SUMMER

Sommaren bara flyger iväg, gårdagen spenderades i calles sommarstuga. vi grillade, badade, spelade och hade det allmänt bra. Testade även på mina golf tekniker, men det va ingenting för mig direkt. Nu ska jag ta och leta fram lite kläder sen börja hjälpa pappa med maten så man kan få lite mat i magen idag. Kvällen kommer spenderas hemma hos amanda. Ska färga hennes hår o lite annat.


IMORGON VÄNTAR LISEBERG


PROMENAD NÄSTA

Idag vaknade jag 2, herregud kanske var för jag inte fick någon sömn igår?
Igår kväll var jag hemma med lite folk och spelade gitarr och sjöng lite. Amanda och martin är förjävla bra!
Nu ska jag leta fram lite kläder sen ta mig ut på en promenad med olivia. Senare måste jag iväg och handla lite tills imorgon.


+

Har precis lagat mat och nu ska jag börja fixa mig lite inför kvällen. Tar det lugnt med lite sång o musik. Hoppas det inte regnar något ikväll så man kan sitta ute.




+


10days

Om exakt 10 dagar så ska jag till tandläkaren kanske för sista gången. Fyfan vad skönt det känns. Efter att ha haft tandställning i snart 4år så kanske den är borta om 10dagar. Vet inte säkert än om den åker bort då men chanserna är stora. Måste bli lite extra duktig på att ha mina "snoddar" i nu den sista "veckan". För er som inte vet vad jag har mina "snoddar" till så är det för att rätta till käken, haha. Låter som mina tänder sitter helt åt helvete, men det gjorde dom för 4år sen!
Hoppas på att kunnde le utan att den förbannade tandställning ska vara ivägen. Sanningen är den att jag skäms att le men munnen öppen så den syns...


never say never

Efter att justin bieber släppt sin film för ett himla bra tag sen så kollade jag på den för första gången idag. Och vart ju totalt jävla såld. Gaash, förstår varför alla "småtjejer" inkl mig är total kära i mig. Haha!
Så nu dunkar jag sönder alla hans låtar. Tro det eller ej, men jag vart  lite småkär i killen!


chasing cars~

Dagarna bara försvinner känner jag. Gårdagen spenderade jag inne i örebro med amanda med lite shopping och bio. Sen vart det iväg till hallsberg ett tag innan donken väntade. Nu är allt planerat för nästa vecka och på måndag åker vi iväg. Taggad till tusen om man säger så. Idag är det fredag, men vädret är inte på min sida känner jag. Känns lite mer som om den här sommaren bestått av mer regn än sol. Hoppas på annat till nästa vecka, även fast det ska spöregna hela veckan då med. Sitter och lyssnar på snow patrol och försöker planera dagen/kvällen. Ser än så länge ganska lugnt ut.


VUXENPOÄNG

Känner mig ganska fri och vuxen nu när jag är hemma själv. sitter och dunkar musik som en tok och springer runt och plockar o städar lite. Vuxenpoäng till mig?!
Ikväll ska vi grilla några hemma hos mig och bara ta det lugnt kanske lite kubb spel om vädret blir bra. Håller just nu på och fixar kyckling och lite så tills ikväll. Sen ska jag hinna fixa mig innan amanda kommer.


VUXENPOÄNG

Känner mig ganska fri och vuxen nu när jag är hemma själv. sitter och dunkar musik som en tok och springer runt och plockar o städar lite. Vuxenpoäng till mig?!
Ikväll ska vi grilla några hemma hos mig och bara ta det lugnt kanske lite kubb spel om vädret blir bra. Håller just nu på och fixar kyckling och lite så tills ikväll. Sen ska jag hinna fixa mig innan amanda kommer.


ALTANMYS NÄSTA

Sitter och väntar på att filip ska komma hit. Först ska jag slänga på mig lite kläder och flytta ut mina högtalare och datorn till altanen. Är bra sugen på kaffe så kanske ska ta och göra mig en kopp, hmh..


ÄNTLIGEN

Fick min favorit parfym i födelsedagspresent så är överglad!
Är det bara jag som har en favorit parfym som man inte kan sluta använda?´skulle inte tro det va. Alla har sina egna speciella lukter..


.

Sitter i soffan och njuter av min första dag som nybliven "hemmafru". Har plockat disken,lagat mat,städat redan börjar få koll på det här nu. Gårdagen spenderade jag med william,william,pontus,jesper och anton. Badade lite hemma hos jesper, kollade film och badade. Eller jag vart tvingad till att bada om man säger så. Senare på kvällen "nakenbadade" killarna medans jag satt i bastun och frös som en tok. 
Ikväll kommer nog filip och pontus över hit och pratar lite, en lugn kväll ser det ut som! Kanske tar oss en promenad ner till speedwayen.


.

Vädret börjar klarna upp och grillning med släkten står på schemat. Inatt åker pappa och anki till barcelona 1 vecka, lagom avundsjuk om man säger så. Så i veckan är det jag och filip som står för matlagning,städning,tvätt,disk och allt. Herregud undra hur det kan gå. Neh men det ska säkert gå bra.
Ingen aning om vad jag ska göra ikväll bra sugen på att avsluta kvällen på donken med en hamburgare, haha!


+




happybirthdaytome:

Äntligen har jag internet och kan sitta vid datorn när jag vill, haha!
Idag är det min födelsedag och än så länge har den spårat totalt. Men ah hoppas den blir bättre sen. Ikväll kommer släkten hit och grillar och så. Imorgon kanske det blir grillning med lite tjejer för att fira mig eller ut och äta.


summer'

Känns som om sommarlovet bara flyger iväg nu. Det är alltid lika segt i början men sen tar det fart. Har hunnit med jätte mycket men har en hel del kvar känner jag. Nästa vecka kanske det blir liseberg och annat. Funderar på att ta tåget till stockholm över dagen och shoppa också. Har mycket jag ska hinna med och det är knappt 1månad kvar av sommarlovet, eller har jag fel?
Jag börjar iaf den 28 med att vara ute i skogen och jag vet inte vad. Bergsklättring, bad, hmh..


+

Sitter hemma hos amanda och kollar på medans på när hon städar rummet. Imorse så var jag ute och sprang eller ja, klockan var 1 på dagen. Men självklart så skulle det börja regna så vart inte så långt som det var planerat. Ikväll ser det ut som det blir filmkväll eller party. Hmh, haha!
Men det visar sig om ett tag vad som planeras. Känns som jag vill hinna med massor i sommar, liseberg eller grönalund är ett MÅSTE och sen självklart lite shopping och andra småresor.

HOW TO LOVE

Efter att spenderat dagen i harge och kvällen i sjöparken så avslutar jag kvällen hemma hos jonte. Tyvärr sitter jag med en godispåse i handen och bara trycker i mig allt, jag som hade tänkt och börja träna nu och börja ta tag i mitt liv. Men det slutar som alla andra gånger jag försökt...kan hålla mig 2dagar!
Imorgon väntar tidigt uppstigning och en morgonpromenad. Ska springa till sjöparken medans amanda den lata jäveln ska cykla dit. Sen ska vi ta några varv och vidare hem för att äta frukost. Hoppas på bra väder så man kan sola lite också, måste sola bort mina "fläckar" på ryggen.

ON MY WAY

Sitter hemma hos pappa och packar ihop lite kläder till mamma. Har lyckas montera ihop min säng nu och lite annat men annars är mitt rum ganska tomt om man säger så. Det är kartonger överallt, haha!
Idag har jag vart hemma hos olle och badat med några i hans pool, imorgon väntar harge.
Ska bli skönt och åka bort lite imorgon över dagen och bara ta det lugnt. Måste hem och "skrubba" min rygg eftersom jag flagar bort all färg just nu. Hmh inte okej!
Mitt internet hos mamma kommer inte funka på över 2månader så kommer inte kunna uppdatera eller något på ett tag, blir bättre när jag är hos pappa!!


FLYTT FLYTT FLYTT

Nu ska det bäras kartonger hela dagen och slita för kung och fosterland. Eftersom jag inte är så stark så kommer jag nog dö av mjölksyra när den här dagen är slut. Antagligen kommer vi fortsätta imorgon med så kommer få ligga sängliggandes hela veckan för att vila upp mig. Men känns bra att äntligen få flytta och få börja om från början. Sitter o och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja med flytten, men så länge så ska jag lyssna på cody simpsons. Jävlar vilken röst den grabben har!


Där har ni anledningen till varför jag har tandställning, haha!


damn+


ewkid - Jag Gråter Bara I Regnet

Kartonger överallt och känns som vi har massor kvar. Kommer spendera min dag med att packa och ikväll blir det andra planer. Och morgondagen kommer inte bli mycket lättare den heller, för då ska allting in i nya huset och herregud, min rygg kommer ju gå av. Har inte så mycket mer och skriva, uppdaterar igen när vi kommit in i nya huset och fått det mesta på plats. Bilder kommer nog komma också!


GRATTIS PONTUS


pieces - sum 41

Dagarna på sommarlovet bara flyger iväg känns det som, det är redan 1juli och om 18dagar fyller jag år. Hah, känner mig ganska liten egentligen när jag säger att jag är "15", men kanske blir samma sak när man fyller 16. Har vart väldigt dålig på att uppdatera men det ända jag gjort på dagarna är att sola och bada. Igår var jag badade med linn och amanda sen vidare ner mot sjöparken med några. På kvällen vart det en moppetripp till brändåsen med lite folk. Vaknade hemma hos amanda idag med att det var sjukt varmt i hennes rum, så nu känner jag att en dusch skulle sitta fint. Sen kanske börja göra sig iordning lite redan nu. Både dagen och kvällen är oplanerad!



RSS 2.0