klaaaaaaaar

dålig bild, men orkar inte!

fix

nu står jag i moas badrum och fixar mig. Vi står och tävlar om vem som ska ha spegeln typ, den är ju inte stor om man säger så. Är snart klar ska bara sminka mig lite till. Och dom andra kommer inte förens runt 6 tiden och jag är snart klar. hmmh!
bra webb moa, verkligen!


mot kumla

nu tar jag bussen mot kumla för att börja göra mig i ordning hemma hos moa och sen hjälpa till med maten. Vet inte om hennes dator funkar än så får se om jag hinner blogga ngt mer ikväll.

NYTT


egoo

dålig uppdatering..

men min dator gick sönder IGEN, tur att man har ett datasnille till pappa. Så nu funkar datorn som den ska igen. Ska försöka ta bussen in till kumla om typ 45 minuter, vet inte hur jag ska hinna. Sitter här i mjukiskläder och mössa, så ja. Sen måste jag försöka väcka moa. Igår var jag hemma hos sandra och kollade victoria secret. Sen på kvällen hjälpte jag moa i nya huset och hänga in kläder osv.

tyckte det var dags att rensa sminkväskan!

tjockisar...


haha, först äter dom kakor sen glass..inte bra!

snygg kropp lr vadå?

Kenzas kropp är ju inte och leka med, grymt snygg. Man blir ju inte lite avis!!


mat

nu ska jag få i mig lite mat sen vidare till kumla tror jag. Sitter och letar snowboard som vanligt, dock går det inge bra. Men har mina funderingar. Ska till tant brun sen och se om man får någon färg. Hoppas man inte blir röd som en tomat, skulle ju sitta fint.

till sommaren? klänning är inte min grej men vem vet..


sneak peak..

nyår så det bara sjunger om det

neh, nu piggar vi upp oss lite

nu ska jag hämta ipren så jag blir lite pigg. Kan ju inte sitta hemma idag och vara sjuk, det är ju verkligen inte. Sitter och dunkar musik eftersom jag är själv hemma. Moa kommer väl hem om ett tag (tyvärr bor hon i kumla nu) så ska väl till henne och sen vidare för att sola eller något. Måste ju få lite färg tills imorgon.


sjuk?

vad jag gör jag uppe nu egentligen? klockan är 10 på morgonen. Men moa ska iväg och fixa massor med saker till nya huset osv. Så va tvungen och gå upp jag med. Sätter på en bra film och sen hoppas på att jag somnar om. Senare åker jag in mot kumla och hjälper till lite med huset och annat. Men hals känns inte helt okej, tror jag börjar bli sjuk faktiskt. hmmh...


stay the night - james blunt

Fortfarande hemma hos sandra och muppar mig. Just nu är hon inne i duschen så passar på att sitta framför datorn lite. Mina nyårs kläder köpa och det kommer nog bli as bra. Men skulle behöva lite mer smycken men det löser sig, kan kolla om mamma har några.
sommar bild så det bara skriker om det

hos sandra

sitter hemma hos sandra och lyssnar lite musik. Hon städar som vanligt. Har tagit massor med ego bilder och roliga, men orkar inte lägga ut alla. Ska väl ta och sminka klart mig lite nu. Vädret ute är inte så bra, så  ska nog inte ut något idag.
tråkiga inlägg i know..

här va det ös

nu sitter jag i soffan och sitter och kollar på när sara och sandra dansar och har sig. Söta tjejer!
Har gjort mig klar för dagen och åker om ett tag in mot kumla. Får se vad som hittas på sen, ska nog hem till sandra. Om två dagar är det nyår, kan ni tänka er? ett nytt år? ny löften? nya vänner. Herregud. Och om 6månader slutar man grundskolan, kommer sakna alla enormt och tror att det här sista halvåret kommer gå jätte fort. Vill inte ens tänka på när vi står uppe vid kyrkan och får betygen och säger hejdå till alla.


Godmorgon

nu sitter jag här och har precis duchat. Sara och sandra ligger och sover och jag sitter och nördar framför datorn som vanligt. Ska väl snart börja göra frukost åt dom två. Bäst att sätta igång så man hinner med allting.


music,

sitter hemma hos sandra och pratar lite. Har spenderar ungefär hela dagen på sveas med massor av tjej snack med tjejerna. Har kollat igenom massor av gamla bilder och även bilder man inte visste fanns. Hahah, ja ni.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, laga lite god mat osv.

3 dagar kvar

nu sitter jag här allmänt trött och sur, vaknar på fel sida kanske?
Förut var jag och moa och solade, dock så syns det inte ens, haha. Så får åka in och sola igne på torsdag eller något. Har precis gjort välling åt mina små bröder. Snart ska jag väl börja göra mg i ordning lite, först måste mitt hår torka.

hittade en bild från skolan jag inte lagt upp ännu, så här får ni en bild på
josefine, ben och carlos!

dålig uppdatering, bloggpaus?

har inte tid för att blogga känner jag, skriver lite då och då som sagt. Kommer nog göra det under hela lovet så ni vet.

Hittade tyvärr ingen snowboard jacka idag när jag var och letade kläder. Fick med mig ett par snowboardbyxor iallafall. Har hittat en modell jag vill ha men vet inte vilken färg. GRÖN ELLER BLÅ?
Har också hittat en snowboard jag vill ha, väntar på svar osv. Om ett tag åker jag kanske in till kumla, vet inte vad som är bestämt.


den gröna är mer klarare färg i verkligheten



äntligen vaken

moa gick hem för ett tag sen och jag har precis fixat mig lite, ska in till örebro och köpa snowboard kläder. Får se hur det blir, vill ha svart byxor och någon färgglad jacka, men det visar sig. Kanske blir tvärtom.
Min plattång var "borta" i morse så fick allt ha bulle idag. Men när jag väl är klar och allt så hittar jag den i badkaret. Nu väntar örebro!


omgfail

det går inte..

jag orkar inte längre, mina ögon är stora som apelsiner och har ont i huvudet. Har suttit och letat snowboard hur länge som hellst nu, orkar faktiskt inte mer. Men måste ha en så det är bara och leta vidare. Sen har jag lyssnar på samma låt i 1h nu, spotify funkar inte så får ha youtube på. Måste hitta en snowbord inom 1vecka, hmh. Lycka till säger jag bara. Har inga planer för kvällen heller, förstår inte varför jag sitter hemma och degar när det är lov?
+ alla brädor antingen för korta eller för långa eller så ser dom ut som skit.


helt slut

Mariberg var nog inte det bästa valet jag gjort i mitt liv om jag får säga det så. Men fick med mig lite saker hem iallafall (bilder kommer ikväll). Nu ska jag gå över till moa ett tag. Sista veckan vi är "grannar" innan hon flyttar till kumla. Vart väldigt dålig uppdatering nu känner jag men orkar inte, bloggar lite när jag känner för det. Ska försöka ändra på det men blir isf efter lovet.


marieberg nästa

nu åker jag till marieberg som alla andra människor säkert planerat, eller iallafall vi som inte har något liv. Hahah, springa runt o trängas och skit låter ju riktigt bra. Är trött som helvete, så måste ta mig en kaffe eller något för att vaknat till. Hoppas att få med mig ett linne/tröja och ett par skor.

ge mig värme!

.

It doesn't matter what people say, and it doesn't matter how long it takes, believe in yourself and you'll fly, high. And it only matters how true you are, be true to yourself and follow your heart..

natti

nu väntar sängen och imorgon bitti åker jag till marieberg. Kommer vara sjukt mycket folk där, ush. Hatar att trängas och annat. Har kollat film hela kvällen/natten.



u t g å n g

sitter hemma hos moa ohc fixar mig lite, ska snart äta lite sen ut. Kvällen kan sluta bra, eller?
Finns på mobilen tror jag, har inte så mycket batteri men ah. (onödig info..)

SNOWBOARD

sitter och letar efter en snowboard har gjort det i ett antal timmar just nu.
Någon som har en som dom ska sälja?

Min frukost

iställer för att äta vanlig yoghurt så gör jag mina egna yoghurt. Jätte enkelt och tar inte lång tid.
Sen är det bara två saker man har i, turkisk yoghurt och vanlijsocker, enklare kan det nog inte bli?




jag vill sova

Igår kväll vart det lite dålig uppdatering, gick till moa runt 11tiden. Satt uppe ett bra tag på kvällen och pratade osv. Kollade även sista avsnittet på "morden i sandhamn". Så somnade ganska sent. Sen i morse ska någon skön människa sitta och ringa till moa när klockan är 11 på morgonen, hallå jag sover typ? + att det va vibrator på mobilen och den låg under mitt huvud. Nu ska jag väl sitta och vänta på att moa ska duscha och lite så.
har även testat på svart en gång, aldrig mer..

WORK IT

Så här ser mitt tränings schema ut nu. Måste ta tag i träningen nu. Ska se om man ser någon skillnad efter 1-2månader, vem vet?. Och tro nu inte att jag ska gå ner i vikt osv. Nejdå, jag ska träna och äta. Skulle aldrig sluta äta för att gå ner i vikt. Finns även en ny kategori som heter "träning o hälsa".


situps
30st vanliga
60st åt höger och vänster
30st med benen uppåt
30st med raka ben
30sek "håll ut"

armar
20st dips
30sek armstretch på varje sida
tricepspress, 15gånger på varje arm 


ben/rumpa
20st höftlyft
20st benböj
20st liggande baksidebenböj



TRICEPRESS!
Stå med parallella fötter och lätt böjda ben. Håll magen lätt spänd och undvik att svanka. Ta katalogen med vänster hand. Vänster armbåge är riktad uppåt så att du håller katalogen mot ryggen. Pressa katalogen uppåt över huvudet tills armen är fullt utsträckt. Gå därefter långsamt tillbaka till utgångsläget. Bara underarmen skall röra sig. Upprepa rörelsen med 15 repetitioner på varje arm 3 gånger. Tränar: Överarmens baksida (triceps = gäddhänget).

HÖFTLYFT!
Ligg ned med ländryggen i underlaget och fötterna på ett behagligt avstånd från rumpan. Spänn sedan rumpmusklerna och lyft upp höften tills det blir en rak linje från överkroppen till knäna. Återgå sedan till startpositionen samtidigt som du håller emot med samma muskler. Upprepa direkt. (Tränar framför allt baksidan på benen och rumpan.)

BENBÖJ!
Stå i grundposition med fötterna höftbrett isär. Tårna ska peka åt samma håll som knäna (rakt fram eller 1 cm utåtroterade). Spänn magmusklerna för support genom hela övningen. Sitt ned bakåt, precis som om du ska sätta dig på en stol. Håll emot med ben- och rumpmusklerna på nedvägen. Tryck ifrån med rumpmusklerna explosivt för att komma upp igen. (Tränar mest framsida ben och rumpmusklerna.)

LIGGANDE BAKSIDEBENBÖJ!
Ligg ned med pannan vilandes bekvämt mot händerna. Spänn magmusklerna. Koppla in musklerna på benens baksidor genom att lyfta knäna några centimeter från marken. För sedan in fötterna mot rumpan och spänn till sätesmusklerna (fortsätt spänna magen hela tiden och hålla knäna upplyfta). Återgå sedan till startläget samtidigt som du håller emot rörelsen och låter musklerna jobba även på tillbakavägen. Lättare alternativ: Behåll knäna i underlaget hela övningen. Eller kör halvvägs, dvs lyft upp knäna och kom med fötterna halva vägen mot rumpan. (Tränar framför allt baksidan på benen och rumpan.)




jaha nudå?

nu har jag vart och firat jul överallt, nöjd över mina presenter. Nu ska jag väl slå mig ner framför tv och somna eller något? skulle behöva en promenad i det kalla vädret faktiskt.


Ha en bra jul

hoppas alla får en toppen jul nu. Strax åker jag in mot kumla så kommer inte kunna skriva så mycket idag, men antar att dom flesta av er läsare kommer vara med eran familj och inte kommer ha tid för datorn heller.

GOD JUL!♥


godmorgon

nu sitter jag här och är klar för en dag full med skratt, julklappar, musik, mat, släkten osv. Har redan öppnat ett packet idag. Om ett tag ska vi vidare till familjen broman sen senare ikväll åker jag till mamma. Det är många ställen man ska besöka, men det är bara och gilla läget. Jul musiken är på för fullt och nu ska jag bara hämta lite saker så som halsband, armband, örhängen osv.


nu väntar sängen

eller vad säger ni?
Fast först ska jag kolla morden i sandhamn, ska försöka kolla alla 3 delar, men kommer nog somna. Sov inte så mycket igår så ja. Imorgon bitti sitter jag med ett stort leende på läpparna och öppnat första julklappen. Sen vid lunch åker vi iväg till familjen broman och äter jul mat, kollar kalle anka osv. På kvällen så ska jag fira jul hos mamma. Men nu ska jag träna lite innnan sängen o "filmen" börjar.

GOD JUL

hoppas alla får en helt underbar julafton!


ikväll




10 minuter kvar..

sen är det jul. Nu har faster o björn åkt hem, har haft en jätte trevlig kväll med mat,spel och skratt.
Nu ska jag upp och ta av mig sminket och sen byta om. Tänkte krypa ner och kolla på en film såhär på jul natten. Fick 500kr förut också i julklapp, tack!



mini jul

nu åker jag till pappa och firar "mini jul" som jag kallar det. Kommer nog inte blogga så mycket ikväll isf blir det senare när dom åkt osv. Lägger upp även lite bilder från kvällen.


sommaren 2009

Kommer ihåg sommaren 2009 som om det var igår. Gud vilka minnen man har därifrån. Sena sommarkvällar med tjejerna ute i kumlaby. Alla cykelturer till skogsbrottet varje dag. Alla sena övernattningar hemma hos sandra med underbara människor. Lärde känna nya människor, som idag har en stor del av mitt liv. Tältningen hemma hos moa när rickard och adde satt utanför tältat ungefär hela natten och lyssna på vad vi sa, haha, och sandra o moa när dom skulle gå ut för att. Jah, göra sina behov. Haha, herregud. Alla flög in i tältet igen av skräck och sen hör man två som sitter och as garvar. Den natten var verkligen guld. Vi drack cola i mängder. Och sandra satte alltid på hög musik på rummet och vi dansade och sjöng i timmar. Det finns hur mycket som hellst att berätta om den sommaren. Kommer ihåg att viktor sa efter att han träffat mig första gången att jag jade skönaste rösten. Haha, ja ni...Nu ska jag nog inte skriva så mycket mer än så här!



kvällens

nu finns det en ny kategori på bloggen som heter "outfit", bra va?

Sitter och har allmänt jätte tråkig. Ska läsa lite bloggar om ett tag hade jag tänkt. Får inte glömma och packa heller. Självklart är julmusten framme och tända ljus för den delen också.


kavaj - vila
vitt linne - gina tricot
kjol - gina tricot
leggins - hm
halsband - lindex

black and white

nu är jag typ klar för kvällen. Ska hem till pappa och fira "mini jul" (kanske jag skrev förut med). Men i alla fall, faster och björn kommer och hämtar mig och mathias vid 6. Så nu sitter jag här helt klar, och klockan är bara halv 4. haha, smart.


down - jason walker

Har klätt granen med liam och leo nu. Tvärr hamnade hälften av alla kulor längst ner, hm, vad kan det bero på?
Tänkte börja göra mig i ordning redan nu tills kvällen. Ska fira jul med faster och björn. Eftersom jag är så himla seg när jag sminkar mig så varför inte börja redan nu? Tar med mig datorn in på toan så jag kan lyssna på lite jul musik.

hmh..färga tillbaka till brunt eller inte!?


THREE DAYS LATER



galen


g o d m o r g o n

Är trött som jag vet inte vad och är barnvakt. Leo försvann förut så sprang runt överallt och fick panik. Självklart ska han ligga i sängen under täcke och muppa sig. Nu sitter liam och jag och kollar bolibompa. När mamma kommer hem så ska jag börja göra mig iordning och packa lite.

Jennifer åkerman - länk till bloggen


.

ännu en jul utan dig. Jag saknar dig farmor♥


kvälls bloggning

nu sitter jag och adde och skickar massor med dåliga låtar till varandra. Hahah, fyfan..
Moa och amanda gick för ett tag sen. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Måste väl sova om ett tag, imorgon ska jag vara barnvakt och typ fira jul med faster på kvällen..hmm. Imorgon blir det stressigt sen är det ju jul?
herregud, känns verkligen inte som det. Julkänslan är låg.


MOA FÖRFAN



någon som lyckas se någon som är fel på den här bilden!?!?!
TEXTEN KANSKE?
hämnden är ljuv moa...

fiiiiilm

Har vart ute på en promenad med moa i den kalla vintern nu. Röda kinder är ganska gulligt faktiskt. Snart kommer amanda hit, ska väl kolla film. Måste kolla runt lite på olika filmer som man kan se.
Någon som har tips på tjejfilmer!?!


så jävla söt


mot moa

det blev ingen promenad -18º var tydligen förkallt. hm, kläder efter väder säger jag bara!
Men nu ska jag hem till moa och äta lite mat hoppas jag på, kanske äta lite mer kladdkaka eller något annat gott. Eller nej, jag skulle ju inte äta massa onyttigt. Träna vore något!

FRÅN IGÅR

So why do I try? , I know I’m gonna to fall down..

SVAR PÅ TAL



FILIP: mahaha, vill bara säga att du är rutten filip, och sluta kalla mig mickan. Blir ledsen snart.. :/
jag som tänkte komma på lovet och hälsa på men nu sitter jag här och överväger det hela...

MOA: Ja det gjorde du faktiskt! haha, karate kan jag året om ska du se. Just nu är jag lite otränat men vänta bara.

yoo

Nu ser jag att du har kladdat ner hela min dator med någe jox , så bara för det så ska jag göra ett sista inlägg innan jag loggar ut. Tar emot men det måste göras någongång..
Nu går jag över till michaela innan hon ser det här inlägget och går över hit istället och typ make a pan-pizza av mig eller något liknande. Så hejdoo

new



mycket snyggare på. Dock är bilden tagen med mobilen ett stort minus michaela

promenad

nu ska jag ut och gå med moa, har väntat ett bra tag nu på att hon ska fixa sig. Men hon sitter väl antagligen vid facebook eller något. Har inga planer för ikväll heller, blir väl lugnt antar jag. Men nu börjar det mörkna och jag vill ut, även fast det är en aning kallt!

DAGENS:


moahahah

Michaela gick precis och glömde logga ut så nu du , nu är dom gamla bildarkiven öppna för lite offentlighet här på bloggen under eftermiddagen!
Just nu befinner sig michaela hemma hos sig och jag chansar på att hon står framför spegeln och antingen sminkar sig eller plattar håret som hon förövrigt hatar mig för nu för tiden eftersom jag blev den som tvingades till att göra det och nu går självklart skiten ut över mig! men det är bara att ta emot och svälja't som en man i was born to be. Nemen jag tyckte hon vart jättesnygg i det röda menmen.. vi har som vanligt olika åsikter om allt ska hon ha potatis till sina köttbullar ska jag ha makaroner eller ska hon ha jordgubbsglass så ska jag ha chokladglass. Går inte att enas om någonting men det funkar efter ett och annat slag på käften man får avverka och ta emot. men trots alla tjaffs och allt så slutar allt med att vi ligger och tjuter av skratt. du är grym!
Skulle avsluta det här med att när du väl ser det här och tänker , fan nu går jag över och dräper henne så innan du gör det och jag blir till mos som alltid när du väl sätter igång så ska du veta att du är mitt allt och jag älskar dig vännen. 
u are my everything

julbak

nu håller jag och moa på att julbakar, eller ja. Vi gör kladdkaka. Kanske ska hem till mig senare och fortsätta får se hur det blir.
haha, fin bild verkligen. Man ser hela datorn i bakgrunden

godmorgon

nu har jag precis ätit frukost med moa. Vaknade flera gånger förut innan jag ens gick upp. Det är -13° ute, helt jävla sjukt. Tror dom man vill vara ute nu eller? kommer ju frysa ihjäl eller något. Idag har jag inga planer. Tycker det verkar helt dött nu när det är lov? eller har jag fel?...hm..
Måste ta och träffa några människor jag inte träffat på ett himla bra tag. Fick förfrågan att åka till marieberg idag igen, men va där 3 dagar i rad känns ju ganska sådär..

vad ledsen ja blir..

dissar chipsen o allt onyttigt nu och föralltid!. Ska börja träna lite såhär på kvällskvisten.
00:49 here i come




vadå pigg?

nu har moa tryckt i sig en stor red bull. Hahah, hon kommer ju aldrig somna inatt. Men som tur så vaknar jag inte så lätt så hon kan få prata för sig själv. Tv är på och nu ska vi locka mitt hår. Eller vi ska testa lite olika saker på mitt hår, hm. Kommer nog sluta riktigt bra, eller?
Ska sätta på spotify nu och lyssna på massor av gamla låtar från förra låten, owl city säger jag bara!

tisdagsmys

Har vart på marieberg hela dagen med moa. Fick med mig kläder som jag ska ha på mig på julafton och kanske nyår vem vet. Är helt slut i kroppen efter att ha gått på marieberg ett himla bra tag. Sen åkte vi vidare och handlade saker tills nu ikväll. Får bli hemma mys och tv. Nu har moa lagat (värmt) plättar åt mig, ibland så kan hon allt laga mat. Sover nog här ikväll med så ja.

top model

nu ska jag gå ner och kola top model och äta glass. SARA ÄR HÄR SÅ NU VET ALLA
hon klagar på att jag inte sagt det förut, men ah nuså. Ska gå ner och äta lite grönsaker eller ta något annat nyttigt medan sara ska äta glass. Tjockis!
Ska väl passa på och träna lite också. Moa kommer väl hit om ett tag också, marieberg senare kanske?



saknar den här kvällen


godmorgon

solen skiner ute och det har slutat snöa, äntligen kanske man ska säga. Vaknade av att en katt hoppade på mig och sara och skulle gosa sönder. Blev ju inte av med henne. Nu har jag duschat och vi ska snart ner och göra oss lite frukost. Kanske ska till marieberg idag med fast med mamma, men får se hur det blir.


city of silverhestens dreams



nu sitter jag här och lyssnar på massor av låtar. Sitter och drömmer mig in i musiken typ.
Ska snart lägga mig ner i sängen och kolla film. Om man tänker efter så är nog vintern den mysigaste tiden på året, men ändå den kallast. Förstå känslan att sitta framför brasan med någon och...ne..nu är jag verkligen inne i mina tankar och drömmar. Haha pinsamt..

once upon a time, I believe it was a..



mat

nu ska jag ta och äta kycklingsallad och sen kolla på något program eller en film. Moa kommer väl hit om ett tag också antar jag.


helt slut

Har vart på marieberg hela dagen och handlat julklappar. Men ändå så är jag inte klar, helt sjukt. Har bara 1 kvar nu så ah. Får se vad jag ska köpa till mamma. Har redan köpt en sak men vill köpa något mer. Så får åka in någon mer dag och leta efter nått + att jag ska hitta något snyggt till mig själv att ha på mig på julafton.
Sitter just nu hemma hos pappa och ska snart åka vidare hem till mamma igen. Nu har jag den bärbara datorn så ska göra om bloggen så fort jag letat på lite saker osv.


marieberg om ett tag

filip ska bara försöka väcka anki sen så åker vi in till marieberg och handlar julklappar. Hoppas det inte är mycket folk där, men hallå? det är sista veckan innan jul så ska inte hoppas på något. Antagligen kommer det vara fullt med folk. Ska väl ta och fixa mig lite om ett tag. Eftersom jag känner mig så snäll idag så ska jag ut och skotta snö, eller så var sanningen den att man vart tvingad till det.


natti

vart ingen film för mig inte. Kollade på gossip girls istället. Nu funderar jag på att dra på ett till program eller en film innan sängen väntar. Imorgon åker jag till marieberg med filip och mattis, ska handla lite juklappar osv. Har 3´julklappar kvar om inte 4? det visar sig. Men imorgon får jag tillbaka den andra datorn så då ska jag göra om designen och försöka lägga upp lite mer bilder.


film

Har vart ute förut ett tag med amanda och moa. Slutade med att vi bosatte oss nere vid pizzan. Självklart så köpte vi en pommes allrik med mildsås. Men eftersom "ägarna" känner(vet mitt namn) så fick jag med mig en kycklingsallad hem också. Var någon som aldrig kom och betalade så då fick jag den. Snälla grabbar det dära. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla film.


letters to juliet

Har precis kollar film med moa. Vi såg på letters to juliet, rekomenderar den verkligen. Seciellt till er tjejer.
Nu har vi inga alls planer på vad vi ska göra, men det visar sig. Fick igång en brasa förut efter jag vart ute och kämpat mig igenom snön. Imorgon ser det ut som om jag ska till marieberg och handla julklappar.

majsan & sita

.

the greatest love story ever told, is your own.



hold my hand



nu hoppar jag in i duschen och sen går jag över till moa. Ska försöka fixa lite på bloggen då medans jag kan.


mina betyg

någon skrev i ett inlägg att dom ville se mina betyg. Dock har jag inte vart så himla bra i skolan det här halvåret så ah. Men nu har jag en del att göra nästa termin.

engelska - G

Hem- och kunsumentkunskap VG

Idrott och hälsa - G

Matematik - VG

Spanska - G

Musik - G

Biologi - VG

Bild - MVG

Fysik - VG

Kemi - G

So - VG

Slöjd - G

Svenska - G

Teknik - G

(alltså 8 G, 1 MVG & 5 VG)


godmorgon

Har precis ätit 2bulllar till frukost. Men kan inte äta frukost, måste vara det äckligaste i världen. Jaja, ska snart hoppa in i duschen. Ska nog gå över till moa lite senare när jag duschat osv. Och klockan är bara 11, antar att dom flesta fortfarande ligger och sover.


natti

kvällen har jag spenderat hemma hos sandra med några.hm, nu är jag trött som jag vet inte vad och vill bara sova. Har egentligen inte så mycket planerat under lovet, kommer sluta med att jag sover bort det helt och hållet. Ska försöka gå upp tidigt imorgon så jag hinner göra något än att bara sitta hemma.



mot sandra

nu har jag duschat och fixat mig lite. Har även hunnit städa en del i huset. Snart ska jag till sandra för att sitta och prata lite. Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Kanske hinne äta något innan jag åker, vem vet.
Vad ska ni göra ikväll`?
Vet inte om vi ska till maxi, men det brukar bli så. Någon ska ha det och någon ska ha nått annat.

såhär "fint" ser mitt hår ut ikväll

love


BLOGGEN UNDER OMBYGGNAD

"igen"
Men tyvärr är det något fel på den datorn jag sitter på just nu, så får ta och sakffa fram en annan så jag kan göra om bloggen som jag vill ha den. Så nu vet ni varför den ser helt miffad ut.


who knew,

vaknade för ett tag sen av att moa smsade, man får aldrig sova ut innan hon ska väcka en. Nu har jag hunnit med och ätit frukost och snart väntar duschen. Moa är bättre idag så kanske ska träffa henne senare. Är helt seg i kroppen, vill bara sova bort hela dagen. Men ne, det ska jag inte göra.
Sitter fortfarande och letar efter något att ha på mig på nyår?





tänkte inte ha den här på nyår direkt, men skulle vara snygg till
ett par jeans lr leggins och något långt halsband!

rickard bjuder


rille skickade precis bilden och ville så gärna att jag skulle lägga ut den, så vad gör man inte snäll som man är nu för tiden!?

home

för det första! nattinnebandy suger stenhårt.
och för det andra, jag är arg på allt o alla...

Känner att jag vart på dåligt humör hela dagen idag, stört mig på allt och alla. Just nu så lever jag på julmust, det är nog det bästa som finns i världen. Var hemma hos emelie förut idag, satt och åt pizza och pratade en hel del. Sara kom även förbi ett tag senare. Eftersom det va helt dött ute så gick vi till skogstorp för att träffa lite folk, men ah ne. Det sög stenhård. Tråkigt inlägg det här vart då. Men nu ska jag fortsätta störa mig på folk och sen träna, från och med imorgon och resten av lovet så ska jag göra ett "schema" på lite övningar som MÅSTE göras.




u t g å n g?

nejdu.
nu tänker jag inte sitta här och muppa mig mera, jag ska ut NU. Fan det är lov och mitt lov ska jag inte spendera framför datorn.


liten sak - del 2



vad gör vi i kväll?

Verkar som en stor del av lilla kumla ska till nattinnebandyn, hmh. Låter ju kul eller inte!?
Ne jag har ingen aning om vad jag ska göra. Om jag inte hittar på någe kul så åker jag nog i alla fall till nattinnebandyn, men ah. Nu ska jag fortsätta leta efter något att ha på mig till nyår och lyssna lite musik.
Självklart ska jag läsa lite bloggar senare också.


från idag




btw, ida tvingade i min massor av tårta så nu mår inte min mage någe bra. Men åt inte upp allting om ni tror det, skulle nog ha dött då

sista dagen i skolan

Nu sitter vi i skolan och kollar film har även pysslat lite förut. Efter maten får vi våra betyg, spännande. Men fick precis veta att jag fick mvg i bild. Ganska så stolt. Sra sa att det var gröt till lubch idag igen, tredjde gången på.två veckor. Är.inte så bra på att skriva med experia så det.blir ganska fail. Men nu ska.vi fortsätta ned allt, skriver.mer när ja konner heem.

skabb hår

är så jävla trött på mitt hår så jag snart rakar av mig det eller något. För det första är det rött, och det passar jag inte i. För det andra så går det inte och fixa hur jag vill ha det heller. (emo michaela)

Nu ska jag ner och fixa mig lite sen drar jag ut. Ska bara slappa hela kvällen och inte göra så mycket. Går nog ner och kollar på ice age 3 med liam innan.




liten sak - del 1








sara här

Som alla andra torsdagar så slutar vi tidigt. Mamma körde hem mig och sara hem till mig. Har suttit i köket ett bra tag och pratat om allt möjligt. Ska väl ta och kolla runt på facebook om ett tag osv. Ska träna lite senare när sara åkt hem. Imorgon är det sista dagen i skolan och vi slutar halv 2. Ska bara sitta i skolan och pyssla? och få fåra betyg. Hmh, kan ju gå hur som hellst.


natti

nu väntar sängen, måste lägga mig tidigt idag eftersom jag vaknat ganska "sent" dom andra dagarna + att jag missade en lektion imorse. Hmh, inte okej. Men imorgon är det en kort dag, 2lektioner och sen slutar man halv 12. Så får väl hitta på något skoj och göra imorgon. Men kommer inte direkt på något. Får väl sitta hemma hela dagen eller något.

funderar på att färga tillbaka till brunt igen!

dålig uppdatering

men har vart stressad hela dage osv...
Först fikade jag och moa hemma hos mig sen började vi fixa oss för kvällen. Vid 6 åkte vi och åt, satt där ett himla bra tag och bara pratade om allt möjligt, jätte mysigt faktiskt. Efter att ägarna bjudit oss på fika oså så gick vi hem till sandra och satte oss i köket och pratade. Mycket prat vart det idag, haha.
Vi är så olika men ändå så lika!




sandra testade även på att ha peppar i nästan, dock blev resultatet inte lika lyckat som förväntat!


dagen planerad

nu sitter jag hemma hos moa och väntar på att hon ska bli klar med allt packandes. Sen ska vi hem till mig och fika och sen fixa oss lite. Ska fira sara ikväll, vet inte vart men ah. Det löser sig senare. Ska nog ta och göra lite glögg när jag konmer hem, om det nu finns något kvar. Men skriver mer senare när jag har tid osv.

matmatmat

nu sitter jag och kollar på dhs, alltid lika bra. Gjorde en liten soppa förut, tog 15minuter ungefär? Den vart helt okej faktiskt. Har inte hunnit med och träna en, så¨ska göra det efter programet, men nu måste jag skynda mig ner så jag inte missar något.



träning

nu går jag ner och tränar mage lite sen ska jag laga lite mat åt mig själv. För alla andra har redan ätit och jag som ska tänkte vara nyttig ska göra en soppa. Har kollat igenom massor med gamla bilder. Hittade bilder från 6:an och 7:an, funderar på att lägga upp någon/några, men isf får det bli imorgon. Imorgon ska vi nog fira sara vad vi planerat, men är inte helt bestämt än.


dream

Här har ni några bilder från när "vi" (JAG) bakade pepparkakor. Dock så funkade inte systemkameran så fick ta mobilen, men några bilder blev det i alla fall. Nu ropar liam så ska antagligen ner och göra något med honom? kolla tv som vanligt kanske.






SÅHÄR BRA BLEV PEPPARKAKORNA!


SEN RÅKADE JAG BRÄNNA NÅGRA STYCKEN...INGEN KOMMENTAR

BAKAR


från förra året när vi "julbakade"

barnvakt

Skolan suuuuuuuuuuuuger så ge mig lov nutack!
Fast idag fick jag veta att so provet ska vara inlämnat den 11januari nästa år istället. Så det va väl en bra sak kan man säga. Det börjar redan mörkna och klockan är bara 3 på dagen, ush. Är inte van vid min nya hårfärg än, tror nog inte jag kommer bli det heller. Funderar på att ha det ett tag till så en del av färgen får försvinna. För jag tycker det vart lite FÖR röd, men ah. Idag ska jag vara barnvakt åt mina små syskon ett litet tag, funderar på att baka lite pepparkakor? hm, dom kommer bara äta upp degen (kommer nog jag med).
Men tar fram systemkameran, så det kommer upp lite bilder senare ikväll. Tyvärr tar min bror med den bärbara datorn till pappa så jag får ha den andra. DEN SUGER!

leo


liam


svt o sängen

Egentligen vill jag sova, men problemet är att jag inte är trött. Så kollar på ung och bortskämd på svt sen slår jag väl på en film om jag inte är trött. Imorgon är det ännu en jobbig dag i skolan, men se det på den ljusa sidan michaela, det är bara 3dagar kvar! För på fredag ska vi bara bowla i HALLSBERG så ah. + att imorgon måste jag plugga som en tok till so provet på torsag, hur kan man lägga ett so prov sista veckan? roger roger roger..

TILL NYRÅR?



NYFÄRGAT

Nu är håret klart och torkat och allting. Vart faktiskt helt okej. Trodde det skulle bli orange eller något först, fyfan vad rädd jag var. Amanda och moa bara garvade åt mig. Men men..nu är det gjort!
Ska gå ner och kolla lite tv och dricka glögg, kanske ta med so bocken och börja läsa lite om första världskriget. Hmh, prov på torsdag?

suddig bild men den får fan duga!

snart klar..


LUCIA

nu sitter jag i sängen med leo och sita. Moa kommer snart hit och färgar mitt hår. Och hon hade med sig lussekatter så det blir fika medans vi väntar på att hårfärgen ska sitta i. Imorse satt vi och lyssnade på när lucia tåget sjöng och hade sig. Men nu måste jag börja fixa lite och så innan moa kommer hit.

fika hos sandra förut idag


DÅLIG BILD, men så är det när man sitter på sista raden!!!!


sängen

nu ska jag gå ner och hämta lite saker till sängen och sen ta med mig något och äta sen upp på rummet och kolla film. Imorgon tar jag bussen till kyrkan för att kolla när sandra går med i lucia tåget. Hon ska tydligen sjunga solo har jag hört rykten om. Kommer gå jätte bra!

om 3-4h är det din dag♥

IMORGON!


duktigt

har inte ens packat klart än och min resväska är redan full. Jag är ju bra jag. Ska nog gå upp och ta mig ett stort glas julmust. Det är fan jobbigt och packa ska ni veta. Har lite kvar att göra så måste snabba på snart så jag hinner med allting. Går kanske över till moa senare ikväll ett tag eller om hon kommer till mig. Vi får se hur det blir kanske somnar. Är otroligt trött!


HAHAHA, VAFAN ÄR DET HÄR?

skämtar ni med mig eller? fyfan vad jag garvar åt den här människan. Vad är felet?

länk till bloggen




magic

nu ska jag börja packa och lite så. Drar mig mot hällabrottet. Imorgon är det lucia och sara fyller. Antagligen så ska vi sitta i kyrkan hela morgonen och sedan GÅ tillbaka till skolan igen. Hoppas det är lite varmt imorgon i alla fall. Sen efter skolan ska jag hem och packa osv. Nu ska jag börja med att bädda sängen och lite så.


skolavslutningen


12dec

moa har åkt och nu sitter jag här själv och gör ingenting. Väntar på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa mig. Ikväll ska jag nog börja läsa igenom spanskan lite och sen åka till mamma. Ska nog stanna där i några dagar. Blir ingen träning för mig ikväll heller. Det är 5dagar kvar i skolan sen är det looooov, äntligen. Fyfan vad härligt. Nästa vecka ska jag in till marieberg med filip och handla lite julklappar.



godmorgon

Nu har jag duschat och hunnit med att fixa lite på datorn. Men moa sover fortfarande, funderar på att väcka henne men hon är nog ganska trött så hon får sova ett tag till. Så nu ska jag kollalite bloggar och så sen väcka moa. Är hungrig som jag vet inte vad, så lite frukost skulle inte sitta fel.

HEADERN ÄR BARA FÖR TILLFÄLLET!
har bara inte haft tid och göra en helt ny


av:sara


FILM

nu väntar sängen och film. Ska först fixa lite popcorn och cola innan jag och moa sätter på kvällens film, sweet home alabama. Imorgon blir det nog ingen träning för mig heller, inte okej!


ÄNDRADE PLANER

snart tar jag bussen till kumla istället. För busshelvete kommer fan inte!!!
Så får träffa pontus o filip någon annan dag :/
Måste skynda mig och fixa lite i mitt rum också, städa osv. Moa tänkte sova här och det ser ut som jag vet inte vad. Sen ska hon ha speciella filmer och kolla på inatt så måste ladda hem det också. Haha!

lockigt hår , söt tjej


JÄVLA BUSSTIDER!

där förstörde ni precis min kväll, tack verkligen!

lördag 17:46

nu sitter jag här i mitt otroligt stökiga rum och ska snart göra mig iordning lite. Sedan vidare till hallsberg där jag ska spendera min lördag. Hittade en julklapp till förut när jag var på marieberg + present till sara såklart. Så nu har jag bara 3? 4? julklappar kvar att köpa.


marieberg nästa

nu är jag klar för att åka till marieberg. Ska leta efter en present till sara som fyller på måndag (lucia).
Ikväll har jag inga planer på vad som ska hända, men det brukar lösa sig. Hoppas inte det är mycket folk där, men det antar jag.

bilder från gårdagen

~

Will you tell me once again
how we're gonna be just friends?
If you're for real and not pretend
then I guess you can hang with me

When my patience's wearing thin
When I'm ready to give in
Will you pick me up again?
Then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me

When you see me drift astray
outta touch and outta place
will you tell me to my face?
then I guess you can hang with me

And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you
I know what's on your mind
there will be time for that too
if you hang with me
hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
http://www.elyricsworld.com/hang_with_me_lyrics_robyn.html
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree you can hang with me

Just don't fall
recklessly, headlessly in love with me
Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree

Oh you can hang with me
Hang with me



trött

somnade ganska sent igår hemma hos moa, satt uppe och pratade ett bra tag. Nu ska jag duschen sen vidare till marieberg. Så måste skynda mig eftersom dom andra två är väldigt snabba och jag seeeeg!

Igår var vi hos moas pappa i örebro och kollade idol och hade det allmänt bra. Sen vidare hem till hällabrottet.


ÖREBRO!

tydligen så har jag missuppfattat allting. Så nu ska vi strax åka, jaha?
Fattar fan ingenting längre. (blond som jag är)
men nu måste jag skynda mig så jag hinner. Trodde jag hade massor med tid på mig, men ne..
Kanske skriver senare ikväll när jag kommer hem eller hemma hos moas pappa.


har trååååååååkigt

nu kommer lite bilder för jag har väldigt tråkigt och ska sitta hemma och vänta på sara tills halv 8, så bläää på dig att du ska vara så seg. Sen bär det av till örebro.

Hittade lite olika slags solglasögon också





home

nu sitter jag och sminkar mig lite. Kvällen är inte helt planerad men börjar fixa sig faktiskt. Antingen blir det kumla eller örebro. Nu är det bara 1vecka kvar i skolan, sen lov. Längtar som fan!


the end;

nu ska ja se film o sova. Ge mig lov, nutack!

helt slut

har vart och gymmat i 2h, sen vart det hem och äta pizza. Inte det bästa man kan göra direkt men gott var det. Nu ska jag plugga lite spanska tills imorgon sen fixa hem någon bra film. Ska försöka få igång min msn som dampar. Men innan jag ska plugga eller något annat så ska jag fixa bloggen lite mer.

old

GÖR OM BLOGGEN!

håller på och gör om bloggen. Men är int klar än, hinne rinte göra så mycket mer just nu för ska iväg till gymmet med några stycken. Så kommer fixa lite mer senare när jag kommer hem. Men nu måste jag hinna byta om och fixa lite innan jag åker iväg. Dock har jag inga planer för min header än, några förslag?


everything has a meaning


some kind of..

nu sitter jag här i mina myskläder och lyssnar på lite musik. Ankis ska precis börja baka lussekatter. Så när dom är klara så tänkte jag ta mig en. Kansks ska iväg och gymma lite senare. Känner att jag verkligen måste börja träna igen, men jag säger så mycket och sen händer det ingenting. Imorgon är det fredag och vi har en lång dag i skolan, great. Tänker läsa igenom lite bloggar nu.

en blogg jag följer varje dag är 365days.devote

natti

har duschat och tvättat lite nu. Så nu väntar film och sen sängen. Tänker på allt och ingenting, så ska försöka glömma det mesta nu. Imorgon blir det ingen sovmorgon för mig inte. Måste sätta ihop bildarbetet. Men som tur slutar man halv 12 så då blir det hem och plugga om inte det dyker upp något annat lrså.

en bild från skolan på sandra, josefine & sara


HISS / DISS ?


missing page

har vart i örebro och fixat ryggen sen åkte jag och pappa och kollade en sväng i kumla på ett hus. Har hunnit målat klart bildframsidan nu, eller ja. Har lite detaljer kvar att göra. Så hoppas hon ser att jag lagt ner energi på den. Hahah, eller? Ska ta och läsa lite bloggar nu sen kolla lite kläder till bla nyår.
Ska man ha klänning? kavaj? leggins? jeans? osv..hmhm..

ursäkta min bild, inte den finaste ni kanske sätt!
(men är inte klar, har lite detaljer kvar)


lead me to the cross

Har precis ätit lite mackor. Nu ska jag göra det sista på bilden. FRAMSIDAN!
Men gör en på datorn och så se jag om jag orkar måla lite senare efter jag vart i örebro. Måste hinna klart med det innan 4 så pappa kan skriva ut dom. Måste städa mitt rum, ser ut som jag vet inte vad. Sen om det blir någon tid kvar så tänke jag se klart en film jag började se igår.

en dag med sandra för lääänge sen!


HITTAR NI NÅGOT FEL?




Min blomma börjar tappa blad som ni kanske ser. Och tro inte att jag tar död på en till blomma nu för det är helt normalt för min lilla bonsai. Den gör så när den håller på att vänja sig vid nya miljöer. Nu väntar spanska boken och lite seventh day slumber låtar tills jag somnar. Mitt rum luktar omklädningsrum, hmh. Älskart. Har haft på tigerbalsam på låret nu så hoppas det blir bättre.

natti~

from the inside out

Nu väntar duschen och sen plugg. Ska sätta mig ner och kolla igenom spanskan lite. Ska ta och massera in lite tigerbalsam på låret efter duschen också. Imorgon väntar ännu mer plugg efter skolan. Ska försöka börja måla lite på framsidan till bilden ikväll också. I helgen så ska jag handlajulklappar med filip och sen åka in och köpa present till sara som fyller på måndag. Den här veckan har jag massor att göra. Ska försöka hinna med och träffa lite saknade människor med. Gud, jag får panik. Vet inte om jag kommer hinna allt?!
Imorgon efter skolan åker jag iväg och får massage igen för ryggen. Anki kom precis hem från ullared så fick ett överkasst till sängen, äntligen. Det behövdes!



en sommarkväll i hampe


VAD TYCKER NI?



eller ska jag ha kvar mitt tråkiga bruna?..

gossip girl nästa

kryper ner under täcket och kollar gossip girl. Är sugen på fruktsallad, men ne. Måste börja plugga lite spanska efter gossip girl också. Alltid lika kul med skolan. Det är knappt 2 veckor kvar av skolan och sen börja jullovet. Äntligen säger jag bara. Då får man ta det lugnt och slippa alla läxor.

HISS / DISS ?


ÄNTLIGEN KLAR

nu är bild arbeten klart. Ska bara ändra lite teckensnitt och sen göra en framsida. Men det går nog ganska fort. Fast framsidan ska jag måla själv, så det kanske tar nån timme. Snart kommer pappa hem med stickans och äta. Hmh, älskart! Sen är det bara och sätta igång och plugga igen. Ska kolla på desperate housewives ikväll också. Missade både ung och bortskämd + gossip girl så det ska jag ta och kolla på senare ikväll.

bild från igår!

all of us

nu sitter jag här med bild arbetet. Det ska bli klart idag. Så det är bara och kämpa vidare. Har vart lite snäll mot katterna nu, haha. Har nog aldrig hört dom skrika så mycket i hela mitt liv. När bild arbetet är klart ska jag lägga mig ner och kolla en film sen börja plugga på spanskan. Och kanske börja skriva på idrottsarbetet.




ingen vila här inte

nu ska jag börja skriva klart bild arbetet. Mår inge bra idag. Helt slut i kroppen och tror jag börjar bli förkyld. Min näsa mår i alla fall inge bra. Så jag stannade hemma idag. Måste ta och sätta igång med allt skolarbete.
Självklart så får man inte ens vila när man mår dåligt, för ne..skolan ska komma med sina arbeten o läxor då. Great



natti

mycket gamla bilder blir det

dugörmigknäsvag

vad ska man säga?

hahah, sandras dans på slutet slår ju allt!


stillaround - 3OH!3

den låten va inte direkt igår man lyssnade på!
Nu ska jag fördjupa mig in i spanska boken och sen sova. Har så otroligt mycket att tänka på just nu, vill fan bara försvinna eller något. Och skolan drabbas av det här också. kul!
Tror jag sträckt mig också, kan det bli bättre? jo jag tror jag börjar bli förkyld eller något.
Imorgon ska jag försöka få bild arbetet klart och sen börja skriva på idrotten. + ett prov nästa vecka?


old

VÄRM MIG!

nu har jag åkt snowboard i 4h. Fick till det efter 2h kanske. Haha, men sen va det bara och köra. Dock va det tråkigt att backen va KORT. Ja det är kumlasjön vi pratar om. Och tack sara för vi fick låna din snowboard!
Nu väntar en varm dusch och sen maaaat. Och efter det plugg. Skriver mer senare när jag har tid. Är så jävla hungrig nu inte ätit sen skola.


overdrive

Biologin gick sådär idag. Va helt andra saker än vad jag tränat på typ, men tror jag klara mig för det.
Så snart ska jag iväg och frysa, typ?
Senare när jag kommer hem ska jag nog plugga lite ochså. Ska ta och kolla med moa när dom kommer och hämtar mig.

en snabb innan jag åker

ute

nu drar jag ut med några och är cool skiver med sen!

imorgon börjar det

...kampen mot livet!
nej, men ärligt alltså. Den här veckan kommer bli den värsta jag vart med om. Ush och fy. Så i helgen ska jag bara ta det lugnt. Min fredag är nog redan uppbokad, eller det tror jag i alla fall?
Nu tänkte jag gå upp och göra mig i ordning för kvällen och sen kolla film. Läsa igenom biologi orden en sista gång. Kan jag dom? nej..eller jo det mesta(hoppas jag)



ibland får du till det michaela, dom där seriösa minerna!
bilden är tagen i sommras

helt slut

nu har jag precis duschat efter första träningen. Självklart så är jag helt jävla död i kroppen. Men då har jag i alla fall jobbat på som bara den. Nu ska jag upp och göra varma mackor och sen plugga lite biologi. Den här veckan har vi otroligt mycket att göra i skolan, helt sjukt!
Ska störa filip lite, han får ta och förhöra mig på orden.


NU KÖR VI!

nu åker jag iväg på första fotbollsträningen på 6-7månader. Och jävlar vad kul det ska bli. Hoppas bara min rygg klarar av allting, men det får det allt göra. För idag är jag så himla taggad. Ska bli kul o se vilka som spelar i nya laget också. Och kortbyxor får det allt bli.


i'm falling to pieces




måste plugga som en idiot nu.

DET ÄR SJUKT!

Anorexia är inte och leka med, ärligt alltså. Folk som slutar äta för att gå ner i vikt, ne asså. Det är bättre att äta rätt mat och träna lite då och då, men sluta äta? det är inte bra för kroppen alls. Som ni ser på bilderna under så kan det verkligen gå riktigt illa. Nu säger jag inte att alla blir som henne. Men det kan verkligen gå så långt ibland. När jag såg dom här bilderna så började jag faktiskt tänka om helt och hållet. Det skadar inte och äta lite onyttiga saker ibland. Så va stolta över er själva och försök inte gå ner i vikt för att ni har former!!






dålig uppdatering

jag har massor med läxor att göra och flera arbeten. Idag måste jag lära mig 17ord + skriuva bild arbeten och imorgon fortsätter läxorna att strömma in. NÅGON SOM VET NÄR IDROTTEN SKA VARA KLAR?
Gårdagen spenderas hos pontus med han ,filip ,moa och rickard. Men nu måste jag fortsätta plugga och ikväll blir det träning.

sweet

Är stressad som jag vet inte vad. Som vanligt alltså? jag kan fan inte ens koppla av 1sekund.
Någe fel på mig tror jag. Har gjort mig i ordning inför kvällen osv. Ska snart iväg.
Får se vad som händer senare. Kanske träffa två puckon(inge illa menat) haha.
Men kvällen är ung och det visar sig vad som händer.


förra vintern!


lördag

sitter och kollar på my super sweet 16 UK. Hahah, asså vad ska man säga? bortskämda människor som tror dom kan göra precis som dom vill. Snart kommer moa hit ett tag. Ska väl äta lite mat och sitta och prata ett tag. Måste skriva av hennes biologi ord som jag tyvärr glömt i skolan, smart!
Funderar på vad moa vill äta för mat, men antar att hon redan ätit för hon tycker jag lagar dåligt mat eller något. Nejdå det hoppas jag hon inte tycker för jag lagar hennes mat jämt. Sen ska jag fixa mig lite.

bada vore något?


är det bara jag som tycker?

Att klänningen blir otroligt mycket snyggare utan bandet som går upp till axlarna?
Moa och jag har funderat lite på det dära. Så vad tycker ni?

FÖRE

EFTER


godmorgon

nu sitter jag här med jätte ont i nacken och hela kroppen. Tror jag börjar bli förkyld också. Jätte duktigt gjort michaela, verkligen. Ska snart gå upp och äta lite frukost sen ta en dusch. Känner mig helt död idag, börjar kanske bli sjuk. Gårdagen vart direkt inte som planerad. Menmen..



målade addes naglar igår, men tyvärr tog han bort det direkt efter, så vart lite
ledsen när jag suttit och målat dom ett bra tag!

film!

vart tidigt idag. Så nu ska jag och moa kolla film och äta lite pepparkakor. Såklart har vi tända ljus. Haha!


klar

nu är jag klar för kvällen och ska upp och äta lite fort innan jag åker iväg till kumla för att träffa moa,sandra,amanda,adde,rickard o viktor. Kvällen kommer nog bli grymt bra. Va ett tag sen vi alla var och allt. Så ikväll blir det till stor del chill. Kanske skriver lite senare när vi är hos sandra. Såklart ska vi besöka maxi och köpa dom berömda chokladbanerna.

en snabb innan jag åker

fix

nu sitter jag och sminkar mig för kvällen. Ska in till kumla och träffa mina favorit vänner. Ta det lgunt och bara prata, den här kvällen kan bli riktigt bra. Lägger ut lite bilder innan jag åker senare när jag har min dator.


maybe one dag

har letat efter kläder på massor med sidor på nätet. Hittade inget jag direkt fastnade för så nu ska jag slå på en film och sen sova. Imorgon blir det tidig morgon. + att jag slutar 15:40, fu!
Och på idrotten så dansar vi, ehm det är ju kul?
Nu har jag planerat morgondage, men får se hur det blir med den saken. Mitt rum börjar faktist bli varmt nu, men det kan bero på att pappa har satt på golv värmen.


tv

nu sitter jag i soffan och kollar rabinson. Tänkte hoppa in i duschen snart och sen kolla klart en film jag började kolla igår kväll. Längtar som jag vet inte vad till träningen på söndag, det är bara och köra stenhårt. Imorogn rä det fredag och fortfarande inga planer, men det löser sig.


california king bed






nu ska jag gå upp och kolla tv och bara ta det lugnt. Måste egentligen plugga, men orkar faktiskt inte så gör det senare ikväll. The hills börjar strax så antagligen kommer sitta framför det ett tag. 

true


HM



149:-
nyheter från hm.com

julradio!

just nu sitter jag och lyssnar på julradio och söker lite info. Skickade in en önskelåt precis så hoppas den kommer med, men ärligt så tror jag inte det. Men fan vad jag kommer garva om den nu gör det.
Nu börjar mitt bild arbete komma igång och jag ska snart skicka lite papper till pappa så han kan skriva ut dom.

HÄR KAN NI LYSSNA PÅ JULRADIO!


home

nu väntar bild arbetet och julmust. Kommer nog sitta med det dära arbete hela dagen. Anki håller på att baka lite så nu känner man att julen snart är här. Bara 22dagar kvar till julafton, kan ni fatta? herregud!
Så innan jag börjar med arbete ska jag läsa lite bloggar. Vill gå ut och gå i sannahed men det är förjävla kallt ute så blir nog ingenting med det. Måste hitta något att ha på mig på julafton också. Så får ta och åka in till marieberg med filip någon dag och handla julklappar och något till julafton.

lata katter, nejvadå?

natti!

nu väntar sängen. Har sovmorgon imorogn så ska väl sova ut lite extra. 30minuter eller vad blir det? haha
Men vi har en ganska lugn dag imorgn. Två lektioner och sen slutar vi, vi slutar alltså halv 12.
Så ska sitta hemma och skriva bild arbete och skit.



ung o brortskämd nästa!

nu har jag suttit med bild arbetet FÖR länge. Så fortsätter imorgon istället. Hittade en video på fb som jag antar att jonte har gjort? såg att jag var med i den så varför inte lägga upp den här?
Så nu väntar ung o bortskämd som jag missade i måndags. Sen ska jag läsa igenom biologi orden.
Har även kollar igen nya damlaget i yxhult. Ser ut som ett härligt gäng vi kommer bli. Första träningen är på söndag så det är bara och tagga.



once.


blablabla...

nu sitter jag här med bild arbete. Har skrivit ett snart ETT a4. Duktigt michaela. Det fattas bara 3sidor nu. Men ska nog försöka skriva så mycket jag kan. Eftersom det här har mer än 50% med betyget att göra.
Pappa står och lagar mat så ska snart upp och äta. Sen ska jag fortsätta med arbetet. Har massor kvar att göra så det är bara att kämpa på.


före-efter

Före - läkörhänge


Efter


Jag har tagit alla mina hål i öronen själv. Dock rekommenderar jag inte det!
Som ni ser så är det en väldig skillnad på bilderna. Men den första är tagen med
webben och den andra med mobilen.


nytt


från vila

holiday;

NU KÖR VI SOM VANLIGT IGEN!
Har precis vart hos han som skulle fixa min rygg osv. Nu känner jag mig som en ny människa. Men ska dit nästa vecka igen för att få massage osv ännu en gång. Just nu känner jag mig som en ny människa. Så ska börja med alla läxor vi har att göra nu. Ush, matte läxan först sedan bild arbete. Har skrivit 4meningar, great!

vadå ledsna?!
KLASSTRÖJORNA!


RSS 2.0