NATTI

har precis duschat , så nu sitter jag och här vid min kära dator igen. Måste verkligen gå ner och hämta ansiktskräm, är jätte torr i ansiktet hela tiden när jag går utan smink. Kan bero på att jag kanske har en dålig kräm som gör att min hud blir van? vad vet jag. Tänkte iallafall kolla stylisterna nu innan sängen väntar'


åh, ge mitt tillbaka håret och turkiet!


KALAS


nu har alla gäster åkt och liam o leo ligger och sover. Så nu ska jag göra lite saker här på datorn innan big brother börjar, ska väl ta med mig so:n så jag kan plugga lite tills på torsdag. Måste hinna plugga hk också, hm. Plugg dag imorgon kanske?


D.R.E.A.M




GODMORGON

Ingen skola för mig idag, mår inge bra så stannade hemma. Har legat i soffan hela förmiddagen och kollat Glee. Nu har jag kollat 7 avsnitt, är redan helt såld!
Snart ska jag ta och packa klart det sista innan mamma kommer och hämtar mig efter jobbet. Ska fira leo senare ikväll. Måste hinna med och plugga också.


NATTI

nu ska jag packa allting så jag inte behöver göra det imorgon bitti. Sen ska jag lägga mig ner och kolla på Glee, började se dom första avsnitten sen slutade jag bara kolla av någon, vet inte varför. Men nu har jag laddad hem några avsnitt så ska försöka kolla på alla som jag missat nu. Är nog en hel del om jag ska vara ärlig!


ÄNTLIGEN

äntligen har det kommit "lite" ögongodis till big brother. Vart lite besviken ibörjan faktiskt. Eller han martin var ju helt okej, men dom andra? hmh..haha!
Nu sitter jag och målarna naglarna och kollar en film på 3an. Ska väl ta bort sminket om ett litet tag också. Imorgon ska vi fira leo som blev 2 i fredags. Så då blir det väl tårta, precis vad jag behöver efter att ha ätit godis varje dag på lovet!


hittade en aning gammal bild;


OMELETT? VETEFAN ASSÅ..


såhär blev filips o min omelett, ingen kommentar om jag ska vara ärlig. Men det smakade iallafall gott, typ...
nu väntar jag på att big brother väntar ska börja. Imorgon börjar skolan igen, ush orkar inte. Massa plugg och allt. Men ska bli skönt och åka till stockholm med alla 9:or om 10dagar? (ungefär)


SOLSIDAN

nu ska jag och filip kolla på solsidan och äta omelett. Eller filip ska få göra omelett åt mig, vet inte hur man gör. Eller jo, men jag är för lat som vanligt.


drogad katt?


BESVIKEN

kollade inte ens klart titanic 2, mycket besviken säger jag bara. Så nu ska jag lyssna lite musik och annat innan solsidan börjar.


ÄNDRADE PLANER

kan inte ta mig till kumla på något sätt så får träffa moa imorgon istället. Pratade med henne i telefonen nyss så tänkte ringa henne senare ikväll igen. Eftersom jag är och filip är själva hemma så är det ganska dött i huset. Alla katter ligger o sover och det är mörkt överallt. Så laddar hem titanic 2 nu så ska försöka släpa ut han ur sitt rum så jag slipper kolla film själv.


just nu;


SÖNDAG 14:40

har suttit med so boken ett tag nu. Kommit till kapitel 3 av 6. Så har en del till och lära mig på några dagar. Moa skrev precis att hon kommit hem. Så kanske ska in till kumla senare och träffa henne?


GALET SNYGGT


vill köpa, men måste spara lite till stockholm''


SITTER OCH LETAR RESOR...

har bestämmt mig för att åka till london, paris eller något annat "shopping ställe" det här året. Ska spara ihop pengar själv. Och moa,sara o sandra ska med (redan bestämmt, ni har ingen talan) Funderar på ifall man kan åka typ över en helg eller typ runt 5 dagar? Kanske på sommarlovet!?


nu ska jag sminka mig lite och fixa mig för dagen. Moa verkar aldrig komma hem så ska hitta på något annat så länge.


DETALJER


GODMORGON

Jag är vaken men trött som jag vet inte vad. Somnade med datorn på..igen.
Nu ska jag samla kraft och försöka röra mig ur sängen så jag kan få i min lite frukost. Tar nog med so:n upp och pluggar lite på den med.


lite pommes skulle sitta fint till frukost


DÅLIG UPPDATERING!?

Men jag har inte orkar eller haft lust. Mycket tankar i huvudet just nu!
Träffade en efterlängtat sara förut. Satt hemma hos sandra och prata om allt möjligt. Så imorgon kommer moa hem också, så ska försöka vakna tidigt imorgon och sen ta bussen till kumla. Vet inte när hon kommer hem men det löser sig. Har även sökt gymnasium idag, fyfan säger jag bara. Jag kan aldrig bestämma mig, men nu är det gjort och går inte att ändra på. Är nöjd med det jag valde så det blir säkert bra. Dock vet jag ingen som ska gå det så ah.

1:a Sam/tema , wadköping
2:a Sam/media, JB
3:e Handel & administration, JN

nån som sökt samma!?


.


LÖRDAG 11:50

Nu sitter jag nere på mitt lilla rum i källaren nyduschad och seg som jag vet inte vad. Mitt hår vill aldrig torka och jag måste börja ta tag i sminket snart känner jag. Senare ska vi iväg och fira kusinen nere i kumla. Kanske ska bädda ner mig i sängen ett tag till och sova? neh, måste ta tag i det här nu. Haha. Pratade med filip förut, han har det bra nere i kläppen, dock är det jätte kallt och han åker i tjocktröja. Smart kille det där!


don't listen to the voices in your head, listen to your heart'

MOA & SARA JAG SAKNAR ER!

Godmorgon, hade inte tid o skriva något igår. Men nu sitter jag iallafall i soffan och är lagom trött. Vaknade av att telefonen ringde i mitt öra, hmh. Såklart man inte kan somna om då. Så nu ska jag ta och hämta lite frallor som pappa vart och köpt på sveas. Tänkte ta en varm dusch senare, fryser som jag vet inte vad.


IKVÄLL

ikväll tänkte jag och sandra uppleva dom gamla minnena i hällabrottet. Tänkte träffa mina polare nere på pizzan och prata lite med dom. Neh men jag åker snart till mamma för att ge leo en stor födelsedags kram. Han fyller nämligen 2 år idag., GRATTIS LILLEBROR!♥
Sen ska vi nog ner till pizzan och äta lite. peace'


MIN FAVORIT PARFYM

Min favorit parfym är slut, men som tur är så har jag en till. Hah, hade mitt lilla föråd med samma parfym. Men nu ska jag börja använda den sista, så pappa måste försöka hitta en ny när han åker!
har ni någon favorit parfym?


FREDAG

sitter och letar efter någon snygg klänning till skolavslutning. Fan vill inte sluta 9an längre, börjar få kontakt med dom flesta nu. Vill ha en utan axelband och hellst inte tight, men men. Får leta vidare. Egentligen vill jag inte ha klänningen (hatart) men vad gör man inte. Ikväll ska jag nog vara med sandra.


BIKBOK BY WHITNEY PORT

Tydligen ska Whitney port släppa en kollektion för bikbok i oktober. Hon skulle även besöka oslo och stockholm när kollektionen släpps. Kollektionen kommer ut i utvalda butiker. Känns som ett måste att köpa något av plaggen som hon kommer designa. Stockholm i oktober moa? eller vad säger du?


JAG SOM TRODDE DET VAR SANT..

Sväljer du ett tuggummi kan det ligga kvar i magen i flera år”
SVAR: Nej, men tuggummit passerar magen lite långsammare än annan mat, eftersom det inte bryts ner utan kommer ut i samma form som du svalde det. Att det skulle kunna kladda fast i tarmarna är inte heller sant, det omges hela tiden av vätska, precis som i munnen.


Du kan skada ögonen om du läser i mörkret eller sitter för nära tv:n"
SVAR: Nej, vad än din mamma och pappa säger så är det inte sant. Dålig belysning skadar inte ögonen. Du kan få tillfälliga symptom, som trötthet, när du överanstränger ögat för att se men de går över.

GODMORGON

vaknade vid 1 idag, hade planerat att gå upp redan vid 10 för att hinna göra massa saker på morgonen. Men när klockan ringde så stängde jag av den och "skulle bara" sträcka på mig o vänta sida en liten stund. Men såklart så ska det sluta som alla andra gånger som jag gör det, jag somnar!
Nu har jag iallafall dushcat, dammsugit, plockat undan och bytt ljus osv här hemma. Så nu sitter jag i soffan o tänker på vad pappa ska köpa med från kina. Han åker på söndag och är borta 2 veckor. Så det blir väl det gamla vanliga han får köpa med. Parfym & mascara från flygplatsen.



%7&'/@

rfjgk..fan inte ett skit händer. Går o lägger mig i soffan o sover lite. Önskade att vi hade ett badkar just nu så man kunde lägga sig där hela kvällen o bara ta det lugnt. Men nej..får väl ta och ställa mig o baka något? kanske göra mat? kanske måla naglarna? kanske plugga?
Nej, nu ska jag lyssna klart "your call" och sen ta mig en promenad? eller nej det kan man ju inte heller göra för det är svin kallt ute... @&%&6


maybe this is sad but true


sitter med so:n och har tråkigt. Läser om samhällets ekonomi, verkligen kul. Ska nog ta och ladda hem en film eller något för det verkar inte hända något spc i dag heller,.


hmh..

                               

och KARRO (hittade ingen bild)


blir nog sam-tema, handel eller sam-media..


HELVETE

shit, jag har inte sökt än o det är typ sista veckan nu @%/#'
ingen aning om vad jag ska söka, lr jo. Men inte helt säkert ändrar mig hela tiden..


PLUGG

nu har jag precis ätit mat och ska sätta mig ner och plugga lite so till provet som vi har nästa vecka. Har även hemkunskap jag ska kunna, hmh.
Känns som om jag har en del o göra om jag ska vara ärlig.


TORSDAG 14:11

sandras hår vart helt okej faktiskt, ljusare som hon ville. Så jag klarade av o färga. Nu sitter vi o kollar på världens sämsta film tror jag, så himla långtråkig. Det är dött som vanligt men ska allt hitta på något o göra för att tänka på annat. Justja!! slingan som jag gjorde syns ingenting..

KLAR

nu sitter sandra med färgen i, så hoppas det blir bra nu. Gjorde en slinga på mig själv också, hah. INTE I LUGGEN SOM ALLA ANDRA. Försökte göra den så att det inte syns om det inte blir bra, ville se hur det blev på mig kanske ska testa o bli ljus jag med?

FÄRGNING PÅ G

har aldrig färgat någons hår förut, och nu tvingar sandra mig att färga hennes. Får väl se hur det blir, hon ska bli ljus iallafall. Så blir det orange så är det inte mitt fel!!! hah, men det ska säkert gå bra. Vet att man ska dela upp håret o göra hårbotten först sen topparna osv? typ..
bilden är tagen av sandra;

GODMORGON

får inte sova ut något när jag sover hos sandra inte, alltid är det något. Vaknade vid 9 imorse att hon sitter o skriker. Bara och gå upp. Så nu sitter jag som en zombie och orkar knappt hålla ögonen öppna. Sandra håller på o göra frukost o vill att jag ska hjälpa till men smart som jag är så tänkte jag resa mig upp när hon är klar. Funderar på hur många klagomål hon får egentligen av hennes grannar, hon står vafan o sjunger som en idiot där ute i köket, hmh..typiskt sandra ;)
trött tjej igår'

.

missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or amount or the time since you've talked. It's about that every moment when you're doing something and wishing they where right there with you;

FILM

sover hos sandra ikväll. Väntar på att en film ska laddas hem, har köpt godis så jag klarar mig hela kvällen. Nu är det bara mjukisbyxorna som fattas!
saknar er;

NY DUSCHAD

nu har jag precis duschat, sitter o väntar på att sandra ska bli klar också. Sen vet jag inte vad vi ska göra, gå till maxi som vanligt kanske? hah, jag som nyss gymmat o sen ska man äta upp sig igen!
nej, men något måste ju hända tycker man..
jatack'

GYMMET NÄSTA

vi åkte aldrig till gymmet förut, cyklade hem till sandras pappa ett tag istället. Lite senare åkte vi hem till sandras mamma igen och gjorde lite mat och kollade film. Så nu ska vi äntligen iväg till gymmet och köra stenhårt.

hittade någon bild från sandras dator från "vinterdagen" med skolan'

GODMORGON

vaknade för en halv timma sen och nu är jag redan i kumla. Ska snart vidare till gymmet och träna lite med sandra. Sen tillbaka till sandra och fixa sig för dagen, vad gör alla idag?
Men nu måste jag ta på mig kläderna igen och sen börja gå mot gymmet så det inte blir så sent..

NATTI

lägger mig ner och fortsätter kolla på serien harpers island. Imorgon tänker jag verkligen inte sitta hemma och slöa.


bilder sen i måndags;


HOROSKOP

Oxen 21/4-21/5

Om personer inte är så tillgängliga som de borde vara eller om de inte verkar ha koll på allt, var försiktig med att fatta stora beslut eller skriva under några papper. Får du känslan av att någon är intresserad av dig eller om det planeras en resa eller ett möte med människor långt bort, tillåt dig själv av våga hoppas. Det här är en tid när ödet väljer egna mystiska vägar.

 


Tvillingarna 22/5-21/6

Det här är en bra tid för att göra stora investeringar. Det kan vara ekonomiskt, karriärs- eller känslomässigt. Oavsett måste du vara beredd på att gå med förlust. När rädslan över att förlora har lagt sig kommer du att kunna ta dig igenom det med lugn. Utan rädsla är livet väldigt enkelt. Lika mycket som du kan förlora, lika mycket har du att vinna.

 


Kräftan 22/6-22/7

Det här är en vecka där du får lita på ödet. Du verkar vara på rätt plats vid rätt tid, samtidigt som du undrar hur ett tillfälle gled dig ur händerna. Känn dig inte uppgiven utan acceptera det som händer och lämna rum för förändring. Personer spelar en stor roll i händelserna under veckan. Inget är lagom. Det som är bra är fantastiskt bra och det som är dåligt är inte värt att deppa över.

 


Lejonet 23/7-23/8

Gör ditt bästa för att hålla fakta och åsikter isär. Det är inte så att någon avsiktligt ljuger för dig, de känner bara inte till hela sanningen. Var därför inte rädd för att skjuta upp ett beslut eller ett möte. Bland allt det här kan kärleken blomstra och en romantiskt date kan leda till en långt förhållande. Lita på ditt omdöme. När det kommer till ekonomin så kan en bra deal göra dig rik.

 


Jungfrun 24/8-23/9

Det känns som om du lever någon annans liv just nu. Antingen kräver andra din uppmärksamhet eller så är du inte riktigt fri att fatta dina egna beslut. Du lär dig mycket genom att lyssna på andra, så släpp kontrollen och hör vad de har att säga. Många bra saker är på gång så fortsätt att vara optimistisk. Även något som verkar vara ett misstag kan leda till någonting bra.

 


Vågen 24/9-23/10

Nu väntar en stor förändring och det är inte omöjligt att det rör sig om en transaktion. Kanske från försäljning eller köp av mark eller hus. Det kan även röra sig om en generös gåva. Se bara till att alla som är iblandade är väl införstådda i vad som sker. Rykten kan ha cirkulerat ett tag och ett missförstånd skapar onödig stress. Det finns risk att du gör en förlust, men det är inget som du inte tar dig ur med värdigheten i behåll.

 


Skorpionen 24/10-22/11

Härskarplaneterna Pluto och Jupiter möts och en situation kan komma att förändras totalt. Antingen på grund av omständigheter som du inte styr över eller på grund av val du gjort tidigare. Din passionerade sida kan få dig att förstöra de mest perfekta situationerna för tillfället så om du ser rött gör du bäst i att i att inte agera utan att tänka efter. Om det å andra sidan är kärlek som driver dig bör du inte hålla tillbaka. Ödet spelar en stor roll för tillfället och du kan åstadkomma något stort om du bara vågar.

 


Skytten 23/11-21/12

Du går in i en ny fas och allt som har med ägodelar eller hemmet att göra påverkas positivt. Under de kommande sex veckorna sätter du viktiga grundpelare för framtiden och om någon i din närhet har negativ inverkan på dina planer gör du bäst i att behålla lugnet. Betydligt större problem lurar runt hörnet…

 


Stenbocken 22/12-20/1

Du är inte känd för att vara den äventyrliga typen, men för tillfället handlar mycket om rörelse och förändring. Kanske håller du på att planera en längre resa? Det kan också handla om nya bekantskaper och lägen där du tvingas kommunicera på helt nya plan, både yrkesmässigt och privat. Du kan uppleva att du nås att dubbla budskap under veckan, håll huvudet kallt och var noga med detaljerna.

 


Vattumannen 21/1-18/2

Du har inte råd att ha dåligt självförtroende när det gäller ett åtagande den här veckan. Dina tvivel har en förmåga att leta sig ner i ditt undermedvetna och du ser problem som egentligen inte existerar. Ignorera inte en varningsflagg, men få inte heller panik. Ställ dig kritisk till vad du får höra i veckan, du kan komma att nås av felaktig information och för höga förhoppningar kan göra dig besviken…

 







Fiskarna 19/2-20/3

Din förmåga att känna av vad människor i din omgivning tänker och känner är oftast till din fördel, men under den kommande veckan har du en förmåga att missuppfatta och misstolka någons handlingar och beteende. Var försiktig med vad dina instinker säger dig. Gå igenom varje situation både en och två gånger och var helt säker på att allt är rätt innan du lämnar det ifrån dig. Var också extra försiktig med vad du säger om folk i din närhet, det finns en risk att du får äta upp dina ord…



 

Väduren 21/3-20/4

Fram till slutet av mars är det viktigt att du tänker efter en andra gång innan du binder dig till någon eller något. Om du känner att det är mycket på gång så avboka saker och prioritera dig själv. Oroas du över din hälsa är det inte den bästa tiden att undvika läkaren. På fredag kan en stor möjlighet vänta runt hörnet.


you always make me smile - kyle anderws

använd bild'

sitter och lyssnar på musik som vanligt. Fryser som jag vet inte vad så ska väl ta mig något och äta sen bädda ner mig i soffan och invänta big brother. Ska nog ta och göra mig lite gröt? hmh..


MAKE IT REAL



S&M - RIHANNA


FILM

ligger och kollar på film i mitt lilla rum. Ena sekunden är det jätte romantiskt och andra läskigt som jag vet inte vad, hah. Sitter med täcket under ögonen och spänner mig hela tiden. Men får skylla mig själv att jag började kolla när jag vet att jag är så himla rädd. Och nu kan jag inte sluta följa alla avsnitt heller...


dålig bild från gårdagen'


JUST NU!


.


sandra har precis åkt och jag har nyss duschat. Så nu ska jag låta håret torka lite sen fixa mig. Dött som vanligt nu på lovet, kanske ska ta och plugga lite? hmh..neh!



FRUKOST

nu har vi precis ätit frukost och ska lägga oss i sängen och kolla klart filmen vi somnade till igår. Sen åker sandra till hennes farmor o farfar och lämnar mig kvar i döda sannahed..
vad ska alla göra en sån här vacker dag på lovet?


GODMORGON

nu är jag nyvaken och trött som jag vet inte vad. Gymmet skippar jag idag, orkar inte ta mig in till kumla o tillbaka. Ska försöka resa mig upp ur sängen och göra lite frukost åt mig o sandra strax!


FILM MED SANDRA

har precis kommit hem från kumla. Så nu sitter jag och sandra på mitt rum och ska snart kolla film. Har ostbågar och godis fram plockat så nu är det bara täcket och myskläderna som fattas. Självklart så ska hon sova här sen tar vi bussen imorgon till kumla och gymmar.


MOT KUMLA

åker in till kumla för att träffa emelie nu!


PANIK

har inte sökt till gymnasium än och vet inte vad jag ska gå heller, känns som jag är den enda som inte vet vad jag vill gå eller vart. Ska man gå i kumla? örebro? hallsberg..hmh.
Nu ska jag fixa mig lite så jag inte missar bussen senare'


GODMORGON

har precis kollat ett till avsnitt av harpers island, tror det är 12 avnisttt eller något liknande?
Nu ska jag samla kraft till att gå upp ur sängen och fixa mig lite. Ingen aning om vad som händer idag, men det löser sig.


GODNATT

Inga planer för morgondagen men det löser sig. Nu ska jag lägga mig ner i sängen o lyssna på min lugna lista på spotify'


NU KÖR VI

filmen/serien är ner laddad så nu ska jag bara gosa ner mig i täcket och ta fram ostbågarna. Kommer dock sitta med en kudde för ansiktet halva filmen, typiskt mig att alltid bli så rädd!


KVÄLLENSPLANER!!


riktigt bra idé och kolla "skräck" själv och sen att man bor i källaren är ju ett stort plus'
det gjorde ju inte saken bättre heller att jag är livrädd för allt som har med "skräck" osv att göra, men vad gör man inte för en söndagskväll i sannahed!


IKVÄLL DÅ?

jaha, vad ska man hitta på ikväll!
det är lov och dött som jag vet inte vad. Kanske blir hemma kväll med massa filmer?


DUSCH/FIX

Har precis kommit hem från kvarntorp. Åkte med amanda, adolf,henke,rille och robert. Tog några bilder med mobilen men sladden ligger kvar hos pappa. Nu ska jag ta en varm dusch sen fixa mig lite. Kan ju inte sitta hemma ikväll..


ÄNDRADE PLANER!

på med snowboard kläderna , nu åker jag till kvarntorp och åker lite bräda med lite folk!


HEMMA

Gårdagen spenderades hemma hos sandra med mari och becka. Satt och pratade hela kvällen och spelade massa spel. Slutade med att jag sprang runt o dansade när jag var en aning övertrött. Sen när jag och sandra skulle somna så ringer filip och pontus, så då kom dom och pratade med oss ett tag. Vaknade förut av att sandra var pigg som jag vet inte vad, själv låg man helt död i sängen o ville bara somna om. Tydligen så var jag väldigt populär också när jag vaknade, mobilen var bombad med sms...
Gjorde lite frukost sen åkte vi ner till gymmet. Och nu äntligen är jag hemma, ska ta mig en varm dusch och sen försöka hitta på något kul!


TAGET AV MARI

LÄS OM NI HAR TRÅKIGT!

jag har insett att min senaste kyss.. är något jag saknar
jag saknar.. moa,sara, sommarlov, osv
jag pratar.. konstant
jag skrattar.. efter varje mening?
jag tycker om.. godis
jag avskyr när folk.. stirrar som idioter,
mina närmaste vänner är.. bäst i världen
min första vän hette.. hanna,sara,mari, josse
min första kärlek hette.. kasper
kärlek är.. fantastisk
min favoritfilm är.. ?
när jag borstar tänderna.. dansar jag oftast
när jag lagar mat.. då är det jag som lagar mat och INEGN ANNAN!
jag är rädd för.. att bli sårad,
jag önskar.. att jag var rik,
den värsta känslan är.. när man blir sårad
den bästa känslan är.. när man är nykär
jag vill.. SHOPPA
jag är.. godissugen
jag är sämst på.. engelska
jag kommer alltid att vara..mig själv o ingen annan
det finaste som finns.. är sandra
i sommar..ska jag leva livet
sist jag grät var.. några dagar sen
jag kan.. cykla
min mobiltelefon är.. är dumihuvudet
när jag vaknar på morgonen.. vill jag somna om igen
innan jag somnar.. kollar jag film
just nu håller jag på att.. kissa på mig?
jag har aldrig.. sovit under bar himmel
idag har jag.. sminkat mig?
på gymnasiet.. *pass..
jag vill verkligen.. gymma o få snygg kropp till sommaren och äta en stor jävla godispåse


NU SKA JAG TILL MAXI MED SANDRA,BECKA O MARI'

FINNS PÅ MOBILEN

eftersom sandra inte har någon dator längre (den gick sönder) så blir det här sista inlägget för ikväll tror jag. Finns på mobilen ikväll!

självlockigt


16:55 SKA JAG VARA KLAR

för då går bussen in mot kumla. Håret måste hinna torka och måste hinna fixa det, sen leta fram lite kläder. Måste hinna, annars är jag fan seg.


TOMATFACE

sitter och plockar ögonbrynen och väntar på att håret ska torka. Att plocka ögonbrynen måste nog vara det tråkigaste som finns? Kvällen kommer spenderas i kumla som alla andra helger brukar. Ska väl hämta sminket snart också. Sara sitter på planet ner mot gran canaria just nu hoppas hon får det bra där nere. Så nu är både hon och moa borta under lovet. Dom kommer komma hem bruna som jag vet inte vad och här sitter jag röd som en tomat i ansiktet efter solningen. lyckat..




GODMORGON

Vaknade vid 10 av att liam kommer in och skriker på mig att jag sätta på en film åt honom, ingen sovmorgon här inte. Men somnade om lika snabbt så ja. Åkte iväg och solade med mamma förut, ser inte så mycket resultat, men det kommer väl senare ikväll hoppas jag. Så ska väl ta och duscha om ett tag. Ska nog göra några situps innan.


det syns ju ingenting!


kan inte sova..

typiskt mig att jag aldrig somnar..
ligger och drömmer mig bort som vanligt. Och det är alltid så kallt på mitt rum så ligger med duntäcket inlindat runt hela mig. Ser ut som en liten köttbulle. Hah!
Ligger o lyssnar på min "lugna" lista på spotify och försöker somna,
men det går inge bra..för mycket tankar o för lite tid..


GODNATT


VISSA LÅTAR VÄCKER MINNEN!



Det är sjukt att några låtar kan väcka så otroligt många minnen. Låtar som man lyssnade på vid vissa tillfällen.
Både bra och dåliga stunder kommer upp igen♥
och jag tror alla har nån/några låtar som väcker minnen, inte sant?


ojj

jag glömde lägga skriva förut. Hah, men jag var tvungen o skynda mig för sandra kom och hämtade mig nästa sekund typ. Kvällen spenderades iallafall i kumla med lite människor. Skönt o bara sitta och prata och äta lite chips osv. Det är även jätte kallt ute nu för tiden, hmh..vill ha sommar nutack! Men nu är jag trött och vill bara sova och se film. Imorgon åker jag och mamma och solar. Måste försöka bli lite brun tills moa kommer hem.


snart klar..

nu ska jag leta fram lite kläder.


REDAN 3?

oj, klockan är redan 3 och jag sitter fortfarande och myser med morgonrocken. Ska väl ta på mig lite kläder sen iväg och handla med mamma sen hem till sandra lr sara? hmh..
Måste sätta igång om jag ska hinna. Måste ta en snabb dusch med och dammsuga.


SOLEN SKINER

sita ligger och "halv sover" i mitt knä medans jag läser bloggar och annat rolig på datorn. Har inte orkat gjort mig iordning än, kanske ska göra det? Funderar på att gå ut och gå en promenad när det ändå är soligt ute. Pratade nyss med sara lite, blir nog tjejkväll idag. Ska kolla lite med sandra också. Neh, nu ska jag ta fram sminket och sminka mig lite.


just nu..


GODMORGON

somnade som vanligt med datorn på, typiskt. Jag har klarat natten iallafall, ingen magsjuka än inte. Men det kommer väl? hoppas jag inte. Ska försöka få i mig lite frukost och sen ta en dusch. Idag vet jag inte vad som händer. Ska väl träffa sandra o sara och hitta på något med dom.


HANDSPRIT = MICHAELAS BÄSTAVÄN

nu är jag isolerad på rummet. Har tvättat händerna 30 gånger och försökt att öppna allting med fötterna (lyckades inte så bra). Så nu sitter jag här med handsprit, 7up,ostbågar, lite bilar och en stor halsduk över munnen. Jag är utrustad för att överleva på rummet 1dygn. Och jag verkligen ber till gud att jag inte blir sjuk. Känns ju som jag har ganska stor risk med tanke på att han fick en godnatt puss, vad fan tänker jag med?
Och fatta hur många bakterier det finns på tangentborder, ush, måste ta mer handsprit. Och för er som undrar..JA jag går verkligen in för att inte bli sjuk.



OCH MAGSJUKAN ÄR TILLBAKA

lillebror har spytt flera gånger nu under 1h. Börjar få lite småpanik faktiskt. Vill inte få magsjuka nu till lovet, skulle ju dö om det hände. Funderar på att fly hem till pappa nu på direkten, haha. Faster tipsade om att man skulle äta vitpepparkorn, så jag ska nog fan testa det. Vill ju inte bli sjuk.


gammal bild på liam'


TORSDAG 18:57

nu sitter jag i sängen med sita. Jävla katt jävel ska alltid gloa samtidigt som hon ska mysa med mig. Har ett antal rivsår just nu. Sen går hon på tangentbordet hela tiden för att försöka "fånga" allting på skärmen. Ska väl snart ta och kolla film som vanligt. Vi är lediga imorgon så ska ta mig en liten sovmorgon hade jag tänkt.

you got me messed up~


ÄNTLIGEN LOV

efter skolan så gick jag och hämtade liam och leo på dagis. Så nu sitter vi och kollar på ice age 3 (som vanligt). Men råkade sätta på engelska istället för svenska. Så nu fattar dom ingenting om vad dom säger och jag vet inte hur man byter till svenska. Funkar inte när jag trckar på dom knapparna man ska trycka på..hm..
Nu är det äntligen lov men har fortfarande massa saker som måste göras. So prov + hk prov veckan efter lovet och sen ett arbete. Nu ska jag kolla klart på filmen som jag såg igår, somnade som vanligt med datorn på..tyipiskt.


FILM/SÄNGEN


sovmorgon imorgon och 3 lektioner, kan inte bli bättre. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film.


believe

...3st på träningen IGEN? hah, det är ju för kul med fotboll ibland. Men fick stå och passa lite osv. Eftersom träningarna inte ger något längre för vi är så några så är det gymmet som gäller. Nu är det ganska många som har gymkort på samma ställe så kommer nog hitta någon att vara där med. Nu har jag iallafall duschat och tagit på mig morgonrocken. Ska väl slå på en film lite senare.


IVÄG PÅ TRÄNING

nu ska jag ta mig något och äta sen iväg på fotbollsträning. Känns som jag snart kommer spy, så får se hur träningen kommer gå. Ber till gud att jag inte blir sjuk nu till lovet.Imorogn är det sista dagen i skolan innan det är lov + att jag har sovmorgon med.


~broken - seether~


lead me to the cross'

nu lägger jag mig ner i soffan med liam o leo och myser till en film.
Minneskortet på datorn börjar bli total fullt. Kanske är för jag har runt 100mappar med bilder lr något? neh, men måste fixa det här snart annars kan jag inte föra in nya bilder eller något.


KVARNTORP!


mer än så blir det inte..


KVARNTORP MED SKOLAN

nu är jag äntligen hemma från kvarntorp med skolan. Har sprungit runt och tagit kort på det mest faktiskt. Så bilder kommer lite senare när jag fått in dom på datorn osv. Åkte lite bräda med, jag snyggaste vurpan framför alla. Men vad gör man inte för sina beundrare? Annars har dagen vart bra, lite frusen bara..


JATACK

'
typiskt mig att förälska mig i svarta och vita kläder. Vet inte varför men tror jag är rädd för att ha på mig lite "färg". Det här skulle jag lätt kunna ha på mig i sommar'


..

skulle försöka ta lite kort förut för att skicka till gabbe som skulle hjälpa mig med att fixa en sladd. Såklart ska Sita vara ivägen hela tiden så bilderna vart inge bra. Sen lärde jag mig att det heter minneskort och inte "lilla saken". Så jag behöver ingen sladd, utan kan sätta in minneskortet direkt i datorn och få in alla bilder. Så kameran följer med imorgon. Så kommer upp en del kort!


everything happens for a reason


nu sitter jag och gosar lite med sita och lyssnar musik. Ska snart ner och fix lite tills imorgon. Vill ta med mig systemkameran men kan inte föra in dom på datorn sen. Sladden är sönder eller något och jag vet inte hur man lagar den..ibland skulle det vara bra och vara duktigt med sladdar och sånt!


HELT SLUT I KROPPEN

jag tror jag börjar bli sjuk eller något. Har stått och lagat mat ett tag och det är ju inte direkt ansträngande?!
Gjorde eget potatismos och fiskpinnar, sen gjorde jag en efterätt också. Duktigt va!? fast min efterrätt ser ut som att någon spytt upp. Upplägg är inte direkt min grej. Har även hunnit med massa annat. Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla en film och tänka lite.


SPOTIFY

det är någon som vart inne och lagt till låtar på min spotify. Låtar jag aldrig hört förut, hah. Och det är bara 5st som kan mitt lösenord. Hmh..!?
Nu har jag iallafall packat klart så ska snart åka iväg.


HEMMA

nu ska jag börja packa lite. Ska till hällabrottet och vara där resten av veckan tror jag. Imorgon är det "vinterdag" med skolan, så ska vara ute i kvarntorp hela dagen och frysa sönder. Men nu måste jag börja packa så jag hinner. Skriver mer sen..


everything leaves a mark.


skiter i och börja med fysiken idag. Lägger mig och kollar en film istället. Imorgon är det plugg dag för mig som gäller. Engelska läxa, fysik arbete, so "prov" osv..
Adde sitter och skryter om att han kan göra MASSA armhävningar hela tiden så ska väl ta och berätta min hemlighet nu! Jag kan knappt göra 1. Så nu vet ni, och jag skojar faktiskt inte!


PLUGG/DUSCHEN

nu är jag hemma så ska ta mig en lång dusch nu sen börja med fysik arbete som ska vara inne om några veckor, bäst och börja tidigt så man har det gjort.


ON MY WAY HOME

Har kollat film hela dagen och kollat film. Snart kommer pappa och hämtar mig. Ska lägga ut några mer bilder från gårdagen osv. Om 3 dagar är det lov, äntligen säger jag bara. För då ska jag allt ta mig tid och köpa det förbannade gymkortet.
sommarbild!
måste ta och fixa till lite saker under lovet tror jag, annars går jag bara runt och får massa förhoppningar..

MAAAAT

nu kom precis filip så nu ska vi äta lite och prata massa, peace'
du är det enda som fattas..förlåt men det är sant'

ALLA ♥ DAG

kom nyss hem till sara och sitter just nu på hennes rum och väntar på henne medans hon ska duscha. Sen ska vi ta och prata lite innan grabbarna krull kommer. Eftersom ingen av oss direkt har någon att vara med på denna speciella dag så kör vi på en film alla 4a. Ska väl ta en fika på sveas också om jag fattat rätt?
Funderar på att gå till maxi och köpa mig en ros till mig själv eftersom jag är så jävla bra..eller inte..
sliten tjej..

du kan få göra min dag helt underbar om du vill






hoppas alla får en helt fantastisk dag♥


you always make me smile


var tvungen och installera ett nytt virus skydd på datorn förut så har inte kunnat uppdaterat något tidigare. Så nu ska jag leta fram bikinin tills imorgon, vi ska bada med klassen. Längtar inte för 5öre. Sen är det alla hjärtans dag imorgon. Eftersom jag inte har någon pojkvän eller liknande så ska jag spendera den dagen med 3otroligt bra vänner. Så ska äl bara ta det lugnt och sitta och prata och skratta♥


close your eyes and open your heart´'


Har tagit en del kort nu, men orkar inte mer ta mer idag..
så lägger upp en bild nu, kanske kommer upp lite mer senare ikväll. Ska ta på mig mjukiskläderna nu sen åka vidare hem till sandra. Känner att jag behöver prata med någon!

SNEAK PEAK


går iväg från datorn ett tag med kameran..


GODMORGON

vaknade ganska sent idag faktiskt, så nu tänkte jag spendera resten av dagen med att kolla film. Just nu kollar jag på 127hours, den är väl helt okej. Men en stor del av filmen så ser man bara en person som sitter fast. Jaja, ska inte säga för mycket heller för den har ju nyss kommit ut på bio.

mycket seriös bild!


somnar med ett leende på läpparna

ibland är jag för bra vill jag bara säga, och ibland är jag så jävla dålig!
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla film.


-.-'

hahah..


HOS SARA

sitter hemma hos sara med hon och filip. Pontus och emelie är iväg och träffar någon, snart kommer väl dom med. Sitter och lyssnar på massa depp låtar, haha. Typiskt mig!
ska väl ta och hjälpa sara med att platta filips hår..eller så läser jag bloggar istället.

MOT KUMLA

uppdaterar senare, ni ska jag hämta upp sara o emelie sen vidare till kumlahallen.


NU SKA JAG SMINKA MIG

har hjälpt anki att klippa henne lite, ska väl slinga det om ett tag. Men först ska jag sminka mig lite och leta fram lite kläder. Funderar på att ta lite kort..hm..
Vad ska alla göra ikväll?

ska lätt tatuera in den när jag bir 18!


.

it's better to wait for someone you'r sure of, than to grab a chance with someone who picks you whenever he wants to.



GODMORGON

nu har jag legat i sängen hela förmiddagen och kollat film. Ska väl börja ta mig upp ur sängen och vakna till lite. Åt även frukost på sängen idag, ganska mysigt. Fast ensamt, hah.
Vet inte jag ska hitta på idag. Ska nog färga ankis hår lite senare. Känner för att gå ut och ta lite kort, men solen verkar ha försvunnet.


DUSCHEN NÄSTA

kom hem från sara för ett tag sen. haha, härligt kväll!
så nu ska jag ta mig en dusch sen kolla film.


FREDAG

äntligen är det fredag!
Såg att filip skrivit på han och pontus blogg att han saknade mig (saknar dig med gullet♥)
Ska väl ta och sminka mig lite om ett tag och sen försöka ta mig till kumal på bästa sätt. Ska till sara sen..sen till pontus för att hälsa på han och filip? kanske det. Har ju inte firat filip än!

MOA OM DU LÄSER DET HÄR NERE I USA SÅ SOMNADE JAG IGÅR, SATT UPPE JÄTTE LÄNGE OCH VÄNTADE PÅ DIG MEN SOMNADE UNGEFÄR 10MINUTER INNAN DU SMSADE :(


sandra plockade karlssons ögonbryn idag:


vi gömmer våra lögner i ursäkter

mitt rum är iskallt och snart fryser jag väl ihjäl. Ska lägga mig ner och kolla film och vänta på att moa ska vakna. Ska verkligen försöka hålla mit vaken så vi hinner prata lite innan hon åker inatt. Men det är bara 40minuter så det klarar jag. Imorgon är det fredag och vi har så otroligt långa dagar på fredagar slutar 20 i 4.  Fårse vad jag ska göra efter skolan..hmh..

jag väntar på något jag vet aldrig kommer hända..time to move on'


NYTT TILL SOMMAREN


ursäkta ifall bilderna vart sådär, men systemkameran och jag är inte direkt vänner än!
Efter att ha städat i över 2h så är min rygg helt slut. Men fint vart det.
Nu ska jag ta mig lite kvällsmat och sen lägga mig ner och kolla stylisterna.


ÄNTLIGEN

nu har kläderna från hm kommit. Ska ta och testa dom lite senare och se så allting passar (bilder kommer). Nu ska jag stor städa med familjen.



NÅGON SOM VILL FÄRGA?

så himla trött på mitt mörkbruna/röda hår just nu. Vill ha ljusbrun igen.
Någon som har lust och färga? Undra ifall jag måste bli blond först och sen ljusbrun för att få bort det mesta av färgen? ehm..kan inte sånt här. NÅGON SOM VET?


dålig bild, men det får funka som ex..

HOS MOA

_Nu har jag kommit hem till moa. Ska väl sitta och prata lite sen hjälpa henne och packa till USA. Hon ska ju vara bort 2 hela veckor. Ikväll ska jag bara ta det lugn om jag inte ska börja med mitt fysik arbete som ska vara inne i mars? haha.
hittade en bild från turkiet!

i skolan

Hade nationella förut, gick faktiskt jätte bra. Eller kännas så iallafall. Nu ska vi snart ha teknikens. Men ska vara lite social nu mot alla andra.

GODNATT


jag förstår ingenting, end of story'


behind the mystery lies a truth'

var på wadköping förut med moa. Funderar starkt på att gå sam/tema där. Men är så himla osäker, för det är långt bort och det var väldigt långa dagar. Slutade runt 3-4 varje dag. Men kommer nog välja det om jag inte hittat något annat som är mer lockande. Nu ska jag lägga mig ner och kolla film innan jag ska sova. Måste vara pigg imorgon tills nationella. Imorgon efter skolan så ska jag träffa moa eftersom hon åker imorgon natt och är borta i 2veckor.


SKORNA

nu har jag legat och degar i soffan ett bra tag. Ska ta och sminka mig lite tills senare och fixa håret.


..skorna från jeffrey cambell skulle sitta fint!


ÄNTLIGEN HEMMA

vill bara säga att spanska provet gick åt helvete. Men spanska är inte min grej ändå så det är lugnt. Kom hem för ett litet tag sen, alla andra sitter just nu och jobbar matte i skolan. Men mår inte så bra så åkte hem!
Ska ta och slå på en film och lägga mig i soffan ett tag och vila innan jag ska fixa mig lite. Ska vidaret till wadköping senare med pappa och moa för att kolla runt osv. Hoppas på att få in massa info om sam/"tema" , handel och lite annat.


GODNATT


locktången är försvunnen så får bli plattat istället..som vanligt att jag ska tappa bort alla saker. Kanske ska ta tag och städa rumet eller nått så jag hittar något iallafall.


LETAR EFTER LOCKTÅNGEN

imorgon kör vi på lockigt hår, tror jag? måste hitta min locktång först som verkar vara borta. Ska försöka få till håret som i sommras om locktången dyker fram. OCH JA..jag ska bli bättre på att uppdatera, måste börja fixa mig lite mer i skolan osv så jag kan ta mer kort. Oftas går jag "osminkad", håret i en bulle och mjukiskläder. Men vem orkar fixa sig till skolan? inte jag iallafall..


ursäkta mina sommarbilder..


GRATTIS FILIP!

får ju inte glömma bort och gratta filip som blir 17idag!
(redan grattat han men ändå)
Hoppas du får världens bästa dag för det är du värd♥


your call - secondhand serenade


spanskan går inte bra så nu lägger jag mig i soffan och kollar lite tv. Ska väl ta och måla naglarna lite också om jag får tid eller orkar. Ska lyssna klart your call först sen dra mig mot soffan.


PLUGG

Nationella idag, vad ska man säga? det va inte så svårt som jag trodde. Hoppas det gick bra nudå. Fick skjuts hem av filip sen gjorde vi smoothie. Nu sitter jag här framför datorn och ska plugga lite spanska strax. Har prov imorgon och jag kan inte så mycket, har en hel del kvar och lära mig. Imorgon åker jag iväg till wadköping och kollar runt lite, kommer nog söka dit!

NÅGON SOM VET VART MAN KAN KÖPA SILVERSHAMPOO?
eller heter det verkligen så? man ska typ ha de om man vill bleka håret?
och jag är verkligen jätte dålig på att förklara!


on a lonely night

harry potter och sängen väntar nu. Imorgon är det svenska nationella, herreugd. Men det sk säkert gå bra bara jag inte försover mig eller något annat.

HAHA, VAFNA ÄR DET HÄR? HAR JAG GJORT NÅGOT FEL?!
ehm..



puss&godnatt på er;


SUMMER



hittade en del saker jag lätt skulle kunna klicka hem från cheap monday'


I'm waiting to make my move, but I'm scared and I know that you got better things to do'


TODAY

efter skolan åkte jag hem till sara med henne sandra och moa. Köpte oss en stor godispåse och sen kollade film. När jag kom hem så kollade jag på top model och gjorde mig en sallad. Nu ska jag ta och läsa bloggar och sen plugga lite spanska.


HARRY POTTER

nu lägger jag mig ner och kollar på den nyaste harry potter. Skulle ha gjort det för ett tag sen, men blev inte så. Så nu kollar på jag den själv isället.


for ur lover - chris drown

har precis lagt mig i sängen och tänkte sätta på en film. Vi var faktiskt 5stycken på träningen idag, lyckat säger jag bara. Sen förlorade vi mot p97 men dom var 2 mer så skyller på det + att dom tränat mer än oss. Hah..
Imorgon är det skola igen, längtar faktiskt inte. Två nationella den här veckan + spanska prov. Men det är bara och kämpa sig igenom sista terminen.


på gymmet idag''


TRÄNING NÄSTA

fotbollskläderna åker på nu sen åker jag ner mot ip med emelie. Hoppas på att det kommer lite folk ner idag annars stryper jag någon. Nejdå, det är ju alltid kul och träna med p97...
Men måste träna nu som en idiot innan jag åker till turkiet!
Känner att jag måste iväg och släppa alla tankar och bara göra något annat, är så himla förvirrad nu..vill bara försvinna!


you don't know how lovely you are'


SMOOTHIE

har duschat och sitter och dricker en smoothie. Gjorde en lite fort och faktiskt jätte gott. Så nu ska jag lägga mig ner i soffan och bara ta det lugnt innan jag ska iväg och träna senare igen.


1ägg
lite jordgubbar
yoghurt
mjölk


GYMMA & TRÄNA FOTBOLL IDAG

Nu är jag vaken och har precis ätit frukost. Gårdagen spenderades hemma hos henke med lite folk. Vid 1-2 idag ska jag iväg och gymma med moa och sara, sen senare ikväll blir det fotbolls träning med "laget". Hoppas att det kommer lite folk idag iallafall. Kommer upp lite bilder senare ikväll när jag är hemma, just nu sitter jag hos moa. Ska väl ta och slöa lite framför tv innan vi går ner mot gymmet.

LÖRDAG

nu ska jag packa lite och fixa sen åka in mot kumla. Är så himla sur just nu, så vill bara bort från datorn!


det tar aldrig slut..



ska ta och städa klart nu, men det blir bara mer och mer känns det som. Sen åker jag vidare till moa.


STÄDA

nu ska jag gå ner och städa lite och placka undan massa gamla saker från rummet som ligger utanför!
Sen åker jag vidare till moa för att sminka mig och plattahåret eftersom allt är kvar där. Smart gjort av mig sääger jag bara.


VAKEN

Nu är jag vaken, eller lite iallafall. Ska ta och göra mig lite frukost snart. Ingen aning om vad som händer idag, är för trött för att tänka. Låg upp och kollade på lite filmer igår så kanske därför jag är trött!
Sen har jag glömt allt mitt smink och min plattång hos moa, helvete! Hur ska jag nu göra? tänker inte åka buss iallafall.


WHITNEY PORT SLÄPPER EN BOK!

känns faktiskt som att jag måste ha den boken. Boken heter TRUE WITH "designing a life of style, beauty, and fun" det säger väl allting eller hur?! MÅSTE HA DEN!

(In True Whit, fashion trendsetter, MTV reality star, and clothing designer Whitney Port shares personal stories, beauty and fitness secrets and tried-and-true advice on everything girls need to know to start out their lives with style.)


BETTER TOGETHER

Kom hem för ett tag sen. Har hunnit med att tagit en lång dusch innan jag starta datorn. Kvällen har vart upp och ner. Vi har prata en hel del faktiskt. Både om bra och dåliga saker..
Imorgon är det lördag och vad ska man göra då? hmh..
Bjuder på några bilder från ikväll och sen sätter jag på en film!
På söndag är det gymmet på dagen som gäller och sen träning på kvällen, härligt!


GIRLSNIGHTTODAY

sitter just nu på moas toalett golv och pratar lite med en kille som vi träffade i turkiet. Hahaa, fan vad fail!
neh men jag kan ju inte engelska så himla bra så det går inte så jätte bra vill jag lova. Nu ska jag försöka ta mig upp och förflytta mig till soffan istället. Senare kommer alla hit sen ska vi gå ner till maxi och köpa massor med godis.

SÄMSTA DAGEN

Har vart nere vid naturskolan hela förmiddagen, och fyfan vad tråkigt det var. Alla satt och gjorde andra saker typ. Nu är jag iallfall hemma och ska väl ta och gör adet gamla vanliga..läsa bloggar!
Ikväll ser det us om om det blir tjejkväll, men vet inte än. Ska väl ta och fixa mig lite iallafall sen ta bussen mot kumla.


ge mig tillbaka hårfärgen..


GNATT

nu lägger jag mig ner i sängen och kollar någon romantisk film jag precis ladda hem. Imorgon ska vi till naturskolan med klassen och lyssna på någon som ska prata i 2h ? inte speciellt kul faktiskt. Sen ska vi vidare till kumlasjön för att kolla när några i klassen ska bada i någon isvak eller vad dom pratade om. Låter som om morgondagen kommer bli otroligt tråkig. Men stry ihop det på kvällen med en tjejkväll hoppas jag!


lagom söt tjej för någon vecka sen..


VINNARE PÅ FINEST AWARDS 2011

ÅRETS MODEBLOGG KENZA


BÄST KLÄDDA KVINNA CAROLINA GYNNING
(ingen bild)

ÅRETS PERSONLIGA BLOGG PAOW


ÅRETS NYKOMLING I BLOGGVÄRLDEN ISABELLE STRÖMBERG


GÖTEBORGSPRISET ANDREAS WIJK


BÄST KLÄDDA MAN ANDREAS WIJK


ÅRETS TOPPBLOGG DANIEL PARIS


ÅRETS TV PERSONLIGHET MARIA MONTAZAMI
(ingen bild)


PANIK

SAMHÄLLSPROGRAMMET-TAMA
samhällsprogrammet som kombinerar resor, mycket idrott och en unik gemenskap!
En utbildning utöver det vanliga!

Samhällsprogrammet - TEMA är en utbildning utöver det vanlig där du får träffa människor från andra kulturer genom utbyten och resor, både inom Sveriges gränser och ut i Europa. Vi jobbar ämnesöverskridande i teman för att skapa sammanhang. Du får träning i att analysera och diskutera utifrån olika perspektiv. Studierna blir meningsfulla och du medverkar till att påverka vårt framtida samhälle!

HANDELS- OCH ADMINISTRATIONSPROGRAMMET
Utbildning nära verkligheten genom braschkontakter och erfarenhetsbaserat lärande.
Välj WUC om du vill bli säljare, marknadsförare, inköpare, logistiker, lagerarbetare, ekonomiassistent eller entreprenör

EKONOMIPROGRAMMET
Kanske är advokatyrket något för dig?
Ekonomiprogrammet är en ny spännande utbildning för dig som siktar mot en framtid inom affärsliv, juridik eller eget företagande. Vi samarbetar med Örebro Universitet , Ung företagsamhet, Företagargymnasiet och många företag vilket ger dig de bästa förutsättningarna för eget företagande och arbetsliv.
Bli Diplomerad gymnasieekonom på WUC!
Hos oss kan du även bli Diplomerad gymnasieekonom - för dig som vill lite mer.
Ekonomi idrott - om du vill idotta på skoltid!
Vill du kombinera dina ekonomistudier med idrott går det utmärkt på Ekonomiprogrammet!




HOME

Efter skolan så gick jag, moa och amanda hem till sandra och tog det lugnt. Har suttit och pratat hela dagen om allt möjligt. Nu är jag hemma och har med mig datorn så kommer komma upp mer NYA bilder osv nu. Nu ska jag sätta mig ner och skriva en engelska läxa så jag slipper den nästa vecka när vi har ett prov + två nationella.


DOM SENASTE DAGARNA


BESTÄLLT


Träningen vart inte så lyckad som jag trodde faktiskt. Var 3 på träningen och fick veta att våran tränare har slutat. Fyfan säger jag bara..lägger ner fotbollen snart och kör stenhårt på gymmet. När jag kom hem så lagade jag och filip lite mat och kollade tv. Men nu ska jag fortsätta med att läsa mode bloggar och lyssna musik. Funderar på att ha plattathår imorgon i skolan och smink, hmh? kanske vore något!


SITTER OCH BESTÄLLER HEM FRÅN..


...har hittat ett linne, en magtröja och ett par solglasögon. Blir perfekt till TURKIET!
lägger ut bilder senare. Ska ta mig lite keso och äta nu sen tagga inför träningen.


SERIÖST KISSIE

Har precis gjort mig en semla så nu sitter jag här och gör ingenting. Finns inte så mycket att göra på dagarna faktiskt. Men senare ikväll åker jag ner på träning med fotbollen. Hoppas det är lite folk där idag!!!!
haha, sitter och läser kissies blogg. Hon skriver mycket om hennes "bantning" nu för tiden. Kan ju inte vara bra och äta så himla lite och träna mycket som hon gör? Man måste ju äta ordentligt när man tränar...hmh...
Ska kanske testa hennes "bantnings metod" , eller inte..
kan erkänna att jag tycker hon har grymt fin mage osv, men äta barnmat?


BESTÄLLA ELLER INTE?

behöver verkligen några nya linnen tills jag åkter utomlands + ett par nya solglasögon. Även fast jag ska spara pengar tills jag åker så är det något jag verkligen behöver. Så ikväll klickar jag nog hem det, eller? hmh..väntar tills på torsdag så beställer jag och moa hem samtidigt. Men magtröja är inte min grej direkt. Tycker inte om att visa min mage direkt. Antingen kommer jag älska det och ha på mig magtröjor sommaren ut eller så kommer den ligga och skräpa. Men då ger jag nog bort den istället...


" bilder från google


a twist in my story

Efter skolan åkte jag hem till moa och satt och pratade en hel del. Kollade även lite i hm katalogen, ska nog ta och beställa lite saker därifrån. Har även vart och handlat lite med pappa. Så nu sitter jag och väntar på mat och ska väl ta och läsa lite om olika gymnasium.

ge mig sol nutack!


RSS 2.0