/-

Sitter i bilen på väg in mot Örebro för att inhandla ett par tenniskor. Sen vidare för att handla på maxi och till mamma för att hämta saker, mycket och göra idag! Har med mig 3 väskor är det mycket för 4 dagar? Haha! Måste packa om när jag kommer hem tror jag. Börjar bli lite små nervös faktiskt, spendera 4 dagar mitt ute i ingenstans med människor man knappt känner. Kommer nog uppdatera bloggen där borta lite då o då!

PACKAR INFÖR MORGONDAGEN

Att packa för 4 dagar är inte dirket min grej känner jag. Jag har tagit med mig 7tjocktröjor för 4 dagar? måste lära mig och packa. Men jag kan ju inte bestämma mig vilka och hur många av allt. Svårt beslut enligt mig. Sen måste jag ju packa så jag klarar mig om det ska regna,vara sol,molnigt,kallt,varmt osv osv..
Varför kan inte våran klass vara som alla andra och gå i skolan dom första dagarna? bra fråga.
Måste slänga i en tvätt och prova lite regnkläder nu, känns som om jag inte kommer hinna. Måste packa klart,handla,hämta saker hos mamma, hinna med och träffa moa o amanda ikväll, duscha, fixa mig blabla. Funderar på att ha en hemmakväll idag och bara äta godis och ta det lugnt. Ha en hemmakväll med familjen, va ett tag sen nu. Känns som om jag bara klagat i det här inlägget? kanske jag har. Men kan berätta om gårdagen som spenderades i skogstorp med massa folk.

tonight

Hade planerat att ha jeans ikväll men nu verkar vädret blir mycket bättre än vad jag trodde. Så får ta och leta fram ett par shorts istället. Kvällen kommer spenderas i kumla lite här och där!
Men nu ska jag leta fram sminkväskan som ligger under alla kläder och sen börja fixa mig innan taxin går mot moa.

D.R.E.A.M


LITE HJÄLPT TACK?

Letar efter den perfekta tjocktröjan som man kan ha i vinter, antingen bara till jeans eller bara att gå hemma och mysa i.
Några tisp?


GRATISBIO.SE

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500kr på nelly med gratisbio. Du kan även vinna andra fina priser och allt dom har och erbjuda!
Du kan också samla "poäng" och vinna gratisbiljetter till bio eller andra presentkort om du nu vill det.



LÄÄÄÄNK-BIO



~


torsdag 15:01

Slöheten som uppkommer när man har sommarlov längre än alla andra är inte och leka med, jag är trött hela tiden. Spenderar mina dagar i soffan med massa gossip girl avsnitt. Äter godis i mängder,dricker dricka,äter bara massa onyttigt. Hmh, börjar ett nytt liv på söndag när skolan drar igång. Juste, nästa vecka börjar jag jobba också, eller ja! ska jobba 1 gång i veckan, tjänar inte mycket men det är alltid något. Hittade ett par skor igår på marieberg när jag var där med amanda, gaash! Spara pengar säger jag bara!
Nu ska jag gå och koka upp vatten så man kan dricka lite vatten senare idag. Eftersom vårat vatten i lilla sannahed är något fel på så kan man inte dricka vatten ur kranen längre, hmh!

SNART VINTER!

Nu gäller det att spara varje krona till vintern kommer, måste inhandla mig lite snowboard kläder och en snowboard!
ska försöka hitta mig en burton bräda istället för en nitro, men tyvärr har inte alla brädor kommit ut än!

~

life is a about trusting our feelings and takning chances, losing and finding,happiness, appereciating, the memories and learning from the past!



Ojojoj!

Vart tydligen vinnare för en "dagensblogg" tävling och idag har jag haft sjukt mycket läsare, perfekt när jag inte uppdaterat något!
Åkte till marieberg med amanda runt 2tiden för att inhandla lite nya saker till skolstarten, känner mig lite efter eftersom dom flesta börjat men men!
Jag tror jag gjort ngt eller råkat bitit mig i tungan för halva tungan är svullen som bara den. Kan ju knappt prata, kan man få infektion i tungan tro?

IMORGON GÄLLER DET

Imorgon ska jag inhandla mitt första par jeans på över 3år, känns helt okej!
Brukar aldrig gå i jeans för jag hatar när dom är nya och as tajta. Precis när man ska "forma" till dom, ja ni vet!
Ska nog inhandla mig ett par jogginskor och en väska med, pengarna bara försvinner känner jag!
Imorgon väntar tidig morgon iaf så nu ska jag slå på ännu ett gossip girl avsnitt sen sova.


true talent 20:00


Kim kardashians wedding'


LOVE

Måste spara pengar så den här underbara saken flyttar in i garderoben'

JATACK


MOT TORRT HÅR?

Eftersom mitt hår är väldigt torrt,slitet och saknar den där "glansiga" känslan som dom vissa har så har jag kollar runt på lite olika sidor om olika "kurer" till håret som jag tänkte testa. Eller iaf en av dom!

 


1.

 

Avokado innehåller en tunn olja rik på enkelmättat fett. Den och andra feta frukter som banan lämpar sig väl i en inpackning mot torrt hår:
1/2 avokado.
1/2 banan.
1 msk olivolja.
Massera in ordentligt och låt verka 30 minuter innan du tvättar ut det.

2.
silikondroppar från apoteket?
3.
Sova med olivolja blandat med ägg, eller ha det i någon timme under dagen och linda in med en handduk.
4.
Inpackning med kokosmjölk och honung

1 liten konservburk kokosmjölk (165 ml), ½ dl honung, minst 1 h.

 

5.

Inpackning till torrt och slitet hår

 

4 msk naturell yoghurt
1 äggula
1 tsk honung
1 msk olivolja

Blanda samman yoghurt och olja. Rör sedan ner resten av ingredienserna till en jämn smet. Massera in det i hela håret. Var noga med topparna. Vira en handduk runt huvudet och låt sitta i 20 min. Skölj sedan ut.


6.

Inpackning för skadat hår
1 ägg
1 tsk (5 ml) honung
1 msk (15ml) avokadoolja
15 droppar eterisk rosmarinolja
75ml jungfruolivolja
1 msk äppelcidervinäger
Vispa ihop ägget och honungen och tillsätt sedan avokado- och rosmarin oljorna. Värm olivoljan.
Mätta håret med varm olivolja och linda sedan in i gammal, varm handduk i 20min. Massera därnäst in oljan i håret med fingertopparna. Massera hårbotten på hjässan, bakhuvudet och tinningarna med små cirkelrörelser. Dra lätt i håret över hela huvudet för att stimulera hårrötterna och slå lätt mot hårbotten med knuten hand. Skölj bort oljan med kallt vatten och schamponera håret. Applicera ägg- och honungblandningen i håret och kamma igenom det med en glestandad kam. Låt sitta i en minut. Skölj med varmt vatten och ta sistan gången med vatten blandat med ÄCV.


7.

Inpackning för fint/flygigt hår - Berrikar torrt hår samt ger stadga och volym
5msk (75ml) naturell yoghurt
1 äggula
Vispa ihop yoghurten och äggulan till en slät, krämig smet. Ställ åt sidan. Schamponera och handdukstorka håret, massera sedan in inpackningen. Täck med en plasthätta och linda en varm handduk. Låt verka i 15 min medan du vilar. Skölj håret väl i ljummet vatten och ge sedan håret en sist aavsköljning i kallt vatten.




pages of life

Har hunnit och gjort om rummet lite idag, vet inte om det vart bättre eller sämre men men.
Kollar på svenska hollywoodfruar förut, som jag längtat efter att få se det programet igen. Imorgon väntar ännu en dag hemma. Ska nog ta och tvätta hela dagen, jag låter som värsta hemmafrun, kanske börjar bli det?
Nu ska jag göra klart min nya spotifylista och sen sätta på ett nytt avsnitt av gossip girl.

säsong 4

Ikväll börjar svenska hollywoodfruar igen och självklart så ska jag kolla!
Klockan 9 ikväll är jag bänkad framför tvn.

ett annat land fast nära ditt

Nu har jag vart vaken ett tag och hunnit med att kolla nåra gossip girl avsnitt. Ska ta och sätta på diskmaskinen och städa altanen som jag lovat. Melissa horns nya låt spelas i högtalarna just nu och funderar på ifall jag ska gå ut och ta mig en promenad innan jag ska böja och fixa allt. Dom flesta har antagligen börjar skolan idag men själv så sitter man hemma i soffan och degar.

tylor ward,

Vad ska man göra den sista veckan när dom flesta går i skolan?
Antingen så sover jag bort mina dagar eller så kör jag på lite träning. Hmh, imorgon måste jag städa rummet och tvätta. Ska ta mig en tur in till marieberg i veckan också. Har blivit totalt kär i tyler ward den här sommaren, lysnar på han varje dag, hans röst är ju inte och leka med. Men nu väntar gossip girl och sen sängen!

söndag 12:47

Godmorgon eller godeftermiddag!
Gårdagen spenderades i hallsberg med amanda och en hel del folk, men en mycket lyckad kväll om man säger så!
Kollade precis klart på water for elephants så nu ska jag nog ta mig en sväng ner i "godisskåpet" och sen lägga mig och börja kolla igenom andra säsongen av gossip girl. Måste packa senare också, ska äntligen till pappa efter att ha bott i hos mamma i nån månad nu. I veckan måste jag in o handla saker till skolstarten.

~

Godmorgon kanske man ska säga, eller klockan bärjar närma sig halv 1 så ja. Gick upp 9imorse för att klippa gräset och fixa lite i trädgården, fråga mig inte varför jag gjorde det så tidigt. Nu har jag precis duschat och ligger och vilar lite, helt slut i kroppen känner jag. Ska in senare och köpa nya skor med mamma. Får väl se vad det blir för några, måste ha ett par nya tygskor iaf. Kvällen kommer spenderas med moa o amanda!

torsdag 12:50

Solen skiner ute ochjag sitter inne, ska nog slänga på mig lite kläder och sen ta mig en promenad. Tar nog med mig min lillebror så han får cykla runt lite. Känns inte som om det är torsdag mer som en slömåndag.


jag tror du söker efter mer än vad du ser

Det här med att läsa bloggar är en slags drog för mig, när jag väl börjat kan jag inte sluta. Just nu tittar jag igenom cimon lundbergs blogg. Damn vilken kille, man smälter ju för några sekunder. Man läser om deras liv och drömmer att det var en själv.Brukar läsa natacha pyres blogg varje dag bara för att se hennes "lyxiga" liv i hollywood. Vem drömde inte om att bli känd och flytta utomlands och sen gifta sig med en rik man liksom? haha, jag är en av dom som gör det!
Nu ska jag fortsätta mitt bloggläsande och drömma mig bort!



~

Solen skiner men känner inte direkt någon lust att gå ut. Ska nog ta och äta lite kvällsmat sen kolla en film och efter det träna. Har börjat gått på våran lilla "gå maskin" hemma nu varje kväll och det ska jag försöka fortsätta med. Lagom med 30-40minuter varje kväll faktiskt!

work it

Var precis ute på en promenad och nu ligger jag helt död i sängen med lite musik på. Ska snart ner och träna lite. Måste försöka fixa lite med min mobil också. Tänkte ringa och kolla om jag får jobba lite nästa vecka eller till och med helger, måste börja tjäna lite egna pengar nu känner jag.


söndag 19:06

Sitter hemma hos moa och försöker spendera hennes sista sommarlovs dag på bästa sättet. Men regnet tar över så fick bli en film. Jag har 2veckor kvar och har absolut ingen aning om vad jag ska göra eftersom dom flesta redan går i skolan. Men men, ska försöka fixa mig ett litet jobb. Snart kommer pappa och hämtar mig och då ska jag hem och träna lite och göra pannkakor. Känns som om det får bli en lugnkväll. Har planerat lite om vad man ska ha på sig första dagen oså. Men går sådär för mig faktikst. "ska man ha gummistövlar? tennisskor? tygskor?"
Bra fråga!

+


REGN REGN REGN

Jag har blivit totalt tokig i att äta solrosbröt o dricka filmjölk till frukost. Förut åt jag nästan JÄMT gröt. Haha,!
Regnet bara öser ner utanför fönstret, tror nog att det till och med haglar. Försöker lära mig lite om min iphone men det går sådär om man säger så, får ta och inskaffa mig experthjälp. Börjar bli lite små nervös nu eftersom skolan börjar snart, måste inhandla mig ett par ordentliga "vandringsskor" och regnställ..hmh!
Dagen kommer jag nog spendera i sängen med massa gossip girl avsnitt.


Va ett tag sen..

Nu sitter jag i sängen och äter hembakade mackor. Kan nog inte bli bättre. Idag var jag iväg och inhandlade mig en ny mobil, och det va på tiden. Fick bli en iphone 4. Har även börjat fått oordning på rummet nu, men fortfarande en del kvar. Jag vet inte om någon ens läser min blogg längre var ju ett tag sen jag slutade uppdatera lika mycket. Men tror jag kommer börja när gymnasiumet börjar igen!

3 veckor kvar

Sommarlovet bara flyger iväg och det händer saker hela tiden. Jag har 3 veckor kvar eftersom jag börjar den 28 och dom flesta börjar den 16 eller den 22. Sitter hemma hos amanda ska snart ut och gå eller något, en lugnt dag hoppas jag på. Kanske avslutas med donken eller något annat gott. Måste in och handla mig ett par bra skor som jag kan vara ute i skogen med. Ett par snygga jogginskor lr något liknande? haha!

RSS 2.0