ONSDAG

Hur kan man glömma bort sin blogg? Riktigt bra fråga som jag just precis ställde mig själv, men kom inte fram till något vettigt svar. Just nu ligger jag i sängen och kollar film med pojkvännen. Idag har vi haft hål timme i 2 och en halv timme. Men jag och Linn fördrev tiden på ett snabbt sätt genom att planera halloween klädseln!
Imorgon blir det lite små shopping efter skolan sen jobb och plugg. /m


TISDAG

Just nu ligger jag i soffan och äter frukost. Vi är lediga idag så blir en sväng till Marieberg ned Linn och även en snabbis till stan. Får se om man hittar något snyggt till skolfotot.


LÖRDAG

Nu har jag precis kommit hem från pojkvännen och sitter och unnar mig lite nygräddade bullar framför tv'n. Strax ska jag hoppa in i duschen och börja fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. Blir lite tjejmys sen vidare för andra äventyr.


FREDAG

Jaha..då var fredagen äntligen här. Dock så inget planerar och just nu har jag intagit "mys läge" men hoppas att kvällen styr mot andra planer. Missade även första lektionen imorse, men tror det var meningen lite eftersom jag skulle ha haft håltimme i 3h ändå, men den slapp jag som sagt.

Slänger in en bild på gårdagens "outfit"


21 SEPTEMBER

Nu var det ett riktigt bra tag sen jag skrev något här, dock ser jag att det fortfarande finns små ynka personer som fortfarande brukar klicka in och se om jag uppdaterat. Men nu ska jag försöka börja blogga igen.
En hel del har hänt sen sist kan man säga, har bytt skola (igen), färgat håret, shoppat i mängder, umgänget har förändrats osv...
 
Bloggdesignen är dock inte helt färdig och står fortfarande under "uppbyggnad", men ska försöka fixa det så snart som möjligt.
 
 

RSS 2.0