SOL SOL SOL

Sitter här med uppbränd rygg och uppbränt ansikte, hmh. Idag måste jag smörja in mig ordentligen, har redan börjat flaga lite på ryggen så ah. Ska vänta på att linn vaknar sen vidare för att bada och sola. Helgen börjar redan få planer men får se hur jag gör osv. Nu ska jag nog ta och packa ner lite saker och smörja in mig och allt annat som behövs göra. Funderar på att vänta till pappa kommer hem så man slipper cykla i värmen...


.


+

Sitter hemma hos moa och har gjort mig iordning lite, kvällen är fortfarnade oplanerat men vi har våra aningar om vad vi ska göra. Ser ut som maestro lockar lite, sitta på uteplatsen och ta en cola och bara prata lite. Men nu ska jag leta fram lite kläder och sen måla naglarna.
(FORTFARANDE INGEN SLADD TILL MOBILEN SÅ BILDER KOMMER INTE ÄN PÅ ETT TAG + ATT MIN DATOR ÄR TRASIG)



+

Att packa ner 4 år i flyttkartonger är inte det lättaste jag gjort om man säger så. Har 1 vecka på mig och gud vad mycket som är kvar och packas. Ikväll ser det ut som det blir lugnt om inte några andra planer dyker upp.
hej gammal bild;

+

Nu orkar jag inte med det här längre, gaash, problem överallt!
Står mitt i mellan,förvirrad,förbannad alla känslor på en och samma gång~



Gårdagen vart helt okej! Finns inte så mycket mer och säga. Nu ska jag ta mig en dusch och sen fixa lite hemma innan jag ska ta och fixa mig inför kvällen.

(GÅR INTE OCH LADDA UPP NYA BILDER PÅ DEN HÄR DATORN!!)


MIDSOMMAR

Nu är jag klar inför kvällen som kommer och alla äventyr!
Har stått och gjort pannacotta och plockat jordgubbar till efterätt senare. Ska hem till sandra med sara och grilla runt 5 tiden. Men nu måste jag sätta igång och packa och lite så!


VITT, SVART OCH ALLT DÄR I MELLAN

Nattuggla som jag är så är jag vaken och kan inte somna. Tankarna är ju överallt och ingenstans. Imorgon är det midsommar och då ska jag ha så himla kul, haha! Lät lite som en 3åring där men vafan. Kvällen kommer börjas med att packa och sen fixa sig inför dagen, funderar på att åka iväg och grilla på dagen med några men får se hur det blir. Har ju några timmar på mig och bestämma mig om man säger så. Kommer inte ha någon "midsommar krans" som dom flesta tänkte ha, fixar något annat istället. Känns som om jag kommer vara den ända som INTE har klänning, men det får vi väl inte hoppas på!



BRA VÄDER, JATACK'

Kommer vara dålig uppdatering nu under helgen för just nu är min dator trasig, sitter vid en annan just nu men kommer inte ha "tillgång" till den så ofta. Men om det är något så finns jag alltid på mobilen.
Nu har jag gjort mig iordning lite inför idag och ska snart ner och hämta mina två underbara små bröder på dagis. Hoppas bara inte det börjar spöregna medans jag är ute!!


,

Har precis vaknat efter att somnat om ett antal gånger idag. Men nu är jag äntligen vaken och frukost står på schemat. Har fortfarande inga direkt planer för midsommar men några förslag finns det väl. Nu tänkte jag kolla på några mode bloggar och sen börja göra mig iordning inför dagen.


haha, hittade en gammal bild för 2år sen!


MARIEBERG NÄSTA!

Gårdagen spenderades med moa,alex och martin inne i örebro. Först tog vi en sväng till marieberg för att kolla runt lite och senare på dagen tog vi bussen in till stan. Käkade på jeansen's, gaaash vad god mat dom har där. Deras kött var ju inte och leka med om man säger så. Fick med mig lite saker hem som jag verkligen behöver. Bilder kommer väl senare idag eller imorgon. Sen tog vi en promenad på 2-3km hem till mkoas pappa och kollade tv och lite annat. Avslutade kvällen först på maestro (?) med sara,sandra och moa, satt där ett tag och pratade lte. Sen cyklade jag och moa till hällabrottet och sov hos mig. Plockade även jordgubbar sent på natten till kvällsmat. Idag har jag inte hunnit gjort så mycket har cyklat tillbaka till kumla och gjort mig iordning. Ska snart till marieberg igen för att köpa en till sak. Måste komma på vad jag ska ha på midsommar också, förslag?!



UPPE MED TUPPEN

Nu ska jag slänga i min frukosten och sen börja gå ut mot bussen. Ska in till kumla och sen ta bussen in mot maieberg och stan med moa, alex och martin. Får se om jag får med mig något hem men det antar jag. Måste hitta något till midsommar. Hoppas bara vädret blir bättre ute för just nu är molnen framme så kommer nog bli kallt ute''


PROMENAD MED A

Nu drar jag på mig mjukiskläderna för att gå ut och gå med amanda. Känner att jag behöver en lång promenad idag!
Har mitt mål och det ska jag klara så det är bara ut och börja gå. Kommer sluta med att vi sitter hemma hos mig i köket och pratar som alla andra kvällar om inte andra planer dyker upp.


saknar dig grabben, du bara jobbar hela tiden! hör av dig någon dag när du är ledig''


PACKAR

Har packat hela dagen känns det som, min rygg är helt slut och min kropp med. Ska väl gå ner och fortsätta innan sängen väntar ikväll. Vädret ute suger och jag är fett emo just nu. Har bara lust och skriva av mig så mycket men kan inte gör det!


bild från flygplanet med filip'


KAMERAN ÅKER FRAM..

Försöker göra om bloggen lite, dock så blir det inte som jag tänkt mig eftersom det va ett tag sen jag gjorde det sist och nu har jag glömt en del. Men testar mig fram som vanligt då lär man sig alltid. Har kollat igenom massa mode sidor och fått inspiration så det bara sjunger om det. Tar nog fram kameran och fotar lite eftersom vädret ändå är så dåligt ute.


DET SOM GÖR OSS UNIKA


GODMORGON

Ställde klockan på 10 och vaknade 2h senare, men det är sommarlov så jag kan sova hur länge jag vill. Solen skiner lite då och då så sitter och funderar över om vädret verkligen kommer bli så bra idag. Men börjar dagen med lite gröt som jag ska försöka göra alla dagar den här veckan. Kanske åker ner till skogsbrottet med amanda om vädret håller i sig nu!



Hahah, men gud ser ni hur mitt hår har sätt ut!?
Halva håret är ju "rött" och andra halvan är nästan svart!


´+


nerve damage - lifehouse

Ligger i sängen med sita och trängs om den lilla platsen som finns. Tydligen så ska hon få kattungar snart, gaash dom kommer vara så söta så kommer vilja äta upp dom alla. Ikväll har jar vart på donkan och sen suttit hemma hos mig med amanda och pratat om allt möjligt. Imorgon börjar jag packa och sen planera lite. hmh, funderar på att måla om mitt nya rum hel vitt som jag vill ha det istället för brunt. Haha vilka problem jag har!


saknar den här dagen'


piecesofme


MIDSOMMAR

Vad ska man ha på sig på midsommar och den stora frågan är...vad ska man göra?
Det är ju ändå nu i helgen om jag inte minns fel, så jag har några dagar på att planera allt in i minsta detalj. Sitter och funderar över om man ska ha klänning eller short? eller kanske kjol?
Haha, vilka små problem jag har och sitter och klagar över.


SVAR PÅ TAL

Fick en fråga om jag flyttar från hällabrottet - Nej det gör jag inte! kommer bo närmare rommarbäcken så ida du kan vara lugn. Vi får ta och träffas snart med!


Ligger i soffan och kollar på oth som vanligt, väntar på att filip ska laga klart maten så man får lite mat i magen. Idag ska jag packa lite hemma hos pappa för att sen åka hem till mamma och fortsätta packningen där, haha!
Tack alla för gårdagen btw'


REMEBER?

För några inlägg sen så skrev jag att jag "håller tummarna" och skule berätta för er vad det nu var ifall det hände osv osv!..
Och ja, nu har det hänt och jag är överlycklig. Om exakt två veckor så flyttar jag. Huset/radhuset vi ska flytta till är sjukt snyggt enligt mig och jag känner att jag kommer stortrivas där. Har bara 3 bilder just nu men det får räcka sen lägger jag upp mer bilder när vi flyttat in och allt. Blir nog grillning där med några för att inviga nya huset om man säger så.

..som ni ser så har jag redan lagt upp den här bilden men berättade aldrig att jag skulle flytta dit!


TODAY

Gårdagen vart lyckad efter många olika beslut. Slutade med att jag och anton missade bussen så ah, men det vart helt okej ändå. Idag har jag vart och handlat en ny säng med mamma och lite annat till huset. Nu väntar jag på att håret ska torka så jag kan börja fixa mig lite inför ikväll. Gaash vad jag älskar sommarlov!


SUMMER


Godmorgon

Nu har jag precis vaknat igen, vaknade vid 10 imorse och satte på datorn och lite annat men sen somnade jag om igen. Typiskt mig om man säger så. Nu försöker jag få i mig lite frukost men går sådär, är van och äta massa godis eller chips till frukost. Hmh, på senaste tiden har mina måltider varit godis,dricka,chips och massa onytigt. Vore något och ändra på om man säger så!


frukost med sandra för lääänge sen'


DREAM

Sitter just nu på mitt rum och funderar på allt och ingenting. Sätter nog på oth som vanligt och sen gosar ner mig i täcket. Sara och sandra har vart här ikväll, haft en liten tjejkväll och pratat ut lite. Imorogn hoppas jag på bra väder så man kan sola och bara ta det lugnt. Känner att jag skulle behöva besöka gymmet nu, fyfan man ligger bara hemma och äter och äter men tränar gör man inte.


ojoj, där skulle man allt bo!


SVAR PÅ TAL

Fick en fråga om vart jag ska börja nu efter sommaren. Och det blir sam/tema på wuc/wadöping för min del. Känns som om jag kommer stortrivas där faktiskt. Har absolut ingen aning om vilka som ska gå där så det blir helt nytt för mig med helt nya människor.


TIDEN FLYGER IVÄG, SOMMARLOV

Börjar dagen med lite frukost på sängen och veckorevyn, samtidigt som jag lyssnar på veronica maggios nya album. Kan inte bli bättre! Moa hade tänkt och gå hem till mig så jag har nån timme på mig att fixa lite. Hinner nog duscha och dammsuga lite hemma. Igår var det skolavslutning, började gråta lite inne i kyrkan men gick fort över när alla stod på vagnen efter och skrek som idioter. Gaash, kan inte fatta att grundskolan är över och nu väntar gymnasiumet. Tiden går fort om man säger så! Men nu är det sommarlov och massa underbara minnen ska skapas!!!!!!


mer bilder finns på fb-


+

Herregud vad dålig jag är på det här..men jag har inte tid och orkar inte!
Ser att det fortfarande är en hel del som fortfarnade läser min blogg och sen så uppdaterar jag inte, hmhm!
Igår vad jag vid valen och fotade rickard och tobbe när dom åkte lite cross. Idag väntar en fullbokad dag med massa fix och annat skoj. Vid 7 ikväll har vi "bal" och imorgon så slutar vi skolan. Kan inte förstå att det redan gått 4år. 4 fantastiska år med underbara människor, och nu ska alla gå olika vägar och kommer antagligen inte ses något mer. Man kanske kommer träffas på lite då och då, men ändå. Det kommer aldrig bli samma sak igen!
Kommer ihåg första gången jag kom in i klassrummet på kumlaby när jag då var en liten 5a som var super uppspelt på att få se mina nya klasskamrater. Man såg redan då vilka som var dom tysta, nördiga,coola, bråkiga och allt ni vet! Men guuud vad mycket som har förändrats under dom här 4 åren. Speceillt min klass, förut var vi totalt uppdelade och nu 4 år senare så är vi som en HEL klass. Och det är underbart. Vill ju knappt lämna skolan nu...
Känns som om både kvällen idag och morgondagen kommer bli minnesvärda en längre tid!


GLAD TJEJ

Tror jag aldrig vart så glad över att postbilen kommit, sprang som en idiot för att hämta posten. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men funderar på att ta det lugnt. Snart är det skolavslutning också. Städa ur skåpet idag, hmh. 4 år i papperskorgen kändes bra. Nu vill jag att klockan ska bli 8 ikväll så jag kan testa lite nya saker. Nu åker jag vidare och badar med några tjejer''


´´+

Sitter och väntar på att den "nya" spotify reklamen ICA SWEDEN ska ta slut så jag kan få lyssna på alla låtar jag vill lyssna på. Har ingen aning om varför jag ens uppdaterar? men vill berätta att jag har gått från zebra hår till grått hår. Ibland så får jag ju till det !
Om några dagar är det skolavslutning och jag har en hel del och göra innan dess känner jag. Köpa skor,halsband,fixa håret,naglar osv osv...


DÅLIG BLOGGNING?

Ussh, vad dålig jag är på att uppdater på bloggen nu för tiden. Kanske dags och ta bort bloggen en gång för alla. Men just nu så är mitt liv helt upp och ner även fast jag inte visar det. Men men..
Idag har jag färgat håret men gick inte som jag tänkt mig. Skulle slinga håret lite ljusare men resultatet vart BLOND. Så du fick jag och anki idén att färga brunfärg över allt det blonda, men duktiga som vi är så tar vi fel..det vart ännu blondare. Hmh, tog fel på blekningsmedel och brunfärg!
Och inte nog med det så säger moa,
"du ser ut som en häxa majsis!!!!"
Det är väl smällar man får ta antar jag, men nu inväntar jag ännu mer hårfärg som kommer hem vid 10.Men den här gången får det bli ljusbrunt och inga slingor. Hoppas bara inte jag blir "ginger" nu.
Avslutar kvällen med tv och lite mörkchoklad, är ju ensam hemma så passar på att vila lite.
Erkänner att jag ser ut som en häxa, men snart är det borta!

SOLNING PÅ G

Nu ska jag ragga upp någon som är sugen på att åka iväg och sola lite nu på eftermiddagen. Vädret är kanon så lite bad och sol vore inga fel!


10:03

Vaknade för ett tag sen och insåg att solen sken som aldrig förr. Har legat ute i solen en halv timme nu, så passade bra med en paus och ta lite frukost. Gårdagen spenderade jag med 8 grabbar i kumla., Avslutade kvällen med tårta hemma hos alex med honom och martin. Idag hade jag tänkt och åka iväg och sola med några och planera kvällen.


HÅLLER TUMMARNA

Hmh, jah varför gör jag det för?
Jo det kommer jag berätta om det nu händer och ni lär märka!


KLICKA IN

Tycker alla ska ta och klicka in på linns blogg. Hon har preics börjat blogga så ta en titt'
LÄÄÄÄÄÄÄÄNK


BACK

Nu har jag inte uppdaterat på ett bra tag. Men nu är jag back on track'
Sitter just nu och gör mig iordning lite och så, kvällen kommer nog spenderas med samma folk som gårdagen. Är ju lediga ändra fram tills måndag så hoppas på att hinna med en hel del!


RSS 2.0