VALBORG


GÅRDAGEN

Efter att vi tjejer käkat lite hemma hos mig så kom emil,ogge,alex,pontus,filip,rickard,markus. Emil spelade lite gitarr och vi andra satt och små sjöng. Kvällen vart lyckad iallafall!
Idag vaknade jag vid halv 1. Nu har jag duschat och sitter lite små stressad framför datorn. Ska föra in bilder på datorn och sen hinna packa lite kläder och allt inför kvällen.


MAT MAT MAT MAT

Nu ställer jag mig i käket där jag brukar stå. Ska fixa lite tills ikväll och annat. Måste även hinna fixa lite där ute och göra mig iordning själv. Har en del och stå i innan klockan blir 6!


FREDAG

Har precis kommit hem från skolan, sitter med min allergi framför datorn och vågar knappt gå ut nu. Det kommer bara bli värre känner jag. Måste fixa lite innan alla mina gäster komma. Tänkte ha en grillkväll med några tjejer runt 6 tiden och lite senare så kommer nog några mer hit och bara tar det lugnt och spelar lite gitarr.


GODNATT

Snart är bb slut så ska väl ta och lägga mig i sängen då och kolla oth. Måste fixa lite innan sängen väntar med. Har inga planer för morgondagen med det visar sig hoppas vi!


++


NYTT


HOME

Har precis kommit hem från marieberg med moa och mamma. Skulle egentligen bara byta ett par skor men fick med mig lite annat med. Sitter och väntar på att maten ska bli klar är jätte hungrig, måste plugga spanska med. Men spanska är inte mitt starkaste ämne så får se hur det blir med den saken.


PLUGGAR

Sitter hemma hos moa och plugger lite spanska tills imorgon. Har vart sjuk hela veckan så har inte haft några saker hemma, så får allt ta och plugga som en tok nu. Om ett tag åker jag in till marieberg för att byta ett par skor till ett par andra. (bild kommer senare)
Ska även försöka hitta något att ha på mig på valborg. Vill ha shorts men ändå inte, hmh..hoppas på att vädret blir bra.

TVEKSAM TJEJ

Har suttit och prata med amanda lite om vilka skor jag ska ha och vilka inte. Så nu börjar jag funderar starkt på att åka till marieberg imorgon och köpa med mig ett par skor hem. Ska allt ta mig en funderar på det. Men nu väntar duschen och sen ett oth avsnitt innan jag ska sova. Måste ta mig upp till skolan imorgon känner jag.
Hoppas på att vädret blir bättre än vad det ska bli för vill ha short på mig.


nu:BB

Har precis kollat ett oth avsnitt och suttit på någon sak i några timmar. Var och handlade skor förut med, fick med mig ett par hem. Hittade även ett par leopard skor som jag verkligen ångrar att jag inte köpte. Skulle vart grymt snyggt till ett par shorts och en kavaj i sommar. Men får väl åka in någon mer dag i veckan eller så.


++



HEMMA IDAG IGEN

Klarar verkligen inte av att gå till skolen just nu, mina ögon är svullna och vill knappt visa mig för folk. Hatar allergi, ush! Så nu försöker jag plugga lite hemma så jag inte ligger allt för mycket efter. Men kan bara plugga matte som jag har hemma och sen skriva på mitt hk arbete.
NÅGON SOM VET OM DET SKULLE VARA 3 SIDOR PÅ HK ARBETET?
Tänkte träna lite senare också, va ett bra tag sen. Har inte gymmat på år och dar heller. Och om 26 dagar så sitter jag på planer ner mot turkiet. Jag vet att jag tjatar om det men verkligen längtar sönder!!!


några bilder från när jag och moa var i turkiet förra året'


MODELLER I BB HUSET



jag tycker själv att gurkans kort är snyggast!


nu: BB

Har precis kommit in och sitter framför tv och kollar bb. Har inte kollat på en hel vecka så ligger efter en hel del faktiskt. Det suger att roddan åkt ut, men men..
Har suttit ute och prata med emil,david och amanda i några timmar så nu sitter jag och små fryser.


LITE NYTT


tisdag 16:27

Tänkte gå iväg och ta lite kort på det som jag köpt under lovet och sen slänga in en tvätt. Ikväll går jag ut och går med amanda och pratar lite. Ska bli skönt och få röra på sig lite efter att ha suttit hemma hela dagen. Mina ögonen är svullna som jag vet inte vad. Är sugen på att gå på bio, det va ett tag sen. Men får se hur det blir med den saken. Har en del plugg att ta itur med den här veckan. Hk arbete,spanska prov, matte läxa och säkert massa mer. Men bara och gilla läget i lite mer än 1månad till.


ONE TREE HILL

Sitter och stor gråter till oth, haha!
Moa sa att jag skulle sitta och grina men såklart så trodde jag inte på henne. Hade tyvärr helt fel..
Kan inte sluta kolla på det heller så bäst och torka tårarna och fortsätta kolla.


++


GLAMOURAMA

För er som missat det så har glamourama börjat igen på tv3 play.


++

Hhaha, såg att sara gästbloggat igår på bloggen. Hmh..vad ska man säga? ingen kommentar!


TILLBAKA TILL SKOLAN

Imorgon så börjar jag blogga som vanligt igen!!!
Idag var det sista lov dagen och den spenderades nere i sjöparken och hemma hos mig. Solade med sara och moa i några timmar sen hem och packa och vidare till hällabrottet. Satt på pizzan med oliver och blaxmo innan vi gick hem till mig för att invänta moa. Senare åkte vi till söderhavet, men eftersom all ved var slut och det sög där så tog jag med mig några hem till mig. Nu har alla åkt och jag tänkte ta mig en dusch och sen lägga mig ner i sängen och kolla oth som jag inte gjort över 1 vecka!!


Sara gästbloggar ehuhue

tjenixen sara här, har ingen anledning till att "gästblogga" ,  tog mig preics ett glas vatten o lite godis o bestämde mig för att facerapa michaelas blogg ehehe, hm. neh kan ju lika bra tala om va jag har gjort idag då när ja endå e igång, planerade tjill o grill kväll me cibelle menee drog o sprängde söderhavet en sväng förut me Rickard, Adde, Chrille o Sparven ist eheh de va kewl. neh men sen satte ja mig hos michaelas
"mr x" antar att hon inte vill att ja säger vem de e.
annars har man ju fått jävligt mycke färg idag, soligt som satan o vart på gymmet har ja oxå! duktig sara, Tack!
ahjuste, va hos ralle igår som även fyllde 18 då! Asbra vare o han har en as söt lille bror oxå! uhsuaauh.
o idag fyller ju Andreas Adolfsson oxå, så hoppas på röj snart då! STORT Grattis Adolf!
haha, ja hatar bloggar pusstje!
/ SARA MORSAN ASKLING

SOLAR

Ligger ute på moas baksida och solar. Dock så åker det massa bilar förbi och stirrar, men men!
Nu kom dom hem med nya solstolar så vi inviger dom med lite kakor och musik.

ALLA HAR VART SMÅ


JAG ÄR TILLBAKA!

Stänger av datorn ett tag nu och fortsätter med att sola lite. Vädret är ju strålande, måste passa på och få lite färg medans man kan. Ska antagligen in till kumla senare så bäst och passa på och sola lite nu!
Lyssnar på NJR på datorn, älskar deras musik!!


MITT LOV

tog några ego bilder


GRILLADE I SÖDERHAVET ETT ANTAL GÅNGER


SOLADE NERE I HÄSTHAGSBROTTET MED MOA OCH LIAM


GRILLADE HEMMA HOS MIG


ÅKTE TILL ALLINGSÅS MED FASTER



SPELADE KUBB HOS FRÖDIN

FISKADE


ÅT NYTTIG MAT


FÖRSÖKTE TA EGO BILDER MED FILIP PÅ MOPPEN



TJEJMIDDAG


ÖREBRO MED MOA



GODMORGON

Gårdagen var jätte bra. Började med att äta ute på maestro med moa,amanda och linn. Sen gick vi runt hela kvällen lite hit och dit. Slutade med att jag cyklade till hällabrottet och firade rasmus ett tag med lite folk. Har precis duschat och tänkte sätta på lite oth eftersom jag inte kollat på et på år och dar känns det som. Snart ska jag ut i solen och sola lite.

Gjorde bort mig lite nyss när jag trodde min bror förstört datorn!
jag: VAFAN HAR DU GJORT MED LJUDET PÅ DATORN!?
mathias: jag har inte gjort något, det är cp. Starta om datorn en gång så ska det funka
*startar om datorn*
jag: MEN VAFAN!!! DET HÄNDER INGET, VAD HAR DU GJORT!?!?!
mathias: men vänta så ska jag hjälpa dig..
jag: NEJ DU RÖR INTE DATORN DEN ÄR FÖRSTÖRD
mathias: men vafan *kommer till soffan* åhhh, du måste ju sätta på ljudet i hörnet det är ju avstängd..
jag: aha...


GLAD PÅSK

Eller vad man nu brukar säga. Började dagen med att inköpa mig en bikini på marieberg. Nu har jag fixat lite tills påskmiddagen med släkten. Ikväll vet jag inte vad som händer, men det visar sig.


HOS AMANDA

Sitter hemma hos amanda och fixar mig lite. Idag har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Suttit ute i solen och sen kollat bb. Lovet är inte över än vi har fortfarande några dagar kvar så nu kör vi sista biten!


TODAY

Jag har vart riktigt dålig på det här med uppdatering nu känner jag, min statistik fortsätter som normalt och jag uppdaterar ingenting. Hmh..
Idag har jag spenderar dagen i örebro med moa. Var inne på den nya affären nwe yorker som öppnade idag, helt kär i stället. Mycket snygg! Fick med mig ett linne hem och en tröja. (bilder kommer antagligen i slutet av veckan). Sen åt vi på mira (?) och tog en glass på stortorget lite senare. Vädret är ju kanon så det är knappt jag vill sitta inne. Har trott att jag vart förkyld nu i flera dager men visade sig att det är allergin som har blommat ut. Kan ju knappt andas med näsan längre. Igår så var vi och fiskade och senare på kvällen så satt vi hem,ma hos sandra och pratade. Men nu hör jag MASSOR av moppar som åker ner mot sjöarna så ska väl ta och börja fixa mig och sen ta min cykel och börja cykla ner mot söderhavet.


+

Spenderade kvällen nere i söderhavet med massa folk!
Nu väntar sängen och imorgon åker jag till allingsås. Blir tidigt morgon eftersom jag måste duscha och vi åker runt halv 8.


älskar vädret

Solen lyser och det finns ingen tid till att sitta vid datorn känner jag. Har vart barnvakt åt liam med moa hela dagen. Hämtade honom på dagis sen spenderade vi dagen i solan nere i hästhagsbrottet. Solade, spelade musik, byggde sandslott osv. Och nu har jag gjort iordning mat tills ikväll. Det kommer ett gäng tjejer hit så vi tänkte ha en tjejmiddag. Grilla lite kyckling osv. Ikväll drar vi nog oss mot brotten för att träffa några eller så stannar vi hemma hos mig med tända ljus och filtar. Så känner att det kommer bli dålig uppdatering nu under lovet. -Man vill ju bara vara ute, inte sitta hemma framför datorn. Och imorgon åker jag till allingsås så jah..!




UT

Solen skiner ute så passar på att sätta mig och sola en stund om det inte blåser för mycket.


GODMORGON

Igår firade vi moa, beställde pizza och hade det allmänt bra!
Tog lite bilder så slänger in några här under. Nu har jag precis vaknat och sitter helt död i sängen och vill bara somna om. Funderar på vad man ska hitta på en sån här dag eftersom det är looov!!!


++

Don't find love, let love find you. That's why it's called falling in love, because you dont force yourself to fall.
You just fall..'


ETT MÅSTE

Måste ta och inskaffa mig en bh utan axelband till skolavslutningen och även balen. Har fått hem min klänning ny till skolavslutningen så nu måste jag hitta en till balen med. Man ser redan vilka klänningar på olika hemsidor som ALLA kommer ha. Och först ville jag ha en svart på balen men nu börjar jag ändra mig lite.


KISSIES NYA DESIGN?

Jag vet inte om jag tycker den är ful eller snygg direkt. Kändes mer som hennes förra design var mycket mer "kissie style". Men jag vet inte faktiskt!
VAD TYCKER NI?


the maine

Sitter och lyssnar på the maine och bara tar det lugnt i vardagsrummet. Tänkte ta mig något och äta och sen borsta igenom håret lite så det hinner torka. Måste leta fram kläder tills kvällen också! hmh..


++



MIN HALS ÄR DÖD

Fyfan kan knappt prata idag känner jag, hes som jag vet inte vad! Har precis kollat på bb avsnittet som jag missade igår så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen fika lite.


GODMORGON

Gårdagen vart jätte lyckad! Gick hem med lite folk till hällabrottet sen var jag ute och gick ett himla bra tag innan jag kom hem.
Nu har jag precis vaknat och tagit mig upp ur sängen. Leo har tydligen tagit upp hela min säng så det va bara och gå upp. Just nu ligger han och halv sover så ska väl ta och väcka honom. Mamma håller på att baka på nedervåningen så det blir nog något gott till frukost idag.


väldigt gullig bild från 7an-8an!


-

i guess everything does happend for a reason'


BILDER NI MISSAT


LOOV

Lovet var efterlängtat säger jag bara!
Hade 3 prov idag, hmh.. nationella,so och spanska. Gick ju bra? eller..
Nu har jag precis tagit mig en dussch och sitter och försöker få mitt hår torrt. Ska hjälpa mamma med håret lite senare eftersom hon ska "ut" med några. Senare rör jag mig mot kumla.


matte'


natti


d.r.e.a.m. o.n


dålig uppdatering..

Efter skolan så åkte jag,amanda,sara och sandra till mariberg för att inhandla en present till moa. Sen åkte jag och amanda ner till pizzan och tjockade oss. Lite senare kom sandra och då tog vi våra cyklar ner till söderhavet där rickard och rasmus var. Satt och grillade vid solnedgången och hade det allmänt bra. Markus,tobbe och adde kom förbi ett tag också!
Nu sitter jag och kollar på bb och försöker hitta min sladd till mobilen så jag kan få in några bilder.


.

Ligger och kollar oth i soffan och tänkte precis ta mig något och äta sen invänta bb. Imorgon blir det marieberg eftersom vi inte åkte dit igår!


ONSDAG



Känner att jag behöver komma ut och gå eller något. Fast måste sätta mig ner och plugga, spanska "prov" på fredag med..hmh!
Sitter och planerar vad jag måste köpa innan jag åker till turkiet om 40dagar också, är en del saker faktiskt!


++


POMMES I UNGNEN

Förlåt moa, men jag ger upp nu!
Nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar sen tänkte jag kolla oth. Efter det så ska jag börja plugga lite!


ALLERGI

Förstår inte hur min allergi kan sitta i såååå länge. Min hals är fortfarande svullen sen gårdagen har svårt och prata. Så jag fick stanna hemma från skolan idag. Hmh..Måste ta och plugga lite känner jag. Har so prov på fredag så måste memorera en hel religon. Sen har jag matte läxa och annat som måste göras. Har även ett hk arbete som måste göras..hmh! Dom sista månanderna i skolan kommer bli tufft känner jag. Och nu har jag funderat på att byta gymnasie också..mycket och tänka på!


bild från moas födelsedag'


,

Åh sitter och kollar på oth och det vart precis strömavbrott!
Så nu har dom tända ljus och jätte mysigt...dream on girl


LÄGGER MIG FÖR IDAG

BB är slut och det hände en hel del kan man säga. Vissa tycker att basshunter förstörde mellan sara o martin och vissa inte? vet inte vad jag tycker om den saken faktiskt. Själv tycker jag att basshunter är snygg. Haha!
Imorgon har vi engelska nationella så ska väl ta och få mig en ordentlig sömn idag. Efter skolan åker jag nog till marieberg med sara,sandra o amanda. Har redan bokat upp några dagar av lovet så känns som om jag kommer få ett lyckat lov. Hoppas på att nationella imorgon går bra för då kommer jag antagligen få högre betyg i engelska, men vem vet..

hittade en gammal bild på mig och matte'


DOM PRATAR DU..HMH


nu: BB

Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla bb, vet redan lite som ska hända ikväll så det kan bli spännande!


GÅRDAGEN I BILDER


GUD VA DUKTIG


DÖD

Jag har verkligen mått skit idag så har inte orkat bloggat!
Förut så fick jag för mig att jag INTE var allergisk mot nötter och åt en chokladboll med nötter i. Men det va nog det dummaste jag gjort! Min hals svullnade upp och kunde knappt andas, trodde jag skulle dö av smärta. Men nu vet jag iallafall att jag absolut inte kan äta det. Min hals är fortfarande svullen sen 3h tillbaka, men det börjar bli lite bättre..hmh!
Moa följde med mig hem efter skolan så vi gjorde lite mat och va ute och gick. Sen somnade båda två i min säng i 1h, lyckat!


bilden är tagen av mari;


GRATTIS HJÄRTAT

eftersom jag inte haft tid och suttit vid datorn nu så kommer det här lite sent'

Idag är det moas 16års dag och jag hoppas verkligen hon får den bästa dagen. Vi har så himla många minnen du och jag, tylösand,turkiet,tältnint,övernattningar,stockholm osv osv osv...listan kan göras lång om man säger så. Och många fler kommer det bli. Jag hoppas du har haft världens bästa födelsedag med många fina presenter. Eftersom det  bara vart ett kort besök hos dig idag så firar vi dig mer på lördag!
Du betyder verkligen allt för mig, alla har sina dåliga dagar men du gör alltid mina dom bästa. Man kan säga att vi sitter ihop som folk brukar säga eller att vi är helan och halvan. Eller jag är moas högra han, haha!
Som sagt, du är min bästavän och jag älskar dig för den du är! Det kan inte gå 1 enda dag utan att vi pratar med varandra. Vi träffas varje dag och även tröttnar vi inte på varandra. Eller kanske lite när det gått 3 dagar, men sen så får man vara ifrån varandra 1h och då saknar man den andra redan. Vi sitter ihop det är bara så!
Vi kanske inte har samma humor,samma klädstil,samma hårfärg,samma utseende, samma personlighet men ändå så är vi som gjorda för varandra. Det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig!
Grattis på födelsedagen hjärtat

(här har ni NÅGRA FÅ bilder genom åren..)


UPPTAGEN

Har vart iväg och fikat hos moa efter skolan och nu ska jag ut och springa. Och ikväll har jag andra planer uppbokade. Så lägger upp bilder senare ikväll'
Man kan ju nt sitta hemma när solen skiner!


UNDERBAR KVÄLL

Har precis kommit hem från söderhavet!
Sjukt mysig kväll, satt och grillade och pratade och bara var. Såklart så kommer vi göra om det nästa söndag. Nu sitter jag och luktar förjävla illa efter röken så ska väl ta mig en dusch efter bb. För efter skolan imorgon ska vi fira moa hemma hos henne med fika och allt möjligt. Tänkte gå till gymmet efter det ett tag!


KVÄLLEN PLANERAD

Ikväll åker vi ett gäng ner till söderhavet och grillar och bara sitter och pratar. Hoppas på en toppen kväll!
Nu måste jag packa och sen fixa mig lite.


MAT




LAAAAAAT

Jag är verkligen jätte lat av mig. Hade planerat att gå ut och springa förut men så vart det ju inte. Och nu orkar jag inte. Sitter så himla bra i soffan med min stora tjocktröja och mina mysiga strumpos så varför ska jag ta på mig träningskläder och gå ut? hmh..neh!
Tar och åker till gymmet imorgon med mamma istället och kör lite där. Jag sitter fortfarande och kollar på made, tänkte göra mig lite mat senare. Får bli kyckling och grönsaker.


riktigt snyggt kort


hoppas..


Den här underbara mobilen hoppas jag blir en av mina presenter i år'


+´+


TACK GUD FÖR MADE

Det är weekend break på mtv och jag har huset för mig själv. Känns som om det får bli en slapp dag framför tvn och bara ta det lugnt. Funderar på att göra mig lite mat i pausen, eller ska nog ta och göra en smoothie!


söndag~

Kan knappt prata och snart får jag besök av pontus och rille. Haha, känns ju jätte bra!
Men som tur så ska dom bara hämta lite saker så jag får väl börja ta och leta fram lite kläder och en mössa. Nu får jag snabb mig lite eftersom jag är så seg av mig!
Kanske åker in till marieberg lite senare med.


DÖD

Sitter i sängen helt död i kroppen. Har sovit på något konstigt sätt så min rygg gör jätte ont. Funderar på att ta med mig datorn upp och kolla på oth och bara ta det lugnt. Gårdagen vart helt okej, va lite överallt kändes det som med moa,sara,mari och amanda!


++


VÄDRET

Sitter och försöker få mitt hår lite torrt nu innan moa kommer hit. Vi ska ut och gå i lilla sannhed, förstår inte varför hon vill ens ta sig energi att åka hit. Det är ju såå himla död här! hah, men men..
Som tur är solen framme så man kanske kan få lite färg i ansiktet.


Godmorgon

Är så himla död just nu, ligger och halv sover i sängen fram och tillbaka. Funderar på att gå upp och ta mig en dusch sen kolla lite oth. Känns som det är söndag men det är det inte!


BARNPROGRAM

Sitter och kollar på nickelodeon med andrea och funderar på ifall jag borde göra mig iordning för ikväll snart. Men först så tänkte jag ställa mig och göra vofflor, är så sjukt sugen på det!


VAD TYCKER NI?

Måste man ha en kort klänning på balen eller kan man ha en långklänning´?
känns som om alla kommer ha korta och sen om jag nu köper en långklänning så kommer jag vara "utmobbad" haha, neh men vad tycker ni?


home

Sitter just nu och försöker planera kvällen, men det går inge vidare. Vart jätte sugen på att åka iväg på ösk matchen men ingen verkar vilja åka dit om jag ska vara ärlig. Så nu sitter jag och lyssnar på när telefonen ringer hela tiden, asså den blir fan aldrig tyst. Men men, ska väl ta mig något och äta sen börja funderar ut något tills ikväll..


vadå brun?


vad är det här?

ärligt alltså? vad är det här..ett skämt eller?
Tydligen har kissies bror peter gjort en låt som ska vara sommarens nästa "sommarplåga" om jag ska vara ärligt så va det en ren plåga bara att lyssna på den. Men alla tycker olika. Jag kanske har fattat fel nu att det va kissies bror, men men!
Vad tycker ni om "låten"?


++

Brukar läsa den tjejen amandas blogg lite då och då. Hon har en annorlunda klädstil men otroligt bra blogg!

LÄÄÄÄÄÄÄÄNK


h.e.a.r.t


Dom här skorna skulle jag lätt kunna stoppa in i garderoben'


natti

BB har precis slutat och nu ska jag plocka disken sen borsta tänderna. Tänkte ta och lägga mig snart faktiskt eftersom vi har nationella i engelska imorgon. Tydligen håller det på hela förmiddagen så kommer väl vara helt slut när jag kommer hem se. Vi får inte ledigt efter nationella så jag slutar 20 i 4 som vanligt..hmh!


MIN DAG I BILDER


Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla bb. Har såna sjukt dåliga humörsväningnar just nu..
Jag skriver mer senare när jag kollat klart på bb och tagit mig lite mat'


++


HOS SARA

Sitter hemma hos sara med henne och chala. Förut så tog vi en glass på maxi och lite så. Har vart ute hela dagen och fått friskluft. Kändes som om det behövdes. Nu sitter vi och pratar om allt och ingenting. Lägger in bilder från dagen senare ikväll'

natti

Tror jag vet varför jag är täppt i näsan nu och skit. Det är min allergi så lätt va det. Måste börja ta mina tabletter nu ordentligt så jag slipper det här. Annars kanske jag är sjuk på riktigt? bra fråga. Lägger mig och sover nu iallafall och sen så får det bli skola imorgon.


hahah, hittade en gammal söt bild'


-


Ligger och lyssnar på musik i mina lurar och halvsover. Tänkte lägga mig framför tv och vänta på att bb ska börja om x antal timmar.


lägger mig ner och vilar

Nu ligger både mathias, filip och harry i soffan och sover. Känns som om jag med ska ta och lägga mig ett tag. Är helt slut bara av att sitta vid datorn. Sätter på oth och lägger mig ner i soffan ett tag jag med.


GRATTIS MARI

Eftersom det är maris födelsedag idag så tycker jag att alla ska klicka in på hennes blogg och säga grattis!
Det är inte varje dag man blir 16!
Hoppas du får en underbar dag med många fina presenter. Vet att vi kanske inte står varandra så jätte nära just nu men med tiden som gott så har vi ändå börjat prata mer och mer och det är jag glad för!
 Grattis mari'♥


ONE TREE HILL

Vart hemma från skolan idag, min hals gör ont som och tror jag börjar få feber. Hmh..fel tillfälle känns det som. Men som tur är så har jag oth att ligga och kolla på. Man kan ju inte sluta kolla, händer saker exakt hela tiden. Tänkte sätta mig ner sen och börja på mitt andra arbete.

tittade igenom lite bilder så hittade jag den här, vart lkite små sugen på att göra vofflor nu'


summer'


Visst tänker man på sommaren när man lyssnar på den där?
Kan inte sluta lyssna på den, man blir ju så himla glad. Men nu väntar oth och sängen!


summer+


BB

Sitter och kollar bb och äter kvällsmat. Har precis gjort klart min framsida till mitt skolarbete. Så tänkte börja på mitt andra som ska vara klart om några veckor imorgon. Har även en del andra saker jag ligger efter i. Så känns sådär att vara hemma imorgon, men min hals gör förbannat ont. Men jag ska försöka!
På bb just nu så ska killarna hammra i spikar i en planka och samtidigt sjunga "lilla snigel" och det klarar dom sådär. Bevisar bara att killar INTE kan göra två saker samtidigt.


HOS MOA

Sitter hemma hos moa och gör inte så mycket. Vi sitter mest och skrattar åt varandra för att fördriva tiden. Måste väl ta och fixa sig lite så man vågar visa sig ute sen. Får väl bli en promenad i underbara kalla kumla.

++




HOROSKOP

Oxen 21/4-21/5

Många framgångssagor börjar med en dröm och det har aldrig varit bättre läge att förverkliga dina drömmar än just nu. Börjar du planera nu kan du ha uppnått ditt mål redan vid halvårsskiftet. Visst, du kan komma att behöva göra vissa förändringar längs vägen och även omvärdera en person som är införstådd i projektet. Tveka inte även om du blir osäker, att helt överge en plan när Jupiter står på höjden av sina befogenheter är bara dumt. Kört hårt!

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Neptunus uppmuntrar dig att tro på dina drömmar och en härlig framtid. Men var inte naiv, du har en förmåga att lita på människor och bli lurad den kommande perioden. Vare sig det handlar om pengar eller ditt hjärta bör du inte förlita dig på muntliga överenskommelser. Kontrollera alla fakta och sätt upp ett skyddsnät. Du kan komma att uppleva att du tappar greppet om en viss situation, fundera över vad du egentligen vill. Kanske har du omedvetet gjort att det blivit som det blivit?

 

Kräftan 22/6-22/7

Ta chansen när den dyker upp framför dina ögon! Jupiter står i centrum den här veckan och nu är det dags för modiga förändringar, även om du är något oförberedd. Visa mod och självförtroende och saker och ting svänger snabbt till din fördel. Blev du besviken över något i mars kommer du snabbt över det. Har du inget som släpar efter lägg all din energi på ett nytt projekt. Din lyckliga stjärna har stigit!

 

Lejonet 23/7-23/8

Du är lätt som en fjäder och om du fick dig ett par törnar förra veckan är de nu ett minne blott. En ny dag har grytt. Du är optimistisk och hela din tillvaro ljusnar. Dina ansträningar de senaste månaderna lönar sig äntligen och det är även ett perfekt tillfälle att börja på något nytt. Ha förtroende för dina kunskaper, tro på dem som erbjuder dig sin kärlek och låt inte tidigare misslyckanden hindra dig.

 

Jungfrun 24/8-23/9

Neptunus rör om bland dina relationer de kommande månaderna och du kommer att inse att människor i din närhet inte är vad de utgett sig för att vara. Du är sårbar så var försiktig, men detta kan även betyda att du underskattat någon som är en verklig tillgång. Är du på väg att ansluta dig till en organisation eller engagera dig långsiktigt i en förening ska du kolla upp all info noga och kritiskt. Du kommer att vilja utöva ditt nya intresse en lång tid framöver.

 

 

Vågen 24/9-23/10

Efter regn kommer solsken! För många vågar var slutet av mars stormigt och vare sig du är glad över utvecklingen som det ledde till eller om det nu innebär att du måste sålla igenom vraket och försöka rädda vad du kan så visar sig den här veckan veckan bli riktigt bra. En söndertrasad relation kan repareras, en förlorad kärlek kan hitta tillbaka och en negativ inställning förvandlas till en positiv. Detta är en gynnsam tid att gifta sig eller ingå i ett långsiktig avtal.

 

Skorpionen 24/10-22/11

Du kan märka något av en övergång i veckan, den kan vara subtil, bara en förändring i någons tonfall eller en annan känsla till en viss situation. Men ur en blygsam början kommer fantastiska saker. Något gott kommer alltid av en Sol Jupiter-konjunktion, även om du inte vet vad det är just nu. Ge en person i närhet en ny chans och en möjlighet för er att börja om. Stolthet har sin plats, men ibland måste man bara komma över det…    

 

Skytten 23/11-21/12

Jupiter är i toppform den här veckan och hjälper dig att fatta bra beslut och plocka fram din kreativa sida. Let's face it, mars var inte den bästa månaden, kanske hade du för höga förväntningar på något? Men nya möjligheter ligger framför dig och faktum är att ett kommande erbjudande eller idé kan vara precis det du behöver för att tag tillbaka förstaplatsen. Följ din inutuition även om det innebär att du måste rota i något som du helst föredrar att lämna bakom dig.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Om du funderar på att köpa en fastighet eller investera i ditt hem är detta en bra tid. Att börja om på nytt är också lämpligt just nu, oavsett vad i livet det gäller. Du har en omtumlande tid bakom dig och har kanske varit tungen att komma över ett och annat. Sett över en livstid spelar den perioden ingen roll. Aprils vårvindar uppmuntrar ditt kreativa och andliga tänkande.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Resor är inte det enda som vidgar dina vyer, men om du planerar en resa under de kommande veckorna blir den säkerligen mycket lyckad. Du kan komma att fördjupa dina kunskaper genom en rad olika händelser, vänta och se. Din världsbild kan komma att ändras och människor som tidigare varit ogenomträngliga för charm är redo att ge dig en chans.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Nu anländer Neptunus, din styrande planet , till ditt tecken och detta markerar början på en lång och viktig cykel. Du har allt att vinna – eller förlora. Ha som regel att få allting skriftligt från och med nu och sök opartisk rådgivning. Dina drömmar kan vara på god väg att uppfyllas men det finns också risk för förlorad egendom och krossade hjärtan, inte just den här veckan, men längre fram…  

 

Väduren 21/3-20/4

Uranus och Jupiter fyller dig med positiv energi och just nu har du vad som krävs för att uppnå ett av dina största mål. Detta kan även handla om att resa sig och komma tillbaka efter en stor besvikelse. Antingen nås du av goda nyheter den kommande veckan eller så handlar det helt enkelt om en positiv skiftning i din sinnesstämning. Ta chansen nu, vare sig det handlar om kärlek, pengar eller karriär... Du har allt att vinna!


BIKBOK


STRESSAD

Nu sätter jag på mig lite kläder och åker vidare in mot kumla med mina halstabletter. Kommer lite tidsinlägg under dagen ifall jag är allt för upptagen. Annars får alla ha en toppen dag!


SJUK?

Vaknade med att min hals gör ont och mobilen ligger och plingar i örat på mig. Så nu sitter jag och dricker kina te och kollar på discovery. Så idag kommer jag få käka halstabletter och dricka te.


är det bara jag eller är han jävligt snygg?


GODNATT

Nu lägger jag mig ner i sängen och kollar oth, min hals gör jätte ont. Känns som om jag börjar bli sjuk. Får allt bli te imorgon till frukost så halsbrännan försvinner iallafall ett tag!


MITT STÖRSTA FAN

Fick precis ett mail från en "liten" tjej vid namn frida. Frågan är om hon verkligen är 11 år eller om hon skäms över hur gammal hon är? bra fråga! Men tack så jätte mycket frida för bilden och din lilla hälsning!
Du får en länkt till bloggen för det.


"hej jag heter frida och är 11 och ett halvt år gammal. tycker om din blogg jätte jätte mycket och jag vet många som gör det hihi. har läst din blogg sen jag var 10. om den här bilden jag gjorde hamnar på din blogg blir jag jätte glad =)
mvh frida, ditt största fan hihi"


TONIGHT

Har precis kollat bb, och vafan håller annie på med?
Ursäkta mig, men hon är fulast i huset och får till det med alla snygga killar? då börjar man ju undra hur man själv ser ut faktiskt. Hhaha!
Dagen har vart jätte bra. Började med att rickard hämta mig med moppen och sen mötte vi upp pontus och moa vid kumlaby. Åkte vidare till brändåsen där vi satt och pratade och åt äppelpaj och allt möjligt. Sen vidare till hällabrottet där vi gled runt lite osv. Vid 7 tiden vart vi avsläppta vid pump och gick mot moa. Stannade vid svängen och satt och pratade med amanda och frida ett tag. Jätte mysigt faktiskt!
Nu har jag precis duschat och sitter och snackar med alla möjliga människor'



LÅTEN


Visst blir man glad av låten? man längtar ännu mer till sommaren.
Har precis gjort mig iordning lite så nu sitter jag och väntar på att pontus ska komma hem från skolan. Sen åker vi några stycken ut på en moppetur i det underbara vädret!


we are young.


++


Sitter i soffan och gör absolut ingenting. Vill bara komma ut och göra något för vädret börjar bli riktigt bra!
hmh..


GODMORGON

Nu har jag precis ätit frukost och sitter och kollar på top model. Idag har jag ingen aning om vad som händer, ska nog bara ta det lugnt eftersom alla andra verkar göra andra saker. Funderar på att gå ut och springa eller något.


++

You decied every moment of every day. Who you are and what you believein. You get a second chance, every second'


NU: stockholm-båstad

Sitter hemma hos pappa och ska precis kolla tv. Letar lite sommarkläder också, får se om jag ska beställa hem något imorgon. Eftersom vi är ledia imorgon så måste jag hitta på något och göra, inte bara sitta hemma.


saknar tylösand;


STRESSAD TJEJ

Nu är klockan fem i 2 och om 25 minuter kommer moa hit. Måste hinna sätta på mig lite mjukiskläder och fixa mig lite. Sen ska jag hinna steka pannakakor och fixa lite tillbehör. Sitta och prata och bara ta det lugnt låter som en perfekt söndag.


hittade en OTROLIG gammal bild, en av dom första bilderna jag la ut på bloggen'


GODMORGON

Äter frukost samtidigt som jag sitter och kollar oth. Ska antagligen sitta här och kolla massa avnitt hela dagen.


tonight

Jag laddar upp inför kvällen med lite kakor och annat onyttigt. Ska väl ta och gå upp på rummet och leta fram lite kläder också. Sen åker jag hem till moa.


bring it on'


OTH

Sitter med ett glasspacket och kollar på oth. Moa visade mig en låt för några dagar sen som var med i oth. Hade inte kommit till det avsnittet då låten var med,men nu har jag det. Så sitter och typ små ler för mig själv nu, hah!
Kvällen börjar se väldigt mörk ut just nu, men ah..


++


KLÄNNING HAR KOMMIT

Eller den kommer igår, men jag provade den idag. Och jag skickar tillbaka den direkt, fyfan vad jag såg ut. Vill inte ens visa hur det såg ut med klännigen på. Herregud..
Så nu får jag fortsätta leta!


PRECIS GYMMAT

Kom precis hem från gymmet så nu hade jag tänkt och ta en dusch och sen sätta mig och kolla klart bb avnittet som jag somnade till igår. Eller vart väckt av ett samtal vid halv 3 inatt, fast somnade ganska fort efter det. Ikväll tror jag det blir tjejerna om jag inte stannar hemma.


bild från 6an, jatack!


GODNATT

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla bb eftersom jag missade det förut. Tidigt imorgon åker jag och moa iväg till gymmet vad vi planerat!


FREDAG

Nu har jag precis duschat och städat lite. Innan jag klev in i duschen så vart kvällen planerat, men nu ser det ganska dåligt ut. Haha!


old;


1 APRIL

Okej..nu sitter jag säkert i skolan och jobbar som en tok. Eller så sitter jag och pratar som vanligt! Brukar bli lite extra pratglad på fredagar. Jag skriver mer så fort jag är hemma om vad som händer ikväll'


april april?..

är det inte idag man får skoja med varandra typ?
hahah, neh en ärligt alltså!?


hold my hand and never let it go'


RSS 2.0