TISDAG

Lyckan i LA, vad ska man säga? Något jag måste uppleva känner jag.
Måste be sara och skriva till det på våran "to do" lista. Har suttit med engelska glosorna större delen av kvällen och känner att engelskan inte direkt är på topp. Kanske därför min engelska lärare säger att jag "inte kan lika mycket som alla andra",lite små särbehandlad typ..
Har som sagt inte uppdaterat på ett tag så har hunnit med en hel del faktiskt. Igår var jag nere i söderhavet med sara,karin,albin,ludde, joten o några och grillade, dock blåste det en hel del så ett bad var ju självklart när man kom hem.


LÖRDAG, DAGEN ÄR HÄR

Har taggat i en hel vecka nu på att fira linn, hade massa planerat och så..sen för några dagar sen så blir man sjuk. Man jag är på bättringsvägar. Febern är borta, dock förkyld fortfarande. Men jag dricker te förfullt och försöker vila så mycket som möjligt inför kvällen. Om 3-4h ska jag iväg och har inte ens börjat fixa mig än, ovanligt för att vara mig. Måste börja planera vad jag ska ha på mig ikv, problem problem problem!..


FREDAG

Eftersom dom flesta klagar på dålig uppdatering så tänkte jag försöka ändra på den saken!
Och eftersom jag är sjuk så får det bli ett mobil inlägg. Igår hade jag uppåt 40graders feber och mådde skit, kände verkligen Att jag ville dö ett tag där, låg och skakade i soffan och åt knappt något på hela dagen. Men idag mår jag bättre knappt någon feber och kan röra mig, ligger och väntar på soppa och sen tänkte jag ta mig ett långt bad!
Har heller inte sovit något inatt, vaknade vid halv 5 och var tvungen att ringa 112, första gången och aldrig mer att jag ringer dit om man säger så! Nu undrar säkert dom flesta varför jag ringde dig?
Jo min bror har diabetes och haft det sen han var 7 har jag för mig. Vaknade inatt av att det lät konstigt sen hör jag mamma skrika och började få panik. Då hade han fått ett anfall, något man får om man har lågt blodsocker, man tuggar fradga och blod kan även komma ur munnen. Han har fått det förut men då var det allvarligare.
Tog ambulansen 20 min att komma, lite lång tid enligt mig eftersom vi inte fick liv i honom!
Men nu är maten klar så ska röra mig neråt"


RSS 2.0