alla att jag inte ätit GODIS på 8 månader!


gammal bild;

jaharuu!

skolfoto skolfoto skolfoto, hmhh...kläder?
vad fan ska man ha på sig?
ska ta två kort samma dag, härligt! hahaha.

nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på att ladda ner en film och göra absoult ingenting. Ta det lugnt och vänta på att morgondagen ska komma. Jahhh, då är det skola igen. Känns inte så bra faktist, bara massa läxor och skit. Om 2 veckor har vi prov också åh jag orkar inte.






ohyes, i don't know.

dålig uppdatering av mig idag. Men har haft fullt upp. Åt lite kladdkaka med moa förut och kollade på värdens segaste film. Ska nog gå ner och träna ett tag nu, sen blir det nog ett lååååångt bad.  Plugga lite vore ju också något. Eller leta kläder till skolfotot som är på torsdag. Fick veta idag att jag är kamratstödjare, hahah, hade jag ingen aning om. Jag ska verkligen försöka satsa på skolan nu, har några mål som jag SKA nå, det är ett måste!


vem skulle inte vilja se ut som megan fox?
grymt fin!


NU ÅKER JAG TILL SKOLAN!



tycker ni kan komma ner och hälsa på!

GODNATT

..mycket förändras. Både bra och dåligt.
Alla har sina bra tider på året och sina dåliga. Det finns så otroligt mycket man funderar på,
speciellt små saker som egentligen inte betyder något.
Jag har funderar på en sak. Känns som jag har förändras, har jag det?
isf vet inte om det är bra eller dåligt?....



undra..

MICHAELAS SVAR TILL ADDE!


(suddig bild)

SVAR TILL ADDE: ja jag vet adde, men liksom man måste hitta något och ha på sig I TID. Får ju panikångest annars. Ja jag ska försöka tagga ner... men du? smsa mig, ditt nummer är bort!

in my head.

nu har jag hunnit ganska mycket tycker jag. duschat, plockat tvätt, pluggat lite, vart nyttig, kollat tv och fört in lite bilder på datan. Är helt död efter skolan fortfarande, så ska väl ta och lägga mig om ett tag. Idag fick vi veta att om bara 90 dagar ska vi välja, 90 dagar, det är ingenting!
Imorgon blir det en lång dag med antar jag, har inte tagit med mig schemat hem än, dumt gjort!


MICHAELAS EGNA NYTTIGA YOGHURT!
ta lite matlagningsyoghurt/turkiskyoghurt och blanda med vaniljsocker och lite jordgubbar. Sen har du en perfekt yoghurt som både är nyttig och god!



if you only know.

på torsdag är det fotografering, ja redan!
shit, vet inte vad jag ska ha på mig, men det ordnar sig. Blir väl nått enkelt, mjukis?
nu går jag ut och går i hällabrottet med några personer. Slutar väl nere på pizzan med en cola.




home sweet home!

just nu vill jag inte tillbaka till skolan, det suger!
ush..slutar typ halv 4 varje dag. Men men, nu sitter jag hemma hos moa och gör inte så mycket faktist. Sandra och jag har precis målat naglarna och lite annat. Moa lägger ut lite kontakt annonser på facebook tydlien.
vi ska väl snart ut och gå en liten promenad.


I skolan och det suger!!!

Jaha, dagen har knappt börjat och det suger redan. Sitter och pratar ned matte,sandra och sara. Vet inte vad som händer efter skolan. Hör av er, tänker iallafall inte sitta hemma och döööööööö. Vill bara säga att det suger att gå i 9an!!!! Snälla kom och rädda mig?

jaha..

..det här sög ganska stenhårt. Kan inte sova eller något. J'vla tankar nu för tiden.
Imorgon börjar skolan och då är det att börja jobba som en tok igen!



take a risk, take a chance, make a change;

SKOLA IMORGON!

..jaha, då böjar skolan igen efter 2månder. Underbart!
Om man tänker efter så har det hänt ganska mycket iallfall. Fast jag kommer speciellt komma ihåg 1kväll.
ojojoj! , nejdå!
Hoppas på en kanon start imorgon, kommer krama alla som in i helvete. Har knappt träffat nån.
Ska väl ta och fixa mig för kvällen strax, för ska upp tidigt imorgon.

syndattduinteförstårhörru.


hos viktor

nu sitter jag hos viktor med några roliga människor och väntar på sara. Seg som vanligt, men jaja..
Vi ska tydligen se nån komedi? .

she will be loved;

nu sitter jag här med moa i mitt ostädade rum. Ska strax gå upp och äta lite chockladpudding sen vidare till viktor och kolla film. Imorgon börjar skolan igen, vart har sommaren tagit vägen egentligen? fast om man tänker tillbaka så har man gjort väldigt mycket. Så nu ska jag avsluta mitt sommarlov med trevligt folk hemma hos viktor och se på film.


you had be at hello;

michaela åker på filmkväll!

..snart kommer moa hit. Vi ska börja cykla mot sannahed där jag måste packa och fixa mig lite tills ikväll. Ska på filmkväll med underbara människor. Sitta och prata, kolla film och ha det allmänt bra.

Jag har nog inte förstått förns nu hur mycket mina vänner betyder för mig!




BILDEN SÄGER ALLT!

MYGGOR ÄR ETT PROBLEM I DAGEN SAMHÄLLE!
Hur hade dom tänkt sig att man ska kunna rakabenen när man har myggbätt överallt?
nee, det funkar inte (jag har testat) och det gick åt helvete. Så nu skulle jag behöva ett antal plåster.

Nog om det. Nu ska jag ta fram lite bullar och sen kommer moa hit på fika.
Ikväll blir det filmkväll hos viktor med underbart folk!

GODMORGON GODMORGON!

nu ska jag hoppa in i duschen. Ska försöka få tag på sandra som ligger och sover också, måste hämta mitt smink jag glömde där. Vet inte vad som händer idag, filmkväll?
Imorgon börjar vi skolan, härligt, så det kommer bli en tidigt kväll för mig.

underbart!

yee, right!

vaknade av att moa smsade. Hmhh..jag som ville sova ut idag!
en halv timme senare satt jag i en bil på väg till marieberg, ny duschad och skabbig. Men bryr mig faktist inte.
Köpte ett par jeans(kort kommer). Vart helt död efter att ha provat massa jens!
Nu sitter jag här och väntar på att moa ska säga att hon är klar. Ska nog hem till sandra senare.

ps. imorgon ska jag bli fotograferad av agnes!

KVÄLLENS!


FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILM!

...nu ska jag sätta på twilight flmen som jag aldrig han se klart igår. Har redan sätt dom men vafna?, skit samma.
Imorgon ska jag nog in till mariberg med moa och köpa jeans, ÄNTLIGEN!
Har kollat ut ett par jag vill ha, men vem vet..kanske hittar ett par andra. På söndag ska jag och agnes fotografera lite, några bilder kommer jag säkert lägga upp!


FREDAG DEN 13!

spenderade jag med pontus,rickard,amanda,markus & jonte. Först blev det brändåsen med amanda,pontus och rickard. Tog en liten tripp ute på landet efter. Sen åkte vi ner till brotten och fiskade med markus och jonte. Grillande lite korv och hade allmänt mysigt. Sen åkte jag, pontus och rille till statiol och köpte lite skit. Nu sitter jag hemma och tänker på allt och ingenting. Ska sätta på twilight filmerna hade jag tänkt.




hahah, diggar jontes stil å¨att grilla korv!

there is no point in trying...

Har precis vart nere vid klubbstugan och ätit kebabtallrik med alla ledare. Tack för en toppen vecka!
Jag tror ärligt att fotbollen har räddat mig, annars skulle jag nog suttit hemma varje dag och gjort absoult ingenting. Jag saknar verkligen fotbollen nu, men har inte bestämmt mig. Är förvirrad...

jaja..nu ska jag ner och fixa mig lite. Sen ut på en promenad tror jag. Slutar väl som vanligt att jag sitter nere i tallängen eller vid pizzan. Men vem vet...


men vad söt man är då
(bilden är från i slutet av vintern)

stressad!

kom hem för 10 minuter sen. Har hunnit duschat, tagit på mig kläder och hängt upp dom blöta kläderna. Nu är jag jätte stressad, för ska ner och äta pizza med alla ledare. Härligt!
Vattenkriget gick åt helvet, jag som trodde jag inte skulle bli så blöt, men joo!
det rann vatten om mig. jaja..skriver sen



MICHAELA SÖKER EN...

KOMPIS ATT ÅKA IN TILL MARIEBERG MED!?!?!?!
NÅGON SOM HAR LUST?

smsa!


this is it.

Jag somnade igår!!! för dom som inte fick något svar på msn..
Vaknade med att datan va på, hmh..? Låg och kollade på twilight igår och sen hade jag tydligen somnat. Hahah, så får ta och kolla klart den idag eller imorgon.

Idag är jag helt död och då menar jag det! Min kropp gör ont, huvudvärk, sträckt mig osv. Nu ska jag gå ner och packa det sista sen börja gå/cykla ner mot ip. Men tror jag tar cykeln idag faktist, för moa är inte hemma så hon kan inte hämta mig. Någon annan som har lust? 13:00 ip! , nejdå!
Kommer bli jätte blöt idag också jag, vi ska ha vattenkrig med alla barn. Kommer se ut och en slickad katt när jag cyklar hem. Härligt!


who i am

.


HOME

har precis kommit hem. Var ute lite i kumla förut. Träffade på lite människor...
nu ska jag ladda ner en bra film och dö i min säng.

soooooooooool!

sitter hos moa och gör absoult ingenting. Ska snart ut igen.


PONTUS FRÖDIN!
RING MIG NU!


makes me wonder..

...död efter 1 dag till på fotbollsskolan. Har precis duschat och annat. Moa har hämtat mig typ varje dag nere vid Ip. tack gumman♥
Idag tänker iallfall inte sitta hemma i min källaren yttligare en dag till. Har inte träffat mina närmaste vänner på ett bra tag heller, hmhh..men det finns ju andledning till det med.

NU KOMMER MOA HIT och äter nybakta bullar med mig, mycket gott. Mamma har bakat hela förmiddagen förmodar jag för det lukta i hela huset när jag kom hem.


....

look for the girl with a broken smile.

...har fått dåligt med sömn dom här dagarna. Går upp kvart över 7 varje morgon och somnar väldigt sent. Inte så smart men vad ska man göra om man inte kan sova?  Snart ska jag ta och försöka äta lite sen gå ner till ip. Det är fotografering idag, känner inte direkt tför att stå och le framför en kamera idag. Men vad gör man...
idag ska vi köra massa "roliga" lekar med barnen, svarteman, 1 2 3 röttljus, björnensover osv..(kill me)


EN LITEN GLAD MICHAELA

everybody wanna talk too much, but all I want is you...

sorry,


film/tårar/popcorn osv..

...har precis kollat the last song "igen" med moa. Nu vet jag inte vad vi ska göra. Moa försöker få med mig och åka och köpa glass, men är dirket inte så pepp på det om jag ska vara ärlig. Är inte pepp på någe nu för tiden. Trivs bra i mitt lilla rum i källaren framför datan, härligt!
nejdå,, jag bara skojjar...?


det va inte meningen att du skulle få veta..

nu går jag ut och går.

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
i'm falling to pieces..

ut och gå vore något.

kom hem bara för ett tag sen. Idag...ja..det gick inte så bra kan jag säga iallfall med barnen, tror dom hatar mig.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut och gå en liten promenad i lilla hällabrottet.



gammal bild från i vintras typ!


en liten hjulbent michaela!


i'ts a new day...

...nu har jag vart vaken sen kvart över 7?, härligt. Har inte kunnat sova så mycket heller, fått dåligt med sömn alltså(inge bra). Strax ska jag iväg på fotbollsskolan. Det är faktist roligare än vad jag trodde, men förra året går inte att slå. Ska vara där nere till 1, så kommer inte han med mobilen så ni får räkna med att jag svarar på era "sms" runt 1 tiden. Efter har jag faktist inga planer på vad jag ska göra, funderar på att åka hem och bara ta det lugnt eller någe. Annars kan ni väl höra av er om nått roligt händer? vill inte direkt sitta hemma låta tankarna yra omkring.


What am I supposed to do when the best part of me was always you...


det här funkar inte..

...jag måste skriva av mig!
och bloggen är min enda chans att göra det. Vart ska jag börja?
Dom här dagarna har vart upp och ner. Ska inte säga för mycket. Men ja.
Jag önskar att allt var som i historier, där slutar varje liten sagar lyckligt, men så är det inte med verkligheten.
Över bara 1 dag kan så otroligt mycket hända. Det blev som det blev..tyvär.
Och jag ångrar ingenting,  skulle jag säga det skulle jag ljuga för alla!
Jag ångrar därimot 1 sak, 1 sak jag borde ha sagt/gjort för ett bra tag sen. Men nu förblir det min hemlighet.
Många tar inte vara på tiden som dom har, men gör det, den tiden man är ny kär den går inte att beskriva i ord hur underbart bra den är!
alla stunder finns fortfarande kvar...men som minnen.




son of man, flower, low rider♥

remember...

nu lägger jag ner bloggen för några dagar.





ute


och där kommer jag vara hela kvällen. nås kanske på mobilen.


only you

.


right now.

nu har jag fixat mig lite. Får inte tar på kasper, så ringer han väl snart. Vet inte hur det blir för det "underbara" vädret förstör allt hela tiden. Det är sommar, okej?
NU har jag äntligen hittat sladden till data, så nu kommer tylösand bilderna på facebook!!
facebook:  michaela johansson



haft fotbollsskolan hela dagen!

Det blev tidigt uppstigning för mig idag. Skulle vara nere på ip vid kvart över 8 imorse. Härligt värre!
Sen dess har jag tränar små killar hela dagen. Vart lite stökigt för alla skulle göra olika saker, men ja, killar...
Moa kom ner och hämtade upp mig med cykeln nere vid ip och sen körde hem mig, TACK!
Har fotbollsskola hela veckan så det blir ingen sovmorgon för mig på ett tag. På fredag är det mest matcher och vattenkrig. Nu måste jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Ska nog ut och gå med kasper en stund.




VILKET PAR SKA MAN KÖPA!?
tips om vart man kan köpa liknande jeans?




NU BLIR DET FILM

nu ska jag kolla the last song med lite roliga människor. Det kommer sluta med att alla sitter och gråter, lr ja.
Det blir tidigt inatt för jag ska upp och jobba tidigt imorgon. Får se vad som händer efter.


the last song.

jag ska bara se den ikväll med. Nu ska jag ta och packa klart alla sen åka till pappa. Har fotbollsskola hela veckan 8-1 varje dag. Så hinner fortfarande göra saker på eftermiddagen, det är ju bra det iallafall. Om 1 vecka börjar skolan igen, vet inte hur jag ska känna, bra/dåligt?
det bra är väl att man får träffa alla igen, det dåliga är väl att 9orna slutar och nationella.






why.





if you know...

.


snart åker jag på möte..

om fotbollsskolan som börjar imorgon. 1 vecka med småbarn, härligt. Fast man blir som en liten familj, kommer ihåg förra året, åh! Nu måste jag ta på mig lite kläder och sen kanske äta nått innan jag går ner. Ikväll blir det tjejkväll hemma hos sara med några stycken. Kan inte vara kvar så länge eftersom jag ska upp TIDIGT imorgon.


moments in life..

vaknade för ett tag sen av ett sms, härligt. Ska inte lyssna på moa och ha ljud på mobilen längre, man vaknar bara. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen kommer nog bara precis efter det. Hoppas hon vill kolla film, för jag vill se the last song igen! Ska på möte sen vid 4 med fotbollsskolan också, får väl se hur det går.



BÄSTA FILMEN!

jag är larvig jag vet. Men vafan!? , kolla på filmen själva, det är inte så himla lätt att hålla sig för gråt. Nu säger jag godnatt för ikväll.


the last song...

ush vad jag skäms nu. Jag sitter och gråter som en tok till en kärleksfilm. Halva filmen har bara gått men den gud va bra den är. Och jag brurkar inte egentligen gråta till filmer så ja...


THE LAST SONG!

kvällen blev INTE som planerad. Vi åkte aldrig till örebro och kollade bio, utan det blev ceasar för mig, sara och moa. Mycket trevligt. Sen tog vi våra fina cyklar och cyklade ner till hällabrottet(dött som vanligt) träffa lite folk där. Fast ja, det varade inte så länge. Nu har jag precis laddat hem en kärleksfilm som jag ska sitta i min ensamhet och kolla på. Den heter the last song med miley cyrus, den verkar bra så det får vi hoppas att den är också.



youknowirealylikeyou

right now...

nu har jag gjort mig i ordning lite och annat. Snart tar jag och moa cykel in till kumla busstation för att sedan ta bussen med henne och sara in till örebro. Filmen verkar verkligen bra och allt så ser kvällen blir säkert lyckad!
Min sladd som man laddar in bilder till datan är tyvär borta, så det är därför det bli massa webb bilder, men det får duga så länge.



MYSKVÄLL MED BIO

om ett nån timme åker jag in till örebro och går på bio med sara,moa,viktor & john. Kompis bio så det smällre om det! Vi tar bussen dit och antagligen hem också.
Knight and day blir det, någon som har sätt den? är den bra?
Jaja, popcorn, cola osv måste vi ha. Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning lite. Får se om bilder kommer innan jag åker.


i gotta feeling..♥


Sara Morsan Askling gästbloggar!

hey alla folk! nu äre såhär att jag inte hade ngt att göra för stunden så ja tänkte gästblogga lite på michaelas blogg!
o ifl så vet ja inte vad ja ska skriva:o hue trasig tjej. näh men häromdagen kom vi på ett gäng att vi skulle starta en ny blogg som skulle heta "Svampe" som egentligen skulle stå för sara viktor andreas michaela pontus o emelie! men den idén är som sakt fortfarande bara en idé. ah ikväll skulle ja o emelie dra på fest till ngn snubbe. men eftersom ja ligger hemma o hostar som aldrig förr o med öroninflammation på det så lutar det åt bio med michaela viktor moa ev sandra osen ska vi försöka få med mr ösarn forsberg oxå, ye.. ja e som sakt ganska trasig för stunden o ska nog dra härifrån o in i duschen elr ngt innan michaela vill ha sin blogg tbx!:o  fred ut!
/saraaskling

mordförsök i kumla?

vart är vårt samhälle på väg egnetligen? Hur kan man få ett sånt "ryck" att börja knivhugga 2 människor på en krog? Det är ju helt sjukt, ska man inte ens behöva kunna gå på en krog utan att sånt skit ska hända. Nu är det inte så ofta sånt händer i lilla kumla, men iallfall.
Nu för tiden verkar det finns det folk till ALLT!


LÄNK!


HELT DÖD EFTER EN LÅNG...

..inlines runda på 1mil. Japp, jag skojjar faktist inte. Moa! lockalsinne är inte din grej. Engligt henne så skulle vi komma ut på en väg bort mot en kompis. Men jaha, tiden går och det kommer ingen väg...hm...ÅH EN SKYLT!
pålsboda 5km <-----> halsberg 11km. Det va bara att försöka hitta en väg hem, vi åkte på bilvägen ett tag tills vi hittade rätt.
 Under utflykten han:
se 50 kor
se 20 får
1 hoppborg mitt ute på landet
säkert 20 bondgårdar
göra 2 vurpor
äta 4 otroligt sura/äckliga äpplen
osv...

nu ska jag ta en lång varm dusch. Ska bara dricka upp mitt mjölkpacket!


JAG OCH PASSA TIDER...

...går vergkligen inte ihop. Idag skulle jag vart uppe klockan 9 och åka inlines, men så blev det inte. Vaknade halv 11 istället, jahh. Så nu försöker jag få tag på sandra och moa om det ens blir någe (pga mig). Ibland är det bra med ljudlöst på mobilen och ibland inte.
Nu ska jag iallfall ta fram inlinesen och sen hämta lite kläder. Dagen är ung och det finns fortfarande tid att hinna åka lite!!!!!!

gammal bild!


how deep is your love?

THE ONLY DREAMS THAT MATTERS ARE THE ONES YOU HAVE WHEN YOU'RE AWAKE!!

Nu säger jag godnatt för idag. Klockan är väldigt mycket, för har suttit uppe och gjort om moas nya blogg. Vet inte om hon kommer tycka om den, men hon beskrev lite så vi får väl se. Måste verkligen sova nu om jag ska orka upp imorgon. Måste leta fram inlinesen också!
Dom som nu kommer se oss imorgon kommer skratta åt oss, jag har inte åkt inlines på flera år så det kommer antagligen inte gå så bra!


1 vecka kvar typ...

kom hem för ett tag sen från sandra. Vi va ute i kumla lite och så. Åkte till statiol och köpte tuggummi, det är alltid bra att ha!  Fick en chock förut också, trodde inte jag hade några pengar på kortet men jo thjena, där fanns pengar så det räcker åt hela släkten, haha nej! Nu ska jag lägga in lite pengar på mitt sparkonto pappa har fixat!
Måste köpa ett par jeans också, äger inte ett ända par, det är förskräckligt!
TIPS OM BRA TIGHTA JEANS!?
Funderar på att ladda hem en bra film och kolla på nu innan jag ska sova. Måste läsa lite bloggar också!
Ska upp ganska tidigt imorgon och åka inlines med moa och sandra, om jag orkar upp...



riktigt het bild nu innan jag ska sova..

why not me...

sitter hemma hos sandra och har precis ätit lite mat. Kyckling, pommes och annat gott, härligt.
Vi har suttit ute på altanen och pratat nu ett tag. Nu väntar toan och lite fix. Sen blir det utgång, blir en liten kvällspromenad. Känns som om den här helgen kommer bli precis som förra året. Vi har ett extremt bra minne från förra sommaren, en helg, ett tjejgäng och en sak vi aldrig glömmer. Kanske blir den här helgen så, vem vet..





GRILLA IKVÄLL!

nu cyklar jag till sandra med moa och hämtar upp henne och sara. Vi ska till maxi och köpa lite saker man kan grilla och sen vidare hem till sandra igen och grilla. Mysigt mysigt, vet inte vad vi ska hitta på efter, men det brukar lösa sig. Skolan börjar om snart 1vecka bara, ush, bara tanken på det nee...jag som vill ha sommar!
Det har gått så himla fort. Och snart är det liksom vinter? kallt, snö, slask osv...


SÅHÄR SER JAG UT IKVÄLL!


GÅRDAGEN/IDAG!

nu har jag vart väldigt dålig på att skriva. Har haft fullt upp och så tyvär!

IGÅR: Va jag med sandra,moa & sara i hällabrottet. Helt dött här som vanligt men åt lite pommes och pratade. Tillslut så slutade det med att alla sov hos mig, lite trångt men det funkade!

IDAG: Vi vaknade runt halv 1 idag, hhaha, sandra satt och sjöng osv. Härligt.
Åt lite frukost sen ut och sola, åkte ner till skogsbrottet och badade ett tag förut. Hahhaa, sandra fick punka i däcket, jag har ont i rumpan, moa va lerig, sara va också lerig (dom ramlade med cykeln) sen säger jag inge mer förutom att sandra nog hatar spindlar!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Ska hem till sandra och grilla lite senare tror jag. Men tycker ni kan höra av er om det händer någe roligt!


imissyou.


RIGHT NOW..

nu har jag gjort mig i ordning lite slarvigt sådär. Ska hem till moa om ett tag. Måste upp och hämta lite kläder och ta på mig först. Vet inte vad vi ska hitta på, sara kommer antagligen dit senare.


PLÄTTAR TILL HELA HÖGEN!

nu har jag stått och stekt plättar åt min familj. Ja, det tog ett tag men gott va det!
Duschat har jag också hunnit med, nu ska jag ta och platta/locka håret, vet inte hur jag ska ha det idag. Det visar sig! Har inga planer vad jag ska göra idag, funderar på att bara vara hemma och ta det lugnt. Ladda ner lite tjejfilmer och bara dö i sängen! kanske träffa nån sen, vem vet..


TIPS OM NÅN BRA TJEJFILM?




GODMORGON!

vaknade för ett tag sen. Har suttit och kollat dhw, alltid lika bra!
Snart ska jag nog ta och hoppa in i duschen och lite så, får se vad jag ska hitta på. Funderar på att gå ut och springa lite.




TA HÅL I NAVELN!?


GODNATT!

 nu har jag suttit framför datan och läst många bloggar, nu får det vara nog. Morgondagen ser mörk ut för min del, haha. Har inga planer ännu men det löser sig.
Nästa vecka ska jag jobba på fotbollskolan hela veckan, får se ifall jag får tillbaka lusten att börja spela igen, vem vet..


använd bild!

hemma från en mysig kväll!

Badade bubbelpool i 2h förut, shit va skönt. Men tyvär va den bara för 2 personer, men 4 gick ner iallafall, lite trångt men det funka. Satt och pratade om allt och ingenting!
Slutade med en lite promenad i lilla kumla. Sjukt bra kväll!


Nu ska jag läsa lite bloggar och annat roligt. Funderar på att sova tidigt faktist, fast har inga planer för morgondagen än. Men det visar sig säkert!


MICHAELA ÄR BÄST

.

SKINANDE SOL OCH VARMT, GILLA!

nu har emelie ätit och fixar lite annat skit. Nu väntar vi bara på sara segot askling. Hahaha, ska snart till maxi och köpa dricka, chips och annat onyttigt. HÄRLIGA TJEJER!
om ett tag väntar bubbelpoolen och massa tjejprat.
Min kasper åker bort imorgon och är borta över helgen, kommer sakna dig!♥



BUBBELBAD PÅ G!

nu åker jag in till emelie och badar bubbelpool med henne och sara. Tända ljus, chips, dipp, roser och annat romantiskt, haha.. vi är sjuka!
Nu ska jag strax åka ska bada packa ner badkläder och så.


solglasögong - gina tricot
bas linne - bik bok
shorts - hm
skjorta - hm





finns på mobilen ikväll!


solen skiner!!!!

äntligen skiner solen igen. Nu har jag precis kommit hem efter en liten promenad med moa. Ska ut och leka med liam och leo, bada kanske?
Mamma håller på med maten, åh, det blir kyckling!
Senare ikväll blir det nog kumla om inte det bli ändrade planer.


right now

nu går jag ut. Finns på mobilen!

ÅH SHIT!
har massa gamla bilder på den här datan.


Den här bilden är tagen i 6an när vi va på naturskolan..haha..
jag,sandra,sara


förra sommaren! där va jag svarthårig.
sandra,moa,sara,jag


åh, den här dagen saknar jag!
amanda,moa,jossa,jag


gud, va jag saknar mitt gamla lag!
så många minnen


minnen minnen minnen..


Första klassresan va till SIXTORP



Fullspäckad dag!

nu ska jag börja städa lite med familjen. Vid 1 så ska jag ut och gå med moa. Senare ikväll ska jag hem till emelie tror jag och bada bubbelpool med några stycken. Men allt kan ändra sig, så vet inte hur det blir.


you had me at hello...

nu har jag precis kommit hem. Sitter här och nördar framför datan som vanligt. Funderar på att sova strax eller någe. Imorgon blir det bubbelbad lr jag vet inte ? call me!
Ska iallfall ut och gå med moa det är en sak som är säker, fast har inte kollat med henne, men om du ser det här så: MOA DU ÄR UPPTAGEN IMORGON RUNT 1 TIDEN!

AGNES!
jag kan vara med nästa vecka. Hör bara av dig om det är nått möte innan och tiderna!


sorry...

nu drar jag!

vilma är bäst!

.

dålig uppdatering...

har vart hos kasper hela dagen så har inte hunnit skrivit någe. Men nu ska vi sätta påen film.

between


nyvaken och nu väntar...

duschen och lite annat skit. Ska träffa kasper senare nångång. Om mindre än 2 veckor så börjar skolan igen. Glad att få träffa alla igen, men inte lika glad att vi börjar 9an! Nationella, välja inriktning, massa prov, plugga som en galning. Ja..men sånt är livet. Kommer såklart sakna förra årets 9or. Sitter och frunderar lite och kom på att det börjar små 98or nu, haha, nejdå, det blir säkert bra.




Saknar kläppen med alla enormt mycket, vi var som en liten familj!
haha, kolla hur blek jag ser ut att vara.


Godnatt

nu har jag ändrar bakgrund på bloggen igen. Funderar på att göra om headern också, eller vad tycker ni?
Imorgon ska jag inviga min nya plattång, haha.

Sov så gott alla kära läsare!

FUNDERAR PÅ ATT FÄRGA HÅRET!


skriv gärna lite tips?

låten säger allt...



The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia
Chills me to the bone

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone

I don't feel so alone, I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight

When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again

And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here




HOME!

nu har jag precis kommit hem efter jag gått från kumla själv, trevligt, nej!

Va på marieberg med mamma förut också. Köpte 1 tjock tröja, 2bas linne & 1 plattång.


linnet är i VITT och INTE rött!

MARIEBERG!

nu åker jag och mamma till marieberg. Ska ta och inskaffa mig en ny plattång. ÄNTLIGEN!
sen ska jag hem till emelie och mysa. Ne men vi får se vad vi ska hitta på.


4månader med kasper idag också!♥


mössa på sommaren är toppen!

12:00 OCH SARA SOVER!

nu har jag vart vaken ett tag och kollat på sara när hon sovet. Hahaha, så söt så!
Ska väl ta och väcka henne om ett tag. Funderar starkt på att sätta på högstavolymen och sen ta värsta låten!!
Vi hade planerat våran dag, men vädret suger ute så vi får nog ta och hitta på något annat. Och jag tror jag har en toppen idé!


ÅH, HAPPY FACE!

..såg precis att jag har haft 201 läsare idag, är mycket förvånad faktist!


nu sitter jag på mitt rum vid bärbara datan medans sara sitter vid andra datan. Hahah, vilka nördar.
Vi ska väl strax sova mesar som vi är. Vi har planer många planer för morgondagen, lr?


kasper, jag saknar dig!♥




använd bild, jo tack jag vet!
men hade bara den på den här datan tyvär..


DET RYKTAS OM ATT SARA

...SKA SOVA HOS MIG?

härligt, lr ja. Hon är lite rädd för mig eftersom jag pratar i sömnen, ringer/smsar folk i sömnen och annat skit. hahaha...jaja!



MYSIG KVÄLL HOS SARA!

nu sitter jag hemma hos sara och pratar igenom allt som hänt i veckan. Hahaha, ja ni!
vet inte vad vi ska hitta på, men antagligen sitta hemma och slöa.
gammal bild!

och där va det igång igen...

snart åker jag till pappa och firar han. Kommer hem senare ikväll så får se vad som händer då.
Hör av er? annars får det bli hemma kväll med mitt MYSIGA täcke!!!!!!!!!!


a million miles away;


I MISS YOU!


ONLY DREAMS

nu ska jag börja sminka mig lite och annat tråkigt. Ska till pappa om ett tag och fira han. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Vädret suger ute så det går direkt inte att vara ute...


gammal skabb bild..

GODMORGON!

Nu har jag precis ätit frukost. Väntar på bättre tider nu kan man säga. Ska till pappa och fira han senare också. Men nu har jag direkt inga planer för dagen.


2 VECKOR KVAR AV SOMMARLOVET!

Det känns hemskt att bara tänka tanken. Tiden har gått så himla fort.
Jag tänker göra dom här två sista veckorna till dom BÄSTA!


men de här låten säger jag godnatt;

MIN VECKA I TEXT!

jag har haft en helt underbar vecka i tylösand med min bästavän. En vecka som vi kommer minnas!
TYVÄR så har jag glömt min sladd hos pappa (igen) så bilderna kommer imorgon.
Men nu för dom som vill veta så ska jag berätta lite kortfattat om min vecka!


SÖNDAG: Tidig morgon för att sen sitta i en bil 5h ner till tylösand. När vi väl kom fram till tylösan så packade vi upp våra saker lite snabbt och tog fram bikinisarna. Hahha, vi halv sprang ner till havet och ja,,badade. Ganska kallt. Eftersom det va första dagen där nere så gjorde vi oss i ordning lite och sen gick ut och kollade runt lite. Det slutade med att vi hamnade på stranden och tog massa kort.

MÅNDAG: Vaknade ganska tidigt (som alla andra dagar) solen sken förfullt ute så fick dra mig upp trött som jag va. På med bikinin sen spenderade vi dagen nere på stranden och solade. Vid 4 tiden va det after beach, och ja fyfan vilken ös det va! FOLK ÖVERALLT! underbart!
tyvär fick jag inga bilder..

TISDAG: Det fick bli ännu en dag på stranden. Solen bara stekte åh, härligt. Hahahah, lite uppmärksamhet fick vi också, alla stirrad(säger inge mer om det). På kvällen spelade vi minigol OCH VEM VANN SÅKLART!
Sen fick det bli stranden för att kolla på solnedgången, så himla fint.

ONSDAG: Ja, då solade vi med. Lr har för mig att vi bara solade 2 dagar, hahaha. Men jaja.
Solade gjorde vi iallafall. Vid 4 började vi fixa oss, vi skulle nämligen ut och äta på per gessle's hotell. När vi ändå var där nere så tog vi en liten tur till hans sommarhus. Ouff vilket hus alltså!

TORSDAG: Heejj regn. Vädret va inte så himla bra så det fick bli shopping inne i halmstad. För att sen åka ut på en båttur på havet, ALDRIG MER! jag och moa höll på att spy.
När vi kommit av båten efter 3h så började vi gå mot bilen. Men kom inte så långt.
Först hör vi låånga nätter lite svagt längre bort sen vart det tydligare och tydligare. Vi började halv springa och runt hörnet ser vi MELISSA HORN LIVE ,  VRWDFvbrvgsvssFRgv , FUCK VA BRA HON VA!

FREDAG:
vädret sög i fredags med. Så vi åkte in till halmstad igen och gick runt lite. Dagen slutade med att jag och moa satt i vårt stora 2m långa och 1.5 breda rum och läste skvallertidningar & åt ben and jerrys och annat onyttigt. Kvällen sådär, hm...aldrig mer!

LÖRDAG: Packa packa packa och sen bilresan hem!


Det har hänt massor med mer saker men allt behöver ni inte få veta!




RSS 2.0