FREDAG

...och 5 dagar senare sittar man här i soffan igen som alla andra dagar men idag är det FREDAG!


Musiken spelas och jag sitter med ett cola glas framför mig medans tiden tickar förbi. Vad ska man göra en sån här solig fredag? festa kanske vore något!
 Tyvärr är mina hjärtan upptagna ikväll, så får allt se hur det blir. På söndag tror jag att jag och moa ska ta oss ner till station för att säga hejdå till amanda och lycka till nere i stockolm. (eller vad säger du moa?)



when you writing the story of your life, dont let anyone else hold the pen..


slave to the music

Efter några veckor så smyger läxorna in i min vardag, första läxan ska jag precis ta mig tid att göra. Musiken i lurarna och en kopp te ger mig sällskap. Imorgon väntar en "ute dag" med klassen i kilsbergen. Vandring i kilsbergen, laga mat på stormkök, leta mat i skogen och bygga vindskydd. Hmh, fårväl hoppas på bra väder iaf!
Fick även en "förfrågan" om att åka tillbaka till kumlaby med skolan för att informera alla 9or om tema programmet, fast det va i november men ser ändå fram imot det. Nu måste jag börja plugga innan maxi väntar.




tisdag

Är det ens någon som fortfarande läser? hm.



Avslutade dagen med att lära oss hur ett "stormkök" funderar, för på torsdag bär det av mot kilsbergen återigen för att "hajka" över dagen. Är lagom trött i kroppen efter skolan, även fast vi itne ar några läxor att göra. Tar och kollar på ensam mamma söker som jag missade igår och tar mig en frukt eller kanske en glass!



mumms



som död för en sekund

Rösten, blicken, utstålningen, musiken..man blir knäsvag'


Började veckan med ett spanskaprov, mh. Vad ska man säga? våran spanska lärare är ju kanon bra. Frågade om ett träningspapper till provet men fick provet direkt i handen, så kan det vara. Bra att man pluggade på rätt saker iaf. Nu sitter jag i soffan och bara latar mig, inga läxor och inget att tänka på. Livet leker ibland'
Nu väntar lite kvällsmat och svenska hollywoodfruar.


plugg

Nu spelas håkan i högtalarna och alla spanska häftena och annteckningarna ligger framme, pluggning står på schemat. Om 2h ska jag iväg på ärenden i kumla, berättar mer om det nån annan gång om det nu blir så!
Ikväll blir det lugnt, ska ta mig en lång dusch och sen plugga framför tvn med lite fruktsallad. Ska bli skönt med sovmorgon imorgon också.


replay ft. julia sheer


without you know,

Solen skiner, pappa snikrar och jag sitter inne påminner lite om sommarlovet idag faktiskt.


Gårdagen spenderas i kumla med lite folk. Tog mig hem tidigt igår faktiskt, man är lagom trött på fredagar eftersom man gått upp så himla tidigt alla dom andra dagarna. Nu har jag precis slängt in en tvätt och strax väntar duschen. Måste börja packa lite och fixa mig inför kvällen och morgondagen. Ska nämligen till väringen (?) och bo i stuga över natten och bara umgås med underbara människor!


one

Veckorna bara flyger iväg, det är redan fredag. Efter skolan så skippade jag och några tjejer i klassen skolmaten och tog oss in mot stan för att äta på saigon. Satt och pratade ett tag innan jag mötte upp amanda för lite "shopping" eller snarare fönstershopping ett tag. Nu sitter jag i mitt rum nere i källaren och kollar ut över mina berg av kläder, kanske ska ta och städa. Funderar på vad man ska ha på sig ikväll. Blir nog utgång med moa,amanda och desiree. Känns som det kommer bli en lyckad kväll!


något jag vill vakna upp till'


skolan,

Idag har vi haft seminarium 5h, fast man skulle "redovisa/disskutera" i små gruppen i ungefär 30minuter. Resten av tien gick åt att prata,ta kort, lyssna musik och bara umgås med min underbara klass. Veckorna bara flyger iväg känns det som, man vill nästan inte åka hem från skolan gjorde jag ett besök hos min "vän" anders (min tandläkare) där jag fick veta att tandställningen måste sitta kvar några yttligare månader pga att dom är "bra" nu men dom ska bli PERFEKTA. Ibland är livet tufft. Imorgon och på fredag slutar jag 12-1  en bra start på helgen.
Nu ska jag lägga mig ner i soffa och kolla tv och invänta ett av mina favorit program, svenska miljonärer!


GALET SNYGGT


måndag, snart helg?

Kändes sådär att komma hem halv 6 idag, man är helt slut efter skolan. Men jag vilar upp mig i soffan med lite musik och planerande av helgen. Kvällen kommer spenderas framför tvn med svenska hollywoodfruar,idol eller ensam mamma söker. Är bra sugen på att dra ut på en springtur, men är inte så kul och springa själv så hoppar nog över det. Blir trött på stadsbussarna, idag kom bussen 20minuter försent så höll på att missa tåget. Man får ju alltid vänta på dom jävla bussarna!!


Här har ni några spotify låtar jag sitter och lyssnar på!

matt nathanson

Jon McLaughlin

kelly clarkson (ny)

adele

MIKA

Shinedown


en helt vanlig söndag.

Placerar mig i soffan en sån här söndagskväll med hörlurarna och lyssnar igenom spotify's nya låtar som kommit ut. Inväntar ensam mamma söker och lite mat, ikväll måste jag läsa klart en novell som ska vara gjort tills imorgon. Nu väntar ännu en vecka i skolan och jag stortrivs. Det ända är att man måste gå upp tidigt för att passa alla bussar och tåg.


ett tag sen,

5 dagar sen jag senast skrev, börjar gå riktigt trögt.




Sitter på rummet med saker överallt i rummet, måste städa känner jag. Men har ingen ork knappt, vill bara lägga mig ner och kolla film. Gårdagen spenderades inne i kumla, en perfekt fredagskväll kan man säga.


film,

Har börjar kolla alla harry potter filmer från början nu igen, vad ska man säga? kanon filmer enligt mig!
Vissa tycker dom suger och vissa inte, men man kan ju ninte gilla allt?
Gårdagen spenderades i hallsberg med lite folk, en helt okej kväll om man säger så. Idag tog jag en lång sovmorgon till halv 1. Längtar som jag vet inte vad till skolan imorgon, så mycket nytt folk och våra lärare är toppen. Ska ta och göra lite fruktsallad och sen kolla film. Ikväll står packning på schemat sen lite träning framför tvn.


Om skolan, osv

Det är nästan som man vill till skolan nu, allt är så nytt och så sjukt mycket nytt folk! Det enda problemet är alla bussar och tåg man måste passa. Det är ju inte det lättaste! Får sitta och vänta på tåget 40 min varje morgon, känns ju sådär när det är lite små kallt ute. Men än så länge trivs jag jätte bra. Börjar kännas ganska bra att gå upp 5 varje morgon nu, och imorgon börjar jag 8 och slutar 4, en lång dag! Känns som jag ska lägga ner bloggen eftersom jag inte direkt har någon motivation till att blogga!

~


m

Sitter och lyssnar på massa gamla låtar som väcker minnen,!
the script, the fray,gavin degraw,coldplay,neon trees, low vs diamond,houston calls, jason mraz osv osv..
Nu ska jag ladda hem massa filmer så jag har något och göra när jag ändå ligger död i min säng, några förslag?


TEMA I KILSBERGEN

Eftersom jag ligger sjuk nu efter 4 dagar uppe i kilsbergen så kanske jag ska ta och berätta för dom som vill veta vad vi gjorde där.
Började med att samlas och köra massa lekar så man lärde sig namnen på alla som var där. Vi hann med massa att göra där om man säger så, lärde känna sjukt mycket folk och även fasat vi är 43 i klassen känns som vi redan är en stor familj, ser fram i mot dom 3 kommande åren. Dag två började vi med att gå upp 7, eftersom det var den enda dagen vi hade sovmorgon. Sen var vi ute och pratade i skogen med små grupper om massa intressant, på kvällen var det nån mörkervandrig. Självklart skulle 2orna skrämma oss, och ja dom lyckades jätte bra om man säger så. När jag blir sådär förbannat rädd så börjar jag skrika allt jag kommer på, vart en hel del fula saker. Kom hem ganska sent på natten så det var bara och lägga sig direkt för nästa dag så var det uppstigning 6 på morgonen, fast vaknade tidigaer för lena hade larmet på som började vid 5 på morgonen. haha!
Ja, vad gjorde vi dag 3? hmh..tror det var då vi hade olika stationer för att lära känna varandra ännu bättre och sen poker på kvällen. Sista dagen vandrade vi 1mil i en skog vi inte vart i förut, fick en karta och en kompass sen var det bara och gå. Tror vi var den enda gruppen som inte gick vilse, starkt jobbat!
Finns nog inte så mycket mer och säga än att jag trivs jätte bra än så längre, längtar tills på måndag då skolan börjar på "riktigt"


HEMMA

Efter 4dagar i kilsbergen så känner jag mig som en ny person. Jag kände absolut ingen när jag åkte dit och har träffat hur mycket nytt folk som hellst under dom här 4dagarna. Vi är 43 i klassen (ganska mycket) men ändå känns vi redan som en stor familj, saknar alla redan o längtar tills på måndag då vi för första gången ska till skolan. Tyvärr vart jag sjuk inatt när jag kom hem så skriver mer och lägger upp bilder när jag är frisk igen!


RSS 2.0