FREDAGSMYS

Mamma håller på att baka pizza medans jag håller på att göra iordning allt inför morgondagen. Hoppas jag får ihop lite pengar så man kan unna sig lite.
Ikväll blir det en hemmakväll med lite x-factor!
 
 

STORBLOGGARNAS "RIKTIGA" INKOMSTER

Såhär skriver posh24 om storbloggarnas inkomster, funderar på att bli en av dom när man ser deras enorma inkomster..Kenza lever ju livet iaf!
 

MISSME - NYÅR


TORSDAG

Har precis kommit in från pulkabacken med små bröderna, hämtade dom från dagis efter skolan. Nu ska vi fika lite och värma oss. Ska även förbereda lite inför lördagen!


DAGENS


TISDAG

Åkte hem förut från skolan för vi hade håltimme på 4 och en halv timme, kändes lite nödigt att sitta kvar. Sen var vi bara 2stycken på första lektionen kändes väldigt värt! Nu sitter jag och letar julklappar på nätet'

/bild från i sommras/
 
 

MÅNDAG - ÖVERLYCKLIG

Idag hade vi en ganska slapp dag i skolan med två lektioner och emellan en hål timme på 3h, men tog en sväng till Marieberg med Anna och Linn för lite spontan shopping. Efter skolan så åkte jag och handlade ännu mer julklappar till släkten. Träffade även på några från telenor inne på Lidl när mamma skulle handla, så vi fick med oss två helt nya telefoner hem och en iPad. Så innan helgen för jag hem min nya iPhone5, helt överlycklig med tanke på att min skärm på min mobil är helt pajad.
Men inte nog med det...när jag kommer hem har mamma satt upp en lampa på mitt rum, känns verkligen som det här är min dag!
Nu undrar säkert "alla" varför man kan vara så glad över en lampa?
Jo, om man inte haft en lampa på sitt rum i över 1år så blir man glad. Är av ren lathet jag inte orkar satt upp den tidigare..


EVERYONE LOVE QUOTES



SÖNDAG

Har precis bakat tårta tills kalaset senare, hoppas den smakar lika gott som den ser ut!


LÖRDAG

Igår var jag på twilight med pojkvännen inne i Örebro. Vart besviken även fast filmen var så himla bra, förvånade mig nog ännu mer tror jag. Idag blir de ännu en lugn kväll, kanske lite julbak med.


TORSDAG - FÖRSENAT INLÄGG

Hej,
Har precis kommit hem från skolan och allt farande med julshopping. Handlade ännu några julklappar efter skolan förut, men inte vem som ska få vad än..handlar typ bara för att handla. Nu sitter jag och rensar garderoben och allt annat "skit" som finns hemma för den 1december ska vi ha loppis med klassen och sälja massa saker. Kommer stå och sälja i vivalla för er som vill komma och köpa!
Än så länge har jag fyllt en halv ullareds påse, men har 1 till garderob att rensa så mer blir det.


INSTAGRAM

Följ mig gärna på instagram: michaelajohanssons


SMIDIGARE RESA

Hej! Nu tänkte jag tipsa alla som har lite problem med att kolla bussar och tåg, även när man ska byta buss tex.
Jag laddade hem Resrobot för 1år sen ungefär och är hel nöjd, du behöver endast skriva in vart ifrån du åker till vart du ska. Sen räknar Resrobot ut hur lång tid det tar, vart du kan byta buss osv. Jätte smidigt!
 

TISDAG

 
Vaknade upp imorse och ha sjukt ont i halsen och helt slö i kroppen. Idag blirdet alltså en hemma dag och vila upp mig lite, känns lite surt att vara hemma när vi egentligen skulle ha börjat halv 12 idag. Fick även ett samtal imorse om ett jobb jag sökt, men eftersom jag är så svår väckt på morgonen så vaknade jag inte när telefonen ringde, my luck!
Nu väntar frukosten som består av pommes och en bra film.
 

MÅNDAG

Egentligen brukar jag sova såhär dags på kvällen konstigt nog. Hade en vana förut att lägga mig 12-1på natten ich nu helt plötsligt somnar jag runt 10-halv 11? Har jag blivit gammal eller vad är det frågan om..
Idag kom jag hem vid 7 på kvällen, vart ett möte efter skolan direkt som tog ett tag. Känner att jag är uppbokad hela veckan även fast jag bara har morgondagen och onsdagen planerad.
Imorgon ska jag på "sista" intervjun om jobbet, gick vidare förra tisdagen så hoppas på det bästa nu. Sen på onsdag blir det annat jobb på schemat. Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en bra film''


3 bilder från helgen//


KARDASHIAN KOLLECTION

Söndagar är den officiella klädletar dagarna på internet för mig, sitter jämt och letar efter nya slags kläder på olika sidor.
Dom flesta vet säkert vem Kim kardashian och hennes systrar är? För ett tag sen kom dom ut med sin "kollection", min första tanke var väl att kläderna var svin dyra med tanke på deras kändiskap osv..
Men jag hade fel, kläderna var alls inte så farligt dyra låg mellan 300-600kr det jag kollade på. Frågan är då varför Kenzas jackor kostar uppåt 2000kr medans Kardashian säljer en jacka för 600kr?
 
 
 
Mer från kardashian kollection/


KLÄNNING PROBLEM!

Har suttit i flera veckor för att leta fram den perfekta nyårs klänningen till i år, men har inte hittat någon alls.
Förr året hade jag riktigt tur att hitta en klänning som jag verkligen tyckte om, dock tog den slut efter 20min när den kommit in igen i lagret. Klänning är verkligen inte "min stil" egentligen men när det är något speciellt så känner jag att det är något som hör till, vi tjejer ska ha klänning och killarna ska ha skjorta eller något uppklätt.
Har fastnat för att ha en klänning med volang runt midjan, nu måste jag bara hitta en jag tycker om!
 
 
 
Kollade igenom hur jag såg ut på nyår från 2010 tills förra nyår. Fick en klump i magen när jag såg dom två första bilderna, hur fan såg jag ut? Från svart till rött hår..tur att man förändras
 
2010 ~ Stora örhängen, avplockade ögonbryn och svart hår


2011 ~ Rött hår, korsett och allmänt tuff

2012 ~ Min absolut favorit klänning och lockigt hår!
 

SANT / FALSKT ?

Såhär skrev posh24 på deras hemsida.
 
Dessa två älsklingar kan bli Hollywoods hetaste snackis framöver! Rykten hävdar nämligen att det är någonting mer än bara vänskap på gång mellan Taylor Swift och Harry Styles från One Direction. Är det kärlek i luften? Ja, åtminstone enligt programledaren  Mario Lopez som berättar lite saftigt skvaller från när Taylor besökte X Factor i veckan: Under genrepen kom Harry från One Direction och slog till mig på ryggen och sa "Hej Mario, hur är läget?" och jag frågade "Vad gör du här", varpå han gav en blick mot Taylor."

Programledaren sa också att han såg dem "gå hand i hand". Wow, detta hade vi inte kunnat förutspå men när vi tänker på det så passar Taylor och Harry varandra som handen i handsken. Och ni kan ju bara tänka er popularitetsfaktorn som kommer uppstå mellan dessa två! Vad ska vi kalla dem, Tarry?
(Hollywoodgossip)

MÅNDAG

Har precis kommit ut ur duschen och nu sitter jag i soffan helt slut efter skoldagen. Hade en sån enorm mensvärk idag så jag trodde att jag skulle spy, men stark som jag är så klarade jag av hela skoldagen. Känns dock lite surt att komma hem kvart i 5 när man slutar kvar över 3. Nu ska jag plugga lite inför samhäll/historia provet sen kolla fotbollsgalan med pojkvännen och mysa.

SÖNDAG - FARSDAG

Har precis vart en sväng på Marieberg, nu sitter vi hos ukki och mummi och ska äta lite "farsdag-middag".


LÖRDAG-gårdagens inlägg som aldrig kom in!

Gårdagen spenderades i vallersta med Sandra och Linn. Fick blir lite tjejkväll och annat mys. Tog även in deras hästar på kvällen, var lite små rädd eftersom jag och hästar inte går ihop så bra. Men klarade det galant enligt mig själv. Nu sitter jag i bilen på väg till Örebro för att handla och fira släktingar.


MINNEN 2012, DEL 4




MINNEN 2012, DEL 3

Här är några av alla "ego bilder"..

Min kärlek!

Och så vart det lite mer party..
 
 
 

MINNEN 2012, DEL 2

Här kommer fortsättningen på alla minnen..
 
Fest bilder..

Fick en överraskings present när jag fyllde där vi åkte båt mm, var på bröllop osv.

Var i Trosa och Stockholm med min kärlek..

Åkte till Turkiet och träffade nya människor..

Ännu mer fest bilder..
 

MINNEN 2012, DEL 1

Har insett att jag har VÄLDIGT många bilder på allt och ingenting jag tagit under 2012 så tänkte dela med mig av några bilder. Kommer komma upp bilder varje dag på nya minnen så håll koll!
 
Hade en underbar tid med klassen på Wuc, kommer aldrig glömma det!
 
Festade lite..
 
 

 
Under jul tog jag bort tandställningen efter 4år..
 


Firade sara när hon fyllde 17..

Grillade hos Jhonatan, gjorde mackor hos sandra, åt god mat, ego pic osc..
 
 
 

TORSDAG

Fick precis ett mail om jag ska på arbets intervju nästa vecka, lite små nervös just för det är första gången jag ska på en arbetsintervju. Så hoppas det går bra och att jag får jobbet!
Kom precis hem från skolan och letat lite jackor och nyårs klänningar. Hittade två snygga jackor från Zara!
 

HALLOWEEN

Försökte lägga upp bilderna via mobilen för några dagar sen, men gick tyvärr inte.
Så nu kommer 4 av dom, bättre sent än aldrig!
 

HUR KÄNDISLISTAN ÄNDRAS FRÅN DAG TILL DAG


ÖNSKELISTA

 
Satt precis och åt lite "mellis" då jag såg dom här snygga mjukisdressarna från Victoria Secret, ska absolut skriva upp det som en av mina saker jag önskar till jul.
 

JUST NU


VEM VINNER?

Ikväll/Inatt utses Usa´s nya president, den stora frågan är då vem som vinner?
Min magkänsla säger Barack Obama!
Har inte hållit så mycket koll på valet i Usa eftersom jag inte är så intresserad, må bäste man vinna..
 
 

NEW


TISDAG

Sitter just nu i skolan efter en välbehövligt lunch på Jensen och lite shopping. Tänkte plugga lite på engelska talet som jag snart ska ha, tisdagar är alltid så sega så är mest slapp idag. Ikväll blir det lite jobb innan jag ska träffa pojkvännen och se lite film. Visar upp tröjan jag köpte ikväll!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1286838/images/2012/pic_5098f4fce087c324f007dfff.jpg" class="image">


HISS FÖR GAGA

Lady Gaga har inledde en Body Revolution för ett tag sedan. Hon bryr sig inte alls om vad omgivning har att säga om detta även fast hon gått upp över 12kg. På bilderna nedanför ser ni förändringen!
 
/Bilderna är tagna från Goggle.se/

BLACK OUTERWEAR - FOREVER 21

 
/FOREVER21 - LÄNK/

SLUMA BOOTS VS RUBBED SPIKE BOOTS

Såg preics när jag kikade runt efter lite skor att både Melba och Jrf hade exakt samma skor till olika priser och olika namn.
Har precis haft över några på fika/mellanmål så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kollat lite film. Imorgon väntar ännu en skolvecka, men får tänka på att det snart är jullov som tur är.
 

/LÄNK TILL JFR/
 
/LÄNK TILL MELBA/

TIPSAR OM BLOGGAR

Har läst den här bloggen ett riktigt bra tag nu och sett henne blivit allt större inom "bloggar världen". Molly bloggar om mode och har alltid nya intressant bilder på sin blogg.
 
 

TOPS FROM NASTY GAL



LÖRDAG

Har gått några dagar sen sist nu så ska försöka sammanfatta lite vad jag gjort under veckans gång!
 
Onsdag: Fixade massa inför Halloween med linn, testade även massa olika sminkningar osv.
 
Torsdag: Vaknade tidigt som vanligt och hoppade in i duschen sen tog jag mitt pick och pack över till Olivia för att börja fixa oss lite. Höll på ett bra tag med sminkningen och håret (som vanligt). Vid 5 tiden rullade vi mot Laxå för lite Halloween firande, grym kväll. Förutom att lite små incidenter inträffade..
 
Fredag: Spenderade hela dagen till att lata mig i sängen för att sedan samna kraft för att ta mig till Kumla för lite tjejmys med Sandra och Linn. Kollade lite x-factor, städade och åt massa godis.

Nu sitter jag och kollar x-factor igen bara för att få se One Direction uppträda lite igen, gjorde även störtsta misstag igår..
Olivia frågade om jag skulle med till Stockholm och kolla x-factor, men lat som jag var och trött så orkade jag inte gå upp ur sängen så tidigt osv. Förstod DÅ inte att One Direction skulle vara där...vart en överraskning när jag såg dom på tv'n hemma.. Dock uppträdde dom inte på genrepet men Olivia hade sätt dom så lite besviken vart man ju.
 
/Bjuder på en bild på Leo medans jag ska försöka få in bilderna sen Halloween på datorn/
 
 

RSS 2.0