~


BILDER NI MISSAT


FREDAG

Känns som det kommer bli en bra start på 2012? nja inte direkt.
Sitter och väntar på att anki ska komma hem med mina nya älsklingar som jag ska använda imorgon.
Sitter just nu och är halv död eftersom jag slocknade på soffan inatt och sen hade jag tydligen tagit mig ner till sängen och sovit ett par timmar till. Hmh..
Känner att jag måste iväg och sola lite idag, men kommer antagligen vara lagom mycket folk så..
Måste även fixa lite inför morgondagen osv. Förstår inte varför "blogg.se" i mobilen funkar så ska försöka klura ut det så jag kan uppdatera lite mer.


TORSDAG

Är väldigt hes, röd och trött tjej!
Solade solarium igår och det va ju väldigt smart gjort av mig, ser ut som en tomat i ansiktet..
Har precis kommit hem från tåget, spenderat 2 toppen dagar i laxå. Nu ska jag ta mig en dusch och sen vidare mot hallsberg för att träffa min saknade filip o robin!
Ska försöka få in lite bilder på datorn när jag orkar och även på lite julklappar jag fått.


NY DAG

Julafton igår, men kändes som en helt vanlig dag. Började dagen hos mamma och sen vidare till pappa. Firade jul på 2 ställen som vanligt. Va ett JÄVLA tjat på facebook om att alla fick en ihpone, då kan jag bara meddela att jag REDAN HAR EN! så..
Fick en hel del saker jag önskat mig, kuvertväska, smink, pengar, presentkort , skinnjacka, mobilskal osv..
Lägger ut bilder senare idag. Nu måste jag hoppa in i duschen och sen börja städa på rummet innan sara kommer hit. Hade planerat att ta en tripp till marieberg imorgon, tror dock att det kommer vara FULLT med folk, men men..
Måste inskaffa mig ngt tills på onsdag, en halsduk o smink.



~


SNYGGT FRÅN STYLEBYTYRA


ONSDAG

När man väl hittat en skit snygg skinnjacka och väl bestämt sig för att "köpa" den så är den slut. Åhh vad förbannad jag blir, får åka in till stan imorgon med och kolla om den kommit in. MÅSTE HA DEN!
Ska även in och "julhandla" lite imorgon det sista. Har pappa,anki,mamma,faster och 3 bröder kvar, hmh..och jag har absolut ingen aning om vad dom vill ha!
Imorgon börjar jullovet och gud vad skönt det ska bli. Och snart julafton och nästa onsdag är det födelsedags fest, lagom taggad!!!


~



We made it through storms, made it through rain
It's been a long way and now I'm here


TISDAG

Min hals för förbannat ont och te hjälper inte. Vill bara bli frisk till julafton, och nästa veckas firanden. Sitter och kollar efter lite julklappar jag kan handla till alla, men vet fortfarande inte vad jag ska köpa. Har spenderat dagen i sängen och kollat på julkalandern och filmen "kyss mig". Nu spelar jag amanda fondell i högtalarana och snart ska jag ta en dusch sen plocka lite här hemma.


GALET SNYGGT


MÅNDAG

Jag har försökt att uppdatera bloggen ett ex antal gånger, men på mobilen!
Och självklart ska det inte funka när man suttit och skrivit en hel del, så har inte blivit av att jag bloggat på ett tag.
Nu börjar jag känna att "vinter förkylningen" kommer, har ont i halsen och känns som febern smyger sig fram. Lagom till julafton..

Nu sitter jag och pratar lite med sara och försöker planera dom sista julklapparna. Har några kvar som jag inte handlat till och självklart ska man få svaret "jag vet inte" när man ställer frågan "vad önskar du dig". ALLTID annars ska folk veta vad dom vill ha men inte nu..neh. Det är ju nästan så man kan skita i julklappar.
Är galet taggat inför nyår, även fast jag inte har några direkta planer.
Nu ska jag springa iväg och hämta något och äta sen fortsätta nörda framför facebook.



Hoppas min kära vän filip är nöjd över inlägget♥

TJÄNA PENGAR


KLICKA IN PÅ LÄNKEN OCH BLI MEDLEM SÅ TJÄNAR DU PENGAR HUR LÄTT SOM HELLST!
klicka på min länk o bli medlem!


LYCKLIG


4 år senare så är tandställningen borta, det tog mig 2h att få ut allt skrot och slipa och även sätta in den nya. Men den "nya" tandställningen sitter bakom tänderna och syns inte så det är kanon bra!


LYCKLIG

Sitter och kollar på en film nu innan sängen väntar. Hade utbevklings samtal förut idag som jag skulle hålla i, lite olikt det man haft förut om man säger så. Nu tänkte jag ta en snabb dusch sen försöka somna, äen fast jag är lagom uppspelt inför morgondagen!


weheartit;

MANGE BJUDER


TISDAG

Vart är snön, vi är redan inne på den 13 december och fortfarande ingen snö..känns som regnet tagit över "vintern".
Sitter och är allmänt stressad även fast jag inte har mycket och göra. Imorgon ska jag till stan med linn för att kolla efter något snyggt tills på fredag. På torsdag så ska jag spenderade en hel del tid hos tandläkaren och på fredag..då ska jag antagligen hem och sen duscha och fixa mig inför kvällen.
Just nu sitter jag och lyssnar igenom gamla spotify listor och kollar igenom weheartit efter bilder.

LÄNK TILL LINNS BLOGG!


JATACK TOMTEN'


LADDAR INFÖR HELGENS ÄVENTYR!

Känns skönt att få sluta 2h innan man egentligen skulle sluta, plus att jag inte har någon spanska den här veckan. Idag vart jag intervjuad av en radio kanal för att det är ju som sagt massa strul med skolan (wuc). Satt och pratade med han som intervjuade oss i 20 minuter men dom tog knappt med något vi sa, självklart bara det jag pratade om. Pinsamt?
Nu sitter jag hemma och dunkar musik och taggar inför helgen. Och speciellt till på torsdag!
Nu ska jag skriva min önskelista och sen kolla runt lite på kläder. Måste hitta något snyggt till helgen känner jag.



nåt annat än det här - melissa horn




SÖNDAG

Idag har jag spenderat dagen i ishallen i Kumla med Amanda och oskar. Kollat hockey och kollat in lite killar, nejdå! Men har vart sällskap till Amanda som skulle kolla på pojkvännen. Nu har jag packat resväskorna och påväg mot dadi. Imorgon har vi sovmorgon så skönt det, tar nog bussen så man kan sova lite. Idag är det 4 dagar kvar tills tandställningen ska bort!


LÖRDAG

Gårdagen spenderade jag i Kumla med Amanda, Jesper och emil. Eftersom jag och amanda kom lite efter att idol börjat så han jag inte se hela programet tyvärr, men som tur var vann favoriten Amanda! Vaknade för ett tag sen så nu sitter jag och kollar film innan jag och mamma tänkte julbaka. Vädret ute suger så får hoppas att det blir bättre tills ikväll. Har inga planer direkt för kvällen, men hoppas på tjejkväll.


BRA DAG?

Känns som den här bara går utför just nu, sämre än så här kan det väl inte gå.
Dom flesta av skolans program ska "lägga ner" eller ja alla dom flesta programen ska flyttas till andra skolor. Så nästa år går jag inte på wuc längre. Hmh, känns jävligt surt och alla på wuc är lagom förbannade och sura just nu. Får väl se vad som kommer hända. Sen har kvällens planer förstörts med och det regnar och jag är blöt och åh. Men nu ska jag inte klaga mer, även fast jag är en aning förbannad. Gick upp tidigt och spenderade min lediga dag på marieberg och även en sväng fram på stan. Skulle handla julklappar, men så otroligt svårt och handla till folk när dom inte vet vad dom ösnkar sig. Men nu måste jag ringa amanda och försöka fixa upp kvällen lite. Kanske lite idol mys'


BORT BRA MEN HEMMA BÄST?

Är det inte så man brukar säga?..
Var inte en sån bra idé att byta bloggportal känner jag, men nu är jag tillbaka och med nya tankar o idéer. 
Känns bäst att fortsätta där jag började allt, allt jag skrivit och alla minnen finns här~


RSS 2.0