'DET FINNS BILDER SOM ALDRIG SUDDAS UT'

klar för kvällen. Och den kommer jag spendera med min saknade pojkvän. Sandra & hanna var här precis med hannas moppe och pratade lite. Nu sitter jag och sara här och muppar oss. Pratar om allt och ingenting.
Imorgon ska jag nog ner och sola i brotten, hörde talas om att vädret skulle bli bra!

  right now..

NU SKA JAG ÄTA OCH SEN..

ska jag fixa mig lite innan jag ska träffa kasper. Har vart med sara hela dagen. Förut var ni nere vid pizan och satt och snackade med emelie, oscar kom också föbi ett tag också & kasper. Nu sitter vi här och äter nudlar med aromat. Åhh, älskar det!



bilder sen i söndags!


KOMMER NI IHÅG?

..när man gick i 6-7:an?
Då skrev man jämt "smilisar" ,"xD" & "<3" gubbar efter varje mening. hahah,, just nu skrattar man åt folk som fortfarande skriver så. Inget illa menat mot er som gör det. Men liksom, det skrev man när man var minder, om ni förstår?. Kände att jag bara va tvungen att skriva det.


Nu har jag och sara precis ätit frukost och kollat klart farsan. Fattade ingenting av filmen, för kollade inte så mycket. Funderar på vad man kan göra idag? det regnar ute. Ska nog träffa kasper senare ikväll.


VAKEN OCH BESVIKEN PÅ VÄDRET!

har precis vaknat, är jätte besviken på vädret. Trodde det skulle vara lika varmt som igår. Hade tänkt och åka ner till skogsbrottet och sola lite nu på morgonen, men så blev det inte. FÖR DET SPÖ REGNAR UTE!
 Sara ligger och sover på mitt rum just nu. Ville inte direkt väcka henne. Så nu ska jag fixa frukost åt oss. Ska steka lite ägg, rosta bröd, koka kräm(?) osv. Vi får se hur det kommer gå. hahaa,




HOS PAPPA OCH FIXAR

har precis kommit hem till pappa. Sitter och kollar fotboll på 1:an. Väntar på att sara & emelie ska duscha klart och så, så vi kan åka till maxi och handla. För ikväll blir det grillning (som jag skrev förut) med lite folk. Måste inhandla någe att äta och engångs grill. Hoppas på en toppen kväll med roligt folket.

Hinner nog inte blogga någe mer idag(tror jag ifall). Skulle vart bra att ha en iphone!


GRILLNING IKVÄLL!

har precis kommit hem från skogsbrottet. Har vart där sen halv 11 imorse. Ganska nice faktist. Har bränt mig på ryggen, inte lika bra. Hinner inte skriva mer nu, saras pappa är påväg.
Ikväll blir det grillning i skogsbrottet/hästhagsbrottet med massa folk.


SOLA HELA DAGEN!

klockan är snart halv 11 och jag är uppe, helt otroligt. Det är väl för jag svo hos moa i natt. Snart ska vi ta och cykla ner till antingen hästhagsbrottet eller skogsbrottet där vi kommer spendera vårn tisdag. Man måste passa på att sola medans solen är framme har jag kommit på. Annars får man skylla sig själv om man är blek!
Kommer nog inte blogga någe på hela dagen, ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Det borde ni också göra.

Hör av er om ni vill komma ner!!!!!!!




HOS MOA, SNART BLIR DET UTGÅNG!

nu sitter jag i moas gröna sackosäck och väntar på att hon ska bli klar för kvällen. Det är helt dött och jag tror brändåsen skiter sig, för vi kommer inte dit. Blir antagligen kvar i hällabrottet eller så cyklar vi in till kumla. Det är sommarlov och det är dött vafan!
men men,, det ska vi allt fixa.
Nu drar vi nog ner till pizzan och sätter oss eller hästhagsbrottet.
ha en bra kväll alla!♥


KANSKE SKA TILL GREKLAND I SEPTEMBER!

kanske ska åka till grekland nu i september med ett gäng tjejer. Eller ahh..mamma skulle åka med en kompis.
Men det bästa med det hela är att jag får ta med mig några tjejkompisar dit!!
Grymt bra jue, tänkt va roligt man kommer ha asså.

sara?
moa?
sandra?


nån annan kanske?



(tog några bilder från google)



I LOVE THE WEATHER!

har vart nere i skogsbrottet med moa och solat sen klockan 3. Vädret har vart grymt bra så måste passa på att få en bränna. Men sommaren är ju inte slut än, så har tid att fixa en ordentlig bränna. Nu sitter jag här och äter potatissallad med paprika, låter inte så gott men faktist så var de det, det borde ni testa.
Ikväll vet jag faktist inte vad jag ska göra, skulle ha träffat kasper, men så vart det tyvär inte /:
Så nu ska jag väl hem till moa om ett tag. Får se vad vi ska hitta på. Vill till brändåsen, men det är långt dit och har ingen moppe. Funderar på att "ragga" upp nån med moppe som kan köra oss.
NÅGON SOM HAR LUST?



rondom bild från
skolavslutningen.



i miss you♥


NY DUSHCAD, LOCKIGT HÅR & SMINKAD..

sitter i vardagsrummet med moa och pratar. Ska väl ta och fixa mig lite strax. Får väl se vad vi ska hitta på idag, blir väl bara vara hemma och slappa eller ner till badbrottet. Ska träffa kasper senare ikväll.


morgontrött!

som sagt. Fick åka till tandläkaren runt 20 över 8 imorse. Är as trött nu så funderar på att kolla på en film och sova lite. Får se om jag fixar bloggen lite. Har sovit 4-5h inatt så är lagom trött.
Kollade runt lite på melbas hemsida förut, hitta bla en tjocktröja.

NY HEADER, SKA GÖRA OM DEN NÄR JAG ORKAR!

gjorde en snabb header förut. Ska inte ha den länge, men har slut på idér om ni förstår.
Så gör antagligen om det imorgon eller någe sånt. Skulle ha förändrat mer på bloggen. Men har provat massa saker (som ni inte ser) alltså så har jag inte sparat någe jag gjort. Men men..

fåglarna kvittrar ute och det börjar bli ljust. Kanske ska ta och lägga mig ner och sova några timmar innan jag ska upp igen. Ska nämligen till tandläkaren vid 9 imorgon bitti, härligt!


-inte jag på bilden-
någon mer som har tandställning?
dom som har det vet att man får åka till tanläkaren väldigt ofta!

(1 gång varje månad)


BARA FÖR JAG ÄR SÅ SNÄLL!

 adam "glenn" karlsson tyckte att jag skulle skriva någe snäll om honom på min blogg!
men känner inte för att vara snäll idag, så det blev en liten kontaktanons ist, "flåt"

Alla som är singlar borde passa på här asså!
han är 94:a , singel, och blond.
Kan det bli bättre?
ni hittar han på:
facebook - adam glenn karlsson
msn:
[email protected]



TILLBAKA & MN HELG VAR BÄST!

nu är det såhär att min data har vart trasig och mathias hade den andra datan. Så har inte haft tilllgång till "internet" lika mycket som förut. Men nu är jag tillbaka igen, och följ mig gärna!


Min helg har vart absoult BÄST.

Fredag(midsommar) : spenderades med massa folk,polis, skratt & ja,, mer ska jag nog inte berätta.
slutade med att jag somnade vid 1 ifal?

lördag: Var med sandra på dagen och fixade massa. På kvällen fick det bli hampetorp med roligt folk. Satt på bryggen och pratade, mysigt mysigt. Sen sov vi tjejer i saras husvagn.

idag(söndag): idag vaknade jag av att sandra hoppade på mig och dunkade musik. Inte den bästa väckningen men ska inte klaga, kom upp ifal. Vid 11 tiden tog vi oss ner till bryggan och solade. Det var otroligt fint väder idag faktist. Vart ungefär 2-3h solning, för vid halv 3 kom pappa och hämtade oss. Drog till marieberg och köpte presenter,percing,parfym osv. Sen hem och packa mm. På kvällen vart det chill hos john med lite folk. Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar lite musik. Ska ta och sova lite strax, för ska väl till tandläkaren vid 9 imorgon bitti!


Vill inte skriva allt som hänt på bloggen dirket, för det är kanske folk som läser den som "inte" direkt ska få veta allt.





glömde tyvär min sladd till datan. Så bilder kommer nån annan dag!


LÄGGER NER BLOGGEN ETT TAG!

det finns inte så mycket att berätta kanske. Vore fel att skriva allt här. Men roligt var det så länge det varade.

Ska nog lägga ner bloggen ett tag.
Min data är död så har inte lika mycket tid att blogga och fixa. Hör av mig när jag börjar uppdatera igen.

NU DRAR JAG!

nu åker jag till kumla och äter med tjejerna. Eller det tror jag ifal. Ikväll blir det antaligen kumla, men vet inte än.
Åt jordgubbar för ett tag sen, det är faktist ett måste att äta tycker jag.

MIDSOMMAR!

min data är helt död, så kan inte blogga så mycket.
Nu har vi precis ätit lite sill och potatis. Eller jag har ätit potatis och lax. snart ska vi väl ner till midsommar firandet som håller på nere i sannahed. Orkar egentligen inte gå dit, för man har vart där varje år. Senare ska jag till sandra och grilla lite. Sen vet jag inte vad som händer. Får väl se vad vi hittar på.

Hoppas alla får en bra midsommar!




bilder kommer nån dag när jag fått tillbaka min data!

MIDSOMMAR IMORGON!

jag är faktist ganska stolt över mig själv nu. Har vart ute och sprungit i sannahed lite överallt. Tog ett dopp i poolen efter. Nu har jag precis dushcat, moa kommer hit när so hellst och jag måste få på mig lite kläder innan hon kommer. Vi ska nog bara sitta ute på altanen och prata, kanske sola lite. Det är 25° nu på just nu, helt otroligt.
jaja.. Imorgon vet jag inte hur det blir. ska ifal träffa folk. Kommer vara i kumla.




DÅLIG UPPDATERING!

ja ni. Hann inte blogg igår kväll. Hade inte tid eller någe. Men men..
Kvällen var toppen. Finns inte så mycket mer att berätta. Idag har jag vart i kumla med sara & moa typ. Gått runt och muppat oss. Hinner inte skriva så mycket mer. Har filips data för min är trasig!!!
nu ska jag städa lite. Sen kanske ut och springa lite och bada. Kanske går ner och spelar lite fotboll med filip eller någe.


DET VERKAR BLI HÄLLABROTTET IKV?

eller har jag fel?
Snart ska jag väl ta och packa lite innan jag åker till moa. Ska nog sova hos henne ikv. Sara & sandra kommer nog också över. Blir nog grilla lite & prata. En helt vanligt sommarkväll. Kanske drar ner och grillar i badbrottet men det tror jag inte, för myggorna är fan överallt där.
Kommer nog inte blogga någe mer nu innan jag åker, kanske bloggar från moa. Men det vet jag inte än. Det bror på hur kvällen slutar.

hoppas alla får en bra kväll!




i got you

DAGEN HAR VART.....SÄMST!

är fortfarande hemma och klockan är snart halv 5 på dagen. Idag har jag gjort absoult ingenting!
haft sådär jätte tråkigt. Nu ska jag väl "fixa" mig och sen dra till sandra när hon nu hör av sig. Hoppas på att det börjar regna idag så man kan sitta inne och kolla film. Har vart hemma själv också, "jippi" , ingent att prata med.

några bilder sen skolavslutningen!







FÅR DAMP PÅ DET HÄR!

jag sover bara bort mina dagar!!!!!!
Vaknar alltid 12,halv1 - 1. Det är inte bra. Missar alltid morgonsolen. Allt annat folk är redan nere i brotten och badar när jag vaknar. Fan, får lägga mig tidigare och ställa klockan på 9!
men men,, idag vet jag faktist inte hur det blir. Drar nog ut och solar på terassen och bada i poolen en stund.


lite suddig bild från gårdagen när vi satte upp poolen!

.

"I don't think you guys realize how lucky you are to have someone that you love and who loves you back. It's hars to find."

text tagen av: moa


Nu ska jag nog ta och lägga mig och sova. Klockan är snart halv 2, och jag är inte direkt trött...
men jaja, måste väl sova så jag orkar upp imorgon.


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING IDAG!

jag har liksom haft fullt upp hela dagen.
Först cyklade jag och sara till sandra i kumla. Fixade lite hemma hos henne sen till maxi och köpa dricka & äpplen. Satte oss nere i kumlasjönsbacken och solade/pratade & lite så hela dagen. Drog till sandra runt 6 och lagade mat och fixa oss lite. Sedan tog vi våra heta cyklar och cyklade ner till hästhagsbrottet där vi spenderade kvällen med amanda,kasper,pontus,tobbe & adolf. Ganska seg kväll med det funka. Nu ska jag väl snart sova så jag orkar gå upp tidigt imorgon och sola lite. Nu sitter jag här och äter kvällsmat och gör absolut ingenting.


ny inköpta!






NU SKA JAG UT OCH...

sätta upp poolen & sola lite. Ska försöka få lite färg också.
får se vad som händer senare,

10days


SOLEN SKINER, MEN JAG SITTER INNE..

och har allmänt tråkigt. Får se hur det blir idag. Kanske slutar med att bara vara hemma...



.

you're beautiful to me♥

HEMMA FRÅN EN MYSIG TJEJKVÄLL!

har precis kommit hem från hanna. Blev en mysig tjejkväll med sara,sandra,hanna,hanna,frida & malin. Först handlade vi lite på maxi, fick bli tacos att äta. Satt ute på hannas altanen hela kvällen och pratade. Tog direkt inga bilder. Men det funkar ändå. Finns inte så mycket mer att berätta..
kvällen var toppen, måste göras om!

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen sova. Måste upp imorgon tidigt, har hört att det kommer bli varmt!
Måste städa lite också innan kasper kommer, usshh..hatar att städa!


bild sen skolavslutningen

LAGAR MAT ÅT SARAAAAA!

knappt 1 vecka kvar sen flyttar min kära granne sara till kumla. Vi har vart grannar hela livet. Men nu ska hon flytta till kumla och lämna mig här i sannahed helt själv. Jaja..skulle göra "värsta" måltiden åt henne först, men det slutade med att de blev makaroner och köttbullar. Det funkar jämt!
Nu ska jag väl sluta blogga och kolla till köttbullarna så dom inte blir brända och äckliga..
Sen ska vi nog ner till kumlaby.



SOLEN SKINER OCH JAG HAR PRECIS VAKNAT!

det är de som suger med att vara uppe länge på nätterna, man missar morgon solen och sover bort halva dan.
Men sånt är livet ibland. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, får se vad som händer sen. Gå ut och sola lite vore någe, måste bli lite brun ifal. Klockan bara tickar iväg och jag kan inte sitta här hela dagen..

 


EN BRA PLATTÅNG?

nu är det så här att jag hade tänkt köpa ny plattång!
men vet inte vad för nån jag ska köpa. Har i vanliga fall JÄTTE lockigt hår, så måste ha en riktigt bra så håret blir platt.

Tipsa gärna vart man kan köpa nån bra och vad den kostar?



LITE TE SÅ HÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN!

kvällen har spenderats hemma hos sara med sandra, moa & emelie. Lite mys och snack. Har hittat min sladd som man för in bilder på datan nu också, pappa hade tagit den. men men,, nu kommer det upp nya bilder ifal. Nu ska jag väl sitta här och muppa mig lite med min oboy. Imorgon skulle jag ha jobbat lite, men så blev det tyvär inte. Funderar på att dra på bio. gjorde 3 jätte fina hjärtan av stearin förut till mig,sara & sandra. Vi drack te förut och åt kakor faktist.



MYSKVÄLL, ELLER?

kvällen är inte direkt planerad än. Trodde vi skulle till kumla, men nee...
Tydligen så blir det lilla sannahed idag med, myskväll med moa, sandra & sara. Vet inte när dom kommer hem från kumla, så vi får se vart vi drar innan dom kommer. Ska väl hem och sätta på mig mjukiskläder och så,
jaja,,
nu drar jag & moa till sannahed, får väl se om det händer någe roligt där?

FILMTIME

nu ska jag och moa kollar lite film. Ingen av oss har sett den "nya" did you hear about the morgans, så den blev det! fast egentligen ville vi se sex and the city 2, men den går tyvär inte att ladda ner.
nu ska jag upp och hämta cola & chips.



GOOOOOOOOOOOODMORGON!

klockan börjar närma sig 2 tiden nu på dagen. Det spö regnar ute och det suger för då kan man inte vara ute, om man inte har paraply såklart. Vi har precis ätit frukost, nu ska vi väl sitta och nörda framför våra datorer ett tag till. Vårt lan igår gick åt helvete kan man säga, somnade vid 4 - halv 5. Det blir nog aldrig några lanar av oss kan man säga. Idag vet jag faktist inte vad man ska hitta på?


GE MIG SOL


spanien 2010


NU GER VI UPP!

ne, lana är direkt inte vår grej har vi kommit på. Vi sitter här helt dö trötta och skrattar åt minsta lilla som i vanliga fall inte ens är roligt. Helt sjukt!
Vi kommer säkert sova bort hela morgondagen, men sånt är livet liksom. Det är sommarlov
Nu ska vi upp och ta bort sminket och borsta tänderna.

Imorgon är en ny dag, med våra vanligt tonårs bekymmer!


(old pic)
godnatt // två trötta wannabe lanare!

CS ÄR INTE MIN GREJJJJJJJJJJJ!

ditt jävla fucktard!
vadå hs? det såg du väl själv ditt jävla fittmongo!!!
du är ju i mitt lag jävla fitta?
men vadå, jag får mens på det här
...... mer finns på
moas blogg


ne, jag skrek och kastade saker. Det var direkt inte min grejj, men roligt är det. Men när man inte kan köpa någe jävla vapen på banan så får jag jue spunk!
Klockan börjar närma sig 2 på natten och vårt "lan" håller på förfullt. Det blir mest facebook och msn för moas del. Men det funkar det med. Nu sitter vi och äter chips och dricker cola. Det är helt dött i kumla har vi kommit på. Dåligt väder är det också. "Idag" vet jag inte vad jag ska göra, kanske dra in till marieberg igen och byta ett linne från gina och kolla efter lite presenter. Känns som jag har planerat upp några dagar av lovet nu faktist, kanske bra faktist. Nu ska jag återgå till vårt lilla "lan". Fårse om jag bloggar senare eller om jag sover då.




And I don't know why, I can't keep my eyes off of you..

Once a failure, always a retard...

sitter i min underbart stora säng med moa. Det är faktist en 90 säng, de ni! , hahah..det suger, ska köpa en 1.20 snart. Vi har precis ätit grillat med min familj och familjen broman. Vi ska väl snart ta och hämta lite glass och sätta på nån film eller så. Kommer antagligen blogga mer senare, hoppas på lite söta cam bilder senare med moa asså. Hon hade tänkt att sova här,, vet inte hur det blir med den saken asså..




moas blogg!


you make it real - james morrison

sitter här i min ensamhet och kollar lite kläder på nätet. Snart kommer väl moa hit. Vi ska väl grilla lite med familjen sen blir det utgång, antagligen ta cykeln till kumla. Idag känner mig så himla fint klädd. MJUKIS!


kollade lite snabbt igenom asos hemsida och hitta lite saker jag gillade (orkar inte lägga upp allt)

SMÖRGÅSTÅRTA OCH KOLLAR KUNGABRÖLLOPET

köpte 2bhar,1par trosor,1par glasögon & 1 bikini på marieberg idag.  Nu har jag precis ätit smörgåstårta med familjen broman. Sitter och kollar kungabröllopet, ganska intressant, fast ändå inte. jaja...
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antagligen vara med moa. Om inte jag ska med och kolla fotboll nu i örebro.
Dom flesta är på dh så finns väl inte så mycket folk att träffa,,,


brb marieberg

nu drar jag till marieberg. Funderar på att ta mjukisbyxor, orkar inte bry mig. Men men,, blir väl leggins och nån caridgan & knappt någe smink?


hittade en gammal bild på mig och liam. Osminkad och bulle, great!

MARIEBERG NÄSTA

Va hos kasper igår till halv 12. Sen när jag kom hem så kom sara till mig, vi åt chockladpudding, snackade massa skit, åt pizza, åt naturgodis och massa sånt. Tillslut så somnade vi en halv timme ute på altanen, fattar inte hur vi kunde sova där men det gick tydligen. Snart ska jag till marieberg med moa. Ska byta ett linne och köpa en ny bikini, kanske hittar någe mer, vem vet.


NY DUSCHAD OCH "JÄTTE" SNYGG HÅR

har precis dushcat. Nu sitter jag här och snackar med några muppar på msn. Ska snart plattahåret lite och fixa mig. Vädret ute är helt mysko, först regnar det sen skiner solen.



lite heta bildern sen speedwayen i tisdags!

sandra,sara,amanda,moa,jag

BLOGGAR NI BORDE LÄSA!

inte lika kända bloggar som kissie,kenza,foki,paow och alla dom. Men ändå otroligt bra bloggar.


rikauteliggare



andreas wijk


lindas sminkblogg



behind those eyes"

har vart på sjukgymnasten nu på morgonen, gick faktist ganska bra. Ryggen har blivit mycket bättre, så kan börja spel fotboll igen. Men ahh,, vi får se hur det blir med det. Nu sitter jag här med min oboy har tråkigt. Ta en dusch och börja fixa sig lite vore jue någe. Ska träffa kasper senare♥


SPANIEN 2010!

nu kommer några bilder från spanien!












EN UNDERBAR OCH HÄRLIG KVÄLL I KUMLA

jag tror fan jag ska bli poet, kommer på sådär fantastiska texter ibland, eller vad tycker ni?
ne, seriöst nu!
Sitter just nu i sandras säng. Colan är framme och chipsen total dissade vi. Kvällen har vart great, mycket cyklande fram och tillbaka. Träffat folk så som moa,kasper & gänget, danne, amanda, pontus, rille, adde, thörner, martin, anton, sparven, viktor, chrille(hur fan han nu stavas) och många mer. och han ni vet...hahaha...ne ska inte säga någe. Nu ska vi strax sova lr ah, får se hur det blir med den saken. Sandra ska lana med sig själv och jag ska försöka sova. Ska upp TIDIGT imorgon och besöka sjukgymnasten.



GAMMAL BILD

IT'S MY LIFE

nu har jag solat, duschat & ätit. Håret ska bara torka lite till och sen ska jag fixa det. Måste plocka disken också. Ja ni,, vet fortfarande inte vad som händer idag, cyklar nog in till kumla om en stund.



.

nu ska jag ut på terassen och sola lite.


GÅRDAGEN / IDAG

spenderades nere i kumlasjön till stor del. Träffade mycket roligt faktist. Finns inte så mycket mer att säga faktist. Kul var det ifal! . Nu ska jag nog ut och sola, det är inte varje dag som solen skiner ute här i kumla. Måste passa på medans den är framme. Skulle ha åkt inlinces med några tjejer idag, men så blev det inte...
Senare vet jag inte vad jag ska hitta på? det löser sig säkert..



rondom bild från spanien.


SOLEN SKINER OCH IDAG BLIR DET KUMLASJÖN

sara sov på soffan och moa & jag i sängen. Ja ni,, gårdagen kanske man bara ska glömma. Finns inget att berätta direkt, utom att massa blev som det blev...?. Statiol, kumlasjön, statiol, you'r beautiful, cola, tuggummi, sannahed, mitt place. Nu ska jag börja ta på mig kläder och packa lite. Ska snart cykla hem till moa och fixa lite inför "festivalen" eller vad det nu är nere i kumlsjön. Hur kvällen kommer sluta vet nog ingen.


HOS SANDRA OCH LÄR MOA SKÄRA OST!

satt nere vid kumlasjön förut med lite folk. Nu är jag hemma hos sandra och har precis ätit lite mackor med sandra,moa,amanda & pontus. Moa kan inte skära ost för dom som inte redan visste det!
Ikväll ska vi ner på speedway med några tror jag. Sandra och moa kanske sover hos mig efter, men vi får se hur det blir med den saken. 


otrolitg gammal bild..


BORTAAA!!!!

mina nycklar och mina solglasögon är borta. Någon som hittat ett par svarta solglasögon och en nykelknippa med 4nycklar på?


DON'T STOP BELIEVIN'

gick precis ut med datan för trodde solen sken som förut. Men såklart så har den gott i moln när jag tänkte sola lite. Så nu sitter jag istället här på terassen och fryser arlset av mig. Ska nog ta och knalla in och föna håret mm.
Senare ska jag nog cykla in till kumla och träffa sandra. Hon ville ner till kumlasjön, men ushh..hatar kumlasjön!
Får se vart dagen tar vägen, det är sommarlov så lite roligt måste man ha.


JAG FYLLER FAN SNART!

det är bara...3dagar & 1månad kvar!
18juli

nu ska jag sova, godnatt!


MÅSTE HA!






BIG BIG WORLD - EMILIA

sitter och lyssnar på gamla låtar!
Dagen har vart toppen, lr ah..vart lite depp idag. Vet inte varför. Träffat mycket folk faktist, alltid lika kul.
Nu sitter jag här och muppar mig med min cola. Det är sommarlov och jag sitter vid datan, när det är sommar ska man vara ute och sola och ha det bääääst! , men vädret suger!
Imorgon ska jag faktist ut och springa med sandra. Sen får vi se vad som händer.
På onsdag var det någe nere i kumlasjön, ska antagligen dit med lite folk.


bild sen skolavslutningen


VART ÄR SOMMARVÄDRET?

vaknade för knappt 1h sen. Börjar nog bli förkyld eller någe?..men brukar bli snorig efter jag sovit hos moa, kanske är något med luften i hennes rum? vem vet?
Nu sitter jag här och små garvar åt absolutt ingenting, ganska intressant faktiskt.
ska väl bara fix mig inför dagen strax, blir väl antagligen vara ute och så. Ska nog ta en sväng förbi rickard och fixa cykeln. Vädret suger ute och när vädret suger så blir jag totalt depp, men men..
ska göra det bästa av saken!

MY ONLY WISH IS YOU

nu sitter jag här igen, framför datan..
i moas 1.20 säng, helt okej faktist. Andra natten jag sover hos henne, tror faktist jag bara sover här för att sängen är så skön. Den är liksom mjuk och åh, det går inte att beskriva, haha nejdå, så är det inte. Klockan börjar närma sig 2 tiden på natten. Jag är otroligt trött och moa städar. Var nere i badbrottet med tobbe & moa förut, träffade lite folk. Fast vi drog ganska snabbt därifrån. Har vart helt död dom här första dagarna på lovet, inge pratglad eller någe faktist.
men men..
nu ska vi "sova", imorgon ska vi och kolla på ett hus!
sexy cam bild från gårdagen

SUMMER OF 2010!

thjothjahejjhejjsantjungelingwazup!
soler tittar fram ibland här i lilla sannahed. Vädret är okej, men inte mer. Dagen har jag spenderat med moa. Cyklat och kollat fotboll, solat har vi också gjort. Gårdagen spenderades i kumla med film. Nu vet jag inte vad som händer. Antagligen blir det ut igen, träffa folk hoppas vi på!

jag saknar min kasper
jag saknar min fru
jag saknar min mupp
jag vill ha sol
jag vill bada
jag ska laga min cykel
jag hatar min mobil




dött idag?

ne, någe kul måste väl iaf hända idag!
nu drar jag ut.

NY DUSCHAD OCH VAD HÄNDER NU?

ja ni gott folk..vad händer idag?
andra dagen på sommarlovet och det är piss väder ute. Känner mig inte alls taggad på att göra någe. Hade planer för dagen förut, men blev inte så. Nu ska jag fixa mig lite och så, sen får vi väl se?

en toppen start på sommarlovet

roliga människor!
Spenderade dagen med folk som gått ut 9:an. Jadu..det finns inget att berätta. hahahaha!
Så söta så. Vissa var lite för pratglada faktist. Ska inte nämna några namn...

Ett tips från proffset!
kommer polisen, STÅ STILL FÖRFAN. Och spring inte.


AVSLUTNINGEN, en dag vi kommer minnas!

som ni vet så kan jag inte ladda in bilder på datan pga massa strul. Så passar på att ta lite bilder från moa.
vill bara tilllägga att jag diggar mitt lockiga hår!






SOOOOOOOOOOOMMARLOV!

äntligen!
det regnar ute, men vad fan gör det. Det är sommarlov förfan!
Morgonen började bra. Uppgång vid halv 6 på morgonen. Slutade med lockigt hår och blåser på hela fötterna.
Men men..vem hade inte lockigt hår? (ingen, förutom jag) Nu ska jag ta och fixa mig lite tills ikv. Det blir hällabrottet, hoppas på att träffa massa folk. Anki kommer snart hem med räkmacka från sveas, muuuuuummmaa. Tog massa bilder idag, men tyvär så går det INTE att föra in dom på datan. Min mobil har damp. jaja..

HA ETT AS NICE KVÄLL!





IMORGON GÄLLER DET!

nu ska jag fixa min klänning en sista gång. Naglarna är fixade och ögonbrunen funkar. Inte helt lika, men vem fan kan få dom exakt lika? Snart ska jag duscha och packa lite. Ska till sandra vid 5 tiden, innan det ska vi ha hunnit fixa lite saker. Moa har vart här hela dagen. Vet inte vad jag ska ha ver min klänning, hoppas det blir soligt så man slipper ha något över. Det kommer säkert massa bilder in imorgon eller nån dag när jag har tid. Kvällen kommer nog spenderas nere i hällabrottet eller någe.


SNYGGA SLITNA SHORT?, VART KAN MAN KÖPA SÅNA?

behöver lite tips vart man kan köpa snygga slitna, gärna ljusa shorts?
skulle vara perfekt med ett par såna nu till sommaren när man får lite bruna ben..
tipsa gärna! , marieberg? nätet?


STÄDNING PÅ G

städar hela mitt rum just nu. Det är kläder överallt! Har inte ens packat upp resväskan än, det är jue pinsamt.
kanske ska ut och gå med sara en stund i regnet sen, men får se hur det blir..
Imorgon blir det massa fix och mys med tjejerna tills skolavslutningen!


är det för tidigt?



otroligt gammal bild!


kasper<3

HOS MAGGAN OCH SOFTAR!

sitter hemma hos emelie melin, såkallad "maggan" med sara "saggan fisken" askling. Vi ska fixa emelies hår tills balen ikväll. Kommer bli grymt bra hoppas vi på. Jag och sara hoppas alla 9:or får det as bra ikväll.
Antagligen så ska jag och sara ta en liten promenad med skorna sen också, måste jue fixa gången. Fredag kan sluta hur som hellst, många tårar får vi räkna med...ushh fy..




HOPPAS DET INTE REGNAR IMORGON!

inte för jag ska bada men ifal..
Imorgon ska vi på kumlaby skola till kumlasjön och bada. Ska inte bada, ne ushh..det orkar vi inte.
Blir väl gå runt och prata med folk, äta bullar & spela kort. Hörde att några från via också ska dit.
Hoppas det inte börjar regna bara, för det gör det jämt vi är i kumlasjön!!!!!!
Ska till sara 8 imorgon, tänkte fixa mig hos henne imorgon faktist. Cykelrutren till kumlasjön kommer bli otroligt jobbig och tuff. nejdå..nu överdriver jag!


jag bara älskar bilden från 07!

REGN PÅ SKOLAVSLUTNINGEN?....NEJ TACK!

Har vart ute och gått i skolavslutningsskorna med sara idag. Gick runt sannahed bara, 3gator!
ja..så är det när man bor på landet. Snart ska jag äta och sen ner och kolla fotbollsträning. Amanda är där så ska vara lite social mot henne. Hon är där själv. Imorgon är det bad-dag med skolan. ushh...
kommer inte bada, hoppas det inte regnar bara.


OLDIE!!!

nu snackar vi gammalt skit!
2007-2010

förändring? lite kanske..





skratta bäst ni vill, men alla har temefan vart små!

JÄVLA POLLEN ALLERGI

sara sitter just nu på sara. Tro vad ni vill men dom masserar faktist varandra. Sandra njuter, ser ganska skönt ut.
Snart ska vi nog ut och gå, antagligen gå fram till torget och fixa pengar och annat skit. Hade faktist inge smink idag, STOLT! Känns som den här veckan kommer gå låååångsamt...


JAG SKA KLARA DET!

den här veckan ska jag inte ha någe smink. Förutom på fredag!
jag utan smink i skolan...hjälp...

Nu ska jag snart sova. Vi har tydligen 2 vanliga skoldagar kvar. På onsdag ska vi och bada med skolan och på torsdag blir det städning. Måste laga min cykel imorgon, lr fixa en skruv. Har sovmorgon också, great!



BOOOOORTA!

för dom som känner mig ganska bra så vet ni att jag alltid har ett halsband på mig. Och nu är det så att jag har tappat bort det! Känner mig naken utan det...



riktigt fin paint bild!

BADA IDAG LR?

sitter just nu hemma hos sandra. Har precis tagit av mig sminket, lr ahh..ifal pudret, mascaran behåller vi på. Hörde att dom andra inte haft någe smink på sig den senaste veckan. Så måste väl vara en i gänget och offra mig för laget. Vi ska nog iväg och bada i skogsbrottet senare. Men nu blir det gå ut med min fru en stund innan muppen kommer. Vi slutar skolan om 1 vecka bara, lr inte ens det...6dagar typ?


okej, jag ger upp nu

undra om jag lurar mig själv. Men kan inte sova, klockan är as mycket och egentligen borde jag ligga och drömma mina konstiga drömmar just nu. Ska nog ta och stänga av datan och sova lite. Det blir väl en fullbokad dag imorgon. Ska träffa sandra och sara, mina eftelängtade vänner!



GODNATT GOTT FOLK

trött, hungrig, osminkad, mjukisklädd...nu säger jag godnatt!
dagen har spenderas med moa&kasper. Och ja..jag älskar zup!


ÄNTLIGEN HEMMA IGEN!

nu har jag kommit hem från spanien efter 4h flyg och 2-3h i en bil. Fick lite problem på vägen hem så det tog lite tid. Spanien har vart..ja...bra!
Har hunnit med massa känns det som. Shoppat, solat, bada, åkt gokart, snorklat, åkt runt med bilen och kollat runt och massa mer. Tycker själv inte att jag är så brun, är ifal blekast i familjen.
Orkar inte skriva allt jag gjort. Laddar upp bilder om några dagar eller så. Nu ska jag duscha och fixa lite. Sen blir det av hem till moa och sen träffa kasper! :D

Saknar min mupp & fru :/




RSS 2.0