One simple word~


TISDAG

Sitter i soffan och är helt slut i kroppen, känner att jag får lägga mig tidigt idag. Imorse när jag hade sovmorgon så tog jag mig tid att åka till wuc för att plocka ur skåpet och lämna in papper osv. Har suttit och jobbat med ett tema arbete hela dagen med Josefine, börjar komma in i allt pluggande känner jag. Har även 2 idrotts arbeten som ska lämnas in, plus spanskan osv..
Efter skolan tog jag en fika med Linn på Sveas och satt och pratade massa, skönt att få prata om allt mellan himmel och jord med någon ibland. Fått en deö klagomål att jag uppdaterar dåligt, kanske jag gör med?


TORSDAG

Soffläge och äppelpaj i knät, bättre kan det inte bli. Efter skolan så hade jag klipptid, hmh. Allt slitna av men håret är galet kort, så uppsatta frisyrer kommer jag använda mig av ett tag. Imorgon åker jag antingen på 20års fest eller tar en myskväll.


ONSDAG

Har äntligen fått lite ro i kroppen känner jag. Efter ha stressat sig till bussen efter skolan, sen sola, sen handla med mamma i Kumla, sen hem till pappa, äta lite fort, fixa sig igen, stressa lite snabbt inne på Marieberg, vidare till Ikea, en snabbis förbi ok och sen stor handla på maxi. Känns som jag behöver en stund i sängen och bara ligga och läsa lite skvaller. Bokade även klipptid så imorgon blir det kort..räknar inte med att ha länge än axlarna iaf. Men blir säkert bra, i värsta fall kör jag med den klassiska Bullen på huvudet. Känner även att pengarna försvinner, redan pank och månaden har precis börjat! Köpte även med mig hårfärg hem, fast vart en aning ljust tror jag, vet inte om jag vågar använda den. Kanske blir orange i huvudet? Vem vet!


SNYGGTSNYGGTSNYGGT


bikbok~



hm~


SLAPP DAG

Vaknade vid 10 av att saras telefon ringde, man får aldrig sova ut känner jag. Men men! Idag har jag vart ute och övningskört för första gången, gick väl bra för att vara första gången tror jag. Bilen är hel iaf, vart även några kärringstopp! Har precis kollat klart matchen mellan United - Arsenal, självklart tog United hem vinsten. Nu ska jag börja fixa lite inför morgondagen och kolla film.


LÖRDAG

Gårdagen spenderades i Karlskoga med sara och Lollo. Lite födelsedagsfest osv, lyckad kväll kan man säga! Idag blir det nog hemmakväll med pappa, filip o sara. Lite pizza och nån bra film hoppas jag på. Är lagom trött och död idag, så en slappkväll känns perfekt.


STORT BEHOV

Märkte när jag plockade in alla kläder att en större garderob vore ngt!


TORSDAG

Har precis kommit hem från skolan, ligger och latar mig i soffan med min kladdkaka. Skulle egentligen behöva ta tag i städningen och allt fixande, men ska samla lite ork först. Fick även lite glada nyheter idag!!
Imorgon bär det av till alle för att träffa Amanda en snabbis och sen sara. Träffade även en "b-kändis" i skolan idag, höll på att dö när han satte sig vid bordet bredvid mig. Man hörde rösten man hört förut bara i tv, kärlek? Hmh! Snygg är han iaf.


I UGNEN JUST NU

Håller på och bakar kladdkaka , ska snart ge mig på maten. Känner mig som en riktig hemmamor idag!


SAM ÄR DET NYA ESTET

Jaha, känns nödvändigt att ens ta sig energi in till skolan idag. Vi har börjar med ngt dom kallar "musikal" som vi ska hålla på med fram till sportlovet, skämtar dom med mig? Jag går sam inte estet?
Försöker tagga upp inför helgen iaf då det är lite partyparty!


KÄNNER MIG LITE ANTI ALLT IDAG

Har precis kommit hem från skolan och jobbet. Ligger helt död i soffa och känner bara att jag inte orkar någonting just nu. Måste packa o greja inför morgondagen..tyvärr! Känner absolut ingen lust att vara ute imorgon och åka skridskor hela dagen o vandra. Toppen! Känner mer för att ligga hemma och ta det lugnt, men neh. Ikväll ska jag bara va hemma och ta det lugnt, ensam hemma så bäst o passa på.


HATAR MÅNDAGAR


3 LÅTAR, FLERA MINNEN


HOME

Har spenderat en toppen helg lite överallt känns det som.
I fredags hade vi det lite mysigt med folk hemma hos mig. Sen vaknade jag upp med sara och nästan direkt efter det vidare för att fira lillebror som fyllde 4år. Vid 4-5 tiden åkte vi vidare mot laxå för att ta det lugnt osv. Spenderade kvällen hos olle med alex, olle, sara, andreas och jonis. Nu har jag precis kommit hem och sitter och funderar lite på sommarjobb. Känns nästan som ett måste i sommar så man kan göra ngt osv.

bilderna är tagna av sara;


TAGGAR HELG

Ligger helt utslagen i soffan och degar mig. Va hemma ifrån skolan idag, svullnad under foten så kan knappt gå, bra jobbat Michaela. Har hunnit med att städa hela huset och sen lagat mat. Imorgon är det helg o jag är hemma själv. Lite fredagsmys med folk kanske? Hmh. Får se vad jag ska hitta på. Måste in till stan imorgon och köpa present till Lillebror som fyller 4 år på lördag!


TISDAG

Sitter och kollar tv och inväntar kvällen och helgen. Efter dagen idrottspass så känner jag att jag verkligen behöver börja träna igen, men eftersom snön är i vägen så man inte kan va ute o springa så kanske det är dags med gymkort..
Imorgon väntar ännu en skoldag..hmh..känns sådär. Är inte taggad på skolan längre men men, bara och kämpa vidare.


INSTAGRAM

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM?

950718


EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD





~




SÖNDAG

Och bloggen går framåt eller? Ska jag vara ärligt så sitter jag aldrig vid datorn längre. Min mobil har tagit över mitt liv..använder bara facebook och instagram just för tillfället!
Nu sitter jag och målar naglarna och inväntar natten, skola imorgon. Hmh, kommer väl va kul o träffa dom flesta men orkar inte. Men den här terminen väntar en utomlands resa så bara och kämpa på!
Tog en snabbis till marieberg förut med sara, fick med mig lite smått hem faktiskt.

massa bilder kommer ut imorgon!


KÄRLEK


RSS 2.0