GODNATT

haha, fyfan!
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Först kollar man bb och blir lite halft skräckslagen där. Sen när det är mörkt i hela huset och jag ska gå in i vardagsrummet då sitter min mathias där med en jävla mask för ansiktet. FAN, tappade andan!
Nu ska jag försöka ta det lugnt och inte vara fööör rädd. Tänkte kolla lite oth innan jag somnar. Och imorgon är det en sen dag för mig så kommer lite tidsinställda inlägg med bilder'


PIZZA

Nu ska jag ta mig en stor pizza och äta sen kolla på tv hela kvällen. Vi hörs imorgon eller senare ikväll'


torsdag

Moa åkte precis, vi har fikat typ hela dagen och suttit och pratat. Har även kollat efter resor och klänningar. Men tyvärr hittade vi ingenting av det!
Så nu sitter jcg och kollar efter klänningar helt själv och lyssnar på one tree hill låtar. Det snöar ute eller regn/snöar, jah kalla det vad ni vill. Idag ska jag ta det lugn och mysa framför tv. Tänkte träna lite senare ikväll!


HAPPY GIRL

Ska precis beställa hem en klänning med mamma till balen. Och det blir SVART, precis som jag ville ha den. Även fast den är väldigt enkel och ah..lite utmanande!
Tänkte inte lägga ut en bild för det får bli en liten överraskning!


en bild på matte från skolan'


BILDER FRÅN IDAG


TILL VÅREN


dålig uppdatering?

Jotack jag vet, men blogg.se slutade fungera förut eller det gick inte och logga in.
Nu har jag precis kommit hem. Amanda och jag var först ute och gick i 40-50minuter sen satte vi oss nere vid pizzan och tjockade oss. Känns underbart att solen skiner fortfarande även fast klockan är 6 på kvällen. Sommaren är på väg nu! Imorgon blir det skola för mig. Nu ska jag väl gå ner och kolla vad liam och leo vill, dom står och skriker som idioter på mig.


promenad

Nu går jag och amanda ut på en promenad. Man måste passa på medans solen skiner!


++


GODNATT

Har börjar total älska hm's kläder just nu. Sitter och kollar efter massa kläder till i sommar. Och självklart så hittar man massa som man vill ha. Men plånboken säger stopp ibland!
Nu ska jag lägga mig ner och kolla oth och sen sova. Blir nog skola imorgon. Kanske gymmet med, vem vet!


jatack!


KLAR

Äntligen klar med fysik arbetet, eller jag har framsidan kvar. Men den gör jag någon annan dag. Nu ska jag lägga mig ner och kolla ett oth avsnitt. Helt död i kroppen känner jag! Måste ta lite kort till bloggen också. Men det gör jag lite senare'





vart lite fel

Står i ett inlägg att jag är i skolan men det är jag INTE!
Det är tidsinställt så jag skrev det igår när jag inte visste att jag skulle spendera min dag hemma i soffan.
Men iallafall, nu sitter jag och laddar upp massa gamla bilder på fb från kumaby. Massa minnen!
Måste verkligen sätta mig ner med fysiken snart, gör det efter jag laddat upp biderna och hämtat en stor skål glass!


++


Mamma älskar VS. Det är ju ett stort plus eftersom jag brukar låna dom lite då och då. Speciellt body sprayen längst till höger. Den luktar så himla gott!


tidsinställt


Just nu sitter jag i skolan och jobbar eller har håltimma. Börjar känna att min blogg börjar bli TRÅKIGT om jag ska vara ärlig. Eller har jag fel? neh!
Vet inte direkt vad jag ska skriva om än vad jag gör på dagarna och andra små saker.
TIPS!!?!?
kanske ska sätta mig ner och göra en ny design..


SJUK

Vaknade 7 imorse av att jag hadfe ont i halsen så stannade hemma idag. Som vanligt så somnade jag i soffan med en film på, vaknade nu med typ 6sms och 4missade samtal. Haha, ibland är jag bra!
Nu ska jag hämta något och äta sen börja leta info till fysik arbetet. Känns som om jag sitter och jobbar med det varje dag, men har BARA skrivit två stycken a4.


L.O.V.E

Nu väntar sängen och ännu ett till avsnitt av one tree hill. Är inne på andra sesongen just nu. Imorgon får det blir en plugg dag, ska sätta mig ner med fysik arbetet och skriva lite. Funderar på att gå ut och göra något med liam och leo om det blir fint väder.


susanna and trinny

Sitter och kollar på susanna and trinny på tv4+ och jag sitter och gråter. Hah, jag är ju omöjlig!
Dom gör om människor och förbättrar deras självförtroende! Och jag sitter och gråter? haha!
Snart börjar BB så ska hämta ett stort glas cola nu.


HOME

Vart lugnt på gymmet förut. Åkte dit med sara,moa och mathias direkt efter skolan. Så nu springer jag runt och packar lite till mamma. Ikväll blir det lugnt, ska nog sätta mig ner med arbetet ett tag och sen göra mig en ordentlig måltid.


GYMMET NÄSTA

Nu har vi precis slutat skolan och jag ska iväg och gymma. Känns så himla bra och vara på gymmet och bara köra. Sen ska jag hem och plugga och packa lite!


++


sängen och OTH nästa

Känns som om jag har väldigt mycket och tänka på just nu..så lägger mig tidigt idag!


nu: BB

Har precis kommit hem från chala. Efter innebandyn så åkte vi dit några stycken och satt och pratade osv. Orkade inte packa idag så jag åker till mamma imorgon. Men nu sitter jag och väntar på att bb ska börja igen. Sitter och taggar sönder till gymmet imorgon också!!!


++


INNEBANDY NÄSTA

Åker iväg till kumla för att kolla innebandy med sara.


HAHAH

Den här bilden förklarar väl det mesta om varför jag har tandställning? hmh..haha!
bilden är från 6an. Tror det var jag,amanda, moa och sara som bakade hemma hos mig eller något.
Är ganska glad att jag har tandställning annars vet jag inte hur jag skulle se ut, men det är en aning jobbigt och ha haft det i...3år nu? Fast hoppas jag får ta bort den efter sommaren som tandläkaren sagt, men han snackar så mycket han!


SPRINGTUR

Kom precis in efter en springtur runt rala. Nu sitter jag och äter ananas. Ganska dåligt gjort eftersom jag är allergisk mot det. Så nu börjar min hals klia och mina läppar svullna. Nu tänkte jag skriva lite mer på fysik arbetet, har en hel del kvar och göra.


godmorgon

Har inget och berätta om gårdagen..
Har precis vaknat så snart ska jag ta den dusch sen säta mig ner och plugga lite.
gammal;

gnatt

...:7

++


true


Eftersom jag har så otroligt roligt just nu så tänkte jag plattahåret lite..roliga inlägg idag? eller inte!
Men ikväll tänker jag inte sitta hemma så nu ska jag kolla vad alla gör..


music


Sitter och lyssnar på den här låten om och om igen. Håller på och sminkar mig lite också. Får se vad som händer ikväll!


gammal bild,,


GODMORGON

Dåig uppdatering? nehe, men jag vaknade faktiskt vid 2 idag. Jag är jämt så himla trött nu för tiden..
Men nu är jag vaken och nyduschad. Sitter och lyssnar på musik och alla andra i familjen springer runt o städar. Det kanske var tur ändå att jag vaknade nu så jag slapp städa? neh, min tur kommer väl den med.
Igår var jag och sara hemma hos chala med han, jimmie, richard, nicklas,johan,filip och pontus. Satt på aramis ett tag en gick vi till maxi. Slutade med alla dom andra satt och lanade och jag fick stå och massera chala!



mot kumla

finns mobilen ikväll'


tråkigt..


seriös..


KUMLA TONIGHT

Kan inte sitta still i soffan just nu, vill bara ut och röra på mig. Ikväll måste det hända något kul. Ska ta och sminka mig lite nu (igen). Tog bort allting efter skolan. Hmmh..vad ska jag skriva mer?
Jo jag tänkte spendera kvällen i kumla så hör av er om ni vill träffas eller något. Känner mig allmänt glad så kommer knappt på något och säga!


HOME

Idag vart det en kort dag och ganska seg. Men nu är jag hemma och sitter och lyssnar på adam lambert och dricker mjölk. Får ju inte dricka cola eller äta godis så jah,,vad ska man göra?


VILKA LÄSER MIN BLOGG?

Har alltid vart så himla nyfiken på vilka personer som egentligen följer min blogg?
 Vill självklart läsa era med så kommentera ert namn och blogg (om ni har någon).
och kommentera vad ni vill se mer om lr läsa om? en frågestund kanske? hmh..


TIDSINSTÄLLT

Sittet säkert just nu och lyssnar på när polisen pratar om sånt vi absolut inte får göra och massa annat tråkigt..
Antagligen så lyssnar jag på musik eller sitter och pratar med någon bredvid mig som vanligt. Ibland är det bra och vara pratglad av sig och ibland INTE. hmh..jag har mina stunder


ONE TREE HILL

Har tagit bort sminket, plockat tvätt, ätit och kollat bb. Nu är jag redo för kvällen och one tree hill. Imorgon är det gemenskapsdag, vi skulle ha vart lediga men eftersom våra lärare är ******* så måste vi gå i skolan. Hoppas vi får våran lediga fag nån annan gång. Ska sitta och lyssna på polisen hela förmiddagen och eftermiddag, kul liv?
Har ingen aning om vad som händer imorgonkväll, men det visar sig!


FRÅN MATCHEN



finns mer på datorn, men min datorn laggar så lägger upp mer imorgon eller på fb!


BILDER NI MISSAT


SJÄLVLOCKIGT!

orkar inte plattahåret ikväll, så drar på mig mössan! Självlockigt är ju alltid lika snyggt? eller..
lägger in lite bilder senare när jag kommer hem'


mot kumla

Nu måste jag gå ner på rummet och ta fram kläder och få mitt hår torrt. Ska ta mig in till kumla för att kolla match så måste ladda upp lite.


bild från idag;


OASEN


NY TRÄNAD

Min bikini kom hem nu, vad fort det gick!?
Efter skolan åkte jag,sara och moa till gymmet och körde ett bra tag. Åkte hem för ett tag sen så nu har jag duschat, ätit och även satt på en maskin med tvätt. Duktigt!
Måste få mitt hår torrt innan jag ska in till kumla igen för att kolla innebandy match. Mina grabbar spelar så måste heja lite på dom. Och det är bara 60 dagar kvar innan vi åker, tiden går fort..eller?


JATACK


++


GODNATT

bild från skolavslutningen 2010;

nu bäddar jag ner mig i sängen och kollar one tree hill som vanligt. Ligger efter med alla avsnitt. Moa är redan inne på sesong 2. Imorgon efter skolan åker jag nog iväg och gymmar med moa.


ÄNTLIGEN

Nu börjar det hända lite saker i BB iallafall!!!


one day

Efter skolan så gick jag och moa hem till henne. Träffade på filip på torget också så pratade lite med honom. När vi kom till moa så satt vi och åt lite sen kollade tv innan mamma kom och hämtade oss. Åkte vidare för att ***** ***. Efter det så åkte vi till gymmet och fixade gymkort åt mig och gymmade även i 1h & 30minuter. Ska nog dit imorgon med och köra lite. Nu har jag precis gjort vofflor och sitter och läser massa bloggar eftersom jag vart dålig på att sitta vid datorn dom senaste dagarna.


SVAR

fick en fråga vart bikinin jag beställde var i från.
Köpte den från HM!


GNATT

Helt död i kroppen. Jag somnade i 2h förut o soffan, orkar knappt med nånting. Vill bara lägga mig ner i sängen och kolla one tree hill, så ska nog ta och göra det.


TVN NÄSTA


next2you

Går faktiskt riktigt bra med mitt arbete, har inte koll på hur mycket jag skrivit men chansar på 2sidor kanske. Pappa hjälper mig lite och förklarar saker jag inte förstår eftersom han har stenkoll på lampor osv. Ibland är det bra och ha en pappa som kan mycket om el,datorer osv..
Ska väl fortsätta skriva lite så jag får med allt jag vill ha med. Har mina idéer just nu så det är bara och skriva vidare känner jag. Simpsons är på så jag sitter och kollar lite då och då. Ikväll laddar vi upp för bb och one tree hill.


BESTÄLLD


Den här otroligt snygga bikinin är påväg hem till mig. Måste ta och köpa en till, men får bli nästa månad. Om 62dagar så sitter jag filip och pontus på ett flyg ner till turkiet. Nu ska jag sätta mig ner och skriva fysik arbetet så jag blir klar med det!!


DETALJER


små detaljer hemma hos mig'


better with you;


++


every moment

Har precis tagit lite kort och annat. Jag uppdaterar inte så mycket på dagarna längre så nu ska det bli ändring på det. Fixar lite tidsinställda inlägg tills imorgon!
Har precis ätit kvällsmat, lagade lite gröt dagen till ära. Snart börjar bb och efter det så slår jag på one tree hill. Måste verkligen ta tag i fysik arbetet snart, börjar väl leta lite info redan nu.


SNART


DÅLIG UPPDATERIN!?

Vet inte vad det är med mig, jag är trött hela tiden. Somnade så fort jag kom hem sen har jag suttit och letat skolavslutningsklänning hela eftermiddagen. Men har inte hittat något för det, har vart inne på över 20 sidor snart tror jag. Men TROR jag hittat en som jag kanske ska beställa hem.


summer pic;


life,


Nu säger jag godnatt för idag!
lägger mig ner i sängen och kollar oth som vanligt, imorgon blir det plugg!


++


NU: big brother

Sitter och kollar bb förfullt. Hah, det är inte direkt jätte bra men man kan inte sluta kolla. Precis som med one tree hill, helt beroende! Sitter och kollar avsnitt efter avsnitt.
Så när bb slutar då lägger jag mig i sängen och fortsätter kolla oth.


hah, söt tjej


smart tjej..

Sträckte min rygg IGEN. Skulle aldrig ha spelat idag känner jag. Antagligen kommer min rygg aldrig bli bra igen så det va sista matchen för mig tror jag. Kan knappt sitta upp just nu, så ska nog ta och lägga mig ner och kolla film.  Ikväll blir det solsidan och bb!


NEW IN


SNART IVÄG PÅ MATCH

tro det eller ej..men idag ska jag iväg och spela fotbollsmatch!
Så nu letar jag fram fotbollsskorna och sen fixar mig lite. Vid kvart över 3 börjar matchen nere vid ip. Får väl se hur det går och spela med ett helt nytt lag för första gången utan att ens ha tränat med dom. Vet att jag kommer ha sämsta konditionen av dom alla iallafall!
Åker nog ner lite tidigare och kollar när filip (min bror) spelar med a-laget. Tänkte ta lite kort osv..


KÄRLEK

Gavin DeGraw – I Don't Want To Be - Stripped Version


SKOLAVSLUTNINGS KLÄNNING

Sitter redan och letar runt efter skolavslutningskläder. Har redan min uppfattning om hur jag ska se ut, men det svåra är att jag verkligen inte hittar något som är likt!
Kanske lite tidigt och leta nu? jo jag vet men jag har ju så otroligt svårt för sånt här. Vill ju inte direkt ha en klänning med FÖR mycket saker på eller FÖR lite. Hmh..sen måste man bestämma sig om den ska vara vi, gräddivt, ljusrosa osv..


hah, förra skolavslutningen!
döda mig inte för bilden'


TILLBAKA

Har haft fullt upp i helgen! Har bott hemma hos moa hela helgen. Men nu är jag hemma och håller på och föra in bilder på datorn. I fredags så hade vi tjejkväll hemma hos moa, satt där ett tag och kollade på tv sen vidare till maxi precis innan det stängde. Slutade med att vi gick 4st från moa och hm hem 2st. Så jag och moa satte oss framför datorn och kollade på one tree hill. Moa fick mig och älska det programet, helt såld!
Vi somnade jätte tidigt, runt 12 tiden. Haha!
Sen vart det tidig morgon och vidare direkt till örebro för en shopping dag. Men det var bara jag som handlade för vi hittade absolut ingenting. Åkte hem till moa och gjorde kladdkaka och sen kollade ännu mer one tree hill. Senare på kvällen så åkte vi hem till adde ett tag. Gick hem ganska tidigt och även då så slog vi på one tree hill.
En kort sammanfattning av min helg!


fredagens kvällskäk!


lördags mat!


lördagens kvällskäk!


INGEN UPPDATERING IDAG!

har mycket och göra så jag skriver imorgon, pusss!

HAPPY GIRL

Mjukiskläderna är på och jag är klar för kvällen. Ska snart ta mig in till kumla och sen ner till maxi. Ikväll är det tjejkväll som gäller. Fick ett samtal precis att dom ville ha med mig och spela i ett lag i kumla, ska fundera tills imorgon. Hmh..skulle få spela på söndag utan att ens ha tränat med dom. Hah, min kondition suger just nu känner jag!


..


 
här har ni min favorit av dom alla!


HOME

Hatar fredag, vi slutar slutar så himla sent. Vem vill sluta 20 i 4 en fredag?!?!?
Men nu är jag iallafall hemma så har preics ätit lite och håller på och föra in bilder på datorn. Lägger upp några lite senare. Ikväll blir det nog tjejkväll om inget annat skoj händer.


listen to your heart

Nu tar jag med mig datorn ner på rummet och lägger mig och kollar på en film. Imorgon det är skolan igen, och vi har världens längsta dag. Funderar på att gå ut och springa imorgon efter skolan. Neh, ska nog fan ta och springa hem från skolan imorgon. Känns som om jag måste ta tag i tränandet nu innan sommaren.


K.Ä.R


dom här skorna ska jag ta och inskaffa mig, helt käär!


ONE DAY

Äntligen hemma i sannahed igen. Efter skolan cyklade jag och sara hem till moa och satt där ett tag med henne och pratade. Sen cyklade vi runt lite i kumla. Finns inte så mycket mer och säga om dagen?
Väntar på att big brother ska börja, men innan dess så ska jag plugga lite spanska till imorgon.


solen lyste som jag vet inte vad hemma hos sara!


on my way

Har precis slutat så nu väntar jag Sara och Sandra på att moa ska sluta. Ska in till Kumla och plugga lite spanska hade vi planerat. Solen skiner så solglasögon är på såklart. Men nu orkar jag inte skriva mer så hörs senare. Peace''

Red riding hood

Sitter och kollar på big brother just nu, fyfan säger jag bara!
Om några minuter är det slut och då tar jag min dator ner på rummet och kollar på nån av dom två filmerna jag laddade hem. Imorgon har jag sovmorgon så ska nog ta och cykla imorgon, eller kanske gå? hmh..


SAKNAR MITT HÅR


Jag måste färga tillbaka till ljusa igen, får panik på mitt röd/bruna. Så otroligt fult!


only hope

Sitter och kollar på massa gamla bilder från förra året. Hah, mitt hår var stort STORT stort, herregud. Men men alla har haft sina dåliga tider. Laddar hem en film som har premiär idag (tror jag) så återkommer senare ikväll mer om det. Men nu tänkte jag ta mig en dusch och sen ladda upp för BB med lite situps.


DÅLIG UPPDATERING

Har inte haft tid och bloggat något idag. Efter skolan åkte jag hem till moa och bytte om lite, gick ner till sveas där sara och sandra redan satt och tjockade sig. Fyfan vad mycket vi åt, skäms lite faktiskt. Lite senare kom pontus,filip och adde. Satt där ett bra tag och pratade. Runt 4 gick moa och klippte sig och vi andra gick till maxi så jag kunde köpa mina saknade tuggummin. Adde följde med mig till goa när jag väntade på att moa klippte sig, sen kom viktor. Hmh..vad ska man berätta mer?
Jo gick hem till moa och pluggade spanska lite innan jag åkte hem.


it starts now

Nu ska jag hjälpa pappa med maten och sen sätta mig ner med biologi boken ännu en gång. Känns som om det kommer gå åt helvete imorgon om jag ska vara ärlig. Har inte så mer och säga ? är inne i mina tankar just nu..


,.

Sitter och letar efter en klänning och pratar med filip om bb. Hah, fyfan!
Vad gjorde patrik med annie egentligen? besviken vart jag.


BIOLOGI

Sitter med biologi boken framför mig och pluggar lite tills nationella imorgon. Känns som om jag skulle behöva plugga mer till "labben" vi ska göra. Men såklart så glömmer jag kemi boken. Men men, tänkte plugga lite spanska lite senare. Nu ska jag ta mig något och äta!


music'


sweet dreams'

Jag är inne i mina egna tankar som vanligt'
Sitter och lyssnar på ullrik på spotify, blir ju helt kär i hans röst. Det är ju så gulligt när någon sjunger och spelar gitarr!!
Men nu ska jag ta mig till toan och borsta tänderna och sen lägga mig ner i sängen och kolla film. Jag och Moa satt och kollade på resor förut, hmh. Ja ni kanske tar och bokat något till sommaren.


BIG BROTHER NU

nu gosar jag ner mig i soffan och kollar bb och tar det lugnt!


tack pappa♥


oh yes!

Har vart hemma hos moa hela dagen. Besökte min favorit tandläkare förut också, han är alltid lika pratglad. Så nu hoppas jag på att den är borta efter sommaren. Vi har vart ute och gått med sara och filip ett tag förut. Snart ska jag hem och ladda upp inför big brother. Tänkte lägga upp bilder på det jag fick av pappa också.

GODNATT

Som vanligt så lägger jag mig ner och kollar film innan jag somnar.


the reason people are alone is because they build walls insted of bridges'


VAD ÄR DET HÄR?

nu har jag många besökare på bloggen igen. Först ligger det normalt som det brukar göra, men kul att folk tar sig tid och läsa min blogg!♥
Har precis kollat på bb och nu är det något annat program jag inte vet namnet på. Döda människor som springer runt o dödar normala människor? mycket kort info!
Ska väl snart gå ner till mitt rum och lägga mig ner och kolla film. Imorgon ska jag ta cykeln till skolan bara för att vara duktig!


åt jordgubbar förut'


TILL VÅREN

MÄRKESNAGELLACK
Modehusets nagellack är så heta att de, faktiskt, förtjänar en helt egen kategori. Hysterin tog fart på allvar när Chanel lanserade lacknyansen "Orange fizz" våren 2009. Sen dess har lacken, nu senast nyanserna "Jade" och "Particuliére" blivit ett måste för både sminknördar och fashionistor. Vill du lägga fingrarna på ett gäller det att vara snabb, eftersom de säljer slut nästan direkt. Chanels vårlacker 2011 är två glammiga nyanser som går i metallgrönt och gult guld.

POWETPARFYMER
När solen börjar värma och vi lägger undan våra tjocka vinterplagg brukar också parfymerna bli en lättare historia. Tyngre noter som vanilj brukar bytas ut mot lättare citrus och romantiska vårblommor. Inte i vår. Liksom hösten 2010 handlar också våren 2011 om sexigare och tyngre parfymkompotter, med doftnoter från bland annat mysk, mandel och tonkaböna. Doftvåren är allt annat än en ljuv, romantisk historia.

GLANS UTAN FRISS
Hösten 2010 gjorde den hypade hårbehandlingen brazilian blowout sitt intåg i Sverige. Snart därpå började debatten om behandlingen innehåller det skadliga ämnet formaldehyd eller inte. Tillverkarna säger nej, ett gäng amerikanska forskare säger ja. För oss som inte vet vad vi ska tro men ändå vill hålla frisset på avstånd finns det, tack och lov, nylanserade hårprodukter som utlovar slätare och frissfritt hår utan att du behöver besöka frisören. Med hjälp av keratin och dyrbara oljor ska frisset bekämpas och glansen bli bättre än någonsin.

KNALLIG MUN MED GLANS
Har du svårt att välja mellan färg och glans när det gäller läpparna? Goda nyheter, våren 2011 ska munnen nämligen vara prydd av båda. Frossa loss i fantastiskt knalliga läppstiftsfärger och toppa hela härligheten med ditt mest glansiga gloss, gärna i samma färg. Mums!

ANPASSAD HUDVÅRD
Trenden med hudvård anpassat till din hudtyp fortsätter och 2011 är året då du får stenkoll på din hudtyp och vilka produkter du ska använda - och vilka du ska undvika. Du kommer dock att behöva besöka din hudterapeut mer sällan, eftersom allt fler avancerade behandlingar finns som göra-hemma-kit. Att få frisk och vacker hy med hjälp av avancerade syror och enzymer hemma i badrummet och för en billigare peng låter väl inte så dumt? Glöm inte att läsa på ordentligt innan du börjar

SKÖNHET+KÄNDIS=SANT
Kändishetsen i parfymvärlden håller i sig och 2011, då bland andra Rihanna och Katy Perry släpper egna dofter. Katy Perry nöjer sig dock inte med att bara lansera en parfym, liksom tennisproffset Serena Williams och tonårsidolen Justin Bieber. Hon ska  lanserar dessutom en nagellackskollektion under våren. Lady Gagas första parfym, som är döpt till Monster, hypas redan trots att den beräknas anlända först under 2012. Kändisarna fortsätter att regera i sminkbranchen, med andra ord.

NU: top model

Känns som om soffan har vart min hela dagen. Har knappt rört mig ur den. Har kollat på två filmer och sen ett big brother avsnitt. Så om en kvart börjar top model sen big brother. Fullbokad kväll känner jag.


HJÄLP, HUR SKA JAG GÖRA?

Funderar starkt på att färga håret ljusbrunt. Men eftersom mitt hår fortfarande är "rött" så kanske jag måste blondera? eller har jag fel?
typ först blondera sen färga ljusbrunt?
neh jag kan inte sånt här, någon som vet hur man ska göra?




born this way'

Kollar film och äter jordgubbar, kan det blir bättre?
Och nu längtar jag verkligen till sommaren så man kan gå och plocka jordgubbar i landet och bara äta. Förra sommaren levde jag på det. Jaja, har vart hemma själv hela dagen nu. Kanske ska ta och laga lite mat eller något liknande.


såhär söt var pontus efter att jag sminkat honom på bussen'
tro det eller ej men han är en liten smygbög!


GODMORGON

Har precis kommit hem från moa. Så nu sitter jag här och väntar på att några filmer ska laddas hem. Tänkte ta en dusch och sen ta på mig mjukiskläder. Idag blir det slapp dag framför tv med massa filmer. Idag skulle vara en perfekt dag med en stor godis påse och bara tjocka sig, men neh...


growning up

Sitter fortfarande i soffan och gör ingenting. Ska väl gå ner och hämta lite kläder tills kvällen och plattahåret. Nu börjar min mage låta riktigt ordentligt så lite mat skulle sitta fint!
Justja, jag och sara har slagit vad att vi inte ska äta godis eller dricka dricka tills nästa månad nån gång. Känns som om det kommer bli svårt ikväll när dom andra sitter där med sina godispåsar o cola glas.


days like this'

Ikväll blir det melodifestivalen, har inte sett några avsnitt av det innan så det kan bli intressant.
Väntar på att anki ska komma hem och laga lite mat. Ska väl ta och sminka mig lite och plattahåret som vanligt. Gud va jag vill ha platthår det är sjukt jobbig och platta varje dag och det sliter som jag vet inte vad!
 


UT OCH GÅR

Sitter och lyssnar på musik och överväger verkligen om jag ska gå ut eller inte. Men solen lyser och det verkar inte vara så kallt ute heller. Neh, nu tar jag på mig lite kläder och går ut och går en sväng. Ikväll blir det nog tjejmys framför melodifestivalen'
På måndag kommer pappa hem igen från kina. Han har vart borta 2veckor nu.


ONE DAY


har jag missat något?

Alla säger att det är så himla soligt ute och blabla. Har inte kollat ut än så kanske ska ta och göra det? Men eftersom jag har mitt lilla rum i källaren så ser man inte så mycket om jag ska vara ärlig. Funderar på att gå ut och gå på en promenad runt lilla Rala. På med hörlurarna o mjukisbyxorna kanske vore något!


going out tonight - carl norén

Jag är inne i mina egna lilla tankar just nu. Vill inte sitta hemma längre, måste ut och göra något. Sitter här i mina underbara morgonrock med en handduk på huvudet. Ska ta och få håret torrt och sen hitta på något.


GODMORGON

Nu ska jag ta en lång dusch sen fixa mig lite. Vid 12 ska jag iväg så bäst och sätta fart.
NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ BIO IKVÄLL!?


missing someone isn't about how long it has been since you've  seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you find yourself doing something & wishing they were right there by your side'


GODNATT


HOS SARA

sitter hemma hos sara och gör inte så mycket. Hon är inne i duschen så ska välta och sminka mig lite under tiden. Ikväll vet jag inte vad som händer, men det visar sig.

TIDSINSTÄLLT

Nu sitter jag antagligen i skolan och jobbar röven av mig. Eller så sitter jag och pratar? eller ah..
Eftersom jag slutar 20 i 4 så har jag inte så mycket tid att blogga eller så. Plus att det är fredag så då blir det bara hem och sen ut igen. Inga planer för kvällen men det löser vi i skolan som vanligt!


små ögonbryn?! @sommaren 2010


NATTI

Sitter och kollar big brother just nu och har precis ätit en semla. Snart ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig ner i sängen och kolla film. Imorgon har vi sovmorgon eftersom vi gick på övertid idag under so:n. Känns som om jag dejtar sängen tidigt idag, har vart trött hela dagen.
Och fyfan vad jag hatar nicky och roza i BB, jävla irreterande människor! fyfan..hoppas iallafall roza åker ut snart!


BILDER NI MISSAT





IKVÄLL


Är tydligen dålig på att lägga upp bilder enligt moa, ska bättra mig!!!
Så nu ska jag lägga upp lite bilder som jag aldrigt visat er förut. Sitter och kollat på antikrundan också..hmh. Men men väntar på att big brother ska börja som vanligt. Tänkte äta semla senare när filip kommer hem också.


STOCKHOLM


HOS MOA

Sitter just nu på moas rum och kollar runt på facebook lite. Ska snart hem och laga lite mat, funderar på att göra pannkakor dagen till ära. Har vart här hela dagen och gjort spanska läxan och pratat en hel del. Imorgon är det fredag och fortfarande inga planer, men det löser sig.

DAGENS LÅT




Vill bara tipsa om att "Black swan" suger. Man blir helt konstig av filmen, kände mig helt borta när jag kollat klart den. Psycho film säger jag bara..


NATTI'

Sängen ligger uppbäddad och ögonen bara hänger på mig. Kommer somna fort ikväll, men ska försöka kolla lite film innan jag väl somnar. Imorgon är det plugg dag som gäller. Har spanska läxan och göra klart och sen fortsätta på fysik arbetet. Funderar på att ta cykeln imorgon, men eftersom det fortfarande är isvägar och skit här i sannahed så låter bussen mer lockande. Och statistiken har bara ökat under hela dagen, vad glad jag blir. Har inte direkt skrivit något spc lr så? lr har jag? hmh..hah!



TRÄNA

Är helt inne i efterlyst just nu, herregud..
Nu tänkte jag träna lite mage osv innan big brother börjar om ett himla bra tag. Har sovmorgon imorgon fast ska nog lägga mig tidigt ändå, är så himla trött nu för tiden. Och snön kan gärna få försvinna så man kan ut och springa lite..


old;


yesyesyesyes


VECKANS HOROSKOP

Oxen 21/4-21/5

Ju mer flexibel du är desto lättare blir en övergång i ditt liv. Om du ställs inför ett ultimatum gör du bäst i att behålla lugnet. Ännu en gång verkar det som om en händelse i det förflutna spökar i nuet. Låt den hjälpa dig att förstå liknande situationer och kontrollera fakta innan du yttrar dig om saker som du inte är helt insatt i. Veckan är kantig men inte utan potential till det bättre.

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Om du gillar häftiga diskussioner så kommer du att älska den här veckan. Mindre händelser blossar upp till hetsiga debatter och små anmärkningar blir till gräl. Du upptäcker vad den egentliga orsaken till ett problem är och förstår varför någon eller något har uppfört sig på ett speciellt sätt. Var försiktigt när det kommer till rätts- eller ekonomifrågor. Den som utgår från att hjälpa dig kan ha andra planer, så sätt dig in i  situationen själv och lita inte bara på andra.

 

 

Kräftan 22/6-22/7

Din ökade medvetenhet gör att du plötsligt ser på dina vardagsrutiner med nya ögon. Det är dags för en förändring, en process som kan ta några år, men när du nu är medveten om dem så är det lika bra att sätta igång. Istället för att ta illa upp av en händelse så gör du bäst i att acceptera den och vara optimistisk.

 

 

Lejonet 23/7-23/8

Den här veckan behöver du ta dig igenom ett ekonomskt problem, men nya rutiner får dig på fötter. Kom ihåg att inget varar för evigt. Dina konsumtionsvanor måste ses över och du får dig en tankeställare. Ta tillvara på det och tänk ut en konkret plan. Det här är en bra vecka att göra verklighet av dina funderingar. Du kommer att behöva det längre fram.

 

Jungfrun 24/8-23/9

En händelse under veckan ger dig mer egentid och självständighet. Kanske behövde du höra vissa ord eller så väntade du på någons beslut. Både ekonomin och dina relationer får en push i rätt rikting. Just nu har du inte lika stor kontroll på situationer som du vill ha, men det betyder inte att du inte har valmöjligheter.

 

 

Vågen 24/9-23/10

En av de viktigaste utvecklingarna år 2011 väntar runt hörnet. Du kanske känner dig redo för nya möten och om din relation känns sliten så kommer någon inom kort att öppna dina ögon för en helt annan värld. Det är en osäker vecka som väntar och det bästa sättet att tackla det på är att ta det i din egen takt. Det är inte läge att vara motstridig.

 

 

Skorpionen 24/10-22/11

En viss situation behöver analyseras och du kan komma att behöva gräva djupt i dig själv för ett nå en lösning. Dra inga förhastade slutsater och undvik att anklaga folk till höger och vänster. Se till att du har all information och när du är hundra procent säker på din sak kan du agera med full styrka. Förändringar är på väg och även om det kan verka förvirrande nu kommer det att verka logiskt med tiden...  

 

Skytten 23/11-21/12

Sedan slutet av januari har jupiter gjort att du känt dig positiv och kreativ vilket har stärkt ditt sjävförtroende. Nu börjar en sexmånadersperiod där det oväntade står i fokus och många överaskningar väntar. Den här veckan kan det vara dags att berätta något som säkert kommer att chocka din omgivning, men omständigheter gör att du känner dig aningen osäker. Se över en viss situation noga innan du går hemifrån på måndag morgon, ju mer förberedd du är desto bättre.

 

Stenbocken 22/12-20/1

Självbelåtenhet är aldrig bra. Även om du föredrar att ha full kontroll över din tillvaro kan det vara så att du är involverad i affärer som inte ger dig någonting för tillfället. Om du nickar när du läser detta, ta det lugnt – förändring är på väg. Kanske planerar du en flytt eller en större renovering? Uranus påverkar ditt tecken för tillfället och du kommer både att bli förvånad och chockad både en två och flera gånger den kommande veckan.

 

Vattumannen 21/1-18/2

Ett miljöombyte är nästan alltid positivt. Med en ny omgivning har du en förmåga   att se på din tillvaro med andra ögon, vilket stärker din kreativa sida. Även om idéer kommer att ta ett tag att förverkliga är det dit du är på väg, var så säker. Händelser som inträffar den här veckan   och som förändrar till tillvaro är tecken på att något större väntar. Venus drar positiva människor till dig så följ dina instinkter och särskilt när det kommer ditt att ta upp kontakten med en person som betyder mycket.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Efter sju år lämnar nu Uranus fiskarnas tecken och dina värderingar och ditt nyfunna egenvärde leder till positiv utveckling. För många fiskar innebär detta ökad inkomst och nya investeringar och för andra kan det handla om att flytta till en arbetsplats där man upplever att man uppskattas mer. Men egenvärde handlar inte bara om pengar och tillgångar och det är sättet du ser på dig själv och hur andra behandlar dig som leder till störst positiv förändring. Känn efter hur folk i din närhet ser på dig och upplever du att de underskattar dig, säg ifrån!

 

Väduren 21/3-20/4

Det blir en speciell vecka när både Jupiter och Uranus går in i ditt stjärntecken, och resultatet blir händelserikt. Ditt liv tar en oväntad u-sväng och det är bara att njuta av det. Du har lätt för att lämna det gamla bakom dig, men du måste lära dig att inte såra dem i din omgivning under tiden. Om du har begått några misstag så är det här rätt tid att berätta om dem och försöka gottgöra dem.

 

love like this

eNu ska jag börja packa och allt annat som måste göras. Sen åker jag till Pappa. Ikväll blir det big brother som vanligt. Tar med mig datorn så tänkte ladda hem en film och kolla på innan det börjar.


75 days left

Jag är otrolig, lovade ju mig själv o INTE dricka cola,fanta osv lr äta godis på 2veckor? men vad gör jag? jo jag sitter med en fet godispåse bredvid mig just nu. Minnet är ju som en guldfisk. Sitter och letar efter lite kläder. Har hittat en del, men känns som om jag vill spara pengarna istället. Måste hitta nån klänning till skolavslutning också. Herregud..pengarna bara flyger iväg hela tiden! Måste ta och packa lite snart..


NEW




HEMMA

Har precis kommit hem från sveas med sandra o moa. Planen var att vi skulle gå dit och äta en semla men ingen av oss åt det. Satt och pratade ett bra tag innan jag åkte hem. Nu ska jag ta kort på det jag köpte igår och sen plugga.


NU: bigbrother

Har bestämmt mig och INTE dricka dricka på 2veckor. Undra om det gör någon skillnad?
Dricker ändå dricka varje dag så det kanske lönar sig. Så imorgon är det vatten & mjölk som gäller!

hah, vart bästavän med vakten. Han va typ 2m o jag 167? kände mig ganska liten..
(bilden är tagen av: mari)


HOME

haha, fyfan vad fel jag stavade i förra inlägget! Är inte van med experia så ja..det blev som det blev. Nu sitter jag hemma och äter mat för första gången idag. Försöker verkligen vara nyttig men det går inte. Fick mde mig lite saker hem också, men visar upp det senare. Köpte nog bara saker som jag verkligen behöver, duktigt michaela!
Väntar på att bb ska göra nu, men först ska jag läsa bloggar och annat!

(bilder kommer imorgon, tog inte så många men några)


på väg hem från stockholm

Har haft en toppen dag i Stockholm. Lyckades gå in på två affärer under 2-3vligt. Duktigt gjort, men fick med mig några plagg hem. Bla en jacka,kavaj o bh. Har sprungit runt hela dagen så nu gör min rygg jätte ont. Prayer lite med Gabriel o freedom just nu. Har haft fast mig jälj nee näyte sota handbojar. Hah!! Ska väl ta och sätta mig längst bak nu igen, jagat, råkade skriva lite på finska. Skriver när ja kommer hem .

STOCKHOLM

sängen väntar för imrgon blir det en tidigt morgon. Har otroligt ont i nacken, tror jag sover väldigt konstigt eller nått liknande. Skulle behöva massage, någon som ställer upp? jag vet en! haha.
Känns som om moa på bussen imorgon ligger risigt till. Men imorgon är det Stockholm som gäller med alla 9or som nästan alla redan förstår. Vid 8 går bussen så kommer gå till amanda redan halv 7. Ush o fy, kommer vara grinig som jag vet inte vad på bussen. Men med mina favorit tjejer så bli säkert humöret på topp snabbt igen. Kommer säkert hitta något där nere så bilder kommer på onsdag under dagen, vi kommer komma hem runt 9tiden imorgon och då orkar jag säkert inte blogga. Men kommer lägga några "tidsinställda" inlägg om jag klurar ut hur man gör det...


DETALJER I MITT RUM


MUSIK MUSIK MUSIK

Sitter och laddar hem lite låtar tills imorgon. Sandra tar med sina högtalare så det blir dunka dunka i bussen nu säger jag bara. Känns som om vi kommer bli jätte "populära" bland alla som hade tänkt o sova. Ikväll blir det tidigt i sängen, ska vara hos amanda vid halv 7 och då ska jag hinna sminka mig o fixa kläder. Vid 20 över 7 ska vi vara hos björn också. Ska leta fram en snygg skjorta åt honom.


DÅLIG UPPDATERING

men jag kom precis hem och klockan är 6. Herregud!
Slutade halv 4 sen var jag hos moa ett tag och kollade lite kläder tills imorgon. Éfter att mamma vart hos tandläkaren så åkte vi vidare för att köpa godis,dricka o annat gott tills imorgon. Måste ha lite till bussresan ju. Sen blev det en snabbis hemma hos pappa och hämta lite kläder o annat. Nu ska jag ta och laga lite mat åt mig själv sen sätta mig ner i soffan och bara ta det lugnt. Tänkte ta fram lite kläder tills imorgon också och ta en dusch idag så jag slipper göra det imorgon.


GODNATT

imorgon är det skolan igen fast på tisdag så är det stockholm som gäller med alla 9or. Det står shopping på schemat efter alla tråka besök överallt. Vart lite besviken förut när jag kollade på big brother, dom kunde ju tagit någon med lite "go" i av alla hunkar. Men neh, då tar dom den tysta...
Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar innan sängen väntar. Ska nog ta och kolla en film som avslutning på den här söndagen.


she believed she could, so she did'


okej..hmh..
mina tankar bara åker fram o tillbaka hela tiden. Är det ens rätt? vad gör jag för fel hela tiden?..
Ikväll tänkte jag slå mig ner i soffan och bara ta det lugnt som jag redan gjort hela dagen. Har vart väldigt dålig på att uppdatera men ah..


..

ta inte bilden seriöst!
sitter och gör absolut ingenting, hatar hällabrottet!
Ska ta o ladda hem en film sen lägga mig o sova lr ngt.

bloggtorka? javisst..


ÄNTLIGEN HEMMA

vart iväg hela morgonen känns det som. Gick upp vid 9 och halv 10 var jag på gymmet. Sen va jag där nån timme med mamma. Åkte och handlade lite innan vi åkte till solriumet. Nu sitter jag här vid min kära dator o göra absolut ingenting. Ska ta mig en dusch hade jag tänkt.


GODNATT?

ligger hemma i sängen och gör inte så mycket. Ska kolla på big brother avsnittet som jag missade igår sen kolla klart en film. Lägger mig tidigt idag, ska iväg och gymma med mamma imorgonbitti. Känns som om jag behöver springa lite och köra lite mage.


hos pontus

Kvällen slutade hemma hos pontus. Sitter och pratar om allt möjligt ..

MOT KUMLA

musik i öronen och skorna på. nu ska jag gå in mot kumla för att träffa emelie.


SNART KLAR


SMINKAR MIG

sitter med fönstret öppet faktiskt, solen bara skiner in i rummet. Och det är inte så kallt ute idag heller. Känns som om snön börjar försvinna!
Ska in till kumla senare för att ta en promenad med emelie sen vidare.


2010

förälskade mig i att ta svartvita bilder som ni kanske kommer märka!



Ingen kommentar på håret tack! Firade moa den här dagen kommer jag ihåg.


Början av 2010 insåg jag att den här poosen var riktigt snygg!



klippte lugg, fyfan! aldrig mer


första gången det var så otroligt kallt ute..


JAG SKÄMS, hah. Hur tänkte jag?


tyckte jag var så himla snygg i mina STORA örhängen..


fifa tunering hos pontus har jag för mig..


många kort med moa blev det


mycket ego pic blev det!



första cuppen med yxhult-kumla-sköllersta!
jag o malin på bilden


praoade, hittade en bild där på mig när jag gick där!



DAGEN VI SENT GLÖMMER!



pontus hade modevisning i skolan med mina kläder!


åsa med kumla laget


KLÄPPEN


kollade på fotboll med sara


Valborg


jag färgade håret orange, skulle bli ljusbrunt!



frukost/sommaren kom


hos emelie andersson en dag


älskade o städa rummet


grillade en hel del nere i brotten i hällabrottet


åkte till spanien med familjen


skolavslutningen i 8an

 9orna som slutade


grillade nere i hästhagsbrottet



MER KOMMER NÅGON ANNAN DAG!

..

Sitter på mitt rum o gör ingenting. Funderar på att vara hemma ikväll o bara ta det lugnt istället.
Ska väl försöka torka håret lite nu sen sminka mig. Går ut på en promenad lite senare.
Men först av allt så tänkte jag ladda upp massa bilder från 2010!


TURKIET BOKAT

så den 24 maj åker jag till turkiet med filip o pontus och våra familjer!
Längtar redan, ska ligga på stranden och sola varje dag. Blir perfekt så man blir lite brun till skolavslutningen.

 


GODMORGON

Ligger i sängen o vill knappt gå upp, sov så himla bra. Men sen så ringer klockan vid 9 för att moa skulle komma. Men det blev inte så. Så nu ska jag väl hoppa in i duschen och sätta på mig lite kläder sen hem till moa?


skulle sitta fint med en semla till frukost'


KRÖNIKA AV VICTORIA TÖRNEGREN'

Mitt hjärta bär på sin stora form för att kunna ta emot så mycket kärlek som möjligt. För andra handlar det om att det ska kunna ta emot så mycket sårbarhet som möjligt.

Det är så beundransvärt det där, hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta utan att brista.

Någonstans på vägen tappade budskapet och de tre orden varandra, de som så länge hållit varandras händer. I stället jagade rädslan och ensamheten ikapp.

Jag vill inte tro att kärlek kan stå i samma mening som tårar, men för andra är tårar punkten efter varje mening.

Om jag inte är en romantiker är jag en drömmare, samtidigt en sådan som ser andras utopier som sin verklighet.

Jag har visioner om den perfekta kärleken och det kanske är därför jag är ensam. Samtidigt som det enda jag begär är att alltid kunna räkna med honom.

Jag vill tro på att man faller så snabbt för att man har så mycket kärlek att ge, men för någon annan handlar det om att lämna ensamheten så fort som möjligt.

En sådan person som kopplar kärlek till att ha någon, i stället för att ha honom. En som ligger bredvid någon utan att känna att den vill ligga där för evigt. En som har någon som inte gör en lycklig, men älskar den för att den inte gör en olycklig.

En som älskar någon för att det alltid varit så. En som älskar känslan att tillhöra någon och att någon annan tillhör den.

Vissa väljer att falla, utan att någon egentligen tar emot. Andra dansar på rosor, trots att stjälkens taggar skaver och en annan badar i komplimanger, trots att vattnet är alldeles för varmt. Vissa tänker att dålig kärlek är bättre än ingen alls.

Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där för evigt och inte bara en stund. Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte älska honom bara för att han inte gör mig olycklig.

Hade jag fått chansen att välja en person i hela universum att älska, hade jag fortfarande valt honom.

Det är beundransvärt det där. Hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta. Men ännu mer beundransvärt hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta.

Bara för att han älskar dig och du älskar honom betyder det inte att ni är rätt för varandra. Det gäller att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem.

/ Victoria Törnegren


`SÄNGEN REDAN?

Moa och sandra har precis åkt så nu ligger jag i sängen och gör absolut ingenting. Har inte direkt något o säga heller? fick VG+ på so provet idag, plus poäng till mig. Ska försöka leta på majsan så jag kan gå o lägga mig. Ja jag vet att mina katter ha roliga namn. Fast majsan, sita, harry, hilda, zingo o helmer är väl ganska normalt? eller vad säger ni. Filmen jag tänkte på ska vara klar om 30minuter så ja. Tänkte faktiskt kolla på "life as we know it".
Imorgon blir det ingen sovmorgon för mig heller, moa tänkte komma hit 9 på morgonen och äta frukost..




DUKTIGT MICHAELA


Gjorde efterrätt åt mina favorit tjejer förut. Vart hel nöjd. Lagade lite mat också, vi rullade ut ur käket kan man säga. Men gott va det iallafall hoppas jag..
Nu sitter vi på mitt rum och pratar om allt och ingenting. Ska väl snart ut och gå eller något liknande.


FREDAG FREDAG FREDAG

sitter på golvet just nu på rummet. Har bytt gardiner och påslakan o en nya lampa. Gjorde faktiskt skillnad. Sandra kom nyss så nu sitter hon med sita och gosar i sängen. Ska väl snart ner och börja laga lite mat osv.


sweet dreams'

Ligger i soffan och har precis kollat klart big brother. Tänkte ta och göra mig i ordning inför kvällen snart sen kolla film. Tror jag laddade hem en film igår kväll som jag somnade till? bra minne!
Imorgon kanske det blir tjejkväll? neh, jag vet inte. Kanske bara stannar hemma och tar det lugnt.

DEN HÄR FÖLJER NOG MED MIG HEM FRÅN STOCKHOLM!

eller vad säger du moa?


JAG KLARAR DET INTE

jag klarar mig inte en dag utan sötsaker. Antingen är det kakor, godis, dricka, chips ja allt möjligt. Hah, är nog beroende. Känns inte direkt bra eftersom jag tränar hmh..
Nu sitter jag och kollar lite hockey innan big brother ska börja. Måste plugga so ikväll också. Fyfan, har 1 kapitel kvar. Men kan inte bara sitta o plugga hela tiden. Måste få en paus.



innan träningen igår;


BRA O VETA?

• Cykla 20 min, cirka 180 kalorier
Promenad 20 min, cirka 90 kalorier
Gå i trappor med matkassar, 10 min, cirka 90 kalorier
Skotta snö, 10 min, cirka 70 kalorier
• Dammsuga, 10 min, cirka 45 kalorier


DUSCHEN NÄSTA SEN IVÄG MOT KUMLA

Kom hem för ett tag sen från solningen. Kommer inte ihåg vad det hette, men gud va bra det var. Jätte fräscha solarium faktiskt, dock va det lite dyrt. Kostade 60kr för 18minuter. Ska väl ta och hoppa in i duschen snart sen sätta på mig mjukis innan jag åker in till kumla igen. Tänkte spendera kvällen hemma hos moa. Måste plugga lite med, så hon får förhöra mig (det vet hon inte om än).


HOME

nu har jag precis kommit hem. Hemkunskapen gick faktiskt bra, eller vi får väl se hur resultatet blir. Sitter med sita i knät som vanligt, hon är nog beroende av mig. Måste ner och ta av mig sminket strax, ska nämligen iväg och sola med mamma. Sen hem och duscha och plugga. Åker nog hem till moa lite senare också.


DUSHEN NÄSTA

jaha, 3 på träningen som vanligt känns underbart. Nu ska jag hoppa in i duschen sen slå mer ner i soffan och plugga hk. Tänkte göra mig en "yoghurt" också. hmh, får väl se hur det smakar. Om det är gott så ska jag börja äta det varje dag. Ikväll är det big brother som vanligt på tv.


JATACK TILL SOMMAREN'
och nej jag tänkte inte ha det tillsammans..


ÄTER / TRÄNAR

nu ska jag ta och göra mig lite mat och läsa igenom hk en sista gång innan jag ska byta om för träningen ikväll. Känns som om det är väldigt mycket plugg nu. Fast det 'är väl bara den här veckan. Sen tänkte jag börja fortsätta på fysik arbetet någon dag. Har även ett musik prov o göra..


SISTA TRÄNINGEN IDAG!?

Känns ganska tråkigt att det är sista fotbollsträningen ikväll (?) eftersom jag spelat sen jag var 7-8 år. Men men, allting har sitt slut och nu när allting tar slut så inser man att man saknar gamla laget i yxhult. Ojoj, vilka minnen alltså. Skulle göra allt för att få tillbaka det laget igen!
Vill fortsätta spela men samtidigt inte satsa något och nu börjar det verkligen bli seriöst och allt. Hmh..
Nu ska jag plugga lite med hemkunskap sen äta lite. Måste ta tag i tränandet nu efter att fotbollen lägger ner. Läser på maris blogg hela tiden att hon tränar o tränar, blir ju fan sur på henne. Sportig människa det där!


föreläsning i 2h

Ska sitta på en föreläsning i 2h nu. Antagligen ska vi prata om mobbning. Hsb och fy. Hon som pratar har en jätte tråkig röst. Skriver ganska mycket fel för är inte van vid den här telefonen. Tydligen vi frukt , yes aman kan äta det. Bara.

NATTI

nu lägger jag mig ner i sängen och gosar ner mig i täcket och kollar på glee. Imorgon är det ännu en till dag i skolan. Ska hem och plugga lite efter skolan och sen vidare på träning. Hmh, blir det ens någon träning?!


ett måste i sommar!


EFTERRÄTTERNA KLARA

nu är mina "efterrätter" klara, vet inte om man får kalla det ens? dom vart helt konstiga och FULA. Hah, men ska ända bara äta det så ja. Sitter och gosar lite med sita. Ska väl ta och sätta mig framför tv och plugga eller något liknande. Är jätte nervös inför gymnasiumet, vet inte varför. Men känner INGEN som ska gå den linjen som mig. Kanske är bra på ett sätt om man tänker efter?...men jag vet inte'


NYTTIG? VAD ÄR DET EGENTLIGEN!?

nu går jag och leo ner och gör lite en efterrätt tillsammans. Just nu har vi kuddkrig i sängen eller han spöar skiten ur mig om jag ska vara ärlig. Har även lärt han att säga "yes" haha.


VAD ÄR DET FÖR FEL!?

VARFÖR KAN JAG INTE SE ALLA SOM ÄR INLOGGADE!?
"/%6&¤@
ALLTID PROBLEM MED NYA MSN!


'HOS MOA

sitter hemma hos moa och pratar igenom allting som hänt sen hon var borta, en hel del om jag ska vara ärlig. Vi har även kollat efter skolavslutningsklänningar. Om ett tag ska mamma hämta mig, så ska väl hem och plugga lite sen göra mig en nyttig måltid. Ikväll blir det big brother som vanligt!

++

HAVE2HAVE


RSS 2.0