K.Ä.R.L.E.K

Världens bästa band är nog the script, älskar deras låtar och deras texter påminner om mig själv.
Ska snart börja ta mig ner mot sängen, men först ska jag kolla stylisterna på kanal5. Någon som mer brukar kolla på det?
Idag fick vi btw våra inloggningar till gymnasievalen, och jag har ingen aning om vad jag vill bli. Funderar på typ...hm...personlig tränare, polis, något med mat, reseledare, jobba med barn, stylist osv..kan fortsätta hela natten. Får PANIK!



HELT SLUT I KROPPEN

För varje dag som går så blir jag tröttare och tröttare. Somnade i soffan vid 5 och vaknade vid 7 av att jag var helt kallsvettig och ont i huvudet. Kommer knappt ihåg att jag duschade förut heller.
Nu sitter jag med spanska läxan som jag ligger lite efter med och pluggar. Ska väl ta och lägga mig tidigt idag också.

HAR INGA NYA BILDER PÅ DEN HÄR DATORN OCH DET GÅR INTE ATT FÖRA ÖVER BILDER HELLER!


SÖNDAG 22:12

Sitter och kollar Wallander med familjen. Efter hockeyn förut så gick jag ochs sara hem till moa. Blir nog en tidig kväll för mig idag. Imorgon är det vollyboll 9an, men ska till tandläkaren så kommer nog missa en del. Men nu är reklamen slut så måste skyna mig till soffan så jag inte missar!


MOT KUMLA

åker vidare mot kumla för att besöka maxi och inhandla mig en stor godispåse sen vidare för att frysa sönder. Tänkte faktiskt åka ner till ishallen och kolla hockey. Pontus och filip följer nog med mig och sara, tror jag iallafall. Men nu måste jag ta mig ett glas cola innan vi åker.

skulle ta ett kort men råkade nysa..duktigt



FIX

nu ska jag göra mig i ordning för dagen. Sara kommer hit snart sen vidare mot kumla. Skriver mer sen måste hinna sätta på mig lite kläder innan hon kommer!


EVERYBODY'S CHANGING

Gårdagen vart helt lyckad. Nu sitter jag hemma i sängen och har precis vaknat. Är trött som jag vet inte vad, ska snart upp och ät lite frukost. Funderar på toast idag faktiskt. Sen ska jag fixa mig lite och vidare mot kumla. Måste ta mig iväg och sola någon dag, känner mig blek som jag vet inte vad!


you put the happy In my ness

Gårdagen spenderades i hallsberg med lite folk. Satt hemma hos filip och kollade handboll, spelade lite fifa(tror jag vet var) mot hans bröder med. Men jag och pontus förlorade tack vare mig. Gick ut lite senare och träffade lite folk. En helt okej kväll faktiskt. Inatt kom adde till moa och var där ett tag, satt och pratade osv. Men var ganska trött så var inte så jätte social. Gick upp jätte tidigt imorse, har aldrig sovit så hima bra sen måste man gå upp och göra frukost, hur tror ni det känns?. Nu är jag iallafall hemma från Moa och har duschat osv. Ska väl låta håret torka och sminka mig om ett tag.

you are my angel

VAD VILL NI SE MER AV I BLOGGEN?
ingen verkar vilja svara på den frågan faktiskt så känns lite meningslöst att fortsätta blogga när jag inte vet vad jag ska skriva om osv?. Men ah!
Ska ta och funderar nu i ett par dagar ifall jag lägger ner bloggen eller inte.(sagt så ett tag nu jag vet)
 så det kommer lite inlägg då och då antar jag. Har annat och tänka på just nu + lösa massa skit!


you never know

Klockan börjar närma sig halv 11 nu på kvällen och jag är inte trött. Imorgon ser det ut som om det blir skolan. Kan fortfarande knappt prata men det löser sig hoppas vi. Fast har sovmorgon imorgon så det blir nog bra ändå. Hinner vakna till ordentlig och fixa mig lite.

 HATAR SJÄLVLOCKIGT, GE MIG PLATT!  

BLÖTT                                                                                   TORRT


VAR TVUNGEN!

hittade en video på en gammal klasskompis och hennes storebror. Otroligt fin låt!
om du ser det här ida så måste vi träffas snart!♥


GODMORGON

jag är vaken och hemma från skolan ännu en dag. Min hals mår inge bra och inte min näsa heller. Men jag krigar på att för att bli frisk. Hoppas på att få åka till skolan imorgon. Nu sitter jag här och funderar lite, är helt inne i min egna lilla värld.

syskonkärlek


you can't force love, it's there or it isn't


jag är helt död i kroppen så nu lägger jag mig ner i sängen och kollar film.  natti~


D.R.E.A.M


väntar på att maten ska bli klar. Är jätte hungrig. Ikväll bosätter jag mig framför tv som alla andra kvällar.
Vill ha sommar nu. Sola, bada, resa, träffa människor, grilla, tälta osv!


BLACK BY BIKBOK


NU SKA DET GÖRAS SEMLOR

snart kommer moa hit och fikar med mig så tänkte göra lite semlor.


TRÄNING / DUSCH

Eftersom jag är så jävla lat nu för tiden och speciellt nu när jag är sjuk(inte så kontsigt men ändå).
Så nu tänkte jag ta mig tid och köra tränings programmet jag gjorde för ett antal veckor sen. Måste ju börja träna som en tok nu innan jag åker till *******. Vissa kanske redan vet vart jag ska åka, men för er som inte vet!?
Ni lär får veta det inom kort när allt är bokat osv. Sitter och funderar på en sak...hm..


GODMORGON

Har knappt sovit något inatt. Vaknade flera gånger av att jag hostat som en idiot. Så blir hemme idag igen. Väntar på att en film ska laddas hem. Så måste gå och göra lite frukost nu.


24 JANUARI

Filmen är slut och nu sittet jag här och lyssnar på en gammal låt som väcker minnen. Även fast jag är sjuk så ska jag försöka träna lite. Sitter varje dag och vill verkligen iväg och träna men det blir aldrig av. Nu är jag sjuk så det lär inte bli av på ett det nu heller. Men får försöka ta mig iväg så fort jag är frisk och köpa gymkortet. Nu ska jag gå ner och hänga lite tvätt och sen ladda upp för top model ikväll. Hah, jag har svårt och sitta still när jag är sjuk.



MINA FAVORITER


Nu är det mesta av designen klar. Orkar inte göra mer nu för sitter och hostar som en idiot. Ska nog ta och leta fram lite medicin. Om ett tag sätter jag på en film och lägger mig ner och vilar i soffan.


FIXAR NY DESIGN

gör en ny header och fixar lite på bakgrunden ifall det ändras saker lite då och då..


KOMMENTERA


bilden är tagen av mig:

HAHA, LÄGG MÄRKE TILL STAVFELET!

NÅGRA BILDER FRÅN BION!


SJUK

åkte till skolan förut ett tag, men orkade verkligen inte vara där. Min hals gör ont som jag vet inte vad och är helt död i kroppen. Så nu sitter jag i soffan och väntar på att en film ska laddas hem.


bild från när moa och jag badade för någon vecka sen


FILM

Vill bara börja med att säga att den här helgen hart vart toppen, så tack filip och pontus♥
Väntar på att moa ska duscha klart sen ska vi lägga oss ner och kolla film. Blir nog shes all that. Ska nog sova direkt efter det, om inte moa redan somnat. Så nu avslutar jag den här helgen hos bästavän!
old

MOT KUMLA

nu tar jag bussen till moa och sen sover jag där. Så nu ska jag väl packa lite så jag inte missar bussen som går om en timme. Imorgon är det skolan, igen..Orkar inte med skolan längre. Vi har inte så mycket men ändå.


I MAJ ÅKER VI, RIGHT?



har precis gjort iordning min mat för kvällen/dagen. Familjen ska äta biffar, så jag passade på att göra mina egna biffar fast med kyckling. Så nu ska jag läsa massor med bloggar och dunka musik.


BY GINA TRICOT'


GÅRDAGEN/IDAG

Kom hem till pontus vid 5-6 tiden och spelade lite och pratade osv. Sen åkte jag, pontus och filip och kollade på the tourist inne i örebro. Den va jätte bra hela filmen, men den slutade så jävla dåligt. Vart lite besviken faktiskt. Sen satt vi i örebro ett tag och pratade om allt möjligt och köpte lite mat. Kom hem till pontus igen senare på kvällen då pontus satte sig direkt och lirade cs.(social som vanligt) , jag och filip somnade nästan i sängen medans vi kollade på världens sämsta film. Som tur påminnde pontus mig så att jag inte missade bussen. Somnade nästan direkt när jag kom hem.  TACK FÖR KVÄLLEN!♥

Vaknade 2 idag så har inte gjort så mycket. Hamnade framför tv ett tag och åt frukost förut. Så nu sitter jag här vid datorn och gör ingenting.


har inga bilder på den här datorn så nya bilder kommer in ikväll!


BIO IKVÄLL

har precis gjort mig klar för kvällen. Sitter hemma hos pontus med han och filip nu och spelar lite GH. Vi har bokat biljetter till the tourist, så det är örebro som gäller ikväll. Så ska väl ta och åka om ett tag.


SNART KLAR

nu har jag sminkat mig, ätit, tränat lite. Så nu ska jag platta håret sen hämta lite kläder.
Sen åker jag ut på äventyr en sån här underbar lördag. Lägger ut lite bilder sen innan jag åker.


MAT

nu ska jag gå och göra mat. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Åker kanske till kumla o träffar moa o några. Men dom är inte hemma på några timmar så funderar på att träna lite nu och sen sminka mig.


SUMMER BY HM'


VAKEN

gårdagen vart hetl okej iallafall. Slutade med att vi satt några stycken och spelade spel och skrattade en hel del. Tog bussen hem sen på kvällen, gick tyvärr av en hållplats tidigare så fick gå 1km extra, typiskt mig.
Somnade på soffan igår med så vaknade med att jag hade ont i hela kroppen. Känns som om alla åkt till Romme idag och lämnat mig kvar. Men det ska jag väl ändra på, ska hitta något kul och göra jag med.

KANSKE I MAJ!

I HALLSBERG

nu sitter jag hos filip med pontus. Dom är helt inne i någon NHL match så dom är tyvärr inte så socaila. Själv sitter här och har det lugnt. Ska väl försöka spela en match mot någon sen, men jag suger så kommer antagligen förlora. Vet inte vad vi ska göra senare, det är Hallsberg vi snackar om så det finns ju inte så mycket att göra. haha, men det löser sig.
filip bjuder tror jag..

i skolan

Nu ska vi ha kemi, ska skriva klart ett arbete nu. Måste fixa powerplay nu eller hur det stavas, min engelska är inte på topp. Efter skolan så ska jag iväg till Hallsberg vad jag vet. Så det blir bar hem och fixa sig lite snabbt så. Jag hinner med bussen. Slutar 20 i 4 idag så skriver mer senare eller när jag kommer hem.

HISS/DISS?




SOM NI SER HAR JAG EN NY KATEGORI PÅ BLOGGEN "MOAS HÖRNA" SÅ GÅR DET NÄR MAN GLÖMMER ATT LOGGA UT FRÅN SIN INLOGGNING HEMMA HOS NÅGON ANNAT, SÅ DET KOMMER DYKA UPP LITE INLÄGG DÅ OCH DÅ!


DÄR SATT DEN!

O hon gjorde det igen! Tro det eller ej , men som en erfaren hackers till Michaelas blogg så är jag inne igen o trixar o fixar om i hennes blogg. Och nu äntligen är min alldeles egna hörna här på bloggen fixad!
Dax att damma av arkivet!

SMILE

nu sitter jag här med världens största leende på läpparna!
det här gjorde min dag säger jag bara, så imorgon så ska jag kolla upp lite saker.

kan tyvärr inte skriva vad jag ska göra osv. Finns några som inte får veta ännu, måste bestämma lite saker innan osv, men håller tummarna nu!



vadå smal? ge mig tillbaka kroppen man hade i 6an!


rush - ferras

nu åker jag hem mot sannahed igen. Ska ta och äta lite kvällsmat och sen ta bort sminket. Tänkte slå mig ner framför tv ikväll. Imorgon är det sista dagen på skolan och jag slutar halv 4? hm, härligt. Måste ta tag i lite saker ikväll/imorgon. Morgondagen är planerad också! Så det blir jätte bra. Har ingen dator hemma så försöker skriva av mig lite. Jag som ville ligga i sängen ikväll och kolla film, men det går ju inte längre. Ska försöka fixa jonte o gabbes "moppe blogg" ,eller vad dom nu ska kalla den, någon dag också. Återkommer imorgon när jag är i skolan!
take my lips and make it yours;

WHERE I WANT TO BE

´nu måste jag skynda mig o byta om lite fort så jag inte missar bussen.

HEADERN ÄR BARA FÖR TILLFÄLLET TILLS JAG ORKAR FOTA OSV!


NOTHING

vet du ens hur jag mår? nej det gör du verkligen inte..försök och tänka om för en gångs skull


Har ingen dator i helgen så ska försöka låna filips lite då o då och andras med. Men uppdaterar så fort jag kan. Idag har jag inga läxor känns otroligt bra. Så ska väl in mot kumla om ett tag och sen vet jag inte vad jag ska göra. Har bara lust o gå och lägga mig och dö. Sitter och väntar på att få ett svar om jag ska iväg på lördag eller inte. Men får det om ett litet tag hoppas jag.


MOT SKOLAN

nu ska jag ta mig något lite fort och äta sen vidare till skolan. Måste sätta mig ner och plugga lite fysik sen okcså. Men just nu sitter jag och lyssnar på världens bästa låt som filip skickade, tack filip!!!!!!
Sen har jag börjat planera helgen lite, får väl se om det blir som planerat.


DREAM

alla drömmer säkert om efter att ha den "perfekta" kroppen?
Det gör iallafall jag, så får ligga i med träningen nu & äta rätt!


GNATT


ONT I KROPPEN

nu har jag tränat och det var så jävla kul. Eller ja, jag förstörde alla mål chanser för mitt lag tyvärr men jag gillar att missa målet. Nu ska jag sätta mig ner med mitt fysik papper och plugga lite. Känns som om jag bara skriver om att jag pluggar hela tiden..
Imorgon så blir det en lugn dag, funderar på att åka och gymma. Men ah, får se.



för 1månad sen så var det RÖTT


SVAR

Fick en fråga om vart jag köpt borsten, den är från kicks!
rekommenderar den verkligen, helt kär!


SNART TRÄNING

har "pluggat" lite med moa nu. Eller vi har suttit och pratat en hel del faktiskt. Nu ska vi nog göra lite semlor och sen fika. Vid 6 åker jag ivög för att träna fotboll för första gången iår. Äntligen!


MEMORIES


ONSDAG

har precis kommit hem från skolan. Nu sitter jag här med moa och ska precis hämta något och äta sen plugga lite fysik. Ikväll är det träning, äntligen. Vi har knappt några läxor heller, fast det kommer väl ändras på nästa vecka. Men nu ska jag hämta lite mat innnan jag svälter ihjäl.


jatack!

GODNATT

nu lägger jag mig i sängen och kollar klart filmen jag påbörjade igår.


NU

bloggen gick åt helvete, gjorde om det ett antal gånger men sparade det inte så ah. Men får se om jag fixar det någon annan dag.

nu blir det semla. Tycker den ser ut som en hamburgare eller något?


ÄNTLIGEN KLAR

arbetet är klart så nu ska jag försöka göra en ny header och sen bara slappa. Nu för tiden orkar man inte göra sig inte iordning längre, iallafall inte jag! Man drar på sig ett par mjukisbxor och sätter upp håret i en bulle sen åker till skolan. Förut kommer jag ihåg att jag stog minst 1h framför spegeln innan skolan började. Man skulle smink sig, fixa håret, fixa kläder osv. Och saknar mitt "lockiga" hår som jag hade i sommras också, hmh. Mycket förändras.


sommar bild


HOME

nu sitter jag hemma med och ska precis göra klart det j*vla so arbetet. Måste få i mig något och äta också. Imorgon är det skola..som vanligt. Har direkt inga planer för veckan. Eller ska försöka ta mig iväg och sola något dag. Men nu väntar so arbetet!


GÖR VI OM DET? SJÄLVKLART!


hos moa

sitter hemma hos moa med henne och pontus. Har precis målat hans naglar lite och minga egna såklart. Ska väl hem om ett tag och göra klart so arbetet sen plugga lite fysik, eller just...den glömde jag i skolan, duktigt michaela!!!!
bild sen nyår

VAKEN

nu är jag klar och allt för skolan. Brukar få stressa för jag alltid ska sova så länge men inte idag. Så nu sitter jag här med mina älskade mjukiskläder och ska snart iväg till bussen. Ska äntligen fylla på mitt förbannade busskort, tar ju så lång tid när jag ska betala annars. Idag är det en låååång dag så det är bara och piggna till lite nu.


freepeople



freepeople.com

- everyone has a story to tell..


lägger ner mitt so arbete nu och tar med mig datorn ner på rummet och slår på en film, imorgon väntar ännu en dag i skolan. Efter skolan åker jag nog iväg och träna med sandra. Känns som om jag ska träna ganska mycket i veckan, men det är alltid bra. På onsdag börjar jag träna fotboll igen, great!


HANDBOLL/PLUGG

nu ska jag ta och försöka göra så mycket som möjligt på so arbetet. Ska kolla lite handboll samtidigt med filip också. Imorgon åker jag nog iväg och gymmar med sandra.


fick bli en bild på helmer!


NEW


FOOD

nu sitter jag hemma hos sandra med henne och sara och väntar på mat. Gjorde om sandras blogg förut, hon fick bestämma allting och jag fick göra jobbet. Hmh, och inget får man för det heller. Borde börja ta betalt alltså. Måste hem sen och skriva klart mitt so arbete som jag tyvärr inte är klar med!

TANDLÄKAREN NÄSTA


tandställning i 3år är inte okej!


natti

ger upp gitarren nu och slår på en film nu. Imorgon börjar skolan igen. Men ska iväg till tandläkaren så kommer vara borta i några timmar, haha det tar ju ett tag att fixa min lilla tufftuff.

hittade ingen bättre video, men låten är grymt bra!

wonderwall - oasis

...den låten sitter jag och försöker lära mig på gitarren just nu. Om jag ska vara ärlig så går det åt helvete faktiskt. Men ska ta med mig min ostämda gitarr ner på rummet nu och datorn såklart sen sitta och öva lite. Vill man bli bäst så måste man träna ellerhur? nejdå..haha

hos sandra för ett tag sen

my heart is somewhere else


NU


plugg

nu ska jag sätta mig ner med mitt so arbete som ska vara klart på fredag. Men ska försöka få klart det ikväll, men tror jag inte orkar det. Pappa ska väl börja med maten snart också.

NÅGON SOM VET VILKEN DAG TOP MODEL ÄR!?

här har ni en video från kläppen när jag försöker åka snowboard samtidigt
som jag ska filma sara, gick sådär

dålig uppdatering

men jag har ingen dator och sen har jag inte orkar. Har vart och kollar när pontus & filip spelat innebandy, sen gick jag hem till moa. Så nu ska jag väl snart hem o packa lite sen vidare till mamma.
hahah, världens bästa moa!

VÄRLDENS BÄSTA

nu sitter jag hos världensbästa människor och tar det lugnt. Spelar lite cs o snackar osv.

maxi

nu går jag mot maxi för att köpa godis osv sen vidare!

let the games begin


hockey

nu går jag och sandra ner mot ishallen för att kolla hockey med mathias. Orkar inte skriva så mycket, men skriver lite då och då. men ah, tråkig blogg just nu så läs om ni har lust osv..
old

hos m

DÅLIG STAVNING I FÖRRA INLÄGGET MEN ANVÄNDE EN EXPERIA FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

nu sitter jag hos moa i allafall och gör ingenting. Ska ut och bada lite badtunna nu för det finns inte så mycket att göra sen är jag inge pepp på ngt heller. Kanske ska färga håret på pontus o filip sen, men vet inte ännu. Men nu åker bikinin på och sen ut i det kalla vädret!

i skolan

Orkade inte skriva något igår efter jag vart och gymmat. Gynnade med Sara,Micke,John och jens. Sen somnade jag i soffan så ja. Hade spanska provet förut, gick väl sådär. Nu ska jag sker ha bild, måste vara lite extra snäll så jag behåller mitt MVH , haha, nej då. Ikväll ska jag fira Liam sen vidare till Kumla. och Gabriel är bäst för jag får låna hans mobil. :)

plugg/gymmet


SVAR!

några har undrat vart alla bikinisar och byxdressen är ifrån som jag la ut för några inlägg sen.
Allting är från victoris secret!


NY FÄRG

färgade håret för några dagar sen. Här är resultatet. Ingen bra bild, men det funkar!
Är typ mörkbrunt med lite röda nyanser.


home

nu siter jag här med spanska boken och pluggar som jag vet inte vad. Hatar att plugga ämnen som inte är intressanta. Och spanska suger! men vad gör man inte gör att få ett betyg?!
Ska nog ta och fortsätta med spanskan nu och sen göra lite mag övningar. Har inte tränat ORDENTLIGT på över 7-8månader, det är sjukt. Känner verkligen av det nu, orkar ju ingenting. Men nästa vecka så börjar jag gymma så då är det 3-4 gånger i veckan som gäller. Kanske börjar idag, men får se.


i skolan

Har precis ätit mat skolan. Snart börjar första gemenskapen för i år. Vet inte vad vi ska göra men det visar sig.hoppas på att vi gör något o onyttigt. Sen när jag kommer hem så ska jag plugga spanska. Måste försöka få hem en film jag inte fick hem igår. Men nu orkar jag inte skriva mer, skriver när jag kommer hem. "

miley cyrus

Har ni missat att miley vart hög och la ut en video på det?
haha, isf ska ni kolla på den nu! vad ska man säga? hon vet ju iallafall hur man gör
bort sig totalt.

videon slutar vid 02:35 sen är det bara massa bilder

natti

nu lägger jag mig ner i sängen och kollar en film som moa rekomenderade förut. Imorgon har jag sovmorgon men får se hur jag gör med det. Skulle behöva plugga spanska. Måste försöka ta lite kort någon dag, ska göra om min header. Sen ska jag lägga ut mer bilder osv.


haha, fick verkligen till det med hans "blåa" ögon.

I know you´re somewhere out there. Somewhere far away..



SUMMER 2011



Open my eyes, it was only just a dream


old pic;

TILL SOMMAREN

Börjar gymma nästa vecka så då är det hårdträning för magen,armarna och rumpan. Börjar redan med kroppen inför sommaren 2011, haha. Måste ju vara tidig iår eftersom jag inte var för lat förra året.


haha, snyggt målat!


plugg..


att skriva en sammanfattning om första/andra och mellan världskrigen är inte det lättaste faktiskt. Har lyckas börja med första men har skrivit lite mer än ett halft a4, det är bara och jobba på!


DÖDA MIG

jag glömde spanskan i skolan, ibland är jag bara för duktig. Hahah, sen gjorde jag bort mig förut idag också. Men lite får man väl bjud på sig själv va? det va ju inget illa menat heller. Somnade i soffan förut så har inte hunnit gjort så mycket idag. Känner mig inte så bra så ska väl börja skriva lite so arbete sen sova.


.


DARK

hårfärgen är urtvättad och nu börjar jag se hur det blev. Vet inte vad jag ska säga direkt...
det är ungefär SVART och jag skojar inte. hahah. Men det blir as bra hoppas vi! Bättre än det ljusröda.
Så nu ska jag fixa lite med bloggen och sen kolla klart en film. Lägger upp en bild imorgon bitti om jag hinner innan skolan börjar.


så jävla söta!

NÅGON SOM VILL FÄRGA?

skulle behöva någon som kan färga mitt hår nutack'!

FÄRGA HÅRET

Funderar starkt på att åka till maxi och färga håret nu. Sitter hemma hos moa och kollar lite mtv osv. Hon pluggar och jag är redan klar med matten, och sen har jag bara son kvar, men den måste jag göra hemma. Men funderar iallfall på att färga tillbaka till brunt igen, är trött på mitt röda. Det går ju inte och ha alla kläder eller något. Men moa är inte så pepp på att hjälpa mig o färga för tydligen så klagar jag bara och på att det blir dåligt osv. Men ska övertala henne lite nu så ikväll kanske jag blir brunett igen!!

JATACK



TOP MODEL

nu ska jag ta mig en dusch och sen lägga mig ner och kolla på top model i sängen. Sen sova så jag orkar upp imorgon. Sen vill jag bara meddela att det här året kommer bli så jävla bra. Har redan 1utomlands resa planerat och flera andra resor i sommar. Kan det bli bättre?! i dont think so.

Nu sitter jag och ler för mig själv här hemma i sannahed i min källare,vill ni veta varför? hahah, nej det förblir min egna lilla hemlighet♥


KLÄPPEN


VÄRLDENS BÄSTA FILIP

filip ville att jag skulle lägga ut en bild på honom!
Så jag håller det jag lovade och lägger ut två bilder på världens bästa filip.


HEADER

vart headern bra lr dålig? hmh...kommentera tack!


slut

kom hem från skolan för ett gimla bra tag sen, men har inte orkat tagit mig till datorn. Ligger just nu i soffan och mår sådär. Ska väl ta tag i alla läxor snart om jag orkar. hmh...men nu ska jag fixa lite på bloggen osv!


LOVE


tråååkig blogg

funderar på att ta bort den helt och hållet nu alltså, min design suger den är fan jätte tråkig. Får göra om den eller något eller så tar jag bort bloggen...

hmh..

har verkligen inte orkar bloggat något idag. Kom hem runt 4 sen direkt vidare hem till moa. Så nu ska jag och amanda planera min header lite innan sängen väntar. Återkommer imorgon!


tror jag ville se ut som kissie i håret i sommras om jag ska vara ärlig!

jag finner inga ord..

nu har vi legat och garvat i ungefär 30minuter, haha. Nu ska vi samla tankarna lite och sen kolla film. Måste nog packa lite tills imorgon.  + att vi har fetaste träningsvärken någonsin. Tog sara 20minuter att gå upp för trappan, och jag kan knappt röra mig. hmhm...
sara just nu!

kläppen


ONT

min kropp gör en aning ont nu faktiskt. Har åkt hela dagen med sara o adolf. Gjorde snyggaste vurpan idag säger jag bara, mitt ansikte gör lite ont nu faktiskt. Körde i skogen med, men gick inte så bra. Fick sitta och vänta på sara som var "försvunnen" satt o skrek ett himla bra tag på henne innan hon kommer med brädan i handen ner för skogen. Men har haft en as bra dag med mycket skratt i alla fall. Laddar upp lite bilder senare nu vänta MAT!
GE MIG BRUNT HÅR!

nu kör vi


-14°

nu sitter jag och väntar på att sara ska gå upp ur sängen, jag är redan klar för dagen. Senare på dagen kommer nog adolf hit så vi ska åka lite med honom. Men nu ska jag ner och äta frukost och sen fixa det sista.
mhaha, kollla snön!? ÄLSKART

gymmet nästa

den här helgen har vart en "tjockis" helg. Har ätit godis varje dag, eller har fan ätit godis sen nyår. Inte bra det här alltså, så på måndag är det jag som fixar gym kort. Ska väl börja försöka gymma 3gånger i veckan i 1månad o se om man ser någon skillnad. Får väl hoppas på det. Det är ganska segt här uppe i dalarna, sara vägrar gå utanför dörren. hmh..

ps, SKA ALDRIG MER ÅKA BORT!

modekungen.se


Sara gästbloggar!

Hejhejhejhej, nu äre såhär att ja tog datorn ifrån michaela en stund medans hon väntar på att filip ska äta klart. EHEHE, passade på o facerape hennes blogg bara för ja vet att alla älskar morsan lixom? neh men, igentligen hade ja ingenting o säga menee, kanjue säga att mickaN' redan har kollat in alla killar på hela området o satt betyg på dom oxå. ahja, förövrigt så sover vi på ett loft o har tsm beslutat att de spökar här, hm.
börjar oxå sakna alla där hemma & mr X, miwhhiw♥ haha;)
imorrn har vi fixat hit Adolf oxå eftersom han e i stöten.
nu drog mickaN' ner o hämta julmust, mustigt EHEHeHehehEMÄHMhöh, oxå ganska intressant.
ja hatar förövrigt bloggar så nu ska ja lämna över datorn till michaela även fast den e min, hm




duschen

är helt död i kroppen efter idag. Kan knappt gå, ramlade NÅGRA gånger. Men jag lever fortfarande. Och det är förjävla kul, ville fan inte hem förut. Så imorgon är det bara på det igen. Sara är inne i duschen så snart ska jag väl ta mig en dusch. Har ingen aning om vad vi ska göra ikväll. Ut på en promenad senare och kolla film?
Måste lära mig gå av sittliften, hahaha, jag ramlar på allt folk hela tiden. FAIL. Så nu är min rumpa blå..
Ser ut som adolf kommer upp hit imorgon så han får väl lära mig lite.


nu kör vi


natti

ojoj, var ute och gick förut. Blev ju inte lite taggad på att åka. Nu slår vi på en tredje film och bara tar det lugnt, imorgon väntar en tuff dag i backen. Ska nog sova tidigt idag så jag orkar. Eller det kommer nog bli jag som får väcka sara för hon vill helst sova läääääänge.

bjuuuder

FRAMME

nu har vi kommit fram till kläppen och har börjar fixat lite i stugan. Ska väl snart ut och kolla oss runt lite. Men grannarna looking hot hot hot!! Självklart så sover jag och sara på "loftet" med varsin dubbelsäng. Bättre kan det nog inte bli. Imorgon väntar tidig morgon och snowboard så det bara sjunger om det. Men nu ska jag fortsätta packa upp och sen ut på en liten promenad.
osminkad o bulle!
min underbara sovplats
Sara "somnade" när vi kom fram. Men ändå så har hon sovit HELA bilresan hit..

i bilen

nu har vi åkt 20mil, alltså så har vi 10mil kvar. Nu åkte vi precis förbi en bilolycka. Hahaha, söta. Sitter och lyssnar på spotify och ska väl snart se film. Sara har sovit halva vägen så har inte gjort så mycket. Läst tidningar och lyssnat musik. Internet dampar sönder så sitter som ett cp och skriver nu. Men skriver mer när vi är framme, lägger även ut bilder osv.

TEXT

kom hem från sara för ett tag sen. Nu sitter jag här med musik i hörlurarna. Ska snart ner till rummet och packa klart det sista. Men måste passa på och skriva nu medans filip kollar på tv. Imorgon åker vi som sagt. Runt 10-11 tiden så är vi på g. Känns skönt att få åka bort från kumla i några dagar och inte tänka på något. Behöver jag!
Tror att jag och sara kommer sitta mycket uppe i toppstugan och fika, haha vi är små tjockisar. Kommer lägga upp en del bilder imorgon och hela helgen faktiskt. Sara tar med sig systemkameran och jag har mobilen. Sen har vi med oss datorn så vi överlever. Kommer in webb bilder imorgon när vi är på g mot sälen.

haha, trysil för ett antal år sen!!


första gången på en bräda. Sa att jag aldrig mer skulle åka för hade så
jävla ont, men nu krigar jag mig upp på brädan igen!


.


hos s

hemma hos sara och pratar lite. Ska väl snart kolla filip och fredrik. Måste hem och packa det sista sen också, har en del kvar om man säger så. Imorgon bär det av mot kläppen, 5h i bil är ju nice.
old

hmh..

har inte orkar skrivit något idag, har vart upptagen. Igår var vi hos pontus ett tag men sen gick vi hem till adde för att pontus skulle träffa NÅGON i 2h, men hmh..ne så vart det ju inte. Så jag, filip,moa och adde satt och tjockade oss med godis och kollade tv. Juste svängde förbi henke ett tag innan det också. Sen blev det kvällsmacka hemma hos moa och kolla tv. Var helt död när vi låg och kollade tv, sliten tjej. Somnade runt 3-4 tiden. Och idag fick jag mit efter längtade sovmorgon. fast fick göra mat åt moa sen på dagen. Har jag latat mig hela dagen framför tv. Gick till maxi förut och köpte lite godis, tidningar osv till resan imorgon. Men nu hinner jag inte skriva mer ska packa det sista och sen äta med familjen. Åker till pappa ikväll också så får se om jag har tid/hinner skriva något. Lägger väl upp en bild på nya skidjackan om jag har tid osv.

sommarbild!

hos frödin

med...

tisdag

Har precis smörjt in ansiktet och nu ska jag bara sätta på mig ett par mjukis sen går jag över till sara. Ska väl bara ha en slapp dag och prata ut om allting. På torsdag åker vi och jag har inte ens börjat packa lr vart och köpt jacka eller vart hos henke än. Hmmh...måste fixa det där IMORGON. + att jag ska träffa moa imorgon också. Moa det ser ut som om du får hjälpa mig lite!


2010-del 2

grillade nere vid sjöarna





moa fyllde år!


egooo


KLÄPPEN!


kollade fotbolls match med sara


firade valborg med massor av underbara människor!

många dagar uppe vid blåvalen blev det också


träffade på nya vänner, frida vad en av dom. Saknar dig var ett tag sen nu♥

ännu mera egoo bilder




grillade ett antal gånger nere vid sjöarna med massa människor


började och avslutade mitt förhållande med..


åkte till spanien


slutade 8an


9orna som gick ut..



HARGE


sena sommarkvällar


sen vart det midsommar, har bara två bilder från den kvällen!


firade sandra som fyllde 15år!


många soliga dagar nere vid skogsbrottet



kommer mer bilder senare idag!

2010-del 1

liam fyllde 2år


haha, jag klippte lugg.


i början av året så hade jag mycket bulle, stora örhängen och hörlurar runt halsen. 




haha, marieberg med massa människor.


mycket fotboll blev det också. Första cuppen med laget "kumla/yxhult/sköllersta" så vann vi, kommer ihåg att vi hade så otroligt kul den cuppen!


gick hem med moa från praoen, käkade massor med bullar vi fått med oss.


ego bilder finns det gott om!!!


när jag och moa var i örebro en hel dag. Shoppa, gick på bio, åt ben and jerrys för första gången och massa.


skolan


åsa med laget!



gårdagen



rickard o filip fick för sig att kasta sara i en snödriva...


och dom lyckades...


.

never give up someone you can't go a day without thinking about

~taget av moa~

hockey

hos frödin och kollar hockey. Tror det står 2-2 ? orkar inte kolla, en aning tråkigt faktiskt. Ska väl snart gå ut och störa killarna lite. Lägger mig i sängen och sover lite innan hockeyn är slut. Hmh..
Sara sitter bredvid mig och dreglar på min axel, tror hon är lite beroende av att vara nära mig idag. Kärlek kärlek kärlek vad gör man inte för sin käraste? ..
too little too late - jojo

mat

nu står jag i köket och lagat mat åt familjen. Tyvärr blir det bara köttbullar och makaroner. Väntar på att sara ska komma hem så vi kan åka från lilla sannahed. Blir vidare mot kumlaby antar jag.

happy face? lr..

mot kumla

mjukiskläderna är på så nu åker jag in mot kumla och har en mysdag med emelie och sara. Måste till maxi och köpa massor av godis också. Får se om jag har tid att skriva senare. Nu kom pappa hem så ska jag börja packa ihop lite saker innan vi åker.


down

träffat sara,sandra o moa förut ett tag, satt och prata lite. Ssen åkte jag hem till sannahed och gick ut och gick med sara, behövdes! Satt hemma ett tag förut med sara och pratade och tjockade oss. Får nog ta och börja gymma snart iallafall. Kan ju inte bara sitta hemma och tjocka mig med massa godis och sen inte röra på mig, nejtack. Sitter och pratar med mina favorit killar på msn också, ni är för bra säger jag bara.


det tredje barnet längst fram är inte jag, jag har inte gula byxor på mig heller. Och hon som sitter bredvid mig är inte mari, jag lovar! och hon lilla saken som sitter längst ner till höger är inte sara. Och sen är det massor med mer namn jag inte orkar säga..


smile


promenad

Nu går jag ut och går med sara i sannahed. Om 3 dagar åker vi ska bli skönt och komma från kumla i några dagar.


DUSCH

skulle ladda upp massor med bilder från 2010 men det är något fel på datorn så det kommer senare idag eller imorgon. Nu ska jag börja fixa mig för dagen sen se vad som händer.

bjuder på en söt bild på mig & filip

godmorgon

nu är jag vaken. Min klocka ringde inte klockan 11, eller den kanske gjorde det men jag vaknade inte då. Men nu 'är jag uppe och ska gå upp till köket och äta lite frukost sen ta en dusch, så långt har jag planerat min dag.


ger upp

kommer aldrig lära mig det man ska kunna om systemkameran, meningslöst. Jag har min webb och den funkar perfekt tycker jag. Bilderna blir inte direkt "super bra" men dom funkar eller hur? haha.

mitt hår ser brunt ut, jippi, funderar starkt på att färga tillbaka!


ut på äventyr

nu ska jag börja läsa lite om nya systemkameran som vi i familjen har inskaffat oss. Återkommer senare när jag lärt mig lite om den osv. Några kort kommer nog också upp!


YOO

Tro det eller ej , men nu är jag här igen!
Michaela står o plattar håret o av en tillfällighet så såg jag att hon var inloggad så får passa på lite fort o skriva ett inlägg. Kände att det va ett tag sen och behöver uppdateras! Hur det är med mig ? Jotack , det är bara bra. Lite trött efter gårdagen , men det var ju o andra sidan nyår igår så det förklarar väl en hel del. Nu hade jag tänkt mig åka hemåt snart och jag får se om jag ska åka förbi Andreas och Mari och hjälpa dom med städningen lite , men återstår att se. 

myskväll

nu kommer moa hit sen blir det massor med filmer och chips. Kanske ut på en promenad i sannahed senare.


new


är kääääär i mina nya tofflor

home

har precis duschat osv. Nu sitter jag här och äter godis i mängder. Var ute och gick med moa förut för att se oss omkring i nya "området" där hon bor. Har ingen aning om vad som händer ikväll. Får väl se vad som planeras. Njuder på lite bilder från nyår!





SKOSKAV!


2 bilder som sara tog också!

NYÅR

Vaknade för ett tag sen av att radion var på, hm någon glömde stänga av den igår kväll. Nu har jag ätit lite godis och sitter och kollar igenom bilder från gårdagen. Nyår vart bra i alla fall!!
Träffade på många på torget också. Är fortfarande jätte trött och vill sova, men nej så blir det inte. Ska väl kanske ner till maxi för att köpa på mig en stor godis påse. Juste, gårdagen spenderades hemma hos adde med folk. Hann nästan inte till torget vid 12slaget (tack moa).
Ska väl ta och sätta på mig lite kläder och sen börja gå mot maxi..

RSS 2.0