~


BLOGG LÄNK

Eftersom jag är så snäll så tänkte jag länka karins blogg, passa på att ställa några frågor till henne under hennes lilla "frågestund"
Dream it, wish it and do it'


SÖNDAG

Kaffe och vatten till frukost sen 2h powerwalk, bra start på dagen. Så nu har jag precis tagit mig en dusch och nu väntar Lost och sedan lite fix inför kvällens planer. Hoppas på en tur till marieberg!
Hoppas på att pappa ringer från kina snart, saknar han en aning nu!


LÖRDAG

Tror det här är första lördagen på länge jag känner att jag absolut inte vill göra något. Hoppas på att mamma åker bort ikv som planerat så man kan få vara hemma ensam och ta det lugnt framför tv. Nu ska jag röra mig ner mot soffan och BB reprisen..


TISDAG

Hur ska man kunna plugga på ett lov? omöjligt.
..Speciellt när karin sitter och spammar en på fb hela tiden, känns som mitt repotage aldrig kommer bli klart. Men jag får göra det bästa av situationen helt enkelt. Gårdagen spenderades hemma hos Elin i hallsberg med ett gäng tjejer. Nu sitter jag här på favorit platsen i soffan och planerar kvällen lite..kanske åker iväg med karin o Emelie. 
Måste även ta mig in till marieberg för att byta en bh.."råkade" köpa en push up. Nej men trodde faktiskt inte det skulle blå SÅN stor skillnad som det vart..hmh! Så den får jag allt byta. Får ta mig en sväng förbi där imorgon, hoppas jag hittar några snygga toppar med.
TILLFÄLLIG HEADER

'

DET ÄR FRÅGAN

Jaha jag ser att folk läser bloggen även fast jag inte uppdaterar..känns ju lite dumt av mig och inte skriva något!
Jag ska bättra mig, men har knappt tid. Skriver egentligen mest för min egen skull för att komma ihåg alla minne osv i framtiden. Om man kollar bak i arkivet så finns det en hel del man kan skratta åt.
Gårdagen spenderades iaf hemma hos ludde med en hel del bra folk och skratt.
Nu sitter jag framför datorn och har redan börjat planerat kvällens planer och försöker även planera lovet lite. Men har en hel del läxor att ta tag i så..
Ser att jag måste försöka göra om bloggen också, var ett tag sen''

BILDER NI MISSAT!
SÖNDAG

I fredags spenderade jag kvällen hos marcus med några och tog det mest lugnt. Nu sitter jag här 2dagar senare med plugg högen framför mig och känner mig allmänt stressad. Har massa den här sista veckan innan lovet, men bara och försöka kämpa på. Sitter med psykolgi boken framför mig och ett tal som jag ska hålla på tisdag. Och som den vanliga turen som jag brukar ha så drar jag "nitlotten" så jag kommer få börja hålla min redovisning. Känns som det bara är jag i hela klassen som inte har någon erfarenhet att hålla tal, brukar alltid börja stamma, men ska säkert gå bra. Hoppas bara att de inte bara jag som är nervös. Nu ska jag återgå till pluggandet och sen ta mig ett bad innan jag intar soffläge.


VÄRD DAG?

Började 07:50 med engelska och slutade 08:45, sen dess har jag haft hål timme till 14:00, känns ju värt att ha första och sista lektionen. Nästan så man vill åka hem och plugga redan nu. Måste börja plugga psykologi tills nästa vecka idag, tänkte även baka lite till våran "fika dag" imorgon.


MÅNDAG

Med alla läxor framför mig och ett förvirrande huvudet så kämpar jag vidare idrottsarbetet..
Ska även läsa 60sidor i en engelskabok tills på onsdag, ibland är livet bra. Känner att min rygg börjar bli värre nu, kanske bäst och börja träna lite smått så man slipper ryggsmärtan 24/7. Imorgon väntas en av dom värsta dagarna på veckan men bara och kämpa på..snart sportlov ju!


SÖNDAG

Nu sitter jag här med alla arbeten framför mig och börjar få lite ångest, har jag tagit mig vatten över huvudet? eller vad håller jag på med?.
Har otroligt mycket att plugga ikapp. Sitter och skriver på 1 av alla arbeten just nu och lyssnar på musik. Men fingarna börjar tappa känseln och allt snurrar i huvudet. Så jag tar en paus och går ner och packar för att sedan vidare bege mig till hällabrottet sen kumla. En fika med saknade människor känns som ett perfekt avslut på den här veckan. Men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna allt på knappt 3h.


RSS 2.0