MÅNDAG

Ligger och myser med lillkillen i soffan.


MAKEUP

Skulle verkligen behöva ett set med många ögonskuggar + ett sminkborstset'
 

EVERYONE LOVE SHOES



 
Dom här skorna ligger runt 200:- st, ibland älskar man rea!

--


LÖRDAG

Kom hem sent igår så nu ligger jag i soffan och slappar, är bra sugen på åka till marieberg. Men orkar inte åka buss, skulle vart bättre om man hade körkort nu..


BILD/GÅRDAGENS TACOMYS/


TIPS - FOUNDATIONSBORSTE

Fick en ny foundationborste i julklapp vilket jag verkligen behövde om man kollar på bilden.
Är supernöjd med den och man får verkligen en slät bas utan massa ränder och fläckar. Men det bästa av allt är att man slipper använda fingrarna. Tycker det är "ofräsht" att använda fingrarna (min åsikt) just för att det är så mycket bakterier på ens fingrar. Men förra året inskaffade jag mig den här borsten efter att kämpar med såna där "svampar", men dom vart ofräsha direkt.
Dock ser inte min borste så fräsh ut heller, men den är använd i 1år...
Och varje vecka ska man rengöra den med antingen tvål eller diskmedel för att få bort all gammal smink!
 

FREDAG - ÖREBRO

Sitter på bussen på väg till Örebro för att träffa Agnes & Malin. Första ska vi äta middag och senare ikväll blir det bio.


NEW YEARS DRESS

Här kommer 2 till lite bättre bilder på hur klänningen ser ut både fram & bak.'
Nu ska jag börja fixa mig inför kvällens planer.

NYÅR 2012

Äntligen har min "försenade" julklapparna pojkvännen kommit. Så nu är jag nästan redo för nyår,fattas bara naglar, halsband och party humöret!


ONSDAG

Ligger hemma i soffan och kollar john tucker och äter äpple bitar. Jobbade förut idag så är lite slö i kroppen. Imorgon tänkte jag ta mig in till Marieberg och kriga med alla andra rea sugna människor.


CHRISTMAS GIFTS

Här är några av alla julklapparna'
 

JULDAGEN - MINI JULAFTON

Idag ska det firas jul ännu en gång eftersom filip var i Stockholm igår, så snart väntar julbord och massa annat gott efter. Ska försöka få i mig lite av alla chocklad som finns, fick nämligen inte i mig något igår eftersom jag var proppmätt hela dagen..
 

GODMORGON

Hoppas alla hade en riktigt bra julafton och fick alla julklappar ni önskade er!
Själv så spenderade jag för-efter middagen hos mamma med mat,kalle anka och paket öppning. Sen vart det vidare till pappa där fika väntade och ännu mer paket öppning med släkten. Avslutade kvällen med spel som vanligt!
Tänkte lägga upp lite små saker jag fick senare idag.

Justja..ni har väl inte missat att Victoria secret show visas ikväll?!


GOD JUL


TÄNKER FÖR MYCKET - OLOGISKT

Såg precis filmen holiday, och som vanligt blir jag helt tagen av kärleksfilmer...

Alltid när man ser "kärleksfilmer" så blir man helt tagen av stunden (pratar för mig själv i detta fall) och man önskade så otroligt mycket att det var man själv som levde så. Men varför jämnför vi oss ens med filmer och vad får oss att bli så tagna? Jo för det är det som är mening med film jäveln, att vi ska gråta tills tårarna bara forsar och sedan önska så innerligt att vi hade det så, men kommer det bli så? Nej!
Förstår inte hur regissörerna lyckas träffa den där svaga punkten hos oss tittare. Dom tjänar pengar på våra tårar!!
Men egentligen är allt ganska logiskt när det gäller kärlek, det handlar om att känna den där sprudlande lyckan varje gång man ses, att ge och ta från varandra, att kompromissa, att lita på varandra!
Japp, alla dom här punkterna plus säkert många mer måste fungera för att få ett förhållande att funka. Och det är DOM punkterna regissörerna får till i filmerna så bra och på rätt sätt så vi tittare blir totalt tagna av stunden..



NYÅRSLÖFTEN ?

Dom flesta brukar skaffa ett/flera nyårs löften som man ska göra under årets gång..har ännu inte kommit på något mer än att "äta nyttig" som jag haft varje år..
För ungefär 2 år sen hade jag och Moa ett löfte där vi inte skulle äta godis på hela året. Och vi klarade det, svårt och tro men vi lyckades! Kommer ihåg glädjen när vi dagen efter nyår köpte världens största godispåsar och proppade i oss!
Men tillbaka till nyårs löftet för i år..många har haft löften då man ska gå ner i vikt, börja träna osv osv. Funderar på att börja träna ordentligt igen så allt viner "hull" försvinner ;)

Har ni några nyårs löften?


ASOS SALE - BLACK DRESSES


REA SNYGGT FRÅN NELLY


MJUKPEPPARKAKA

Jätte nöjd med kakan och den smakade hur bra som helst!


GÅRDAGEN/IDAG

Ikväll vart det en hemma kväll med god mat och massa godis framför tvn. Har spenderat dagen på Marieberg för att inhandla dom sista julklapparna, tänkte gå och slå in några nu ikväll mesans man har tid. Imorgon står det jobb på schemat i 5h sen myskväll.

BILD1/gårdagens outfit/
BILD2/massa godis från pappas jobb/


TÄVLING - RÖSTA!

Tycker alla kan vara gulliga och rösta på min "nyårs outfit"
 
/LÄNK/

/LÄNK/

ONSDAG - NY HEADER

Hej alla!
 
Vi fick som sagt jullov igår så nu sitter jag hemma och slappar framför tv'n.
Håller på att baka lite så "resultatet" kommer upp senare, testade att göra en mjuk pepparkaka.
Funderar på att ta en shoppingrunda ikväll på marieberg och se om man hittar några julklappar!
 

ONSDAG - LOV

Sitter på bussen på väg mot jobbet och äter lite "mat". Har haft en hyfsat lugnt sista dag i skolan nu innan lovet, så imorgon ska jag sova ut och handla julklappar.

Bild1/dagens julbord i skolan/
Bild2/bild på granen jag myntade igår/


HAIR

Nu har jag kollat igenom lite olika tider genom bloggen och har förstått att mitt hår har vart med om en riktig förändring under några år..
Har haft svart, mörkbrunt, knall rött, vinröd, brun/röd, ljus brunt
det är inte BARA färgen som förändras utan även "storleken" på håret, haha"
 
Förr
 
Nuu
 
Alla kanske inte "ser någon skillnad" men det gör jag, för kommer ihåg förut hur jag verkligen stod och bokstavligen KÄMPADE för att få det jätte stort. "Fluff" var och är lite min grej, man kan ju inte släppa det helt..
 

BAG LOVE

Synd att alla köpt sina julklappar redan, får ta och köpa den här snygga väskan åt mig själv när jag sparat pengar.
Man måste unna sig lite ibland!
 
 

TISDAG

Hej lovers''
Var några dagar sen nu och en del har hänt...
I fredags var jag på tjejmiddag och firade Sara som fyllde 17, åt och pratade på ceasar.
I lördags flyttade jag massa saker från huset osv, sen spenderade kvällen med pojkvännen.
I Söndags så var jag på personalfest med Linn och Sandra i Eskilstuna, kom hem sent på kvällen så man mådde väl sådär dagen efter pga av sömnbrist. Men kvällen vart otroligt lyckad iaf!
 
Just nu sitter jag i soffan och letar lite julklappar, beställde hem pojkvännens julklapp igår så hoppas den hinner komma hem innan julafton. Idag var jag "ledig" så spenderar dagen i soffan innan kvällens jobb väntar. Är ledig tors/fre så då blir det julshopping inne i stan.
 

FREDAG

Slutade praktiken vid 4 förut nu sitter jag på väg tillbaka till Kumla för lite födelsedags firande för barndomsvännen Sara. Imorgon blir det hjälpa till och flytta och på söndags väntas julbord i Eskilstuna.


ONSDAG

Idag blir degen lång dag på praktiken, slutar halv 8. Ikväll blir det plugg och försöka somna tidigt.


TISDAG

 
Hej!
Har precis vart iväg till nya arbetet för att fylla i massa papper och hämtat kläder osv..
Så på tisdag börjar jag min första arbetsdag.
Har även det toppen bra på praktiken då jag och Linn fikar och gottar oss för det mesta, men får även lära oss ett och annat. Hade en bra dag tills jag läste en sak...hmh..ingen kommentar om man säger så, dock vände min "bra dag" till en "arg dag".
Nu ska jag laga mat med pojkvännen och "fira" våran 10månaders dag lite.
 
 
 
 

TOM CRUISE

I natt landar Tom Cruise i Stockholm för sin stora galapremiär, det är första gången han är i Sverige.
Såg att han även kommer att finnas att kunna ta kort med under premiären..synd att man inte bor i Stockholm ibland va?..
 

MÅNDAG - PRAKTIK

Jobbar och sliter på praktiken med Linn, tur att maten är god!


ÖNSKELISTA

Här är lite små saker jag önskar mig i julklapp!

ANGELICA BLICK

För er som gillar att läsa modebloggar så tycker jag verkligen att ni ska klicka in på Angelica Blicks blogg!
Hennes blogg är en av många jag läser varje dag'
 

SNO STILEN


JUST PROMISE ME YOU'LL THINK OF ME EVERYTIME YOU LOOK UP IN THE SKY & SEE A STAR'


FÖRRA HELGEN


TORSDAG - OTUR

Känns verkligen som dom två senaste dagarna har vart ett mina otursdagar. I går var tåget försenat så jag missade ett viktigt matteprov sen gick dagen bara utför kändes det som..när jag kom hem ramlade jag i hallen och fick världens största "rivsår" på baksidan av låret. Så nu svider det hela tiden när jag går eller sitter...

Idag trodde jag verkligen det skulle bli en bra dag..men ne!
Förut när jag skulle ta bussen 17:41 så kom den aldrig så stod där till 18:00...men ingen buss kom. Så tänkte att jag kunde ta nästa buss som ändå gick 18:22, men tror ni den bussen kom?
NE!! jag stod och väntade i 50minuter i onödan..
 
Känns verkligen som allt jag gör kommer gå åt helvete imorgon'
 

ONSDAG - JUST NU


ÖVERLYCKLIG

Idag i skolan planerade vi lite inför en shopping resa till sockholm under mellandagsrean och lite planer inför Åre i januari. Och på tåget hem ringde dom och sa att jag fått jobb, känner att det här verkligen är min dag. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med pojkvännen och kolla Bourne filmerna!

MÅNDAG - OVERSIZE

Har sovmorgon till 1 och sen slutar jag vid 2, känns inte så kul att ta sig ut i den här kylan för 1 lektion men får kämpa. Tog på mig en räd oversize tröja idag, hoppas den håller mig varm!


RSS 2.0