TISDAG

Har spenderat hela förmidadgen i sängen med pojkvännen och kollat filmer och bara tagit det lugnt. Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig lite innan Sara kommer hit. På eftermiddagen ska vi in till Örebro med Linn för att fixa lite inför Halloween. Måste även börja fixa lite på min "outfit", man ser verkligen inte vad jag är så måste försöka komma på ett sätt att få den se bättre ut. Vad ska alla andra vara på halloween?
 

SÖNDAG

Idag vart det en lång sovmorgon eller slapp morgon i sängen. Sen vart det full fart med att fixa sig för att ta bussen in till stan. Var min "dopdag" idag eller hur man ska säga. Varje år på dagen då jag döptes så går jag och min faster ut och äter på restaurang. I år vart det al forno som ligger bredvid Shanghai. Mycket bra mat där. Efter lunchen fick jag övningsköra hem från Örebro, gick hyfsat bra med tanke på att det är "första" gången jag kör hennes bil.


HÖST/VINTER SNYGGA JACKOR

/Alla jackor hittar ni på nelly.com/

ÅNGEST

Har börjar fundera på att ändra halloween klädseln en hel del nu, hoppas jag bara kommer på något fort! Här är en sneak peak på det jag tänkt vara.


PYRESHOP

Natacha Pyre som är känd som bloggare och glamourmodell i Sverige har startat en sida som heter PYRESHOP där man kan handla otroligt snygga kläder och acceessoarer . Hittade massa snyggt som jag skulle vilja klicka hem faktiskt till rimliga priser. Har läst hennes blogg ett bra tag nu och är en av favorit bloggarna jag läser.
 
Länk till hennes blogg: http://peyreblogg.se/
Länk till PYRESHOP: http://www.peyreshop.se/
 

LÖRDAG - TJEJKVÄLL

Vaknade vid 07:15 idag för att skjutsa pojkvännen till bussen eftersom han ska sitta och skriva högskoleprovet idag. Kunde inte somna om så ställe mig och bakade lite till tjejkvällen senare ikväll. Strax tänkte skrubba ansiktet och börja fixa håret lite, tänkte försöka få till en frisyr till halloween. Ska fixa lite små saker vad jag ska ha på mig lite senare!


TISDAG

Sitter just nu i skolan och jobbar lite med samhällskunskapen. Har även planerat lite smått till min kommande "outfit" inför halloween, hoppas på en grym kväll. Vi har även planer på en aiya napa resa i sommar ett stort tjejgäng.
 
 

TORSDAG - PINSAMT

Efter 2 lektioner och en himla mycket åkande av både buss och tåg så är jag hemma. Efter skolan tog jag mig i kragen och åkte och lämnade in både CV och personligt brev till en restaurang för att söka jobb, nu är det bara att hoppas på det bästa. DOCK så gjorde jag bort mig ganska brutalt...
Fick för mig att det var en tjej som ägde restaurangen så gick in och frågade efter "henne" men det visade sig vara en kille, var ett "utländskt namn" så var lite svårt att skilja på om det var en tjej eller kille. Det pinsammaste var nog att ägarens fru satt bakom mig och var delägare i företaget, så känns lite som min chans rök där!
Men får hoppas på det bästa. Nu ska jag plugga spanska och packa lite inför morgondagen då vi ska till G-vik med klassen på idrotten!
 

HAVE 2 HAVE

Tycker det är sjukt snygg med Loafers, dock är årstiden kanske inte den bästa nu. Men ska verkligen inskaffa mig ett par med nitar när värmen kommer tillbaka.
 
Här hittar ni länkarna till dom här 4 snygga paren från have2have..
 
Svarta /
Vinröda /
Turkos /
Rosa /

ONSDAG

Har precis kollat klart senaste avsnittet från svenska hollywoodfruar, så nu väntar lite plugg.
Dagen i dag har vart ganska ovärt då jag började 8 med företagsekonomi sen håltimme i 2.5h. Men bara att kämpa på!
 

HELGEN I 3 BILDER


MÅNDAG

Den nya veckan börjar med skolfoto, engelska tal och ta spruta. Helgen har vart både bra och dåligt, hade iallafall riktigt trevligt i lördag hemma hos Henke i Örebro!


LÖRDAG - ÖREBRO

Idag vaknade jag upp hos pojkvännen och nu bär det av till Örebro med brudarna. Fick bli en snabb sväng hem förut och byta om och sminka sig bara.
Måste bara tillägga att jag inte vart lurad av ebay, hade strulat med banken eller något sånt!
Så imorgon ska jag beställa om mina Saker från ebay och hoppas på att jag får dom innan halloween!
Ha en bra kväll, love '

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1286838/images/2012/pic_50798bb9e087c34d313a4bfb.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1286838/images/2012/pic_50798bb9e087c34d313a4bfb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1286838/images/2012/pic_50798bdf9606ee2c0a658217.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1286838/images/2012/pic_50798bdf9606ee2c0a658217.jpg" class="image">


FREDAG - VINTERN ÄR HÄR

Efter skolan igår tog jag en sväng på stan med mina tjejer sen hem för att packa lite innan bussen gick till Hallberg. Tog det lite lugnt och åt gott med pojkvännen eftersom vi hade 8 månader. Nu sitter jag på tåget mot skolan ich matte provet. Pluggat som en tok så hoppas på det bästa. Dock var sadeln frusen så fick stå hela vägen...


TORSDAG - NY VÄSKA & DATOR

Visar upp en av mina nya väskor samt min nya "skoldator". Bytte nämligen till plusgymnasiet för nån vecka sedan och där jobbar man bara med datorer. Super nöjd över mitt val att byta!
Känns dock lite ovärt med 2 datorer här hemma med tanke på att jag köpte min andra för ett halv år sen.
 

ONSDAG, DEL 2

Nu kommer lite bilder på hur mitt rum ser ut!
Ska ta och rensa garderoben och ordna det lite finare där när både lusten och orken kommer fram.
 

TORSDAG - BLACK

Nu är jag på väg till tåget, känns skönt med en morgonpromenad i 20min!
Försökte även vinna Justin bieber biljetter imorse, men gick åt helvete! 20 samtal för ingenting...bra.
Skönt med 2 lektioner idag, sen ska jag hem och leta halloween kläder eftersom det närmar sig.


SILVER & GULD

 
Under den senaste tiden har jag inskaffat mig två super läckra skärp, något man inte kan få för mycket av!
 
 

ONSDAG - IRRITERAD

Igår satt jag i 2h och klurade ut hur man ska beställa hem saker från ebay...
Men tillslut trodde jag att jag fixat allt så beställade hem min vara men sen fuckade hela internet upp så visste inte om beställning vart skickad eller inte. Arg som jag var så skickade jag både iväg mail till Ebay och säljaren jag köpt varan av. Ebay svarade idag med att dom inte fått en order registrerad av mig!
Varför har det då dragits 100kr från min mammas kort?
Pengarna måste ju ha skickats iväg till säljaren som inte svarar på mitt mail, hoppas han njuter av mina 100kr och gör något bra av dom!!!!
 
 

TISDAG - LEDIG

Visst är det segt att vara ledig mitt i veckan? Att vara ledig en fredag skulle vara så mycket bättre!
Nu sitter man bara här i sängen och försöker få tiden att gå. Strax ska jag packa lite sen iväg för att hämta små bröderna på dagis och beställa lite smått till halloween. Har ni tänkt ut något snyggt att vara på Halloween?
 
Tänkte visa 3 bilder om hur jag bor, kommer mer senare under veckan så hål utkik!
 
 
 
 

LEDIG

Igår hade vi 1 lektion och både idag ich imorgon är vi lediga, skön vecka känner jag. Just nu ligger jag och slappar i sängen. Ska iväg en sväng till mamma sen och fixa lite inför halloween. Imorgon väntar en "plugg dag".


MYCKET PÅ G

Har haft fullt upp i helgen då jag vart på Ullared, firar mamma osv..
Så kommer försöka lägga upp Mona lilla "bloppis" så fort som möjligt samt lite bilder från ullareds shoppingen. Nu ska jag hoppa in i duschen och kolla lite halloween kläder!


SNART MINI BLOBBIS!

Har lite kläder som är oanvända eller använda 1-2 gånger som jag tänkte sälja bort. Ska ta kort och fixa det under helgen så håll koll!

RSS 2.0