SOMMAR


MYSKVÄLL

Har haft myskväll med Linn idag för att ladda upp inför morgondagens plugg dag..ush ser inte fram emot det. Men ska bli skönt att vara klart med allting!


GODMORGON


PLUGG

Har en del i skolan som måste göras den här veckan så mitt bloggande kommer troligen blir lidande veckan ut, men självklart kommer jag uppdatera då o då men inte lika mycket.
Just nu sitter jag med en stor religions uppgift där jag ska skriva om scientologin, väldigt intressant faktiskt!


TISDAG

Ligger i soffan och kollar kourtney & Kim in new york och försöker plugga. Tar lite små pauser då och då...
När den här säsongen spelades in så var kom gift tillsammans med chris. Det är verkligen skillnad på deras läng om man säger så. Tänk er själva och ha en sån lång kille, mums! Haha


SJUK, BER TILL GUD ATT JAG BLIR FRISK

Ligger hemma ochmår verkligen jätte dåligt, bra tajming eftersom jag åker om 1 vecka. Ska försöka få lite skolarbete gjort också om jag orkar. Ligger i fosterställning och orkar inte röra mig, oth får rädda min dag.


LÖRDAG

Vaknar upp efter att ha sovit bort halva dagen. Mamma hade gjort två rätters middag precis när jag vaknade så fick en bra start på dagen. Snart ska jag iväg på en liten utflykt med små bröderna sen ikväll väntar plugg och en långpromenad. Kan också blir ändrade planer som vanligt, men det visar sig!


FRIDA GRAHN

Kika in på Fridas blogg för massa modetips osv. Läser henns blogg dagligen och kommer garanterat fortsätta med det!
 
/KLICKA PÅ BILDEN FÖR LÄNK/

G'morning dear friday


ONE PAIR OF LOVE


SER TEXTEN UT SÅHÄR PÅ ERAN DATOR?

Fick höra att min text är jätte liten och man knapp kan läsa den och eftersom jag har en mac så ser det annorlunda ut på min. Tänkte kolla ifall texten ser bra ut på alla som inte har en mac eller om jag ska ändra!?
 

~


7 DAGAR KVAR

Nationella är över och regnet bara öser ner, vilken bra dag! Just nu sitter jag på bussen hem för att plugga och sova. Om 7 skoldagar så har jag sommarlov och om 12 åker jag till sunny beach med Linn. Har köpt massa sommarklänningar och kläder jag ska ha med mig, längtar!


GODMORGON

Beger mig till skolan för nationella i matte hela dagen, är verkligen inte taggad för fem öre. Skulle kunna ligga hemma hela dagen och sova.


SIFFROR ÖVERALLT

Sitter och pluggar inför nationella och går rent ut sagt åt helvete..kommer få spendera dagen med massa plugg


THEBOMBSHELL

Blivit riktigt sugen på att beställa hem ett sånt här skal men tyvärr så finns det inte så snygga färger för iphone5 än så länge så tänkte vänta och se om det kommer in. Skalen finns på ebay och thebombshell.
 

TISDAGS MYS


TIPS

SKOR:LÄNK / HALSBAND:LÄNK / LINNE:LÄNK / BYXDRESS:LÄNK /

TIPS PÅ KLÄNNING

KLÄNNING1: LÄNK / KLÄNNING2:LÄNK / KLÄNNING3:LÄNK / KLÄNNING4:LÄNK/

TIPS FÖR AVSLUTNINGEN

 
 
KLÄNNING: LÄNK / SKOR: LÄNK / VÄSKA: LÄNK / ÖRHÄNGEN:LÄNK

BLACK


MÅNDAG

Ute på en morgon promenad innan skolan, man blir mycket piggare och otroligt skönt.


KORALL


TIPS VART MAN FÅR TAG PÅ DESSA?

Är så otroligt sugen på att inskaffa mig ett par genomskinliga pilotglasögon, vet att Gina hade dom förut men har letat och dom är slut överallt nu..
Någon som vet om det finns liknande någon annanstans?
 

SÖNDAG

Sitter nergrävd i allt plugg som jag gjort ungefär hela helgen. Va en sväng på Marieberg förut med mamma och Linn, fick med mig en kjol och ett nagellack. Nu ska jag fortsätta plugga så jag kan se hockeyn ikväll.


FREDAG


SKVALLER

 

WANTIES FOR SUNNY BEACH


FREDAG

Sitter på bussen mot skolan för att skriva spanska prov, magkänslan säger att jag inte kommer klara det eftersom jag fortfarande BARA kan grunderna..
Efter skolan blir det jobb en stund sen ta det lugnt om jag inte åker iväg på party som det oftast brukar bli.

~sne bild


FIND YOURSELF

Pappa är äntligen hemma från sin "mini resa" med jobbet så ikväll ska vi slappa i soffan och se hockey. Nu ska jag gå och göra iordning lite frukt och försöka somna tidigt så jag orkar med morgondagen.


LUNCH

Mycket mat bilder, men vad ska man göra när man verkligen älskar mat?
Har legat ute i solen hela dagen så snart blir det ännu en PW och sen plugg i solen!


FRUKOST + PW


MORGONKAFFE

Har precis testat en ny variant på mitt morgon kaffe. Vispade ett ägg och lite kokosfett (smält kokosfett) sen hällde jag i kaffet och vispade om 1min ungefär. Läste att kokosfett ska öka fettförbränningen så nu ska jag testa det i några veckor och se. Rekommenderar att testa för smakade supergott!
~tips från: mollyrustas.se ~


+


KOST-OCH TRÄNINGSSCHEMA

Sitter och lägger upp ett tränings och kost schema för kommande 3 veckor. Ska testa en ny grej och se om man får resultat snabbare så håller tummarna för att det funkar. Snart ska jag lägga mig och se OTH och sova bort resten av dagen.


+INSPO+


TISDAG

Ligger i soffan och kollator safe haven med Linn, rekommenderar den verkligen. I förmiddags hade vi nationella som gick rent ut sagt åt helvete, trodde aldrig det skulle vara så svårt. Imorgon är det en lång dag framför mig så behöver lägga mig tidigt för att orka. I helgen är jag ledig så då blir det lite party för att fira att det är 21 dagar kvar till sunny beach.


MÅNDAG

Precis kommit hem från kvartorpstrappan med pappa. Nu sitter jag och avnjuter en välbehövlig måltid och kollar tv. Vet att det blivit mycket "mat-bilder" på senaste tiden så ska försöka bättra mig. Imorgon blir det tidig morgon eftersom det är nationella.


SÖNDAG

Igår spenderade jag halva kvällen på 40års fest och resten sv kvällen inne i Örebro. Nu sitter jag och äter frukost innan 9h jobb väntar.


WANTIES


WHITE SUMMER DRESS


NEW - SHOES


LÄSVÄRT - VIKTOR FRISK



LUNCH


TORSDAG

Springer runt på Marieberg och shoppar lite skor inför sommaren. Hittat en hel del snygga toppar med, men ska försöka hålla fast i pengarna lite. I eftermiddag blir det plugg med Linn och vila upp mig inför morgondagens långa jobb pass.


ONSDAG

Sitter och äter lite god kvällsmat framför OTH. Unnar mig lite vitlöks potatis med räkröra!
Skolan vart kort idag eftersom det var PG-awards, spenderade resten sv dagen på stan med Linn!


FRUKOST

Hade lite problem att få upp bilder och inlägg igår så det kom upp imorse. Men men, nu äter jag frukost och kollar tv. Ska strax göra mig iordning inför PG-awards.


GÅRDAGEN


~


TONFISKSALLAD


SUMMER OUTFIT

 
1. KLÄNNING    2. KUVERTVÄSKA   3. SKOR


FREDAG

Sitter på bussen mot Kumla för att handla lite, ikväll ska jag bjuda mina favoriter på grillkväll. Får bli en lugn kväll eftersom jag jobbar imorgonbitti sen på kvällen blir det iväg på födelsedagsfirande.


DAY DREAMS

Jag är 17 och ett halvt, 77 dagar kvar till min 18års dag. Då blir jag vuxen, får ta mer ansvar, ta körkort, gå på krogen..frågan är om jag verkligen vill bli 18? När man tänker tillbaka på allting man vart med om tills nu så inser man hur fort tiden går. Vid den här tiden för 5 år sedan cyklade jag säkert runt på min svarta cykel och träffade vänner runt om i Kumla. Och nu 5 år senare sitter jag instängd på mitt rum med min Mac omgiven av massa plugg. Jag önskar jag kunde sitta i LA på min egna balkong och njuta av livet. Kanske gå ut på promenad längst alla gator och hitta ett nytt favorit café. Vi har väl alla drömmar som aldrig kommer slå in? den stora frågan är om man vågar ta sitt pick och pack och lämna allting bakom sig för ett nytt liv∞
 
 
 
 

SOMMAREN NÄRMAR SIG

Gud vad skönt väder det är ute, har legat ute i en 1h nu för att bättra på brännan inför sunny beach. Strax ska vi fika med familjen och fira lillebror som fyller 16!


SHINE BRIGHT LIKE A DIMOND


GODMORGON ~ TORSDAG

Sitter på bussen mot skolan för att göra nationellaprov hela förmiddagen. Tur att man är så trött så det känns att man fortfarande sover. Sen ska jag iväg till gymmet där jag inte vart på ett tag (ingen motivation längre), men idag ska jag springa samt köra lite ben/rumpa. Måste börja ta tag i träningen igen eftersom sommaren snart kommer.
Som ni ser så håller jag på att göra om bloggen lite, den är fortfarande under uppbyggnad så kommer ändras lite under dagen med!


ÄPPLEPLÄTTAR

Testade en ny variant istället för bananpannkakor, gjorde äppleplättar. Du behöver bara mixa:
•1 äpple
•2 ägg
•kanel
Va lite svårt att tillaga dock så steg på låg värme, men ska försöka testa nån annan variant nästa gång och se om jag lyckas bättre. Ett tips är att steka små äpplebitar och ha som topping~


TIPS INFÖR SOMMAREN

Tänkte tipsa er om Betakaroten tabeletter som gör att man får en finare brun bränna, inga soleksem (om man får det), och bränner sig inte lika lätt. Man tar 1 tablett om dagen gärna i samband med måltid.
Det finns massa olika sorters betakaroten tabeller, just nu äter jag några som även innehåller vitaminer men har även testat dom som bara innehåller betakaroten och funkar lika bra det med.
Tabletterna finns på Life och köpa ungefär 149:-
 
 

VALBORG

Gårdagen var kanon, vi hade planer för kvällen och allt. Men i sista sekund ändrade vi oss och hamnade i en sommarstuga med riktigt bra människor. Hade en kanon kväll kan man säga!


RSS 2.0