trött tjej, godnatt.

nu har jag suttit och skrivit i MASSOR av folks loggar på facebook. Kul, hmh, njaa. Men ärligt så ville jag vara en i "gänget" eftersom alla börjar med det där. Nu har idol slutat och folk börjar sakta dra sig ifrån sina datorer.
LÄMNA MIG SJÄLV, JA MEN PRECIS! Tänkte göra som alla andra och dra mig mot sängen. Ska sova som en ängel inatt. Ehh..kanske bäst att inte skriva mer utan att bara gå och lätta mig. Känner mig allmänt glad nu faktiskt, men det är jag inte. Och ne..fan. Imorgon blir det att träffa lite folk och ha det bra. Kanske till och med ta en springtur? Tar cykel till skolan imorgon, låt fettet brinna!

Sov så gott alla och dröm om mig, peace!


tjejen är i toppform!

Va ute förut och sprang och körde styrka med moa i 1 och en halv timma. Och gud va bra jag mår efter det!
Joggade hem och hoppade in i duschen. Sen gjorde mamma gröt åt mig och jsg slog mig ner framför tvn och idol.
Nu sitter jag här med inte så mycket träningsvärk, så får köra mycket hårdare nästa gång. Lördag morgon är uppbokad till ännu ett träningspass. Jag ska köra stenhårt, dom där jävla jeansen ska på och så är det bara.
Nu har jag bokat upp nästan hela helgen. Shit, jag vill bara ha en slapp dag med massa filmer och NYTTIGA saker. Men så blev det inte, neh. Filmkväll med mig någon?  "nej" ,tänkte väl det.

MIN MAGE INOM KORT!


hemma och ska snart ut igen..

Har vart ute i kumla hela dagen med moa,sara & sandra. Skönt med lite friskluft. Det är inte ofta jag är ute en hel dag. Vi åt curry och kyckling mackor och satt och snackade om allt och ingenting hemma hos sandra ett tag också. Snart ska jag ut och springa med moa i hällabrottet. Fick tvinga med mig henne, men vafan. Jag fick med henne på mitt dödspass. Först blir det springa 5km sen styrka osv.
Blod, svett och tårar. Kvällen kan sluta hur som hellst!

nu ska jag allt få igång konditionen och styrkan.
Ska tamefan få på mig mina jeans från 6:an innan nyår!!!


 bilden är från 6:an

torsdag och 2 lektioner

Slutade redan vid halv 12 idag. Härligt, först va det fysik och sen film på so:n. Lugn dag men helt okej. Sitter hemma hos sandra med henne och sara. Moa kommer antagligen hit och ett tag också, ser ut som om vi ska besöka maxi. Imorgon är det fredag och har fortfarande inga planer för helgen, så det får vi allt ändra på.

vi bjuder, haha, så jävla bra är vi!

klockan är 08:36

nu sitter jag och väntar på att moa ska komma hit och äta frukost med mig. Men som vanligt så är hon lite seg av sig. Och vi börjar halv 10, men det är lugnt. Sitter och kollar på just shoot me. Men nu kommer hon så ska väl gå och äta frukost. Efter skolan kanske det blir att träffa tjejorna.

michaela taggar kungar av tylösand

just precis. Har väntat på det här programmet hela veckan, och nu börjar det snart. Har precis kollat klart berg flyttar in, för skön. Men nu råkade jag se att välkommen åter hade börjar, haha, shit. Börjar luta mot att vara hemma varje onsdag och kolla massa bra program och nästa tisdag börjar dsw också, JAAAAA!
Måste vi i mig lite och äta också, men är helt inne i datan och tvn. Har i alla fall sovmorgon imorgon så det är lugnt. Men kommer nog ändå inte sov ut så ja.


OCH JAG BARA ÄLSKAR IDOL!

har vart ute och promenerat lite med moa förut. Nu sitter jag och kollar idol med mamma och äter nybakat bröd. Så himla gott är det, mhm..
Längtar tills imorgon då jag ska få träffa sara, gaaash, 1 vecka är lång tid. Men nu börjar idol!

-sorry


HÄLLABROTTET, HERE I COME!

1 resväska, 2 fotbollsväskor, 2vanliga väskor, 2gulliga påsar.
Nu drar jag mig mot hällabrottet. Skriver senare när jag fåt tid över. Nu ska jag ta med colan och chipsen sen bära upp allt till bilen. Uggsen är framplockade också, idag va det förfan minus grader. Vinter närmar sig fort!
men det är mysigt med jul. Längtar till nyår när alla står på torget och ahh..shit. Känns som om det va nyår igår bara, vilka minnen man har från det.

JAG ORKAR INTE STÄDA!

min webb suger som ni kanske ser.


men nu måste jag ta tag i städandet om jag ska bli klar idag. Hinner nog inte skriva något sen för ska ut och gå med moa en liten stund. Kanske ner på favorit stället och sätta oss (pizzan) haha. Imorgon hoppas jag på en lugn dag i skolan, är helt död. Har inga planer för helgen heller för den delen..hmh..?

ÄNTLIGEN HEMMA EFTER 2H

Vi var på teater på skogstorp förut idag, den va inte direkt bra om man säger så. Köpte med mig lite chips och cola till imorgon då vi ska kolla film med klassen. Har namnsdag idag också, grattis till mig♥
Fick skjuts hem av min broder som tur va, efter att ha väntat på han i över 1h men men. Känner mig allmänt stressad idag, inte bra. Ska snart ner och packa till mamma. Fick ett sms av sara precis att hon är hemma i sverige, äntligen. Kanske hinner träffa henne lite innan jag ska till mamma, vem vet. Nu ska jag ta det lite lugnt och kolla family guy.


bild från i sommras


.


MITT HUVUD BARA SNURRAR!

fick typ lika mycket information idag som jag brukar få på en vecka, ne men. Shit, gud va alla snackade. Kommer inte ens ihåg hälften. Hur ska det sluta? Nej jag har mycket tid kvar på att fundera. Det vart såklart donkan efter mässan, hittade en ny glassmak också,GAAAHS. Så jävla god men kommer fan inte ihåg vad detn heter, tyvär.
Nu sitter jag och pratar skype med några människor. Förstår inte så mycket men ja, så är det att vara lite efterbliven.


FICK MASSA OLIKA PAPPER FRÅN OLIKA SKOLOR, GREAT!


ses vi örebro?

nu åker jag in mot örebro och mässan. Skriver senare ikväll.

gymnasium mässan snart

mer bilder från fridrottsdagen hittat ni hos mari. Här har ni länken.

Nu sitter jag och gör mig lite i ordning till mässan. Har precis duschat så måste väl fixa mig lite. Sen åker jag och pappa och hämtar moa och hennes mamma. Ska bli intressant och gå runt och kollar lite. Ska även träffa faster som är där nere och jobbar. Imorgon kommer min saknade sara hem, gud vad jag längtar♥
Måste plugga lite när jag kommer hem också, har spanska prov på fredag och jag har pluggat hm..inge så mycket. Måste hitta lite kläder som jag ska ha på mig också.


FRIDROTTSDAG MED SKOLAN!

nu har jag kommit hem efter en tuff dag i skolan. Sprungit runt och vart lite allmänt bra på olika bra osv.
Missade sista grenen (stafetten) för va tvungen att åka till tandläkaren och fixa lite små saker. Jag bara älskar att fixa min tandställning hit och dit. Nu ska jag ta en dusch och sen fixa mig lite. Ska in till örebro på gymnasium mässan och kollar runt lite med pappa, moa och moas mamma.

IFALL NI UNDRAR VARFÖR VI SER LITE MIFFADE UT NÅGRA AV OSS SÅ VA DET
FÖR ATT VI HADE MYCKET ROLIGARE ÄN ALLA ANDRA!







hej blåsor.

kom hem för ett tag sen efter en bra tag ute på inlines med emelie. Va skönt att bara vara ute och åka runt lite och prata. Måste ha sätt lite konsigt ut när vi åkte förbi varje hus typ 5gånger (eftersom det bara finns 3gator i sannahed). Fick inga brutna ben men fick blåsor. AJ säger jag bara!
Nu sitter jag och kolla svenska new york fruar, HERREGUD SÄGER JAG BARA, hur blåsta är dom inte!?
- ska du hämta din pradaväska? , är det normalt att säga så till sin hund? skulle inte tro det.
Men det är roligt att kolla på faktiskt. Måste få tag på mathias om morgondagen, men såklart så ska han inte svara på mina sms. Mhm, PROBLEM!
Men ska ta och börja fixa för morgondagen snart tror jag.

fyfan

saknar dig gubben♥


snart blir det inlines med emelie.

nu har jag gjort allt jag skulle ha gjort. Haha. Slutade skolan för nån timme sen. Åkte hem och började läsa lite om olika program. Nu måste jag ta fram inlines och sätta på mig lite varma kläder. Det blåser ute och jag ska åka inlines, det kan sluta hur som hellst, speciellt när man inte kan bromsa. Måste in och plugga lite senare också.
OCH LETA PÅ KLÄDER TILLS IMORGON..för då har vi fridrottsdag med skolan. Avslöjar ingenting nu!

någon mer som längtar efter vintern?

MICHAELA SVARAR!

har du löshår eller är det ditt riktiga hår?
svar: Det är mitt riktigt. Hahah.

Du skriver i ett inlägg att det är problem problem vad är det på slutet du menar när du skiver Det
svar: Det är lite privat. Vill inte berätta allt som händer i mitt liv här i bloggen. Hoppas ni förstår det.

bästa modebloggen? :)
svar: De är nog andreas wijk. Läser hans blogg varje dag, bara älskar hans klädstil och ett plus i kanten är väl att han ser grymt bra ut. Sen läser jag shoppaholly's blogg varje dag också, den är också bra!

Är du singel?
svar: Ja jag är singel ;)

Vart bor du?
svar:Jag bor på två ställen kan man säga. Hällabrottet och sannahed. Två små samhällen utanför kumla.

Favoritfärg?
svar: Absoult svart och vit skulle jag säga. Går jämt i svarta och vita kläder.

Är du kräsen i matväg?
svar: hmh..ne jag brukar äta det mesta.

hur länge har du bloggat?
svar: Jag har bloggat sen juli 2009, så lite mer än 1år.

skulle du tänka dig bli modell?
för du är verkligen jättefiiin :DD <33
svar: Gud nej, jag har inte tänkt bli modell. Modeller äter ganska lite och det skulle jag aldrig klara, äter som en häst, haha, ne men jag äter normalt kan man säga. ;)

vilken är din favorit film och vilken favoritlåt har du ?! :D
svar: Favorit film har jag faktiskt inte. Kollar på det mesta kan man säga. Allt från romantik till action. Och favorit låt..hm..det är nog: charot - Gavin DeGraw & Stillaround - 3OH!3.


Skulle du börja spela fotboll igen om ett lag på ip skulle startas? :)
svar: Ja det skulle jag göra. Men grejen är den att min rygg är inte helt bra. Den gör fortfarande ont och har sig. Men att ta tillbaka gamla laget i yxhult vore som en dröm, saknar det verkligen.

Vilken linje/gymnasie vill du gå? :)
svar: Åh, inte den frågan. Haha. Ne men jag har ingen aning. Det finns så otroligt mycket att välja på. Har funderar lite på att gå handels- och administrationsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller restaurang och livsmedelsprogrammet. Men är väldigt osäker!


Godmorgon,

dö trött och vill bara gå tillbaka till sängen och sova. Antar att jag inte är själv om det. Pappa åkte precis så får väl ta cykeln i det här kalla vädret. Kommer frysa ihjäl. Fick bli mjukiskläder idag eftersom jag är så trött. Men nu måste jag upp och hämta mobilen och äta lite frukost. Ha en bra dag!

FRÅGESTUND LÄNGRE NER!

avslutar den här dagen med..

att kolla runt på lite hemsidor med kläder, skor, smycken osv. Gud va mycket snyggt det finns som man inte lägger märke till. Kanske ska börja beställa hem alla mina kläder från nätet istället för att gå ut och shoppa?
Imorgon börjar skolan igen. Läxor hit och läxor dit, ush. Min katt ligger redan och sover och själv kan man inte allst sova. Pigg som jag vet inte vad. Men ska försöka sova så jag orkar med morgondagen.
FRÅGESTUNDEN AVSLUTAS IMORGON!


Funderar på att ta och köpa mig ett par liknande örhängen.



problem problem...

ja. Alla har vi våra små och stora problem, right?
Och ibland kan man inte göra något åt det, fast man egentligen vill. Att få ändra på några små saker som skulle kunna förändra så mycket. Men gjort är gjort. Det bästa är nog att bara glömma "det".


NU sitter jag nere i mitt underbara lilla rum i källaren och försöker att komma på något att göra. Tänkte ladda ner ett träningsprogram men när man väl behöver tanka ner något så ska datan lagga sönder. Det är ju typiskt.
Får väl ta och träna lite själv, men då blir det gamla vanligt. Mage, armar osv. Sandra håller på med sitt "zumba" och det verkar..hm..bra. Kanske ska pröva det. Nu är det inte så här att jag vill gå ner i vikt och se ut som en modell. Utan jag vill träna för att må bra. Nog om det. Ska träna lite nu sen duscha och åter kolla film.

kan inte vara någe kul att läsa min blogg idag. Har faktiskt inte gjort något speciellt. Lägger ut lite bilder på minnen sen!


what about now?

Nu har jag kollat lite mindre än halva filmen, och ja det är bra. Tänkte gå upp och hämta lite glass och äta. Hahah, måste träna också. Känns som man bara äter och äter (tröstäter?). Får väl ta och mysa med mitt täcke och min underbara katt och kolla klart filmen. Är jätte sugen på chockladbollar och ett stort glas kall cola,
någon som kan fixa det åt mig?

-to late?



film och mat, 16:24

nu är so arbete klart efter mycket slit och fula ord. Men nu är det gjort och ska lämnas in imorgon.
Har laddat ner karate kid, har hört att den är bra så det är väl upp till bevis om man säger så.
Har ni sätt den?
Ska ta mig något och äta först också. Får bli något lätt för orkar inte stå och laga mat nu.
Tänkte bara ta det lugnt idag och vara hemma. Synd att sara inte är hemma skulle behöva en promenad och prata lite, saknar dig gumman♥
På tisdag ska jag in till örebro på den där gymnasiemässan, någon mer som ska dit?


SEG MORGON!

ja. ehm..
..Vaknade halv 1 hemma hos moa. Trött som jag vet inte vad och helt död. Nu sitter jag här hemma några timmar senare och är fortfarande trött. hm, inte bra. Måste göra klar so arbetet, eller det är redan klart men måste fixa lite små saker. Gårdagen vart lyckad tillslut. Träffade lite folk och satt hemma hos sandra och pratade. Fick tyvär inte visa mina skickligheter på pianot igår heller, tror dom tycker jag är dålig. 
Nu ska jag väl kolla klart life of ryan och fixa arbetet.


funderar på att börja ha lockigt igen? eller?

GAMMAL BIL

HEJ TJOCKIS!

idag har jag vart väldigt dålig på att blogga, men jag har mina skäl till det. Har vart på match hela dagen känns det som. Sen hem till moa och vidare ner till pizzan och tjocka oss. Nu ska vi fixa oss lite. Vet inte vad vi ska hitta på, kanske hem till sandra och kolla film?
HÖR AV ER!
Men nu är moa arg för jag sitter vid datan så ska hjälpa henne hitta lite kläder. Lägger ut lite bilder sen om jag orkar.
ahjuste, jag sover hos moa ikväll också.

oj, seg morgon.

Gick upp vid halv 8 imorse för att moa skulle åka till sin pappa. Mycket härligt, gick ner och somnade om sen vaknade jag vid 12. Mycket underbart med sovmorgon. Nu sitter jag här, nyduschad och mjukiskläderna på.
Ska snart fixa mig lite. Ska iväg med moa in till kumla och kolla match. Får faktiskt bli mjukiskläder då med, för orkar inte. Måste packa innan också, sover hos moa ikväll. Sandra kanske kommer ner till hällabrottet senare, det visar sig.


OCH MOA SOVER HÄR!

nu har vi kommit hem efter en helt okej kväll. Träffade adde,viktor,amanda & pontus ett tag och pratade lite. Sen åkte jag och moa till statiol med henke och köpte chockladbollar och cola. Och nu..ett tag senare så är vi hemma. Vi sitter reda i sängen för att kolla MASSOR av tjejfilmer.
så ha en godnatt och ha det så bra.


U T G Å N G!

nu sitter jag hemma med moa. Har precis vart ute och träffat emelie och emelie ett tag, alltid lika skönt att bara stå och prata lite. Nu ska vi fixa oss lite inför kvällen. Ser ut som om vi ska hem till sandra och kolla idol sen vidare vidare ut och träffa viktor, pontus och några. Eller har jag fel?
Kvällen ser väldigt oplaner ut men det löser sig. Ta det lugnt hemma hos sandra låter ganska bra det.
Men först ska vi äta tacopaj med min familj.


Så här ser min startskräm ut, ganska nöjd över den faktiskt.

plugg en fredag, härligt.

ja mitt so arbete är fortfarande inte klar. Och jag måste bli klar med det idag, för att pappa ska kunna skriva ut det. Men det fixar jag. Jag har bara lite kvar att skriva.
Ska nog bara vara hemma idag på dagen tror jag. Först nu skriva klart so arbete och sen träna lite, göra mig i ordning lite och kolla nån film? det låter bra.
Vad har ni för er idag?



Jag tror jag börjar bli sjuk eller något, för jag börjar tycka politik är intressant.


OKEJ, JAG FATTAR!

nu får jag fan nog. Är det nån som har problem med hur jag är eller vad är det du/ni stör dig på!?
Varför sitta och skriva massa "anonyma" brev till mig, våga stå för vem du/ni är. Okej, jag är inte finast på jorden men varför sitta och skriva att jag är ful, tjock, äcklig osv för det? vem tjänar på det? INGEN!
precis, nästa gång, våga stå för vem du/ni är!

och ja, jag får "anonyma" kommenterar på bloggen SOM JAG TAR BORT!


STILLAROUND - 3OH!3

Godmorgon. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar lite tv med bröderna mina. Vaknade hemma hos sandra vid HALV 9, hahah. Hon skulle på toa sen var det bara...ÄR DU VAKEN!? , jag vill ha frukost. Ska vi äta och kolla tv? man ba...mhm och ligger och halvsover. Fast det va nog bra att jag kom upp tidigt. Vi satt och kollade Jerry springer och åt mackor och drack te. Jätte mysigt faktist sen satt vi såklart och pratade. Har hunnit med att duscha hemma också. Så nu har jag hela dagen framför mig. Tänker inte sitta inne hela dagen, jag ska ut och hitta på något roligt.

GÅRDAGENS LUNCH MED SANDRA


FRUKOST MED SANDRA


hos saaaaaaaandra

nu har mer än halva dagen gått. Härligt eller?
Känns som om jag hunnit med ganska mycket faktist. Vart inne i kumla en sväng, ätit med sandra, vart ute på en promenad osv. Nu sitter jag hemma hos sandra och pratar lite. Ska väl snart fram till kumla igen. Funderar på att sova hos henne inatt. Kolla massa bra filmer och köpa lite chips? låter bra.
Men nu tänker jag köra lite magövningar sen vara lite social mot sandra.

KOM HEM!
saknar dig♥

nu drar jag ut och..

träffar en killkompis och pratar lite. Sitter och lyssnar massa låtar som väcker minnen. Känns som varje låt har sin egna lilla historia, det kanske den också har.
Jag tror nästan alla har någon låt som påminner om något speciellt, right?
Dagens klädsel blev inte så speciellt, tjocktröjan jag köpte igår och ett par svarta leggins. Älskar tjocktröjor.
Men nu måste jag åka, kumla/kumlaby nästa.



ny duschad och nu..

ska jag få på mig lite kläder och sminka mig. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska väl träffa en killkompis senare tror jag. Men nu har jag inga planer inför dagen.
Jaja, nu ska jag lyssna musik och göra mig iordning.


Godmorgon,

Vaknade för ett tag sen av att NÅGON väckte mig med ett sms. Hahah, jag ska döda dig!
Ne nu sitter jag i alla fall här och har precis fått upp videon på youtube, så nu får ni ännu ett litet klipp från turkiet.
Ska väl snart träna lite mer mage och sen hoppa in i duschen. Kanske iväg och träffa moa senare men får allt se hur det blir med det.

OBS. VIDEON ÄR BORTA!

00:27 och jag ska börja träna

känns ju inte helt normalt. Men de funkar faktist, har ingenting att göra och är inte trött. Så lite träning passar perfekt så jag blir trött och kan sova. Hade tänkt att gå ut och springa imorgon, men nu har jag börjar hosta som en tok igen så det blir inget med det. Först träna lite mage och armar sen kolla på en riktigt bra film, så får min kväll sluta. Gaaash, jag vill vara trött!
Det känns inte okej att sitta i en källare en onsdag kväll när vi har "lov" och göra absoult ingenting.
OCH VAD HÄNDER IMORGON DÅ!?

GODNATT ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!


MYS OCH FILM I MIN ENSAMHET

ja, så kan det vara. Har försökt att få över en till video från turkiet, men lyckades tyvär inte. Så videon kommer imorgon! Nu tänker jag starta "filmen" eller det är snarare ett program jag ska se och bara ta det lugnt. Skulle faktist ha tränat lite idag, men jah det orkade jag inte. Ush och fy, får göra lite övningar senare och ut och springa imorgon.


kungar av tylösand och mitt underbara täcke, here i come'


INKÖPT FRÅN MARIEBERG!

nu har jag vart hemme ett bra tag. Men har inte orkar suttit vid datan. Kollade idol förut med filip, satt och gjorde narr av nästan alla. Fick med mig lite saker hem från marieberg. Allt behövdes så det vart inga "onödiga" köp om man säger så. Ikväll ska jag bara vara hemma, sandra åkte till pojkvännen så jag vart lämnad. Men nu ska jag trösta mig med lite filmer och mysa med mitt täcke.


Underkläder från gina, alltid bra att ha


Ny parfym (liten) 250:-


Tjocktröja 299:-


OCH ett par svarta leggins, dock ingen bild.


marieberg nästa

Slutade skolan för ett tag sen. Nu sitter jag och lyssnar när sandra står och sjunger lite allsång. Vi ska snart till marieberg ett tag och kolla runt lite. Jag ska nog bara försöka hitta en tjocktröja och ett par jeans. Men jah.
Donkan kommer vi nog också besöka, ush, skulle inte behöva mer onyttigheter i mig. Efter mareiberg så vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi är lediga så någe kul måste vi väl göra. Hör av er?


herregud, GODNATT!

det bara värker av smärta. Mitt so arbete kan ta sig och jag är trött. Vill bara sova och dö. Men nu ska jag ta mig en underbart god kvällsmat och sen kolla knight and day. Bara ta det lugnt, det är jag faktist värd. Och får jag inte mer än VG på det här arbetet så vet jag inte vart jag tar vägen. Imorgon efter skolan ska jag in till örebro stan med sandra och kolla runt lite. Måste hitta en ny tjocktröja & ett par jeans.

finns på mobilen sötnosar.

bild från i sommras.

jag orkar inte..

nu har jag suttit i 2-3h med ett so arbete. Är inne på min tredje sida, BARA, ja jag vet. Men sitter och läser runt som en galning. Måste verkligen försöka få ett bra betyg. Mitt mål är att få VG eller över ,på det här uppgiften, och det ska jag lyckas med. Så nu ska jag skriva klart dom sista raderna och sen vila. Är helt trött i huvudet och hungrig. Idol har såklart vart på medans jag pluggat. Imorgon är det sista skoldagen innan "mini" lovet. Och helvete , kom på att jag har spanska imorgon också. Det blir inget vilandes för mig, måste ner och börja plugga spanska direkt efter det här.

IMORGON BEHÖVER JAG VILA


VIDEO FRÅN TURKIET!

här kommer en liten underbar video från turkiet. Min röst låter helt konstig för jag va förkyld.
Men det är ett minne. Har även några fler video's från turkiet, kommentera om ni vill se mer?

HAHAHA, DIGGAR MINA KOMMENTARER!



1 SKOLDAG KVAR!

har precis kommit hem från sandra. Åkte dit, åt henne ur huset, och åkte hem, typ. Hahah.
Satt och pratade om allt och ingenting. Nu sitter jag hemma i soffan och kolla Family guy med Filip och har allmänt tråkigt. Måste börja skriva på so arbetet nu känner jag. Ska ju vara klar om några dagar.
Så idag får bli en plugg dag, kanske en sista promenad med sara innan hon åker till turkiet imorgon.

TILL ALLA "ANONYMA" SOM KOMMENTERAR!
skriv gärna vem ni är!


ÄLSKAR DEN!

redan innan sommaren så hade jag hittat min balklänning till 9an, sjukt vah?
Och nu när jag kollade in på sidan klänningen finns(FANNS) på så insåg jag att den va borta.
Helvetes jag vet inte vad!!!!!
Och nu finns den bara i turkos och jag ville ha den i vit. Nu är jag sur över att den inte finns för jag hatar klänningar och jag menar det verkligen. Har jätte svårt för sånt där. Och nu när man väl har hittat en, ne då jävlar finns den inte. Fast kanske ska höra med han jag ska gå med innan jag beställer nån, upps. (tur att jag inte gjort det än)



VET NI NÅGONSTANS MAN HITTAR DEN HÄR FAST I VIT !?




live high - jason mraz

Godkväll kanske man ska säga. Nu har jag hunnit med en hel del sen sist jag skrev. Var bla ute och gick med sara förut. Såklart så ska det gå så himla bra för mig och "palla" äpplen. Först hoppar jag (når inte äpplet tråkigt nog) och sen när jag väl ska landa så ramlar jag fel med foten. Inte direkt det skönaste faktist. Sen när jag väl ser ett fint äpple i trädet så ska jag hoppa igen och ta ner det. Men då jävlar ska äpplet ramla rakt i huvudet på mig.
LYCKAD TJEJ!
Nog om äppel "historien". Har även suttit och kollat tv en stund, det är inte ofta jag gör det. Vet inte varför?
Sen har jag duschat och nu sitter jag här helt trött och slö. Vill hellst bara sova, men jag har ett so arbete att göra klar. Men "tyvär" så är allt sparat på min andra data så det blir inget jobbande ikväll. Imorgon ska jag jobba arlset av mig istället.


TAKE ME BACK!

utgång

nu ska jag äta lite sen ut och gå med sara i sannahed. Kanske göra sannahed ofarligt?

bye,


.

faith makes everybody scared..


MÅNDAG OCH 2 DAGAR KVAR

nu har jag precis ätit och fixat lite saker. Sara kom precis. Det står pluggning högst upp på listan, men vi får allt se hur det blir med det. Ikväll ska jag iallafall sitta och skriva mitt so arbete så jag blir klar med det snart. Egentligen skulle det vart klart på onsdag, men vi har ingen so då så det ska vara klart nästa måndag. Men känns bättre att göra klart det nu. Mitt lilla rum i källaren är kallt som vanligt så här sitter jag med täcke och hela skiten.


bild från turkiet;

SVAR TILL LINA!

men bodde inte hon moa i hällabrottet?

svar: jo det gör hon. Men sara är min granne i sannahed och moa min "granne" i hällabrottet.

GODNATT !

nu har jag laddat upp bilder hela kvällen från turkiet, men det finns fortfarande några kvar. Och dom kommer imorgon. Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon, mhm, härligt. Fast vi går bara 3dagar den här veckan. Men på onsdag åker sara till turkiet, fuck, kommer saknar henne enormt!


TURKIET 2010, DEL 2!



hahaha, fråga inte!



















MER BILDER KOMMER IMORGON!
fan vad jag saknar turkiet nu när jag ser alla bilder.
ett minne för livet♥


TURKIET 2010, DEL 1



RUMMET!







bleka ben, men hallå, det var första dagen!


MAT JAG ÅT UNDER VECKAN!


















SVAR TILL JULIA

är det sara eller moa som är din granne? :D

sv: Det är sara som är min granne. Men jag och moa bort inte långt ifrån varandra heller. Det är 3 hus bara ;)

SNOWBOARD!?

ja, hittade precis mina skidglasögon på rummet. Vart jätte sugen på att åka snowboard.
NU VILL JAG HA VINTER!
  fatta vad kul att göra om kläppen i år igen med massa roligt folk.
Fan nu vart jag jätte taggad på att åka snowboard, gasssh, fast problemet är att jag inte äger en snowboard (pinsamt). Lånade en förra året och gud va kul det var. Ska lägga skidorna åt sidan nu och satsa på snowboarden. NÅGON SOM SKA IVÄG I VINTER OCH ÅKA? jag är på!!!!!!
Nog om det,
har precis vart ute med moa och gått. Nu ska jag städa mitt rum och packa sen iväg till pappa.


söt osminkad tjej.
HAHAHAHA, kolla mina tummar. Den ena är jätte liten o den andra jätte stor.

KLAR, ELLER NÄSTAN

okej, där ljög jag riktigt ordentligt.
Jag har massor kvar att göra på mitt arbete. Men  har jag suttit i över 1h och skrivit ett halft a4. Men jag har faktist sökt information, gjort framsida, gjort innehållsförtecking och källförtecking också. Men nu orkar jag inte.
Har lyssnat på "depp" låtar hela tiden under jag pluggat så nu blev jag depp. Fast jag har 1 låt jag ALLTID blir glad av. Har ni någon låt ni brukar bli glad av?  isf vet ni nog. Ska ut och gå med moa om ett tag och ikväll ska jag ut och gå med sara. Shit, hur ska jag hinna ladda in turkiet bilderna? gaash, åker nog till pappa runt 5 tiden om jag ska hinna. Det löser sig alltid. Men bilderna kommer in idag för nu har ni fått vänta ett tag. Min mage börjar kurra, kanske ska ta mig ner till pizzan och köpa en pommestallrik? haha, ush och fy det är det sista jag skulle behöva äta. Måste verkligen ut och springa, fortsätter jag såhär kommer jag se ut som en köttbulle snart. Nu ska jag ta och träna magen lite och sen fixa ihop lite kläder och smsa moa.

VIKTOR
vi måste ut och springa snart, nu i veckan kanske?


..och tjejen ler.

SOCIALDEMOKRATERNA!

ja, det är det ända jag kan tänka på just nu. Socialdemokraterna hit, socialdemokraterna dit.
Herregud, sitter och skriver ett arbete om dom just nu. Har precis skrivit lite om deras s.k.a "bakgrund" och nu går jag över till andra saker. Kan faktist inte berätta allt jag skriver om för jag har klasskamrater som läser och vem vet, dom kanske kopierar mig? haha, inte för jag tror det, men vem vet.
Det är inte okej att sitta i köket och skriva arbeten, man bara går i kylskåpet och koillar efter go saker, känner ni igen er? Skulle inte förvåna mig om ni gjorde det. Det vart mycket politik i det här inlägget känner jag, men det är vad jag tänker på just nu. Vädret ser ut att bli dåligare nu faktist, inte bra, jag som ska ut och gå senare.
Vi håller tummarna på att det blir bättre. Nu ska jag väl hämta lite glass, usp.


BARA FÖR JAG HAR VÄRLDEN BÄSTA GRANNE♥

S Ö N D A G 11:18

Godmorgon alla människor. Åt precis frukost, fick bli toast och yoghurt. Idag vet jag faktist inte allst vad jag ska göra. Börja på mitt so arbete som ska vara inlämnat på onsdag vore bra. Eftersom jag INTE ska prata inför klassen så måste jag väl försöka skriva ett extra bra arbete. Frågan är bara vilket parti man ska skriva om?
Innan jag ska börja skriva så måste jag ta en dusch och sen hämta lite onyttigheter. Min cola är slut, men men.
Sen hade jag tänkt att ta en promenad i det underbara höst vädret. Inviga uggsen kanske?
Åker till pappa ikväll också, så måste städa mitt rum, gaash, hatar att städa. Men det måste väl göras. Bilderna från turkiet kommer komma ikväll!!!!



BILDEN ÄR TAGEN FÖR 1ÅR SEN, remember?


tonight

kvällen kanske blir ändå. Strax åker jag och moa in till kumla. Ska först träffa på frida, olivia och hanna tror jag. Sen iväg och äta med moa, sandra och sara på..hm..aramis? ne jag vet faktist inte. Pizza ska vi äta iallafall.
Sen vet jag inte vad vi ska göra, in på maxi en snabbis och köpa cola? träffa några människor? hem till sandra o se film? ja kvällen ser ljus ut. Hör ev er!


JUSTE!
har ett nytt halsband, (för er som kommer ihåg) så har jag haft ett annat förut
där det står "love" på, men det är borta. Så nu har jag ett nytt. 

tyvär dålig bild

RIGHT NOW!

nu sitter jag på toa golvet. Mhm, mysigt. Ne men har haft datan inne på badrummet så man kan lyssna lite musik medans man fixar sig lite. Måste upp och leta efter lite kläder snart också. Ska nämligen in till kumla och äta pizza med moa, kanske sara & sandra också. ska ni med?
Funderar på mina uggs ikv, men nae. Vill ha jeans idag, men nu är det såhär att jag inte har några jag kan ha. Jeans från 6an ? nej tack, så himla liten är jag faktist inte längre. Vädret ser lovande ut faktist, kanske äta ute?
Klockan tickar och vi 6 hade jag och moa tänkt åka in till kumla. Så jag måste börja fixa lite annat nu om jag ska hinna.


MOA , SARA , SANDRA!

det är dålig med snack nu asså!
SMSA MIG!


BILDER KOMMER PÅ SÖNDAG!

ja, det har vart lite "strul" med turkiet bilderna. Glömda sladdar hit och dit osv. Men på söndag åker jag till min pappa och där finns sladdarna så då kommer bilder komma upp ska ni se. 
Kom hem från sandra för bara ett litet tag sen. Ser ut som ett troll, skulle behöva en dusch.
Är för himla sugen på pannkakor också, skulle kanske stå och steka några åt mig själv. (ego)
Ikväll vet jag inte ännu vad som händer, men det visar sig.


give me'


G O D M O R G O N !

Vaknade för ett tag sen hemma hos sandra. Har ätit lite frukost o annat. Nu sitter vi här och lyssnar lite musik och gör inte så mycket. Gårdagen vart helt okej. En lugnt kväll med tjejerna med lite prat.

ps. Det här blev mitt 1000inlägg!


U T G Å N G !

snabbt inlägg!
Fick precis veta att jag ska åka till sandra om 20minuter och jag har inte gjort ett skit. Måste packa, sätta på mig kläder osv. Fuck off!
måste ner och leta efter lite saker också, ska sova där inatt. Hmh..ne nu fick jag allt panik. Ska ta med en klunk cola och sen börja stressa arslet av mig.

Ha en bra kväll!
hör av er om det händer något roligt i kumla.


friday with my girls!

..det är helg och jag ska allt ta mig till maxi och köpa RIKTIG cola. För på hotellet nere i turkiet smakade det verkligen inte cola, utan cola utspädd med VATTEN. Men nu är det vanlig svensk god underbar cola som gäller.
Ska snart ner och få i mig lite mat. Har faktist en liten cola nere i kylskåpet nu, ska jag verkligen hämta den?
Hahah, vad kan jag förlora? SÅKLART tjejen ska ha cola!
Idag blir det "tjejkväll" ne men vi ska vara hos sandra o ta det lugnt. Inte tänka på något annat än oss själva. Ta det lugnt och döö. Maxi kommer vi absoult besöka, eftersom alla av oss är cola beronde (nt bra för tänderna tjejer). Har fått ett so prov jag ska vara klar med nästa onsdag, känns...åt helvete!
Ska sitta och skriva minst tre a4? om ett parti, yeah.'



RIGHT NOW!

nu åker jag till skolan och ska försöka ta mig igenom "första" skoldagen på 3veckor. Härligt!


dåliga bild, jag vet , men missar snart bussen.


MOA JAG HITTADE!

jag hittade bilder på zack och cody hur dom ser ut "nu" lr jah, du förstår.
Hahah, kommer du ihåg nere i turkiet. Och som sagt, jag står fast vi vad jag sa!


hur ska jag beskriva mig...

..Jag är brun/lite röd i huvudet. Ärligt så tycker jag mest det ser "dassigt" ut. Fast det får faktist duga. Måste ta och klippa mig nästa vecka också, får inte glömma det. Mitt hår är verkligen jätte slitet och så.
Nu sitter jag här och kollar CSI miami.
Kollade idol förut också, hittade nya Darin!!


HELVETEAS GAAHHHS!

sitter här med hårfärgen i och nu har jag total glömt bort tiden!
vafan gör man?
Ne jag chansar på fem i 8 sen får det allt bli som det blir. Kommer missa en del av idol men men.
Är riktigt taggad på skolan imorgon. Längtar att få träffa alla. Gaah, massa kramar!
speciellt till mina efterlängtade vänner sara & sandra♥
Ska ta och göra mig en toast efter duschen också, va ett himla tag sen man åt det.

NÅGON SOM SKA MED TILL MARIEBERG I VECKAN?!?!


Va och köpte ett par nya uggs förut också. love it'


DÅLIGA NYHETER!

tyvär blir det inga bilder idag.
Min bror hade glömt sladden, gaaahhdsbovpdsfrbnjkdbynkjdfbufdkjbnfshbshbnjksdjsfkdvkn!
Men men, får väl be filip ta med den imorgon eller något.
Nu ska jag ner och färga håret.


MAXI NÄSTA

nu åker jag och mamma till maxi och köper hårfärg till mig. Hhaah, är fortfarande lite "osäker" på vad det blir, men är ganska så säker. Min bror kommer med datan idag också så bilder från turkiet kommer komma upp senare ikväll. Gjorde lite mat åt familjen förut, vart makaroner o köttfärs, enkelt och gott.
Hinner inte skriva mer, måste iväg. Före & efter bild kmr sen


DAGENS VILL HA!







GODMORGON

klockan börjar närma sig halv 12 nu. Har redan vart uppe ett tag och kollat på "the hangover" med mamma, liam och leo. Funderar på att sätta på mig lite kläder och sätta upp håret i en bulle sen åka till maxi. Köpa hårfärg vore ganska bra faktist. Nu har jag kommit på hur jag vill färga håret. Men det blir en liten överraskning. Hahah, juste, kan inte lägga ut bilder på hur det blev heller. Ojj,
Får nog ta och låna en dator med webb eller något. Det löser sig!
Skulle behöva åka in till marieberg och köpa lite annat också, men ska nog ta det lite lugnt ett tag. Skola imorgon blir det iallafall.



Det här har jag nu
trivs med det, men vill förändra mig lite


fjortis perioden (som ni kanske ser, KOLLA LÄPPARNA!)
här körde man på svart


Början av 6an, (tönt)
Där körde man på lite slingor(syns knappt)


Här skulle det bli brun, men det blev röd/brunt.


sen har jag haft ljusbrunt med slingor, lite röd lätt.


Imorgon imorgon imorgon...

dååååå....ska jag vara hemma och tråka ännu en dag. Hmh, låter inte direkt roligt.
Fick se på facebook att vi har prov i so PÅ MÅNDAG, right? lr?
Mhm, det löser sig väl. Imorgon ska jag åka och köpa hårfärg och färga håret också. Hoppas det blir bra.
Har även planer på att städa rummet också. Och plugga massa spanska.

funderar på ifall man ska och köpa sig ett par uggs i år igen?
Korta? långa? svarta? ljusbruna?
HISS / DISS?




IMORGON!


ÄPPELPAJ ÅT HELA HÖGEN!

ja, ni läste rätt!
åt precis äppelpaj som mamma bakat, med vaniljsås såklart. Godare kan det nästan inte bli.
Gick ifrån bones för ett tag sen, hade redan missat 10minuter så ingen idé att kolla. Kan lika gärna sitta här och ha det bra. Känner mig mycket bättre nu. Har inte haft nån feber eller något men eftersom jag bara ätit antibiotika i 1dag så skulle jag vara hemma imorgon med för "säkerhets skull". så på fredag blir det skola.
Funderar på att tanka ner en film och bara ta det lugnt, kanske packa upp resväskan också.

Ifall jag ska färga håret så får det bli imorgon, men det visar sig.
TIPS OM VILKEN FÄRG?



do you remember?

MICHAELA SKULLE BEHÖVA:

färga håret, klippa sig, laga mobilen, duscha, träffa människor, bli frisk, packa upp resväskan, städa, måla naglar, gå ut osv.

JAG ORKAR INTE!

onsdag 09:45

nu sitter jag här med mitt tjocka täcke och myser med mig själv. Är hemma från skolan idag, sjuk som ni vet. Ska ner och ta tempern snart. Hoppas att den är borta, för det känns som det iallafall. Och har jag ingen feber idag så blir det nog skolan imorgon, yeah. Haha, förstår inte hur jag kan längta till skolan men det gör jag. Saknar alla människor. Idag blir det ännu en dag hemma och bara ta det lugnt.

Sitter och funderar på om jag ska försöka ta mig till maxi och köpa hårfärg.
Men vilken färg jag ska färga får nu faktist inte veta, kanske avslöjar det senare om det nu blir av.


BILDER KOMMER I SLUTET AV VECKAN!

Tyvär kan jag inte ladda in några bilder på min stationära dator. Har ingen sladd heller.
Men i slutet av veckan så kommer bilder från turkiet. Eller lite innan beror på när jag träffar min bror.

KEBAB!

efter 1 veckas svullande så kan jag inte få nog. Snart kommer en god KEBABRULLE hem till mig. Gaash vad gott. Ska ta och sätta mig i soffan och kolla film med familjen o äta den hade jag tänkt. Ingen skola för mig imorgon så ska väl sova ut, kan behövas. Är jätte pigg nu faktist, tror febern har lugnat sig, lr det kanske beror på alvedonen.
Ska försöka bli frisk så fort som möjligt. Saknar alla i skolan o ja allt!
Massa människor jag inte träfffat på år och dar känns det som.


HITTADE EN OTROLIGT GAMMAL BILD PÅ MIG O GASTON.
kräftskiva som ni ser.
Kolla mina snygga tänder, inte undra på att jag har tandställning.

BACK ON TRACK

nu sitter jag här med streptokocker och mår ganska bra faktist. Förut hade jag 39grader i feber. Men ser ut som om det börjar lugna ner sig. Ska äta anitibiotika nu i några dagar så kommer inte gå till skolan imorgon, kanske inte på torsdag heller. Det visar sig imorgon om jag har feber eller inte. Är hemma själv, känner mig övergiven faktist. Nejdå.
Det är lite tyst men jag överlever.

Förut när jag kom hem till sverige så va det otroligt kallt, har ni verkligen haft 19grader varje dag?
Ussh, höll ju på att dö. Men som sagt, det är höst nu. Har faktist inte blivit så brun om ni nu tror det. För har legat inne på hotellrummet lite då och då (har ju vart sjuk).
Sitter här och saknar ALLA mina vänner, fuck, det va länge sen man träffade nån!



HOOOOOOOOOOOOOME!

ja. Efter 1 veckas semester är jag tillbaka till kalla, regniga sverige. Mycket dåligt. Har haft en underbar vecka faktist. Legat i feber varje dag och snorig. Igår hade jag 39.6, så jah. Inte speciellt kul. Orkar inte skriva något mer just nu. Har sovit 4h inatt så är ganska trött. Bilder osv kommer när jag har fått bärbara datorn.

HEJDÅ SVERIGE, HEJ TURKIET!

Klockan är lite över 8 och NU är precis allt packat. Resväskan är full med saker, inte bra. Jag som hade tänkt handla lite där nere också. Men som tur har jag bara 3kg i handbagage, så det löser sig ska ni se. Mamma står och kokar gröt(sista svenska frukosten). Moa kommer hit bara om ett litet tag.
Vid 9 åker vi till flygplatsen i örebro. Runt 10:40 lyfter planet!
Så om några timmar ligger jag nere i turkiet och gottar mig med massa godsaker och solar. Känns förjävla bra faktist.  Jag är fortfarande sjuk men det skiter jag i nu. Alla får skratta åt min röst om det är de dom vill, för jag bryr mig inte. Nu ska jag bara ta det lugnt 1 vecka, sola, bada, dricka massa drinkar, shoppa, bowla(fanns på hotellet) osv. 
Kommer såklart sakna dom flesta här hemma också♥
Ska försöka att blogga från turkiet också, så kolla bloggen lite då och då, vem vet. Jag kanske skriver ett litet inlägg någon dag. Kommer skicka några sms också, men bara till typ sara, sandra & pappa o kanske nån mer. Annars kommer det kosta jätte mycket och det har jag inte råd med, haha. Vad ska jag skriva mer?
Ska försöka  att inte bli så brun, men det är väl ingen risk det. Det va runt 30° bara, så ja.
just ja. Bara så ni vet så kommer jag ta massa kort så dom kommer in på bloggen/facebook när jag kommer hem.

SARA&SANDRA - Lova att skriva lite maila lr skicka privat på facebook om sånt som händer här hemma. Kommer sakna er enormt mycket, hoppas ni vet det. Ta hand om er nu! kanske hittar något fint där nere, så en present kanske ni kan räkna med. Älskar er

// michaela


OM BARA NÅGRA TIMMAR...

ligger jag nere på stranden i turkiet och solar med min bästavän.
Låter mycket härligt faktist. Vi har ju all inclusive så det ser jag fram imot. Komma hem som en tjockis, yeah right! "pannkakshuset" ser jag också fram imot om man får säga det. Hahah, men nu ska jag ner och kolla danska hollywood fruar och sen ta en dusch. Ska lägga mig tidigt så det här får bli sista inlägget för idag.
Ska försöka skriva imorgon innan planet lyfter också!




packar packar packar

Nu TROR ja jag fått med mig det mesta. Ska bara hämta skor o lite hårsaker sen är jag i stort sett klar. Är helt slut, orkar inte med nånting. Kanske beror på att jag är sjuk?
Moa och jag sitter och diskuterar saker vi ska köpa där nere, det tar aldrig slut. Hahaha.
Får väl se vad man får med sig hem. Nu vill jag bara ner i soffan och kolla tv och äta. Är hungrig, trött, snorig..så jah. Ska lägga mig tidigt idag tror jag så jag orkar sitta på ett plan i 5h och plugga. Låter kul vah?

Ska försöka blogga lite nere i turkiet!


Åter lite bilder från hotellet!

packar hemma hos mos

nu har vi vart på maxi och köpt det sista till turkiet. Så nu sitter vi hemma hos moa och packar hennes saker. Min näsa är helt gaaah, den kan dö. Jag har själv inte packat klart allt hemma än, så måste hem om ett tag och fixa allt. Men det mesta ligger uppe på sängen redan så det är inte så mycket kvar.

NU TAR JAG BUSSEN TILL KUMLA

mjukisbyxor och en cardigan fick det bli. Är sjuk som sagt så orkar inte fixa må så mycket. Ska ändå bara in på maxi och handla lite smått. Har inte ätit än, så får gå ner och ta något lite snabbt. Bussen går 5-10 över 3? så jag hinner.


ONE DAY LEFT!

Nu sitter jag här och har väldigt tråkig. Är hemma själv och då finns det direkt ingenting att göra enligt mig. Man kollar lite tv, hämtar någe i kylskåpet, uppdaterar facebook, kollar tv osv. Har fixat mig lite för ska in till kumla med moa sen och handla lite saker på maxi till resan. Tidningar är ett måste som ska med. Vi kan inte läsa turkiska så, svenska skvallertidningar blir utmärkt bra.
Vem vet, vi kanske hittar några svenska människor där nere?
Måste ner och laga lite mat till mig själv innan jag ska ta bussen in till kumla. Men bussen går tio över 3 så jag har ett tag på mig.



GÖR EN EGEN DESIGN!

fick precis syn på att nån har tagit min bakgrund till bloggen och gjort precis likadant på sin blogg. Jag är helt säker på att dom tagit MIN för jag gjorde den själv. Från första början den inte svart/grå utan brun/svart.
SÅ TA OCH GÖR EGNA BLOGG BAKGRUNDER ISTÄLLET FÖR ATT SNO ANDRAS!

nog om det...
Blir ingen skola för mig idag heller. Min näsa bara rinner, fast hostan börjar bli lite bättre. Eftersom jag är hemma helt själv idag så ska jag börja packa lite nu. Det mesta ligger redan upplagt på sängen, måste hämta lite saker som är där nere också. Känns som jag kommer glömma något. Men mamma har nog koll på det mesta får vi hoppas på. Så imorgon åker jag, är faktist nervös. Hahah,, och pappa skrämde upp mig igår att det inte är bra att flyga när man är "förkyld" för man får lättare lock för öronen. Men jag får lösa det där med lite tuggummi eller något anant knep. Kan inte fatta att imorgon är jag i TURKIET. Gaaaash!


hittade en otrolig söt bild på leo när han va runt ett halv år.

MAAAAAAAAT!

nu ska jag äta min första riktigt måltid på hela dagen om man säger så. Har inte vart hungrig eller så. Om ett tag åker jag till pappa och hämtar lite saker inför turkiet. Imorgon har vi "prov" på idrotten men tyvär kan jag inte vara med, då kommer jag säkert bli värre. Och det vill jag verkligen inte!

JAG BÖRJAR BLI BÄTTRE!

ja gott folk, ni läste rätt. Min hals gör inte alls ont och det har den inte gjort på hela dagen. Dilemmat är bara att jag hostar som jag vet inte vad och är snorig. Men det kan jag faktist leva med. Bara inte min hals börjar göra så himla ont igen så är det lugnt. Just nu sitter jag och laddar ner lite låtar till mobilen som ska med till turkiet. Eftersom moa inte är så duktigt på sånt så fick jag äran att fixa massa låtar, låter bra. Just nu ligger det massor med kläder på min säng, men kan inte ta med mig så mycket känner jag. Man använder inte allt! Men jag tar alltid med mig för mycket och då menar jag FÖR mycket. Hahah.
För bara några dagar sen va jag inte alls taggad på att åka till turkiet om jag ska vara ärlig, men nu när jag börjar bli bra då jävlar (ursäka mitt ordspråk) , gaaash, längtar!


tisdag 10:41 , HEJDÅ SVERIGE


tog en ur gullig bild på sandras katt

HEJ ÖGONGODIS!

Drömma kan man alltid göra, right?



och jag är igång..

...med att packa. Det känns riktigt bra om jag ska säga det. 2 dagar kvar! Bikinin är ner packad likaså solglasögonen. Känns omöjligt att hitta allt i den röran jag har på rummet, men med lite våld så ska det nog gå. Nu får vi bara hoppas att INTE det onda i halsen kommer tillbaka och att min snoriga näsa blir bra. Måste föra över alla bilder från mobilen till datan också, kommer nog ta ganska många bilder där nere. Efter jag vart sjuk hela veckan så är jag faktist värd att få åka bort och bara ta det lugnt, visst?
Nu ska jag leta reda på lite linnen, short osv. Sen ta en dusch och ta det lugnt ett tag.



SPANIEN 2010


DÖDA MIG INTE NU!

men jag och viktor va lite busiga om man säger så. Så ADDE döda oss inte, men det va en kul grej och du va riktigt söt när du sover!!!! :D

okej okej okej...

nu börjar jag känna av halsen lite igen. INTE BRA!
ska gå och göra lite läxor som jag fick med mig till turkiet och ta en varma koppen.  Ska ta ett varmt bad sen tror jag. Åker till pappa sen och hämtar en klänning och mitt "fina" pass. undra om dom ens kommer känna igen mig på passet och nu? haha, men det tror jag. Måste leta på ett par skor också, gaaassh, kommer aldrig hinna lr orka.


Godmorgon sweethearts!

Alla mediciner är tagna så nu väntar tvn. Skulle tydligen bli "slö" av någon medicin så får ligga i soffan och vila ett tag nu. En stor del av kläderna som ska med till turkiet ligger just nu i tvätten. Så ikväll ska jag börja packa, om jag har nån energi kvar. Har massor att göra och då menar jag massor. Tror inte jag kommer till skolan imorgon heller, är nog bättre om jag är hemma och vilar. Sitter och kollar bolibimpa med liam just nu, man får inte byta kanal för då blir det ett himla liv på den grabben. Känner mig bättre i halsen faktist, gör inte ont när jag sväljer eller något. Men det blir väl som igår! det gör inte ont på morgonen utan det börjar göra ont framåt dagen.


FÄRGA TILLBAKA HÅRET MÖRKT IGEN?
(OBS GAMMAL BILD)

mycket fint kollage

bilden säger allt. Jag älskar mina mediciner♥

alla mediciner fick inte vara med. Har några till jag inte vet namnen på.

hemlig beundrare`?

haha, nejdå!
Har precis kollat klart filmen med mamma. Har redan sätt den, men det va ett bra tag sen. Kommer ihåg att jag gick på premiären med min faster för några år sen. Nu sitter jag här med min onda hals och gör ingenting. Funderar på att sova så jag orkar med morgondagen. Har massor att göra. Packa, tvätta, plugga, hämta pass osv.
Egentligen vill jag bara sova och "trolla" bort min smärta. Har funderar en del på ett antal saker, och ja..man kommer fram till massa när man är själv faktist.

Om 2dagar åker jag och jag är fortfarande sjuk. Kommer åka till turkiet med halsont, DUKTIGT!
Men inte ska jag klaga, måste göra det bästa av saken. Ska försöka ha det bra ändå. Dricka massa goda drinkar, äta gott, shoppa, sola, bada osv!


fin man vart på skolfotot då, hej tjockis!

jag älskar hostmedicin!

ja, övertexten säger väl allt. Hostmedicin som smakar laktris, är väl iallafall det bästa som finns för tillfället. Eftersom jag inte ätit godis på 9månader nu så är väl det de närmaste jag kommer komma godis. Sitter och kollar djävulen pär prada med mamma just nu. Det är reklam så passade på att skriva lite snabbt här. Har tagit alla mina "mediciner" för idag. Imorgon väntar ännu en dags lidande av äcklig medicin. Kommer inte vara frisk när jag åker till turkiet, det vet jag. Men får göra det bästa av läget. Min hals är upp och ner, ibland för det ont, ibland inte. Men nu hinner jag inte skriva mer. Reklamen är säkert slut för länge sen!

en bild från hotellet

hej, jag mår dålig!

ja det gör jag verkligen. Min hals har börjar göra ont igen som jag vet inte vad. Har inte blivit något bättre. Funderar på att sova nu ett tag. När jag vaknar ska jag äta frukt och ta lite mediciner, låter som om jag missbrukar det där med att ta mediciner, men nej, det gör jag verkligen inte. Jag tar bara det jag ska ta.
Det suger att jag blivit sjuk såhär när jag ska åka iväg om 3dagar till turkiet. Skolan på måndag ser ut som om jag får skippa om jag ska vara ärlig. Orkar inte göra nått längre. Min mamma har verkligen gjort allt för att jag ska bli frisk. Fått massa mediciner av henne, gjort mat, fixat smoothie osv. TACK ♥

Ikväll finns jag på mobilen. Ska försöka blogga senare ikv också, så klicka in sen!



DÅLIG UPPDATERING!

förlåt. Men jag har verkligen inte orkat. Har legat i soffan hela dagen och sovit, kolla tv, försökt plugga osv. Moa va här förut ett tag också, mycket trevligt med lite sällskap för en gång skull. Annars sitter jag bara hemma och gör ingenting. Min hals börjar bli LITE bättre, men inte mycket. Hes är jag fortfortfarande, ush och fy.
Egentligen måste jag börja tvätta, packa och fixa massa till turkiet men orkar inte. Är helt slut!
Funderar på att sova för 3gången idag, men ja.

Ska nog gå ner och ta en kopp varma kopppen sen kolla film. Ta alla mina "mediciner" vore ganska bra det med.


upp&ner

22:16, godnatt

Har vart nere och kollat tv med mama nu ett tag. Nu väntar sängen säger jag bara. Min hals är inte alls bättre. Och ja, det är verkligen inte bra. Är kanske inte så kul att åka ner till turkiet med ont i halsen osv. Så nu ska jag sova så kroppen får vila ut sig. Imorgon ska jag bara vara hemma och äta massa äckliga saker så min hals KANSKE blir bra.

MOA SMSA MIG IMORGON NÄR DU VAKNAR


HISS / DISS?

onepiece hiss eller diss?
Själv tycker jag dom ser otrolig mysiga ut, man kanske inte kommer vara så snygg i dom. Men vadå? man behöver inte alltid se bra ut. Skulle sitta fint med en sån nu i vinter och gå hemma i och bara mysa. Kanske till skolan och med ett par uggs? vem vet.

NÅGON SOM SJÄLV HAR EN SÅN?


Här har ni några designer från länk.



KNÄCKEMACKA MED VITLÖK, me like!

ah eller inte, FYFAN vad äckligt det är. Men enligt patric så ska det hjälpa om man har ont i halsen. Så varför inte prova? man dör ju inte. Och just nu är jag i stort behov av att bli frisk så. Det smakade verkligen inte gott så ät det bara om ni vill bli friska. Egentligen ska jag äta en till sån där äcklig macka ikväll, mhm..men får se.
Ska nog gå ner och göra klart dom sista läxorna till turkiet, har redan gjort några så jag slipper ta med mig MASSOR. Nu är bara dilemmat det att jag måste bli frisk innan helgen är slut, wish me good luck!


NU BLIR DET TACOS!

det luktar som om mamma har börjat med tacosen. Får se om jag får i mig något, annars blir det knäckebröds macka med vitlök..mhm..mumsigt. Liam sitter bredvid mig och kollar bolibompa, har typ sätt över 100 barnprogram idag, ne men det känns som det iallafall. Sen blir det bara hemmakväll med familjen. Mathias ska tydligen "lana" ikväll så kommer inte kunna ha datan något. Kanske tar den andra som står på rummet eller något. Men känner att jag behöver vila och göra lite läxor.


min kära bror liam♥


MOA ERNESTAM!

bara så du vet så är jag frisk på söndag!
jag ska med till turkiet om det är så att jag ska äta/dricka massa äckliga saker. JAG SKA MED OCH .
Nu har jag väntat på det här i 2 veckor, och nu ska inte nått jävla virus få stoppa mig.



ingen ork

somnade i soffan förut. Helt slut i kroppen, egentligen orkar jag inte ens skriva här. När jag sväljer känns det som om jag sväljer tusentals med spikar. Mhm, det gör ont!
Mamma kommer snart hem från jobbet, hon har vart och handlar lite också. Hoppas hon köper med vindruvor!
Som sagt, ingen idé att ringa mig kan knappt prata. Smsa lr något.





JAG SKA GÖRA ALLT SÅ JAG BLIR FRISK!

KOM PRECIS HEM FRÅN SKOLAN

orkade inte vara kvar i skolan längre. Kan knappt prata och det gör ont varje gång jag sväljer. "Bara någe virus" no shit..lovar att det är någe mer jag har. Har inte ätit på hela dagen så är lagom hungrig nu. Men kan inte äta tyvär. Får väl se om jag får i min lite mat senare. Fick med mig en meter hög läxbunt från skolan också, jaha..så nu hade dom tänkt att jag skulle plugga, försöka bli frisk, packa osv på en helg!?




ÅT HELVET MED DET HÄR!

nu går jag och lägger mig. Är helt skakis och allt går bara åt helvete. Ingenting blir som jag vill. Min hals kan dra...gaaaahh! Mår inge vidare. Ingen fattar hur ont jag har, tror ja.

GODNATT


Sandras söta kattunge!



SKJORTAN JAG FICK IDAG!




tack mamma♥

JÄVLA HALS!

andra gången jag skriver det här nu!
Va hos doktorn förut. Tydligen så va det inget större fel på min hals, hade bara någe virus i kroppen som gjorde att jag mår skit. Fick ingen medicin eller något mot det. Hon sa att det inte hjälpte utan att jag ska låta naturen ha sån gång, ne men ni fattar? Så det kan ta upp till 3 fucking veckor innan jag blir helt frisk. Tack doktorn för hjälpen, verkligen!

Sen åkte jag och mamma till marieberg för att inhandla lite saker till turkiet. Växlade pengar, gjorde en ny hemnyckel till mig(jätte söt), fick en skjorta av mamma, TACK MAMMA♥  osv. Nu sitter jag iallafall här helt död efter turen på marieberg. Ont i hela kroppen, svårt att andas o annat skit. Kan knappt gå innan jag börjar andas tungt, härligt. Nu ska jag ta och dricka upp min varma kopp mjölk sen kolla film och dööööö i sängen. Sova tidigt ska jag också göra!¨


God mat på marieberg


min söta nyckel jag fick idag            växlade pengar
 


DOKTORN NÄSTA!

nu ska jag ut och träffa en killkompis med sandra. Sen ska jag iväg till doktorn och kolla vad det är för fel på mig. Kanske besöker marieberg en snabbis och växlar pengar till turkiet. Måste iväg nu så vi inte kommer försent.


LÄNKAR SANDRAS BLOGG!

tryck på "länken" för att komma till sandras blogg!

5dagar kvar;

nu sitter jag hemma hos sandra och har precis ätit lite. Roger skrämde upp mig igår inför so provet, men det gick faktist bra, inte för att skryta men. Det va samma frågor som i boken, så jah. Nu ska jag hjälpa sandra med hennes blogg, hon vill ha en ny design så. Ska till doktorn vid 4 också, kommer nog inte hinna blogga något mer innan dess så.


t h e t i m e i s n o w

måste plugga ännu mera so, så hinner inte sitta vid datan något mer. Ska hinna hänga en tvätt innan jag somnar också. Måste äta lite med. Ne! Nu säger jag faktist godnatt. Och hoppas alla får en underbar kväll. Imorgon ska jag kanske träffa en killkompis jag inte träffat på ett tag.
 

använd bild, jo tack jag vet!


HISS / DISS ?

Själv tycker jag definitivt är hiss. Först använder en bas med ett annat nagellack (som på bilden har dom använt rosa) sen målar man bara över med det svarta nagellacket. En stund senare så ska färgen ha "delat" på sig och se ut som graffiti. Själv har jag inte testat det, men har hört att det är bra. Ska nog ta och köpa mitt ett sånt!



ny månad

som sagt. Det är ny månad nu. Kommer börja den med en kanon start och åka till turkiet, härligt.
Har pluggat matte idag, fick 4kapitel med mig till spanien, undrar hur vår matte lärare tänker ibland. För vi gör vanligtvis bara 1kapitel i veckan...hm..?
Ska gå ner och äta lite nu, är hungrig som jag vet inte vad. Måste plugga so också.
Imorgon ska jag till skolan. Mår bättre idag och så. Men fortfarande ont i kroppen, vet inte vad det kan bero på med jah.


NU BLIR DET PLUGG!

har kollat på grown ups nu, rolig film som jag rekommenderar till folk som har tråkigt nån dag.

Sitter och diskuterar ätbara saker med sara just nu, vi drömmer om chips, glass, kakor,bullar och massa andra total onyttiga saker. Så går det när man är sjuk, man äter tills man spyr. Finns direkt inget annat att göra. Själv funderar jag på att gå och hämta en kopp varm mjölk med honung. Det är INTE GOTT, men det är bra mot halsont. Ska verkligen ta tag i pluggandet också. Imorgon har vi prov om val och partier på so:n.






NU BLIR DET FILM

nu ska jag kolla grown ups, alla säger att den är bra. Så det är väl upp till bevis. Den verkar faktist helt okej, så ja. Sen måste jag verkligen plugga massa so. Patric får förhöra mig så jag kan allt. Känner att det kommer ha med mina betyg att göra så, då jävlar är det viktigt. Speciellt nu när jag slutar 9an!




what about now?♥


JAG HATAR ATT VARA SJUK;

ligger hemma i soffan helt själv. Tyst som satan är det, och dimma är det ute också. Kan det bli bättre?
Min hals gör ont som jag vet inte vad, har precis tagit en halstablett som bedövar så snart blir det väl bättre får vi hoppas. Ska väl ligga i soffan och rutna sönder idag, plugga vore ju också ganska bra.
Har fullt upp hela veckan nu känns det som, så måste passa på att plugga lite nu. Nu är det inte långt kvar tills vi åker också, yeeyh!


RSS 2.0